Hier hebben we een video, naar verluidt van een Russische Su-27 die vliegtuigbrandstof dumpt op de USG MQ-9 Reaper drone. Ten eerste geef ik toe dat ik weinig weet over luchtvaart en militaire vliegtuigen. Maar ik herken een gefabriceerde video als ik er een zie. Reageer hieronder als u denkt dat ik er naast zit. Valse video’s zijn relatief eenvoudig te maken, schrijft Kurt Nimmo.

1) De propeller lijkt nogal langzaam te gaan om deze grote militaire drone in de lucht te houden. Is het mogelijk dat op deze hoogte minder aandrijving nodig is?

2) Aan het einde van de video zien we storingen, vermoedelijk als gevolg van brandstofvervuiling. Ik heb in het verleden veel met video gewerkt en de “glitches” lijken op een video FX. Nogmaals, misschien zit ik er naast, maar ik heb in het recente verleden soortgelijke videoclips gedownload en gebruikt.

Natuurlijk, omdat de NYT ons vertelt dat deze video legitiem is, kunnen we er zeker van zijn dat hij echt is, toch? Net als de massavernietigingswapens van Saddam Hoessein die zogenaamd de hele wereld bedreigden, zoals de liegende neocons ons vertelden. Of de leugens van het Pentagon over de oorlogen in Vietnam en Afghanistan.

“We zullen weten dat ons desinformatieprogramma compleet is wanneer alles wat het Amerikaanse publiek gelooft vals is,” verklaarde wijlen de directeur van de CIA, William Casey.

  Duitse Leopard 2A6 en Bradleys blijven genadeloos vernietigd worden (Video)

Of wat te denken van die beruchte oorlogsmisdadiger Winston Churchill, die zei: “In de oorlog moet de waarheid worden bewaakt door een lijfwacht van leugens.”

Gezien de duidelijke, voortdurende en ziekelijke leugens van de regering van de VS en het Pentagon, heb ik meer substantieel bewijs nodig dan een video om in het narratief te geloven.

Dat zal er niet komen. Het Amerikaanse volk, dat terminaal onwetend is, zal deze video voor waar aannemen, maar als de regering van de VS een Russische drone boven neutrale wateren had neergehaald, zouden veel Amerikanen opstaan en juichen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Amerikaanse regering toont video: Dit is hoe Rusland’s gevechtsvliegtuig de Reaper drone uit de lucht haalde!

Vorig artikelScott Ritter: De Nord Stream-Andromeda dekmantel
Volgend artikelHet neerhalen van Amerikaanse drones redt duizenden levens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Feit is dat de transponder van die drone uit stond en zich dus waarschijnlijk boven Russische waters begaf om daar te spioneren. Vandaar dat de Russische jets ingrepen.
  Om dit feit te verdoezelen verzinnen ze dus nu van alles om de aandacht af te leiden en is meteen ook duidelijk dat Amerika dit geheim wil houden want het is een rechtstreekse aanval op Rusland en daar zijn de Amerikanen bang voor want ze verliezen een rechtstreekse oorlog. Rusland weet dat ook en daarom komen van beide zijde die ‘verzachtende omstandigheden’ naar boven drijven. Rusland wil geen wereldoorlog, maar zullen bij een aanval wel reageren natuurlijk.
  Ik vermoed dat er een paar knulletjes die met die drones mogen spelen in Rammstein, flink op hun donder hebben gehad.

 2. Wat een domme man …!!!
  Is het nep , misschien is het een verdraaide waarheid
  Maar dat de prop zo langzaam draait heeft met de camera te maken meer met het aantal opnames per seconde soms draaien de wielen van een auto de verkeerde kant op tv
  De storing aan het einde zie ik dan eerder als opzettelijk gezien ze een stukje cruciaal beeld weg kunnen laten
  En met een EDX coating op het optische gedeelte blijft daar niet veel op plakken ook geen brandstof
  Zou hij echt veel met video beeld werken zou hij zeker weten waarom de prop zo langzaam lijkt te draaien bij een bepaald RPM zal het zelfs lijken dat de prop stil staat

  • Een verbrandingsmotor heeft lucht/zuurstof nodig Ger zoals je weet om de Reaper voort te stuwen, misschien is er brandstof van de SU-27 in de luchtinlaten gekomen o.i.d.

