Foto gemaakt in Donetsk nadat Oekraïense burgers waren gedood

Slechts enkele dagen voor het neerhalen van de drones voerden de troepen van het Kiev-regime talrijke aanvallen uit op burgerlijke nederzettingen in de Donbass. Naast de regelmatige willekeurige beschietingen gebruikt de neonazistische junta PGM’s (precision-guided munitions) van Amerikaanse makelij om de bevolking van Donbass aan te vallen, waarbij NAVO-drones de richtgegevens leveren, schrijft Drago Bosnic.

Zoals we nu allemaal weten is op 14 maart een MQ-9 “Reaper” drone van de Amerikaanse luchtmacht (vermoedelijk de nieuwste Block 5 variant) neergehaald op ongeveer 70 km voor de kust van het Krim-schiereiland in het zuiden van Rusland. Het politieke Westen blijft volhouden dat een paar Russische Su-27 straaljagers (waarschijnlijk de zwaar gemoderniseerde SM3-versie) het toestel hebben neergehaald door “roekeloze, onprofessionele en milieuonvriendelijke” manoeuvres. Onnodig te zeggen dat dit laatste waarschijnlijk de “ernstigste misdaad” van de Russische piloot is, aangezien hij het voorkomen van klimaatverandering zeker als prioriteit had moeten nemen boven het beschermen van zijn eigen land. Ook moet worden opgemerkt dat het Russische leger waarschijnlijk niets te maken had met de bovengenoemde jets.

Nieuwe inlichtingen die door anonieme Russische functionarissen zijn bekeken, suggereren dat “een pro-Russische groep binnen de Russische luchtmacht (VKS) twee Su-27’s heeft gekaapt en op een burgerwachtmissie is gegaan om in het Russische luchtruim te patrouilleren”. Dat is tenminste wat de New York Times zou beweren als haar laatste rapport over de Nord Stream terroristische aanval in aanmerking wordt genomen. Maar in alle ernst, het Russische leger verwerpt de beweringen dat een van zijn Su-27 straaljagers brandstof zou hebben gedumpt op de Amerikaanse drone, en beweert dat de drone neerging door zijn grillige manoeuvres, terwijl de Russische straaljagers nooit in direct contact kwamen met de drone of wapens gebruikten om hem te onderscheppen.

  Politiek met andere middelen

De Russische VKS merkte ook op dat de transponders van de UAV uit stonden terwijl hij op weg was naar het Russische luchtruim. Moskou hekelde Washington DC voor het schenden van de overeengekomen protocollen voor het vermijden van escalatie. De VS houden echter vol dat hun drone “slechts routinewerkzaamheden uitvoerde in het internationale luchtruim boven de Zwarte Zee en voor niemand een bedreiging vormde”. Aangezien het Pentagon echter beweert dat de MQ-9 ongewapend was, kunnen we alleen maar stellen dat de drone ISR (intelligence, surveillance, reconnaissance) uitvoerde boven uiterst belangrijke Russische militaire infrastructuur. Aangezien deze informatie vervolgens rechtstreeks wordt gedeeld met de neonazistische junta, waardoor precisieaanvallen mogelijk worden, kan het moeilijk worden beschouwd als een “niet-bedreiging”.

De oorlogshitsers in Washington DC riepen al snel op tot een thermonucleaire oorlog om een enkele drone, waarbij de “beroemde pacifistische” senator Lindsey Graham opriep tot het neerhalen van Russische gevechtsvliegtuigen. “Wat zou Ronald Reagan nu doen? Hij zou Russische vliegtuigen neerschieten als ze onze activa zouden bedreigen,” zei hij tegen Sean Hannity tijdens een interview op Fox News. Aan de andere kant zijn Russische topambtenaren, zoals Nikolai Patrushev, de secretaris van de Russische Veiligheidsraad, onvermurwbaar dat het incident de directe betrokkenheid van Amerika bij het conflict bewijst. En inderdaad, zoals eerder vermeld, worden de gegevens van het Amerikaanse slagveld rechtstreeks gedeeld met de neonazistische junta, waardoor duizenden Russische militairen en burgers zijn omgekomen.

