Er wordt een hoop onzin uitgekraamd over monkeypox, die de hypochondrische ziekte van het ogenblik is – nog populairder dan “long covid”. Gezien de hoeveelheid geld die de farmaceutische bedrijven er aan schijnen te verdienen, zou de ziekte omgedoopt moeten worden tot moneypox, schrijft Dr. Coleman.

Mensen die de ziekte oplopen hebben in het verleden vaak nauw contact gehad met dieren. Drie jonge patiënten in Boudua bijvoorbeeld waren allemaal waargenomen terwijl ze speelden met inwendige organen die verwijderd waren van pas gedode apen.

Nu kan ik het mis hebben, maar ik vermoed dat u dat soort gedrag niet veel zult zien in de Cotswolds, het centrum van Parijs of op Long Island. Kinderen hebben het te druk met hun smartphones om veel tijd te besteden aan het knutselen aan apenorganen die ze in de speeltuin hebben opgeraapt.

Niettemin hebben de gewone media een geweldige dag en verspreiden zij, ongetwijfeld op instructie van de samenzweerders, vrachtwagenladingen leugens en verkeerde informatie. Volgens één krant weet u dat u apenpokken hebt als u koorts hebt, hoofdpijn, spierpijn, rugpijn en u moe voelt. Oh, en later een uitslag die lijkt op waterpokken of eventueel pokken, hoewel niemand weet hoe pokken eruit zien, want er is geen enkel geval meer geweest sinds 1980, toen het officieel uitgeroeid werd verklaard, afgezien van de rare flesjes van het virus die in laboratoria bewaard werden zodat wetenschappers Dr. Doom konden spelen.

(Overigens had het verdwijnen van de pokken niets te maken met het pokkenvaccin, zoals ik heb uitgelegd in mijn boek, Anyone who tells you vaccines are safe and effective is lying. Here’s the proof. Desondanks heeft de Amerikaanse regering genoeg pokkenvaccins voor het grootste deel van haar bevolking. Als u naïef bent, kunt u zich afvragen waarom de Amerikaanse belastingbetalers 119 miljoen doses gekocht hebben van een vaccin voor een ziekte die niet meer bestaat sinds Pink Floyd “Another Brick in the Wall” uitbracht).

  Apenpokken - Bevolkingsbeheersing door de  COVID-19 vaccin immunogecompromitteerden te infecteren met de pokken?

Een ander verslag over apenpokken verwisselde `moe voelen’ voor `luiheid’ op zijn lijst van symptomen.

Oh, en het voegde gezwollen klieren aan de lijst toe – en pakte daarbij nog eens twee miljoen mensen met keelpijn.

Er kunnen nu meer dan vijf miljoen mensen in Groot-Brittannië zijn met die symptomen. Dus die zullen morgenmiddag allemaal in de rij staan voor de plaatselijke Eerste Hulp. En omdat de uitslag pas na enkele dagen zichtbaar wordt, zal niemand hen kunnen zeggen of ze griep of pokken hebben.

Paniek, angst en eindeloze tv-programma’s over vaccins.

Journalisten verspreiden ook het verhaal dat u apenpokken kunt krijgen door vlees te eten. En ik denk dat zij daarvoor een bonus zullen krijgen van de samenzweerders. De supermarkten zullen ongetwijfeld apenkarbonaadjes uit de schappen halen.

Overigens moeten de journalisten en de paniekzaaiers weten dat apenpokken besmettelijk zijn, niet infectieus. Om hen het opzoeken te besparen betekent dat, dat het door contact wordt overgedragen (daarom wordt het ten onrechte in verband gebracht met seksueel overdraagbare ziekten).

Er wordt veel gesproken over mensen die sterven, hoewel apenpokken niet bijzonder dodelijk zijn (het officiële cijfer schijnt ongeveer 3% te zijn, maar dat is waarschijnlijk een wilde overdrijving, want ik denk dat tot nu toe de enige gevallen die gediagnosticeerd zijn (grotendeels in de tropische regenwouden) de ernstige gevallen zijn geweest. Ik denk dat de meeste gevallen van apenpokken genegeerd of afgedaan zullen zijn als de waterpokken.

Dus, waar gaat het allemaal om?

Wel, het zou gewoon allemaal deel kunnen uitmaken van de angstporno waar de samenzweerders zo dol op zijn. Het enthousiasme van de media om hiermee aan de haal te gaan, doet eerder vermoeden dat dit een reële mogelijkheid is. Iedereen doodsbang maken, zodat ze maskers blijven dragen, hun recycling goed sorteren, negeren wat er in de echte wereld gebeurt en uit de buurt van dierentuinen blijven.

  Is er nog iemand die zich evenveel zorgen maakt over de apenpokken als ik?

Of het kan allemaal zijn om ons af te leiden van het grote verhaal: het plan van de Wereldgezondheidsorganisatie om de wereld over te nemen en de voorloper te worden van de Wereldregering waar de samenzweerders al twee jaar naar streven.

Of het zou alle drie kunnen zijn.

Ik zal nog meer schrijven over het ranzige plan van de WHO om ons allemaal gevangen te houden, maar als u intussen meer wilt weten over het apenpokkenverhaal, kijk dan eens naar de uitstekende en doordachte video van Amazing Polly. U kunt hem hieronder vinden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Onthuld: Apenpokken blijkt “laboratoriumstam met onbekende kenmerken” te zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet lijkt erop dat de CNN en de rest van de mainstream media moe worden van de oorlog in Oekraïne
Volgend artikelVS militaire trainers gespot in Krivoy Rog, Oekraïne (video) 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

    • Lul niet zo stom, horzel. Beiden verspreiden over het algemeen correcte info wat van de meeste pro journos niet gezegd kan worden. De symptomen van apenpolio zijn zo ongeveer gelijk aan die van de ziekte van Epstein-Barr, ook een herpes familie dus en vermoedelijk veroorzaakt door de prikjes, de BS ziekte ‘long-covid’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in