Rebel News onderzoeksjournalist Jeremy Loffredo is naar Moskou gereisd. De westerse media beweren dat de sancties een verwoestend effect hebben op de Russische economie.

Zoals PBS NewsHour rapporteert, treffen de sancties de mensen hard. De New York Times schreef dat Rusland kampt met voedseltekorten. De Washington Post vergeleek de sancties zelfs met de dagen van de Sovjet-Unie.

Loffredo deed de test en bezocht een supermarkt in hartje Moskou. De schappen waren goed gevuld. De journalist kocht onder andere een liter melk voor 89 roebel (1,33 euro), een brood voor 60 roebel (90 cent), een halve kilo gehakt voor 175 roebel (2,62 euro), tien eieren voor 99 roebel (1,48 euro) en champignons voor 79 roebel (1,18 euro). Hij gaf 799 roebel (11,94 euro) uit aan een boodschappenmand met voedsel.

De media vertellen niet de waarheid over het effect van de sancties op de voedselprijzen in Rusland, merkt Loffredo op.

Hij sprak met markthandelaren in de buurt van Moskou. Een vrouw vertelde hem dat enkele producten duurder waren geworden, maar dat de meeste prijzen gelijk waren gebleven. Een man die bessen verkoopt, zei dat de prijs nauwelijks was veranderd.

Een jonge vrouw vertelde de journalist dat het niet waar is dat de Russen lijden onder de sancties.

  Vier Russische onderzeeërs met geheim 'doemsdagwapen' komen in dienst

In ons land zijn de benzineprijzen omhoog gesprongen “vanwege de oorlog in Oekraïne”. Loffredo betaalde 47 roebel (70 cent) voor een liter benzine aan de pomp in Rusland. Hij sprak met een beroepschauffeur die zei dat de prijs het afgelopen jaar vrijwel onveranderd was gebleven.

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Toespraak in Astana: Poetin voorspelt wereldwijde honger en sociale onrustVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDeze grafiek “vertelt het hele verhaal”: Sterfte onder gevaccineerden tot 145% hoger
Volgend artikelAlexander Dugin: Denkvormen in Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Mooi nu nog onze Kettingen verbreken van het Amerikaanse mainstream leugen-nieuws dat zo geliefd is bij radio, tv, en kranten…en laat de Sport wereldwijd met Rust…. VERVLOEKTE..EU/UK,/US….denk eraan de rekening is al in voege getreden dank zij Moeder RUSSIA…♥️🇷🇺♥️🇷🇺♥️🌹🌹

 2. Kunnen wij ons voorstellen dat een “journalist” van de volkskrant, telegraaf of NRC dit eventjes zouden doen? Nee, ik niet in ieder geval, het zijn “laptop-journalisten” ze typen over wat iemand anders schrijft en nemen het voor waar aan. Ik snap werkelijk niet dat er nog mensen zijn die een krantenabonnement hebben of mensen die naar het NOS journaal kijken, snap ’t niet, het is fake nieuws, 100%. Je betaald voor nep, fantasie, propaganda.

 3. “Het zijn voornamelijk de meest ‘intelligente’ mensen die zich het makkelijkst voor de gek laten houden!” volgens Hans Klok. En aangezien hier in het westen ‘enorm intelligente’ mensen wonen worden die door de desinfotainment propaganda machine constant voorgelogen en compleet dom gehouden, LMAO!!

  • @ Gerard december 9, 2022 at 15:58,
   Wat bedoel je met de meest intelligente mensen. Bedoel je mensen die een hogere opleiding hebben gevolgd of dat het autodidacten zijn. Diegene die een hogere opleiding hebben gevolgd zijn juist de domste, want die leren om andermans kennis klakkeloos aan te nemen als waarheid. Zo wordt tegenwoordig het hogere onderwijs onderwezen. Dus hun kennis komt uit een boekje en niet uit de praktijk. Zij hebben dan ook meer vertrouwen in de overheid. Omdat zij vanuit hun scholing geleerd is om de autoriteiten op te volgen.

   De autodidacten leren zich zelf hun kennis en kunde aan en combineren kennis uit boeken en dergelijke om proefondervindelijk hun kennis en ervaringen. Deze private onderzoekers worden niet gehinderd door voor geschreven wetten en regeltjes hoe je iets voor elkaar krijgt of vast gelegde waarden.

 4. We zullen die Poetin eens krijgen,we zetten de verwarmingen maar op 17 graden,dat zal hem leren.
  We kunnen niet verliezen zegt dan die pinokkio.

 5. De Zaanse Hoeve Halfvolle melk 1 liter € 1,15
  AH Bruin heel per stuk 0,99
  AH Half-om-half gehakt 3,99
  AH Verse scharreleieren L 10 stuks 3,99
  AH Witte champignons 250 g 1,49
  Totaal 11,61
  Wij zijn 0,33 goedkoper pff wat ‘lijdt’ Rusland

  • Hij kocht “onder andere”, jij hebt daarbij nog niet de andere, niet gemelde, artikelen gerekend. Om over die benzine en brandstofprijzen in het algemeen nog maar niet te spreken… In Rusland ben je goedkoper uit dan in Nederland, Frankrijk, Engeland, Duitsland, etc. Zelf geprobeerd.