Slechts enkele dagen voor het incident voerden de troepen van het Kiev-regime talrijke aanvallen uit op burgerlijke nederzettingen in de Volksrepublieken Donetsk en Luhansk. Dit omvat het opzettelijk aanvallen van graanpakhuizen en boerderijen in wat alleen maar kan worden omschreven als een poging om hongersnood te veroorzaken in de getroffen gebieden. Naast de regelmatige willekeurige beschietingen gebruikt de neonazistische junta PGM’s (precisiemunitie) van Amerikaanse/NAVO-makelij om de bevolking van Donbass aan te vallen, waaronder busstations. De enige logische conclusie die men kan trekken is dat dit volledig opzettelijk is, aangezien burgergebieden geen militaire betekenis hebben en geen enkele invloed hebben op Russische militaire operaties.

  Poetin ANNULEERT decreet over soevereiniteit Moldavië!

Op 12 maart werd een busstation in de stad Perevalsk (LPR) getroffen door een enkele raket afgevuurd door de HIMARS van Amerikaanse makelij. Ten minste drie burgers werden gedood, waaronder een 17-jarige, en ten minste 16 anderen raakten gewond. Een dag eerder was ook het district Kuybishev in Donetsk (DPR) het doelwit, waarbij een achtjarige jongen en zijn vader omkwamen. Het kind, Nikita Safonov, werd gedood op zijn verjaardag op 11 maart. Het gezin stond op het punt dit te vieren toen ze werden gedood. De vader, nog geen 30 jaar oud, was op slag dood, terwijl zijn zoon onderweg naar het ziekenhuis overleed.

Wapens zoals de door de HIMARS gebruikte raketten zijn PGM’s en, zoals de naam al aangeeft, ontworpen voor precisieaanvallen. Dit betekent dat de bovengenoemde burgerdoden volledig opzettelijk waren, waardoor ze een onvervalste oorlogsmisdaad zijn. En terwijl de neonazistische junta al bijna tien jaar openlijk dreigt met een genocidaal beleid jegens de bevolking van Donbass, beweren de VS dat zij “Oekraïne alleen maar helpen zichzelf te verdedigen”. Maar hoe precies helpt het verstrekken van doelwitgegevens voor de zinloze moord op burgers die naar school gaan, werken of de verjaardag van hun kind vieren bij het “verdedigen van Oekraïne”? De enige logische conclusie is dat het allemaal opzettelijk is.

De oorlogszuchtige thalassocratie beweert dat zij “niet uit is op een directe confrontatie met Rusland” en dat zij “liever escalatie wil vermijden”. Gezien de bovengenoemde oorlogsmisdaden zijn dergelijke verklaringen monsterlijk hypocriet. Aan de andere kant hebben de ISR-middelen van de NAVO ook bijgedragen aan het overgrote deel van de Russische militaire doden, terwijl ze het conflict hebben verlengd. Dit betekent dat de VS en de NAVO niet eens één kogel hoeven af te vuren om Russische soldaten en burgers te doden. Maar terwijl de troepen van het Kievs-regime de trekker overhalen, zijn het de “ogen” van het politieke Westen die op hen richten. En volgens de neonazistische junta zelf zijn zij ook degenen die de bevelen geven. Gezien deze feiten heeft de heer Patrushev zeker gelijk. De NAVO is partij in het conflict en het neerhalen van haar ISR-platforms redt zeker duizenden levens.

  Het officiële narratief over Oekraïne

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Nucleaire oorlog tussen VS en Rusland zou 5 miljard mensen wegvagenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIk zeg nep over de MQ-9 Reaper video
Volgend artikelDisney sponsort Pride-evenement met trans-prostituee die seksuele diensten aanbiedt in toiletruimte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Hahahaha dat bovenste stukje . Dat ze gekaapt zijn door pro burgers . Hahaha fantastisch… dat zouden ze eigenlijk openbaar voor de camera.s moeten zeggen om de vs totaal belachelijk te maken . Ivm het domme feit dat de nordstream door een zeilbootje met bemanning is opgeblazen hahaha oh wat zou dat fijn zijn

  • “een pro-Russische groep binnen de Russische luchtmacht (VKS) twee Su-27’s heeft gekaapt en op een burgerwachtmissie is gegaan om in het Russische luchtruim te patrouilleren”.

   luchtmacht soldaten dus van het eigen leger die voor het eigen leger en land zijn…..euhhhhh???? de rest van de luchtmacht is dus neutraal of anti zichzelf?

