Wie de mediaberichten van de afgelopen maanden op de voet heeft gevolgd, herkent bij nader inzien een opvallend patroon: steeds meer topsporters storten tijdens het beoefenen van hun sport “plotseling en onverwacht” in en krijgen daarna te maken met ernstige gevolgen voor hun gezondheid. Parallel hiermee stapelen de berichten zich op over kinderen met hartspierontstekingen, algemene hartproblemen en zelfs beroertes (!). Een Wappie wie vermoedt dat dit te wijten is aan de effecten van de COVID-19 vaccinatie, schrijft Unser-mitteleuropa.com.

FC Bayern-speler Joschua Kimmich zal waarschijnlijk ook de berichten van zijn collega’s op de voet hebben gevolgd en daarom hebben afgezien van een COVID-19 vaccinatie (zie Frontnieuws Vaccinatietribunaal en hetze tegen profvoetballer). Denk bijvoorbeeld aan het Europees kampioenschap van afgelopen zomer, toen de Deense voetballer Christian Eriksen op het veld in elkaar zakte en naar het ziekenhuis moest worden gebracht, waar het lange tijd onduidelijk was of hij het überhaupt zou overleven (zie Frontnieuws Hartstilstand van voetbal-ster Eriksen – hypocrisie, doofpotaffaire en ontkenning).

Hier volgt slechts een kleine selectie van “mysterieuze” gevallen uit de Europese topsport en uit de Verenigde Staten, waar ook enkele beroepssporters “plotseling” zijn overleden:

VK: beroertes bij kinderen zogenaamd “normaal”

Zoals gemeld heeft de vaccinatiecommissie van de deelstaat Saksen in Duitsland het vaccinatieadvies voor de Moderna moeten “bijstellen” vanwege de verwoestende bijwerkingen na vaccinaties met het COVID-19 vaccin bij mensen onder de 30 jaar. Kinderen, adolescenten en jonge volwassenen krijgen na vaccinatie vaak last van hartziekten en hartspierontsteking. In de VS probeert men nu deze incidenten als “normaal” te verklaren, bijvoorbeeld in artikelen over waarom ook jonge, gezonde vrouwen vaak en plotseling een hartaanval zouden kunnen krijgen. Dit heeft natuurlijk niets te maken met het COVID-19 vaccin.

Prominent Deens dagblad biedt zijn excuses aan: "We hebben gefaald"

In Groot-Brittannië daarentegen probeert men de mensen wijs te maken dat beroerten bij kinderen min of meer normaal zijn en kunnen gebeuren. Zelfs op bussen is hier onlangs nog op gewezen:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vanaf de leeftijd van 13! Lange lijst van “plotseling” overleden of ernstig zieke sportersVolg Frontnieuws op Telegram

4 REACTIES

  1. Er gaan ondertussen miljarden om in de propaganda. Hele bevolkingsgroepen moeten op een houtje bijten, maar voor overheids-PR is altijd voldoende geld en middelen. De huichelaars!

  2. Allemaal fake news volgens dokter Hugo de Jonge-Mengele. Pure onzin zeggen de leden van het wef in het kabinet. Ik zeg tegen die gasten: Val lekker dood voor mijn part.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here