   • Inderdaad, was direct duidelijk: het mengsel lucht/brandstof zwaar verstoort en stopt de motor. Maar…
    Belangrijk is of de SU mee of in tegenrichting vliegt tijdens het manoeuvre. Door duidelijk voor de vliegrichting te sproeien dwingt hij de drone om naar links of rechts uit te wijken en niet meer verder rechtdoor in het Russische luchtruim.
    Daarentegen in vliegrichting van de drone sproeien kan de drone niet meer uitwijken en wordt het als een aanval uitgelegd.

   • Weet ik en ik denk ook niet aan een flame out gezien het een turbo prop is en geen interne verbranding motor is
    Het is duidelijk te zien dat de prop flink beschadigd is , zou op die hoogte de turboprop uit gaan is er tijd genoeg om die eventueel met de energie van de prop op te spoelen en daarmee ook de overtollige brandstof uit de turbine te spoelen en te starten.
    Brandstof dumpen zal eerder het toestel beschadigen dan dat de interne delen van de turbine beschadigen
    Kijk eens hoeveel water er door een turbine gaat in een wolk of dikke regenbui ,hagen stenen vinden ze niet lekker
    Waar het mijn hier om gaat is dat Kurt Nimmo zich zelf in het stukje hier boven al tegen spreekt

  • Je moet de Reaper in zijn gehele bezien. De rotor komt niet boven de V staart uit, buiten diameter ligt lager als de top vd staart. Voor mij dus een raadsel hoe die straaljager de rotor kan raken zonder de staart de beschadigen. Ook zou zo een beschadigde rotor de Reaper ongelooflijk moeten doen trillen…..
   Ofwel is die Russische piloot een topgun, dit te doen zonder zelf behoorlijke schade op te lopen, oftwel….tja.

   Dus ja, ook ik ben sceptisch

 3. Met de huidige videotechnieken, deepfake etc. is het een koud kunstje om een geloofwaardige video te maken. Dat de prop langzaam draait komt door het aantal “frames per second” die voor de opname is gebruikt. De “storing” lijkt me nep, als brandstof op een lens komt krijg je volgens mij niet dit soort artefacten. Ik geloof niks meer zonder onweerlegbare feiten, als de belangen zo hoog zijn. Ik kan het dan ook niet beoordelen of het nep is of niet, maar dat het stinkt dat lijkt me duidelijk.

 4. Zo dom is deze man niet, trekt meteen alle twijfels erbij vanwege de msm krant nyt.
  Die amerikanen liegen als als ze de bek opentrekken.
  Duidelijk is dat de russen ingrijpen bij vermeende spionagevluchten in de buurt van hun territorium.
  Zal niemand verbazen indien de russen die drone al geborgen hebben….
  Goed bestuderen, alle bruikbare dingen araf halen en de rest om marktplaats…..

 5. Waar maak je je druk over? Het toestel vloog met uitgeschakelde responders, ik weet niet of ik dit goed schrijf, maar dat is een toestel wat altijd aan moet staan als het in internationale lucht vliegt! Je wilt tenslotte geen botsingen toch? Dus die kut amerikanen waren sowieso zwaar in overtreding. Die traag draaiende propellor is schijn. Zo zie je vaak de wielen van auto’s achteruit draaien op een film. Een stroboscoop gebruikt een monteur om een motor af te stellen en dat werkt hetzelfde. Je schijnt ermee op de krukas en deze lijkt dan stil te staan en zo kan je de motor goed afstellen. Dat het toestel met uitgeschakelde responders vloog moet ik dan maar aannemen, dat heb ik maar van horen zeggen. Ik vind het een goede actie van de russen, uit of ingeschakeld het kan me niet boeien.