   • Haha dus je bent een pro Russisch iemand, dan kaap je ff een vliegtuig zonder voorkennis en opleiding en ervaring, vervolgens vlieg je dan fftjes zo’n ding zo weg, kijk deze bullshit dan.

 2. Drones heeft men niet nodig om overal te loeren, want zat satanlliten die ze hebben hangen die zelfs ieder haar op je hoofd kan tellen.

  • De voorgaande artikelen zijn als bange wezels de naam van het Oekraïense Monster/Navo/US/UK/EU… Monsterlijke Laffe moordenaars.. durven ze niet eens bij naam en toenaam geven, net zoals je idioten hebt die Corona-Bhulshit niet kunnen/willen spellen, angsthazen verdomme..om van te kotsen 🤮

 3. Zoals ik na het vorige artikel opmerkte: als de drone vol met explosieven twee minuten later neerstort op een Russische basis dan is hij Oekraïens, nu is hij Amerikaans.

 4. Al negen jaren worden burgers in de Donbass vermoord door het regime in Kiev, dit met hulp van hun Oekrainese landgenoten en mijn belastingcenten. Walgelijk misdadig vind ik het en daarom begrijp ik ook niet dat Rusland er nog steeds niet in is geslaagd deze gebieden veilig te stellen. Een van de redenen waarom Duitsland Polen binnenviel was de genocide die de Polen pleegden op onschuldige etnische Duitsers. Het koste de Wehrmacht 21 dagen om Polen van de landkaart te vegen. De rus heeft na 1 jaar nog niets bereikt en daarom vraag ik mij af welk spel hier gespeld wordt

  • Ergens heb je wel gelijk vind ik.. alhoewel het zou niet mogelijk zijn zonder de hulp van de US/Nato/EU..en hun satellieten alsook wapenleverigen..dat geeft wel een andere kijk op deze feiten, het is Rusland tegen de rest van de Moordenaarsbende van van het Westen.. niet alleen Oekraïense nitwits/Nazi’s.. het hele Rotte Westen.. bovendien vielen die Ulaanse idioten de Duitse thanks aan….te Paard..dan is 3 weken nog lang…

  • Had dezelfde redenering maar scherper bekeken: Russisch leger kan Kiev overrompelen maar dat zou tussen de 50.000 en 100.000 soldaten kosten. Met het huidige Rusland is dat riskant voor Poetin. Misschien is het minder dan bij ons, maar ook ginds is de jeugd en de hardheid van in het leven staan aangetast, “foert” aan de autoriteit maar wat gamen… Terughoudende voorzichtigheid van de Russische leiders om de samenleving niet te ontwrichten, wat de bedoeling is van de USA met de sancties.

  • De inval van nazi-Duitsland in Polen (na de deling van dat land i.s.m. de USSR) begon op 04:44 uur op 01.09.1939 met een bombardement op de vrije havenstad Danzig (Gdansk).
   De moordaanslag op Robert F. Kennedy sr. (1925) vond plaats om 04:44 uur op 05.06.1968 in het Ambassador hotel in Los Angeles door patsy/ psyop Sirhan Sirhan.
   De gijzeling van het Amerikaanse ambassadepersoneel in Teheran in Iran begon op 04.11.1979, eindigde op 20.01.1981 & duurde exact 444 dagen.

  • DAT VROEG MIJ OOK AF DURACHUK zij hadden allang afstand kunnen nemen in de donbass maar misschien zie ik wat over het oog de russen zijn geen achtelijke jongens zoals de NAVO

 5. AMERIKANEN zijn een stelletje schijt in de broek figuren net als alle EU regeringen NAVO LATEN ALLES AAN DE ANDERE OVER HET SLAGT VEE VAN DE EU

 6. De amerkaantje spioneren niet. Nee hoor Denk even terug aan de U2 affaire, toen al stonden ze internationaal voor schut.

  Maarre, waarom haalt RU die USA satelieten niet uit de lucht die die precisie raketjes van de oekies besturen?
  Ze schijnen daar specifieke wapens voor te hebben…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in