Alexander Dugin, de belangrijkste adviseur en mentor van de Russische president Vladimir Poetin, schetste het werkelijke doel van Rusland in Oekraïne, namelijk om de helft van het land over te nemen en Russische troepen tot Hongarije en Polen te laten reiken.

De Russische objectieve doelen werden onthuld in zijn interview met P. Volkov voor het portaal Ukraina.ru en zoals hij zei, Rusland dat begunstigd wordt door de crisis in Israël moet opnieuw uitbreiden in de gebieden van Novorossiya (Nieuw Rusland), dat wil zeggen om weer een imperium te worden, bericht Pronews.

Hij voegde eraan toe dat dit zal gebeuren door zowel het kapitalisme van de Angelsaksen als het bestaande socialisme van de bolsjewieken te verwerpen.

Het Palestijnse conflict veranderde de geopolitieke situatie ingrijpend. Tegen die tijd had Oekraïne enorme steun, Rusland was in oorlog met de NAVO.

Nu zijn er echter nieuwe gevaren opgedoken voor het Westen, Libanon, Syrië, Jemen en Iran, en dan is er ook nog Taiwan.

Daarom is Oekraïne niet langer het enige front in de strijd van de unipolaire Westerse wereld tegen de multipolaire.

“Er ontstaan nieuwe gevechtslijnen en de Oekraïne kwestie verschuift van het exclusieve front naar de achterhoede, waar Zelensky zich in een zeer moeilijke positie bevindt.”

Dugin zei dat een overwinning over heel Oekraïne noodzakelijk is, voor de bevrijding van Novorossiya.

“Een kleine overwinning, die niet echt een overwinning zal zijn, kan echter worden gezien als de annexatie van de vier regio’s die Rusland nu controleert.”

Volgens Dugin is dit niet eens… weinig, maar “een mislukking en nederlaag in de ogen van onze samenleving, die al zoveel bloed heeft vergoten.”

  Perfecte storm: Pandemie, klimaat, oorlog dragen allemaal bij tot voedseltekorten in de wereld

Als de helft van Oekraïne, met Odessa, Nikolajev, Charkiv, Dnepropetrovsk, misschien met Sumy en Tsjernigov, overgaat in Russisch grondgebied, zal dit een overwinning zijn.

Vervolgens zei de Russische geopolitieke mentor van Poetin:

“Ik ben er absoluut van overtuigd dat er geen andere uitweg is dan het Rijk en de Orthodoxie, een sterke wereldwijde pool met het behoud van de klassieke beschaving en het klassieke wereldbeeld, in tegenstelling tot het moderne gedegenereerde Westen.

Maar totdat onze laarzen de grenzen met Polen en Hongarije bereiken, is het zinloos om over economie en ideologie te praten – niemand zal naar ons luisteren.

Pas na een verpletterende militaire overwinning zullen ze ons serieus nemen.

Als we het Westen in Oekraïne verslaan, dan bevestigen we met daden dat we een soevereine pool zijn, de pool van een multipolaire wereld.
Zo niet, dan is het afgelopen met ons. Dan worden we uit de geschiedenis gewist.

Het begint allemaal met geopolitiek. Om een imperium te worden, zoals Brezjinski zei, moet Rusland controle hebben over Oekraïne.

Geopolitiek is verbonden met ideologie: Hoe meer we onszelf als soeverein beschouwen, hoe meer we ons zullen wenden tot onze wortels, tot onze opvattingen, die we vooral 100 jaar geleden hebben opgegeven vanwege de bolsjewieken.

Honderd jaar lang hebben we onszelf eigenlijk verraden, eerst door religie, orthodoxie en de tsaar op te geven, en daarna door sociale rechtvaardigheid op te geven, door een heel specifieke sovjetcultuur te steunen.

We hebben het Rijk verraden, we hebben de Russische wereld verraden, we hebben onze identiteit verraden en nu moeten we die herstellen.

  Avdiivka: de significantie van de inname door de Russen

Het Rijk dat we zullen opbouwen als Oekraïne bevrijd is, moet een volledig onafhankelijke ideologische, politieke en sociale structuur hebben, gebaseerd op verschillende fasen van de Russische geschiedenis.

Er zullen elementen van orthodoxie en oppermacht zijn, en noodzakelijkerwijs sociale rechtvaardigheid, tijdens de Sovjetperiode was dit de belangrijkste eis van het Russische volk en andere volkeren van Rusland.

Er zal geen kapitalisme zijn. Kapitalisme is een Angelsaksisch westers model dat alles vernietigt.

Kapitalisme is niet alleen een marktmaatschappij, maar een marktmaatschappij waar alles verkocht wordt, waar alles gekocht wordt, waar er maar één klasse is – de bourgeoisie. Kapitalisme is de essentie waar wij tegen vechten.

Net als het materialisme van het communisme.

We moeten terugkeren naar onszelf, want terugkeren naar God is geen terugkeer naar het verleden, het is een terugkeer naar het eeuwige.

Deze duivel met wie we vandaag vechten in Avdiivka, in Hershon, in Bakmuth, gelooft dat er geen eeuwigheid is.
En wij zijn de soldaten van de eeuwigheid.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Top Poetin-Kim: Westerse hysterie kan historisch falen van westers imperialisme en criminaliteit niet verhullenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet nieuwste pindabreinplan van ex-NAVO-chef voor Oekraïne. Can’t Make This S*** Up
Volgend artikelHogere incidentie van COVID-19 gevonden onder consequente maskerdragers: Peer-reviewed onderzoek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. We moeten terugkeren naar onszelf, want terugkeren naar God is geen terugkeer naar het verleden, het is een terugkeer naar het eeuwige.

  Deze duivel met wie we vandaag vechten in Avdiivka, in Hershon, in Bakmuth, gelooft dat er geen eeuwigheid is.
  En wij zijn de soldaten van de eeuwigheid.”
  Geweldig 🥰
  Dit zijn uitspraken die raken.
  Ik heb vervangende trots op zo’n leider van het Russische rijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in