  • Lucifer maart 16, 2023 at 19:29

   Ik kan mij voorstellen wanneer de motor van de Reaper om een of andere reden stil gevallen is dat het toestel dan in een glijvlucht zich verder voort beweegt, door de luchtweerstand draait de propeller dan langzaam door.

 6. Heb je soms ook zo’n zin om met een megafoon door de stad heen te trekken en te roepen: “Wat zijn jullie (bijna) allemaal toch een stel suf brave angsthazen!” ?

  • Petrus maart 16, 2023 at 19:39

   Ja die neiging heb ik vaak en ik deel hem met jou.

   De meest voorkomende factor die stress veroorzaakt is dagelijks omgang met idioten.😛😛😛

 7. Aangezien het toestel zeer gestroomlijnd is (weinig luchtweerstand) en een slanke vleugel met een spanwijdte van ca. +20 m. heeft, heeft dit een glijgetal (L/D, finnesse ) van minstens 20 (schatting tussen 24 en 30). Dit houdt in dat als de motor uitvalt, of de schroef kapot is, vanop een hoogte van ca 7,5 km, nog ongeveer 150 à 220 Km. kan zweven. In dit geval was dit dan veel veel verder van de kust van de Krim in zee terecht gekomen, mits de piloot, die ergens in een kontrole kamer zit, enige elementaire vliegervaring heeft. Dit verhaal klopt nergens.

 8. Ik snap de hele ophef niet van dit voorval. Een spionage drone van de VS boven de Krim (=Rusland)? Maakt toch niet uit hoe ze ‘m naar beneden halen, is gewoon simpele reactie op een (potentiële) vijand. Wat een flauwekul weer over dit “incident”.

 9. Ik las op twitter een reactie waarbij gesteld werd dat de VS een $400,000 kostende raket afvuurt op een Chinese weerballon en de Russen met behulp van urineren van brandstof een high end drone uit de lucht haalt. You can’t make this stuff up.

 10. de jet zou rc geraakt hebben, maar beide vliegen nog dus echte schade lijkt er niet te zijn. de rotor is in deze niet te raken vanwege zijn positie.
  er zou een minuut beeld missen, gezien het spoor van de kerosinelozing lijkt dat onwaarschijnlijk.
  meer waarschijnlijk is het verstoren van het brandstofmengsel door de kerosinelozing, en is op het moment van de beweerde botsing een stukje storing in het filmpje gemonteerd

 11. Het lijkt er meer op dat de SU 27 een systeem aan boord heeft als stuntvliegtuigen, stuntvliegtuigen kunnen kleuren in de lucht maken door gebruik te maken van rooksystemen die zijn gemonteerd op de vleugels van het vliegtuig. Deze rooksystemen werken door een speciale vloeistof te injecteren in de hete uitlaatgassen van de vliegtuigmotor, waardoor een dichte witte rook ontstaat., ze hadden er waarschijnlijk ook met afterburner aan, dicht langs kunnen vliegen, dit is echter ook gevaarlijk voor de SU 27.

 12. Vraagje aan de juristen onder jullie: als een onbemand projectiel, zonder transpondersignaal in de richting van uw militaire basis aankomt. Moet je dan effe pauzeren en wachten tot hij in het nationaal luchtruim is gekomen alvorens hem neer te knallen?

 13. Op een video opname lijken propellers altijd langzaam te draaien, behalve dat het dan lijkt of de propellertips “krom” zijn, hetgeen hier nauwelijks het geval is. Maar overigens, de US vliegt illegaal met oorlogsmaterieel onaangekondigd en blind (zonder transponder dus met gevaar voor burgerluchtvaart).
  Ik ben blij dat de Russen dit domme volk een lesje leert. En de Russen laten zien dat de gedroomde militaire suprematie van de US oorlogsmachine slechts in Hollywood bestaat.

