Foto: Public Domain

Als mensen de rijpe leeftijd van 75 bereiken, is er meestal een tendens om het rustiger aan te gaan doen; vaak is er een gebrek aan samenhang, zinnen worden vaak niet afgemaakt, waanbeelden en incompetentie worden opvallender, zo niet gewoon idioterie op een schaal die voorheen niet gezien was. In sommige gevallen praten familieleden zelfs over hulp bij zelfdoding om de oude sukkel uit zijn lijden te verlossen, waarbij sommigen zelfs zover gaan om te spreken van “hersendood”.

De 75e verjaardag van de NAVO komt er snel aan, met vieringen gepland voor juli volgend jaar in Washington. Toch heeft de organisatie een beetje een probleem met het feest en de vieringen. Wat valt er te vieren met Oekraïne, min of meer een oorlog waarvan zelfs die-hard Republikeinen in Amerika toegeven dat het een oorlog is die niet gewonnen kan worden? De NAVO bestaat 75 jaar en lijkt steeds meer op een verouderd instituut dat op een gegeven moment op zijn zwaard zal vallen als de wereld wakker wordt en beseft wat een oplichterij het is, schrijft Martin Jay.

Maar het oude beestje moet koste wat het kost in leven worden gehouden, vooral om de schijn op te houden voor nieuwe leden en ook om de reputatie te beschermen van de westerse leiders die hun reputatie op het spel hebben gezet dat de oorlog in Oekraïne een rechtvaardige overwinning zou opleveren.

Anders Fogh Rasmussen is een gelukkig man. De voormalige NAVO-chef heeft het geluk dat hij er eigenlijk niet zo dom uitziet als hij in werkelijkheid is en hij bevindt zich in een periode in zijn zogenaamde carrière waarin hij overduidelijk idiote dingen kan zeggen zonder dat het wat uitmaakt. Maar zijn nieuwste idee – om Oekraïne een soort symbolisch, halfbakken NAVO-lidmaatschap te geven – is hersendode onzin op een geheel nieuwe schaal die we nog niet eerder hebben gezien.

  Russische Space Nukes en de dood van Navalny... Amerikaanse psyops gaan ballistisch

De NAVO neanderthalers zijn wanhopig op zoek naar een oplossing in Oekraïne zodat ze hun feestje in juli kunnen houden en er niet compleet stom uit hoeven te zien terwijl ze naar het vuurwerk kijken en de idiote armen-gekruiste handen schudden doen. Je kent dat soort dingen wel.

Oekraïne moet worden gerepareerd. De oorlog moet aan een goedgelovig westers publiek worden gepresenteerd als een soort overwinning van de NAVO. Gezien het feit dat de hele zaak voorbij is en het Oekraïense leger zo’n hoop stront is, vraag je je af hoe de NAVO-mensen zo’n stunt gaan uithalen.

Rasmussen lijkt te denken dat hij een plan heeft door Oekraïne een symbolisch NAVO-lidmaatschap te geven, waarbij hij over het enigszins ongerijmde feit heen kijkt dat het de dreiging was dat Oekraïne NAVO-lid zou worden die de boel op gang bracht. Zijn gedachte – lach niet – is dat als Oekraïne lid zou zijn van de NAVO, Rusland te bang zou zijn om het land aan te vallen. Dat wil zeggen dat Rusland, dat ongeveer een derde van het land in het oosten controleert, terughoudend zou zijn om het westelijke deel aan te vallen dat momenteel onder controle van het Oekraïense leger staat. En deze stap zou Rusland laten zien dat Oekraïne lid kan worden van de NAVO. Volgens de Guardian zegt de “voormalige secretaris-generaal dat een gedeeltelijk lidmaatschap Rusland zou waarschuwen dat het de toetreding van Oekraïne tot de alliantie niet kan tegenhouden.”

Het lijkt een ongelooflijk kinderachtig gebaar, maar de logica achter de gedachte is volgens mij om minstens vier belangrijke redenen fataal onjuist.

 1. Het idee schrijft gewoon al het grondgebied af dat Rusland heeft ingenomen en verwacht dat Zelensky dit slikt, ondanks het feit dat de Oekraïense president bij vele gelegenheden heeft verklaard dat hierover niet te onderhandelen valt.
 2. Rusland zou niet bang zijn om West-Oekraïne aan te vallen, simpelweg omdat het land een soort NAVO-lid is. De grotere zorg hier is dat de escalatie van de NAVO het land in de schijnwerpers zou zetten om vergeldingsmaatregelen te nemen, wat het niet zou doen.
 3. Het lidmaatschap van de NAVO komt met een paar regels, namelijk dat alleen democratieën lid mogen worden van de club. De NAVO doet niet aan staatsopbouw en dus zou het toelaten van een van de meest corrupte landen ter wereld tot haar eliteclubje de lat lager kunnen leggen voor andere landen zoals Bosnië of Georgië die kandidaat-lid zijn. De NAVO kan geen gangsters toelaten zonder te verwachten dat haar imago nog verder zal verslechteren.
 4. Door Oekraïne toe te laten, neemt het Westen een belangrijke – zo niet de enige – onderhandelingspositie weg, namelijk de garantie aan Poetin dat Oekraïne geen lid wordt van de NAVO. Als Oekraïne lid wordt van de NAVO en een nog grotere bedreiging vormt, wordt de inzet nog hoger en is er voor Rusland geen echte reden meer om niet binnen te vallen.
  Hoe Westerse wapens voor Oekraïne in Russische musea eindigen

