Een gay pride evenement in Parijs waarbij een transgender prostituee seksuele gunsten aanbood in de toiletten van het stadhuis werd “met trots gesponsord” door The Walt Disney Co.

Het evenement, La Nuit des Fiertés, met ook dragshows voor minderjarige kinderen, werd georganiseerd door MAG Jeunes LGBT+, een organisatie die zich richt op LGBTQ mensen tussen de 15 en 30 jaar, schrijft Newspunch.

Volgens de website van het evenement waren de cosmeticagigant Sephora en Nyx, een cosmeticabedrijf dat eigendom is van L’Oreal, ook sponsors van het evenement, dat een zaal voor dragshows en een andere voor dansen omvatte.

De transgender prostituee heet naar verluidt “Icy Diamond” en was een uitgenodigde “speciale gast”.

Zoals Breitbart News meldde, tweette “Icy Diamond” naar verluidt een video waarin seksuele gunsten werden aangeboden in het toilet van het stadhuis voordat het account werd verboden wegens schending van de servicevoorwaarden van Twitter.

Vorig jaar zwichtte Disney’s toenmalige CEO Bob Chapek voor een kleine groep radicaal-linkse werknemers en zei dat hij het LGBTQ-activisme van het bedrijf zou opvoeren.

Sindsdien heeft Disney in Florida gevochten tegen de wet inzake ouderlijke rechten in het onderwijs, meerdere transgenderpersonages gecreëerd voor zijn kindershows, homofiguren centraal gesteld in zijn grote films en zelfs een kledinglijn met LGBTQ-thema gelanceerd.

Disney gaat ook door met het pushen van woke politiek in zijn streaming entertainment voor kinderen met een nieuwe serie die kinderen leert dat de VS “gesticht is op blanke suprematie” en “nog steeds geen boete heeft gedaan” voor zijn racisme.

De Disney+ animatieserie The Proud Family: Louder and Prouder dringt aan op herstelbetalingen voor de slavernij, en beweert in zijn laatste aflevering getiteld “Juneteenth” dat Afro-Amerikanen herstelbetalingen hebben “verdiend” voor hun lijden en “blijven verdienen” voor elke seconde dat ze zijn ondergedompeld in systemisch racisme en blanke suprematie.

  Ze komen voor je katten en honden

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Eerste hond besmet met Apenpokken na “bed delen” met homostelVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet neerhalen van Amerikaanse drones redt duizenden levens
Volgend artikelVoormalig Pussycat Dolls zangeres zegt dat ze ernstig gewond is geraakt door Moderna’s Covid prik
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. In Walt Disney’s naam , 3 x ’n 6.Wist ik niet Door fbf uit de usa verteld, Heb mij er nooit mee bezig gehouden, Was door ouders abbonee, nog in Zwart Wit.plus ale tekenfilms. TJA.

  • Als je mickey op de disney manier schrijft en in op de kop spiegelt, staat er wicked. Daarnaast zitten de tekenfilms vol met subliminale seksuele boodschappen. De Disney cruiseschepen maken ook tussenstops om te snorkelen… bij Little st James Island (EPSTEIN EILAND). De smeerlapperij en de symboliek is overal. De Khazaren hebben blanke mensen gebruikt om deze wereld voor hen te bouwen en techniek te ontwikkelen, maar ze haten blanke mensen en nu moeten blanke mensen dood. Disney is een smeerpijp eersteklas. Het is één grote club en WIJ zijn hun vee. En dat vee gaan ze nu ruimen.

  • In de logo’s van o.a. pepsi cola, coca cola, Google chrome, British lottery, CERN, heineken, barcode, vodafone, procter and gamble, olympische spelen, ford & monster energy is ook het 666-teken te herkennen.

  • FB word overspoeld met deze drek, te smerig voor enige aand8, en waarschuwen, Hahaha ,net als cojoNO. de nu ,spijtoptanten , Zag op FB ,n vrouw , had haar borsten laten verwijderen om man te wilen worden, Nu spijt en wil ze terug laten plaatsen ……………………….

   • Heb gelukkig geen tijd voor facebook. Maar ik vraag me weleens af als je dat laat doen of je uberhaupt wel een eigen mening of zelfs identiteit hebt of dat je alleen maar bent opgegroeid(opgevoed) met tables en mobieltjes zonder dat de ouders zich erom hebben bekommerd. Uiteraard ook dankzij de media die pushed om van de ene hype in de andere te ‘vluchten’

  • Reactie nav Disney “kinderfilms”. Tijdje geleden vertelde een kennis dat zijn kinderen, toen ze ca 2 jaar oud waren, en naar die filmpjes keken telkens met hun handjes in hun broekjes zaten. Het gebeurde alleen bij de Disney filmpjes! Hij heeft ze daar niet meer naar laten kijken en toen gebeurde het niet meer.
   De verborgen boodschappen spelen dus al heel lang, en ik denk nu in alle films, zonder dat veel mensen dat door hebben (gehad).

   • Speelt zeker al heel lang. Janet Ossebaard breng het ook aan de orde in haar Fall Cabal serie. Wat mij betreft heeft iedereen het recht om z’n eigen lichaam te ontdekken en de natuur regelt dat helemaal vanzelf. De ene is wat vroeger dan de ander maar met dat opdringen krijgt het een heel andere uitwerking dat geen enkele verstandige ouder voor z’n kind wil en eerder voor langdurige problemen op later leeftijd zorgt..

