Dr. Sherri Tenpenny was een van de eerste artsen die alarm sloeg over het CV19-“vaccin” en de dood en invaliditeit die het gevolg zouden zijn van het wijdverbreide gebruik ervan tijdens de zogenaamde Covid-pandemie. Toenemende aantallen van massale sterfte en invaliditeit hebben haar gelijk bewezen. Dr. Tenpenny is al lang tegen het gebruik van alle vaccins, omdat uit gegevens blijkt dat ze veel kwaad en weinig goed doen. Dr. Tenpenny zegt: “Toen ik het had over de injecties, was het gewoon een natuurlijke uitbreiding voor mij om te kijken naar het Covid-vaccin, en ik mag het eigenlijk geen vaccin noemen omdat het een biowapen is. … Ik vond 40 mechanismen van schade in juli van 2021 en hoe de Covid prikken je ziek kunnen maken of doden. … In het begin probeerde ik mensen te waarschuwen … De reden dat ze het gaspedaal loslaten is dat er genoeg mensen zijn geïnjecteerd die gaan sterven. Dat was de bedoeling. Het is bevolkingscontrole of ontvolking. … Dit was nooit bedoeld om goed te doen voor mensen. … Er waren geen langetermijnstudies, en we pushten het op elke leeftijdsgroep tot aan de foetus. … Ik bedoel dit is een moordcampagne,” schrijft Greg Hunter.

Hoe erg gaat dit worden met het officiële aantal CV19 biowapen/vax injecties van meer dan 600 miljoen alleen al in de VS? Dr. Tenpenny voorspelt: “De gegevens zijn duidelijk, en de gepubliceerde studies tonen aan dat zelfs als je maar één injectie hebt gehad, je een zekere mate van myocarditis hebt. Die is zes maanden na de injectie aanwezig, en dat betekent dat uw hartspier niet geneest. We weten ook dat er allemaal kankers opduiken, zelfs bij kinderen. Ik weet niet of je kunt zeggen dat 70% van de bevolking weg zal zijn, maar ik denk dat 70% van de bevolking chronisch ziek zal zijn, en van hen zullen ze uiteindelijk sterven (aan het biowapen/vaccin), zelfs als je maar één injectie hebt gehad.”

  WHO verklaart nu dat gezonde kinderen en tieners GEEN COVID-19 vaccins nodig hebben

Dr. Tenpenny zegt dat naarmate de aantallen toenemen met doden en handicaps als gevolg van de CV19 dodelijke injectie, steeds minder mensen de realiteit van het gebeuren ontkennen. Dr. Tenpenny zegt: “Ze zullen echt proberen te blijven ontkennen, maar er komt een omslagpunt waarop ze het niet meer kunnen ontkennen. Ik denk dat de machthebbers dat weten. Dat is het deel van het narratief waar ze de controle over verliezen. Er komt een omslagpunt in de wereld, en de mensen zullen zich realiseren dat dit een moorddadige campagne was om de wereld te ontvolken… Wie gaat er als eerste naar de poort? Zijn zij er het eerst en sluiten ze ons op als permanente slaven voor de rest van ons leven? Of gaan “wij het volk”, de grote massa van mensen, als eerste naar de poort en duwen ze die naar voren en zeggen ze: “NEE! We zouden de mensen die ons dit hebben aangedaan moeten oppakken en opsluiten. Ze zouden niet vrij mogen rondlopen op deze planeet.”

Dr. Tenpenny heeft ook goed nieuws en biedt enkele manieren waarop de gevaccineerde en ongevaccineerde mensen kunnen ontgiften van dit kwaadaardige CV19 biowapen/vaccin.

Het 39 minuten durende interview bevat nog veel meer.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Sherri Tenpenny: “Dit is een perfect ontworpen moordmachine”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNucleaire fall-out? Russische aanvallen veroorzaken explosie op schaal van Richter in Khmelnitsky + updates
Volgend artikelWat moeten we van Prigozjin en de Wagner Group denken?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Je kan haar ook op telegram volgen. Doe ik iedere dag. Sta nog altijd versteld met wat ik daar wekelijks voorbij zie komen aan informatie.

  • Van ‘ hetzelfde laken en pak’ ,

   Er was eens…
   Er komt 🦴
   En ze leefden nog lang en gelukkig.
   Allemaal uit één 🧙‍♀️ pan .

   • NSB /SS Nederland
    Te herkennen aan
    Onvermogen om een andere kijk/ visie te willen / kunnen bekijken .
    Laat staan om hier normaal op te reageren

    Snolletjes en trolletjes
    Anders slaap😴 verder ; wachtend tot het omslagpunt komt vlg miep tenpenny.

  • Ik kan me dat levendig voorstellen als je één of meerdere prikjes hebt gehaald. Dit soort berichten zijn nogal confronterend voor de schaapjes 😝.

 2. Angie 12.38…
  Niet te snel oordelen over trol of not be a troll…
  Deze 10 pennie is weliswaar op de hoogte maar hoe laag was zij…en hoe klimt zij omhoog?
  Is het nederiglands…of wederom weer iets van verweggistans?
  Kortom…kijk eerst eens in je eigen tuin naar onkruid en adviseer daarna hoe ze elders in de wereld hun tuintje moeten onderhouden….toch?
  Johan nagevend….ze hebben er zelf voor gekozen…ONDANKS HEEL VEEL INFO EN INBRENG VAN DE TOENGEHETEN WAPPIES…maar tja….de spuit(en) erin en daarna piepen/kraken/miepen/ ….fuck them…..

 3. Exact hetzelfde gedrag als radicaal Den Haag ,
  Andere invalshoek/ mening wordt niet getolereerd
  Kan ook zo zijn dat verdeel en Heers trollen bezig zijn met elkaar op dit kanaal.
  Loop maar in deze fuik , van tenpenny, een worst. Een illusie. Om je verder in dromenland te krijgen .
  Oh Henkkkk , kijk een wat erggg die schade!
  Maarrr tenpenny zegt dat er een kantelpunt komt, er is HOOP 😴

  Pandemie wet komt eraan trutjes trol !

  Voor SS/NSBers wellicht een nieuwe uitdaging.

  Gaan jullie door;

 4. trollen in zicht 👀 👀 👀

  Je herkent ze Alice, vrijheid is ver te zoeken, Angie
  Zelfde soort reactie als men bij de extreem linkse SS trollen beweging ziet in 🇳🇱
  Andere mening , niet tolereerbaar voor dit soort,

  Anders blijf dromen 😴 trutjes !
  Tot het omslagmoment komt

 5. Kantelpunt? Ho maar. 80% van de mensheid deed hier vrolijk aan mee en ze hebben “nergens last van” en je kon weer zo lekker vliegen etc. Er komt nooit een kantelpunt zolang die baggerkudde overal aan meedoet. Het kantelpunt komt pas zodra die 80% aan bagger 2 meter onder de grond zit. Of als landbouwmest rondgespoten is over de GMO tarwe, hoe heet het, soylent green toch? Soy. Straks komt er weer een deug-pandemie en het vee staat weer in de rij te loeien om de eerste te zijn. Weer een kansje iemand te zijn! Ze doen het voor elkaar.

  “…en biedt enkele manieren waarop de gevaccineerde en ongevaccineerde mensen kunnen ontgiften van dit kwaadaardige CV19 biowapen/vaccin”
  ONgevaccineerden ook???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in