Zoals absoluut alles wat de NAVO en de regering Biden hebben gedaan sinds de eerste dag van de Russische invasie, is dit weer een grove misrekening van de kant van de NAVO-elites. Rekenen ze erop dat Joe Biden niet eens meer weet in welk land hij zich bevindt en dat hij door zijn snel toenemende seniliteit tegen de tijd dat het juli is geen woord meer kan uitbrengen? Of dat Zelensky zelf het echte probleem is, omdat hij nooit zou accepteren de Donbas of de Krim op te geven en dus vervangen moet worden?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Video: Journalist reist naar Moskou om te zien hoezeer de sancties werkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOnbetaalbare energiekosten: de petrochemische industrie van Europa is op sterven na dood
Volgend artikelAlexander Dugin: “We zullen gewonnen hebben in Oekraïne als we de helft van het land hebben overgenomen en onze laarzen Hongarije en Polen hebben bereikt”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. Vrijmetselaars beheersen de wereld, onvermeld

  In de westerse samenleving hangt persoonlijk succes af van je medeplichtigheid
  in een duivelse Joods-Maçonnieke samenzwering en uw bereidheid om uw medeburgers te verraden.

  We horen veel over joden, maar horen zelden over vrijmetselaars.

  Waarom is dat? Zij zijn het geheime instrument van de Rothschild-macht.

  Hier bespreek ik James Wardner’s Unholy Alliances (1996)
  het enige boek dat de maçonnieke controle over de Amerikaanse politiek blootlegt.
  Wat kunnen we van de overheid verwachten als de meeste politici tot een satanische sekte behoren?

  Het is duidelijk dat de vrijmetselarij (kabalisme, satanisme) de geheime religie van het Westen is… Geen wonder dat saaie blanke mannen met geknepen kutgezichten het land besturen; geen wonder dat mensen zo kunstmatig en vals zijn en dat we voortdurend te maken hebben met schandalen, corruptie en oorlog.

  “We zijn er al in geslaagd om de geesten van de goy-gemeenschappen te bezitten… [ze] kijken door de bril die wij op hun neus zetten.” (Protocollen van Zion, 12) ca.1892

  • Dark Luciferians beheersen de wereld , die Vrijmetselaars die net zoals andere frontgroepen , denktanks , commissies , organisaties en dergelijke als ringen (een web met gemeenschappelijke maar ook soms tegengestelde belangen) om hun heen gebruiken om hun macht te verhullen en uit te oefenen.
   Het zijn niet DE Vrijmetselaars , DE joden , DE Globalisten , DE bankiers , DE whatever , elk deeltje draagt zijn steentje bij aan de machtsstructuur.
   Niet alle leden van die organisaties zijn op de hoogte van het werkelijke doel , velen doen alleen mee voor hun eigen gewin of zelfs met het idee dat ze iets ‘goeds’ doen.
   En zolang we DE die of DE dat de schuld geven en niet de grotere structuren zien blijven we als kippen zonder kop rondrennen zonder ook maar iets te bereiken.
   Satanisme (een van de controlesystemen) gaat veel dieper en is meer wijdverbreid dan velen beseffen , ik denk dat zelfs hier op Frontnieuws bijvoorbeeld mensen meer satanische denkbeelden hebben dan ze zelf beseffen.
   Zoek de videos op van Mark Passio
   De-facto satanistm
   https://www.bitchute.com/video/zaFGcuVdc3uH/
   De-mystifying the occult Part II Satanism
   https://www.bitchute.com/video/1mautSgqESKh/
   Bekijk ze helemaal , desnoods meerdere keren voor je een oordeel vormt.

   David Icke heeft goede presentaties waarin het web van groepen en de machtsstructuren die
   ons beheersen zichtbaar gemaakt worden.

  • Goed gezien, maar je vergeet de demonische Jezuiten. Misschien wel de belangrijkste en gevaarlijkste club van allemaal.

   De vrijmetselarij is een wereldwijd vertakt overkoepelend netwerk van alle gezindten, behalve de gelovige pure christenen. Het Vaticaan wordt bestuurd door infidels, joden, moslims en andere verraders die te samen de meest satanische ‘religie’ op aarde runnen. Natuurlijk altijd en overal gesteund door “hen die zeggen dat zij joden zijn…” die alle seculiere financiele, economische en politieke machtscentra beheren.

 2. Ik ga alvast wat nieuwe vlaggetjes kopen , het is tenslotte ook onze oorlog.
  NATO schafft das schon , zeker met Mark als Lije..Leider.

  • En gaarne een ganzenroer met een halve kilo zoutkristallen er in om in de reet van ‘onze’ Gauleiter te doen belanden… Dat zal hem leren.

 3. met andere woorden de Navo wil graag een extra reservewiel aan hun krakkemikkige vehicle, naast de vele nutteloze reserve stukken die ze al meeslepen..zoals daar zijn Zweden, Finland en nog enkele andere nutteloze in die regio, om niet te spreken over de Balkan..en Turkye, een vehicle ja…

 4. Zo dom zijn ze daar nou toch ook weer niet.

  Eerst trekken ze ons voor honderden miljarden leeg om het land in puin te bombarderen en dan trekken ze ons nog een keer leeg om het weer ‘op te bouwen’.

  Het lijkt net op het medische industrieel complot: eerst betalen we voor al het onderzoek om een zo dodelijk mogelijk virus in het lab te toveren, dan betalen we ons blauw om een ‘medicijn’ tegen dat virus te maken, en als we dan ‘gered’ willen worden van een ‘wisse dood’ dan betalen we nog eens de hoofdprijs om het te MOGEN kopen van dat massamoordende tuig! Maar wel eerst ff een handtekening zetten dat de genocidale maniakken NOOIT aansprakelijk gesteld kunnen worden…

  En we trappen er iedere keer weer in, hè??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in