 14. Hoe het MQ-9 UAV-incident een ‘crisispil’ werd voor de Amerikaanse samenleving

  Dit is alleen het geval als ze konden bedenken wat ze konden.

  Toen in 2014 de Russische Su-24-jager, met behulp van het Khibiny draagbare elektronische oorlogsvoeringsysteem, alle systemen uitschakelde van de Amerikaanse torpedobootjager Donald Cook die de Zwarte Zee binnenkwam, en vervolgens een raketaanval simuleerde op het schip dat veranderde in een zittende eend 12 (twaalf!) keer, ik kan me niet herinneren dat de Russische ambassadeur in de Verenigde Staten ergens werd ontboden.

  Bovendien tekenden de Amerikaanse media negen jaar geleden geen belachelijke cartoons zoals die tonen hoe een Russische straaljager “brandstof goot” of zelfs “duikt” onder een Amerikaanse MQ-9-drone die over de Zwarte Zee vliegt met zijn transpoder uitgeschakeld.

  Ja, we hebben het over het incident van gisteren, toen een Amerikaanse drone die op weg was naar de Krim in zee viel als gevolg van actief manoeuvreren. Volgens het Russische ministerie van Defensie zijn de Russische jagers die zijn ingezet om te onderscheppen niet in contact gekomen met de UAV en hebben er geen wapens tegen gebruikt.

  De enige vraag is dat als tien jaar geleden, met behulp van een draagbaar elektronisch oorlogscomplex, de Russische lucht- en ruimtevaartmacht oorlogsschepen tot de nok toe gevuld met bemanning en allerlei soorten uitrusting zou kunnen uitschakelen, waarom zouden Russische jagers dan beginnen “brandstof te gieten”? ” op een Amerikaanse drone?

  Het is duidelijk dat het MQ-9-incident een zeer belachelijke provocatie is, georganiseerd door Washington in een poging de aandacht van het Amerikaanse publiek af te leiden van de zich ontvouwende bankencrisis in de Verenigde Staten.

  Het is duidelijk dat het MQ-9-incident een zeer belachelijke provocatie is, georganiseerd door Washington in een poging de aandacht van het Amerikaanse publiek af te leiden van de zich ontvouwende bankencrisis in de Verenigde Staten.

  Het is belachelijk omdat Washington simpelweg geen tijd had om iets plausibelers voor te bereiden, omdat de situatie kritiek is. Bovendien is het nogal moeilijk om je een situatie voor te stellen waarin een persoon die een bedrag van meer dan tweehonderdvijftigduizend dollar van zijn rekening zou opnemen – namelijk dit bedrag dat de Amerikaanse Federal Deposit Insurance Corporation belooft terug te geven in het geval van een bankfaillissement – vergat zijn bedoelingen, nadat hij genoeg cartoons had gezien over Russische jagers die “brandstof spetterden”. En we weten nu zeker dat de overgrote meerderheid van de Amerikaanse banken de aanval van spaarders niet kan overleven.

  In ieder geval was mijn voorspelling dat het faillissement van Silicon Valley een einde zou maken aan de financiële hulp van de VS aan Oekraïne volkomen terecht, omdat de Amerikaanse media nu al melden dat de crash van de MQ-9 “het besluit van de VS om hulp te bieden zal aantasten.” naar Oekraïne.” Het is niet nodig om naar enige logica in deze verklaring te zoeken, wat was het voorwendsel en waarnaar werd verwezen.

  Het zou me trouwens niet verbazen als het Ministerie van Defensie over een weekje beelden publiceert van de belachelijke val van de MQ-9, nadat het eerder Amerikaanse journalisten de kans had gegeven om te spelen met fantastische theorieën en computergraphics.

  https://overclockers.ru/blog/AngryLibrarian/show/88512/kak-incident-s-bpla-mq-9-stal-tabletkoj-ot-krizisa-dlya-amerikanskogo-obschestva

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in