  • Gekocht in hartje Moscow, ben U wel eens in Moscow geweest?
   Een zeer moderne stad met ruim 20 miljoen inwoners, een stad dat 25 uur per dag leeft, en is in de top vijf ratio de duurste stad van de wereld, (vergelijk het bijv. niet met het dorp Amsterdam).
   Als je deze boodschappen in een Russisch dorp zou kopen, bent U de helft goedkoper uit dan bij Dirk van de Broek, in Lutjebroek.
   Russen hebben de verwarming altijd tussen de 23 en 25 graden Celsius, dat zijn ze gewend, verwarming van de Stadsverwarming, (blokverwarming) en dat tegen een prijs van een derde wat Nederlanders betaalde 5 jaar geleden. (ik heb in die industrie daar gewerkt) vergeet nooit dat Rusland het rijkste energieland van de wereld is, en vergeet nooit dat Rusland met z’n oppervlakte het rijkste voedsel producerende land kan zijn.
   Zij hebben nooit geen interesse gehad om zelf massaal voedsel te gaan verbouwen, ze hadden voldoende inkomen om het in buitenland te kopen, Rusland is onmetelijke groot, en kan zelf voorzienend zijn, wat ze nu ook gaan doen. Ik wil eigenlijk zeggen, vergelijk een Olifant niet met een muis.
   Niemand hoeft zich zorgen te maken over Rusland en z’n bewoners.
   Het is daarom dat de VS en de EU met de NAVO Rusland wil veroveren, en onder elkaar te verdelen. Zo hebben ze een nieuwe kolonie, en kunnen ze voorlopig decennia lang het leeg roven, en de mensen als slaaf gebruiken, de kolonisten zijn dit eeuwen zo gewend, wie aan het langste eind trekt zal de toekomst uitmaken.

  • platteland US 1 gallon melk (bijna 4 L) ongeveer 4 $ dus 1 $ per liter
   doos gewone witte eieren tussen 4 en 5 $
   brood oneetbaar, maar een iet of wat degelijk 3 tot 5 $
   rundsgehakt 3 $ per pond (450 g)
   bakje champignons 2.5 $
   13,5 $ min of meer, afhankelijk van de winkel. Je moet waarschijnlijk naar 2 or 3 winkels om alles te vinden want geen enkele winkel is zo goed gevuld als deze in Moskou.
   Benzine is terug naar beneden to 2,8 per gallon (bijna 4 L) maar ook dat hangt fel af van staat tot staat, onze governeur heeft de tax afgeschaft om de prijs te drukken !

 6. De gecreerde Sancties zijn door Schurkenstaat Amerika tesamen met de Laffe Ruggegraatsloze Corrupte NAVO landen en de WEF Pshyopaten bewust gecreerd.
  Ook heb ik het gevoel dat Putin en Zelensky en China het hele spel meespelen om ze de Grote Reset door te drukken te beginnen in Europa.
  Het is een OORLOG tegen de Wereldbevolking.
  De Gecreëerde Voedselcrisis bedoeld om miljoenen mensen uit te hongeren tesamen met de Energie Crisis om de prijzen zo hoog te maken dat mensen zich niets meer kunnen veroorloven.
  In mijn ogen en inmiddels door tal van dubieuze zaken in deze ” Oekraine” Oorlog heb ik het gevoel dat deze Oorlog in scene is gezet.
  om zo de grote Reset er door te rammen!
  De 24/7 Propaganda en tientallen Fake Video’s van deze Nep Oorlog.
  Meerdere mensen w.o ook integere Journalisten zijn afgereisd naar Kiev.
  Totaal geen Oorlog te zien.
  Gemanipuleerde Beelden v/d Media.
  Meerdere filmsterren en crew in Oekraine?
  Het stinkt aan alle kanten.
  Mensen moeten niet vergeten dat Putin ook mee deed met de Covid plandamie Poppenkast.
  Putin en China steunen voor 100% de Grote Reset.
  We worden massaal bedonderd
  Ga op onderzoek uit.

  smdeEuropese Volk de Ene gecreerde crisis naar de andere o
  En ik geloof dat Putin

  • Dat heb je goed gezien..allemaal een media show afleiding om de massa tegen elkaar uit te spelen en al het geld te stelen van de onnozelen.Waar het echt om gaat “the great reset”gaat over een jaar of 10-15 beginnen als de planeet aan het eind van de 12000 jarige cyclus is.Het magnetisch veld van deze planeet is al sterk verminderd en zal tegen die tijd omkeren tegelijk met een micronova van de zon …Bijna niemand wil dat geloven maar de bewijzen zijn nu al zichtbaar als je op onderzoek gaat…Kijk hier maar eens https://www.youtube.com/user/Suspicious0bservers/featured Elke dag geeft Ben Davidson een update over de staat van de zon,kijk er maar eens naar met een open mind en trek je conclusie…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in