Op zondag zakte een 32-jarige hardloper in elkaar en stierf plotseling aan een hartaanval op een paar honderd meter van het einde van de populaire Satara Hill halve marathon van 21 kilometer, meldt Thegatewaypundit.com.

Raj Kantilal Patel, een vader van een zes maanden oud meisje, zakte in elkaar nabij Parange Chowk, ongeveer 250 meter van de finish.

“Nadat hij in elkaar was gezakt, brachten de organisatoren van de marathon Patel onmiddellijk naar een ziekenhuis, waar hij dood werd verklaard. We hebben een zaak van dood door ongeval geregistreerd, en er loopt een onderzoek naar het incident”, aldus de autoriteiten.

Backup:

“We hebben gehoord dat er bij andere marathons over de hele wereld doden zijn gevallen,” zei de SHHM in een verklaring. “Omdat ons parcours heuvelachtig is, hebben we er altijd voor gezorgd dat we een goed systeem hadden om de veiligheid van de lopers te garanderen in geval van nood”.

“De loper (Raj Patel uit Kolhapur, India) was ingestort in de buurt van Parange Chowk, ongeveer 250 meter van de finish. Gelukkig was er een hartambulance gestationeerd op de plek waar hij viel”, aldus het bericht.

“De vrijwilligers ter plaatse deden hun best om hem te reanimeren en legden hem binnen een paar minuten in de ambulance, die vervolgens wegreed naar het aangewezen medisch centrum. Alle inspanningen om hem te reanimeren waren echter tevergeefs en we verloren deze stralende jonge hardloper in de bloei van zijn leven. We worstelen nog steeds met deze plotselinge gebeurtenis. Men kan zich alleen maar voorstellen wat zijn familie en vrienden moeten doormaken.”

“Onze gedachten en gebeden gaan uit naar de nabestaanden. Alle hardlopers zijn een familie. We hebben een van ons verloren. Moge de overleden ziel in vrede rusten. Je bent te vroeg heengegaan lieve Raj. We zullen je voor altijd missen…”, luidde de afsluiting van het bericht.

  Zij die sterven in de laatste uren van deze oorlog

Volgens een van de organisatoren was Patel een professionele badmintonspeler op het internationale toneel en een zeer vaardige atleet.

Patel had ook deelgenomen aan meerdere marathons en won deze. De meest recente was de Goa Marathon, aldus de Times of India.

De Satara Hill Half Marathon (SHHM) is de Ultra Half Marathon die jaarlijks wordt gehouden in de historische stad Satara, India, en is houder van het GUINNESS WORLD RECORD voor de ‘Most People in a Single Mountain Run’.

In 2021 kwamen alleen degenen die beide doses van de COVID-vaccinatie hadden gekregen in aanmerking om zich in te schrijven voor de SHHM. Voor de 11e editie van dit jaar is het niet duidelijk of de organisatie nog steeds een bewijs van COVID-vaccinatie vereist.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dochter van Hollywood acteurs onthult haar gezondheidsproblemen veroorzaakt door COVID-19 vaccin: “Ik werd gevraagd mijn verhaal niet te vertellen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet nieuwe Rusland
Volgend artikelEen “rode lijn” in onschuldig bloed: Amerikaanse M777 houwitser slacht burgers af in Donetsk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Plots en onverwacht dood daily News als het Niet zo triest zou zijn zou ik er om lachen….nooit gedacht dat er zoveel Stupid Fuckers rondlopen, hey en aan allen deze nog zelf kunnen denken Grote Respekt ✌🏻 toffe mensen Grtz from Belgium 👊🇧🇪

 2. Zuurstoftekort, de extra inspanning voor de laatste meters waren fataal.
  Is als lopersdiaree, zuurstoftekort wekt de aandrang tot ontlasting op.
  Bij zuurstoftekort laten onwillekeurige spieren het afweten, zijn Gladde spieren, zoals ook het hart.

 3. Another one bites the dust
  Another one bites the dust
  And another one gone, and another one gone
  Another one bites the dust
  Hey, I’m gonna get you, too (if your Genjected)
  Another one bites the dust

  Hey
  Oh, take it (Genjections)
  Bite the dust, hey
  Another one bites the dust
  Another one bites the dust, ow
  Another one bites the dust, hey hey
  Another one bites the dust, hey-eh-eh

 4. Ja ga allen nadenken waar zijn wij in beland ? Nu einde der tijden !! Lees GODSWOORD sta je nergens meer verbaasd van . Dit en alles wat er nu gebeurd is voorzegd !m

 5. Dus…..al twee jaar zijn alle deelnemers gevaccineerd tegen covid (recordaantal deelnemers zelfs) en nu overlijdt er iemand die ook gevaccineerd is en komt dit volgens de grote denkers opeens door het vaccin?
  Ik ben geen statistiekbureau maar wel regelmatig hardloper en ik weet dat er ook al lang vooor de pandemie en vaccins ook bij Hollandse temperaturen en kortere afstanden er regelmatig hardlopers bezweken. Heeft waarschijnlijk dus niets met het vaccin te maken, vaccins zijn sowieso veilig.

  • Muts, dat in die 2 nederlandse provincies N/Z holland vaker mensen dood neervielen klopt.
   Maar het prachtige aantal van bezweken sporters die geprikt zijn is wel heel grappig.
   Wie weet haal jij de propagandavodjes ook nog eens als je aan het trimmen bent met je volgestempelde spuitkaart.

   Kijk op bv strava.
   Alle spuitdwazen ziek, ziek en ziek. Toch nog trots op de naam die ze via een neptest kregen en een groot deel van die dwazen ook nog oekrie lijnen op hun kaarten.

   Maar eigenlijk ben je het reageren niet waard zussie want je gelooft zelfs in c..als ziekte.

   En nu gauw terug de schaapskooi in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in