De officiële grens van Rusland in Novorossiya na een positieve uitslag van de referenda over hereniging met de regio’s DPR, LPR, Zaporozhye en Kherson.

Klik voor groot

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hoeveel bent u bereid op te offeren om het Westen te helpen een propagandaoorlog tegen Poetin te winnen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Oekraïne, de oorlog in Gaza en Argentinië
Vorig artikelEindelijk kunnen we misschien iets zinnigs zeggen over de beslissingen van Poetin
Volgend artikel32-jarige hardloper overlijdt plotseling aan hartaanval bij finishlijn (VIDEO)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Tja de altijd flegmatieke Poetin gaat het dus per referenda ombuigen naar een full blown oorlog tegen de Westerse belanghebbers die het vernietigen van Oekraïne koud laten, aan de andere kant begrijp ik Poetin en de zijnen dat de speciale militaire operatie vastloopt in heen en weer veroverd grondgebied, het langzame gestage terreinwinst is op deze langdurige manier ten einde gekomen.

    Nou gaan de fluwelen handschoenen dus echt uit wanneer er een HIMARS raketten in de Donbas belanden en daardoor burgerslachtoffers maken, maanden achtereen lees ik dat de NAVO en Oekraïense aanvallen op de Donbas burger bevolking uitvoeren zijn de referenda dan uiteindelijk de rode lijn die Poetin en zijn militaire adviseurs dan voor ogen hadden om nu uiteindelijk flink terug te knallen, las ook dat er 800 Russische gevechtsvliegtuigen bij de grens klaar staan.

  2. Rusland is een soeverein land, zodra een soeverein land een ander land vijandig aanvalt. Vervalt zijn soevereiniteit. Rusland is daar in Oekraïne op verzoek van de Dombas bevolking en niet andersom wat regelmatig gesuggereerd wordt hier in het land. De NAVO en Amerika met zijn vazalstaten van het Angelo Zionisten Rijk daar in tegen zijn de piraten van de wereld. Lappen alle internationale akkoorden en mensenrechten aan hun laars.

    • Het is nog veel ingewikkelder. Kiev heeft na het uiteenvallen van de SU nooit alle benodigde papierwerk gedaan en behoort De Jure nog steeds bij de opvolger van die Soviet Unie, en dat is de Russische Federatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in