  • We moeten allemaal Josh Alexander worden. FN had laatst een artikel over hem. Artikel ging over of het westen de woke/gender gekte kan overleven. Er zijn straks twee teams, team verrader of team patriot/liefde. We moeten allemaal een kant kiezen. De verraders volgen blind en lopen de hel in en de patriots moeten ongehoorzaam worden en zich gaan uitspreken en de liefde in leven houden door stelling te nemen. Wordt een Josh Alexander.

  • Met alle respect Bas, maar steeds meer aanwijzingen geven aan dat Ron DeSantis een onderdeel (of pion) is van the great reset en zijn rol als rattenvanger van Hamelen met verve vervult om voor de bühne zogenaamd op te komen voor de bevolking van ‘zijn’ staat. In principe zijn praktisch alle gezagsdragers wereldwijd handlangers van het WEF. Deze in 1971 door een zoon van een nazivader en Rothschild-moeder opgerichte organisatie beschikt via zijn ouders over de juiste bloedlijnen om het grootste deel van de wereldbevolking op basis van een oeroud plan uit te roeien en de ‘overlevers’ in permanente slavernij te brengen.

  • Toch geen Rotte Rutte-propaganda Niknok ? Hoorde vanuit zijn “popy-doende” pedo-promotie-bek tijdens de verkiezingen op TV dat hij trots was ook zelf een L_L te hebben en die zelfs te gebruiken. Dacht dat hij volkomen uitgedroogd was.
   Tsjonge tsjonge wat een stoere NOS-NPO popy-propaganda voor zo’n kwatskop-sukkel die door het volk niet weg te branden of uit te kotsen is omdat hun NSB-media-hoeren hem maandenlang gratis TV-promotie gaven.
   Dat wordt kennelijk nu nog 2 jaar letterlijk etteren met deze ZioNAZI Bildenberg- ,WEF- en SS-WAFFen NSB-ers van VVD, D666, CDA en Groen geschimmelde PVDA volksverlakkende gedogers tenzij ———

   ——-ze Rusland zodanig provoceren dat deze met 1 onderwater-torpedo heel Hol_land, Rutte, Kaag, Hoekstra en Ollongren van de kaart vegen.
   De wondere ZioNAZI wereld ! heeft dus kennelijk een pedo-promotende homo als premier(e) voorvechter van HUN oorlog van de ZioNAZI AZOV met een POTente minister van defensie Oorlog die in Odessa zelfs bijna uit haar dak ging zo blij als ze was deze ZioNAZIs wapens te leveren om verder de weerloze vrouwen en kinderen in Donbass te vermoorden. Beiden ook rijp voor het komende Neurenberg Tribunaal a.s. September samen met de Corona-BioWar-criminelen. Walgelijk !!

 2. Het is inderdaad WALGELIJK, maar erger nog is het feit dat er geen massale aanval komt van ouders. Ouders dienen namelijk hun kinderen hiertegen te beschermen.
  Alles verbieden is ook weer zowat dus sex met dieren moet kunnen. Eerst je diploma halen door sex met ratelsang en krokodil te hebben

  • Ik neem het elke vader en moeder opa en oma kwalijk dat ze niet in verzet komen tegen de erbarmelijke gezondheidszorg voor kinderen in ons land. Decennia lang staat Nederland in de top van Europa met de hoogste baby en zuigelingensterfte en geen hond die het interesseert. Stikstof en migranten zijn belangrijker als onze kinderen.

 3. Herstel betalingen oke maar dan eerst zullen de Mooren (Van Noord Afrikanen tot Perzieen aan toe) dan over de brug moeten komen richting ons blanken.
  Ja anderhalf miljoen blanken zijn door hen als slaaf gemaakt van plus min het jaar 1000 tot plus min het jaar 1800 en dat zie ik ook graag vergoed. Mag ik eventjes vangen?

  • Walt(er) Disney (1901 – 1966) was een handlanger van de duistere krachten (achter de schermen) en een 33ste graad vrijmetselaar, net als bv president Harry S. Truman (1884 – 1972).
   De in 1928 bedachte Mickey Mouse is allesbehalve onschuldig, want satanisten draaien alles 180 graden om en als je Mickey omdraai, krijg je Wicked.

 4. Ik wil niemand storen, hoor. Maar dit soort mafketel onzin is tijdsverspilling, laat die mensen lekker gek en pervers doen, ze weten toch heel goed wat ze zichzelf en hun kinderen aandoen? Allmeaal afleiding. De geoengineering is een veel groter probleem. Dat treft de hele wereld, en het ergste is je kan je er niet tegen beschermen. Als er wat fout gaat, bijvoorbeeld met de manmade earthquakes, dat kan nooit meer gerepareerd worden – zie Fukushima als groot voorbeeld in het recente verleden. En zo ook niet met het sproeien van chemtrails en het vernielen van de berschermende capsule (de ionosfeer e.d.) met EMF wat ‘global warming’ veroorzaakt. De gifspuit is net zoiets, dat kan nooit meer gerepareerd worden.

  Just sayin’….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in