De 24-jarige Fayez Kanfash heeft in Duitsland veel bereikt waar veel van zijn landgenoten in Syrië alleen maar van kunnen dromen: Een goed leven, regelmatige inkomsten, een tweekamerappartement in Luckenwalde in Brandenburg en meer dan een miljoen abonnees op YouTube. Met elke video die hij daar uploadt, vergroot hij zijn bekendheid in de Europese Arabische gemeenschap. Zijn populariteit bereikte een hoogtepunt toen hij een man met een Macron-masker op voor de camera’s door Berlijn-Neukölln dreef en hem symbolisch geselde.

Moslimhelden vrezen niets en niemand behalve Allah. Wat zou Kanfash doen als de Duitse politie achter hem aanzat? Nou, hij zou de politieambtenaren in het bos van Brandenburg in een hinderlaag lokken, hen overmeesteren en doden. Zijn laatste video laat zien hoe dat eruit zou zien.

Backup:

 

De film doet denken aan Joegoslavische films over de Tweede Wereldoorlog uit de jaren zeventig. Ze verheerlijken Tito’s partizanenoorlog tegen de Duitse bezetters, die werden opgevoerd als robotachtige handelende idioten die de welverdiende doodsteek kregen van de behoedzame en heldhaftige strijdende communisten. Ik zag deze films in de jaren tachtig en vroeg me af waarom Joegoslavië van Duitsland herstelbetalingen eiste voor de massa-executies van partizanen en hun handlangers, hoewel ze volgens de voorstelling van de film bijna onoverwinnelijk waren. Na deze tegenstrijdige indrukken was mijn vermogen om sympathie te ontwikkelen voor de Tito-partizanen destijds minder uitgesproken dan mijn geschiedenisleraar wenselijk achtte, wat mij op school problemen opleverde, schrijft Manfred Rouhs op Pi-News.

Ruim een kwart eeuw later word ik bedreigd door een soortgelijk empathisch ongeluk: als we ervan uitgaan dat de echte Duitse politie de heer Kanfash zou arresteren en per ongeluk zijn arm zou ontwrichten, wat zeer pijnlijk zou moeten zijn, dan zou ik waarschijnlijk opnieuw niet in staat zijn om er moreel zo verontwaardigd over te zijn als officieel wordt geëist.

  Vaccinpusher eist haast met verplichte vaccinatie - stort live in elkaar

De video toont het belang van politieagenten voor de Duitse politieke klasse van vandaag. De staat laat moslimpartizanen toe het doden van Duitse politieagenten te oefenen. Men laat ze zonder slag of stoot Duitsland binnenkomen en geeft ze een fijne verblijfplaats en verwent ze. En de statelijke publieke omroepen schilderen iedereen als een gevoelloos monster af die zich een beetje meer moslimpartizanen bestrijding in Duitsland wenst.

Vertolkster: “De vluchtelingen haten ons, ze zijn van plan ons te islamiseren”

Vorig artikelBijna de helft van de gewelddadige seksuele aanvallen in Italië wordt gepleegd door migranten
Volgend artikelAIDS-alarm: “Gevaar van een epidemie door immigranten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

   • Ik heb gezocht op Tinus Koops, maar kom alleen maar tegen wanneer hij weer opgepakt is ergens voor. Bedreigingen of zo.
    En dat ie vroeger junk was en krantjes verkocht en nu een actie groepje heeft.
    Maar het zegt mij nog steeds niets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in