© Raimond Spekking / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

Journalist John O’Sullivan waarschuwde dat de massale PCR-testcampagne een vermomd WHO-vaccinatieprogramma zou kunnen zijn. Hij verwees naar een nieuwe technologie die is ontwikkeld aan de Johns Hopkins University, waar piepkleine, stervormige microdevices, “Theragrippers” genaamd, zijn ontwikkeld die zich aan het darmslijmvlies hechten en geneesmiddelen in het lichaam kunnen afleveren, bericht Cosmicworld.site.

De apparaatjes zijn gemaakt van metaal en een dunne film die van vorm verandert en zijn zo klein als een stofdeeltje. Volgens de Johns Hopkins University worden de Theragrippers toegediend met een wattenstaafje, vergelijkbaar met PCR-tests. In oktober 2020 publiceerde een onderzoeksteam van de Johns Hopkins University positieve resultaten van een dierstudie die bevestigden dat de nieuwe technologie feilloos werkt.

In januari 2019 definieerde de WHO [1] het groeiende aantal vaccinatiecritici als een van de tien grootste bedreigingen voor de wereldgezondheid, en sinds het ongekende Corona-vaccinatiefiasco [2] is het aantal vaccinatieweigeraars dan ook echt verveelvoudigd.

Inmiddels is er zelfs binnen het orthodoxe medische establishment weerstand aan het ontstaan. Maar de meesterbreinen van de WHO blijven aandringen op een onrealistische vaccinatiegraad van ten minste 70 procent.

In dit artikel beschrijft Jan Walter met uitgebreide bronvermeldingen welke technieken mogelijk zijn om de bevolking toch te vaccineren, terwijl mensen steeds kritischer tegenover vaccinaties komen te staan. Dit wordt alleen maar aangewakkerd door de voortdurende druk tot massale “vaccinatie” tegen een niet dodelijke ziekte voor 99,8% van de mensen, met een nieuw soort “vaccin” dat eigenlijk gentherapie is door middel van mRNA. Het lijkt science fiction en is huiveringwekkend, maar de metohoden en technieken zijn beschikbaar. De vraag is hoe ver we het laten komen?

Nu waarschuwen verschillende deskundigen en voormalige mainstream journalisten zoals John O’Sullivan dat de massale PCR-testcampagne een vermomd WHO-vaccinatieprogramma zou kunnen zijn.[3] O’Sullivan verwijst naar een nieuwe technologie die ontwikkeld is aan de Johns Hopkins Universiteit en die het mogelijk zou moeten maken om heimelijk vaccinaties uit te voeren door middel van een PCR test. (Zie Johns Hopkins Universitiy) [4]

Geïnspireerd door een parasitaire worm die zijn scherpe tanden in de darmen van zijn gastheer graaft, hebben Johns Hopkins-onderzoekers piepkleine, stervormige microapparaten ontwikkeld die zich aan het darmslijmvlies hechten en geneesmiddelen in het lichaam kunnen afleveren.

  80% van de mensen die in Canada aan COVID-19 sterven, zijn volledig geprikt

Deze piepkleine apparaatjes, bekend als “Theragrippers”, zijn gemaakt van metaal en een dunne film die van vorm verandert. Ze zijn bedekt met warmtegevoelige kerosinewas en elk niet groter dan een stofdeeltje. (Zie afbeelding 1)

Wanneer de kerosinecoating op de Theragripper lichaamstemperatuur bereikt, sluiten de apparaatjes zich autonoom en klemmen zich vast aan de wand van de dikke darm. Door de afdichtende werking graven de piepkleine, zespuntige apparaatjes zich in het slijmvlies en hechten zich vast aan de dikke darm, waar ze worden vastgehouden en geleidelijk hun medicijnlading afgeven aan het lichaam. Uiteindelijk verliezen de Theragrippers hun greep op het weefsel en worden ze door de normale maagdarmspierfunctie uit de dikke darm verwijderd.

Opmerking: Volgens de Johns Hopkins University worden Theragrippers eigenlijk toegediend met een wattenstaafje. (Zie afbeelding 2)

Afbeelding 2: Theragrippers op een wattenstaafje

Het onderzoeksteam van de Johns Hopkins University publiceerde positieve resultaten van een dierstudie als coverartikel in Science Advances op 28 oktober 2020 [5], waarin werd bevestigd dat de nieuwe technologie feilloos werkt:

Hier melden we dat GI-parasiet-geïnspireerde actieve mechanochemische therapeutische grijpers, of theragrippers, 24 uur kunnen overleven in het maag-darmkanaal van levende dieren door zich autonoom te hechten aan mucosaal weefsel. We observeren ook een opmerkelijke zesvoudige toename van de eliminatie halfwaardetijd bij gebruik ripper-gemedieerde levering van het model pijnstiller ketorolac tromethamine. Deze resultaten leveren het uitstekende bewijs dat vormveranderende en zelfvergrendelende microdevices de doeltreffendheid van langdurige geneesmiddelentoediening verbeteren.

Afbeelding 3: Vormveranderende Theragripper als zelfvergrendelende drug delivery devices Toevallig wordt de PCR-test in China nu ook anaal uitgevoerd omdat de betrouwbaarheid van de resultaten beter zou zijn en natuurlijk wordt deze praktijk onmiddellijk gesteund in de westerse mainstream media. (Zie Business Insider) [6]
Opmerking: Als u zich niet kunt voorstellen dat de overheid u tegen uw wil en zonder uw toestemming gifstoffen toedient, denk dan eens aan alle gruwelijke experimenten op mensen die  werden toegelaten en die volgens Wikipedia [7] tot ver in de moderne tijd zijn doorgegaan. In 2007 gaf de CDC [8] zelfs toe dat tussen 1955 en 1963, 10-30 miljoen burgers geïnfecteerd werden met het kankerverwekkende SV40 via polio vaccinatie.

De vaccinatie die geen vaccinatie is, maar gentherapie

In een onthullende videoconferentie [9] met Dr. Judy Mikovits, Robert Kennedy Jr. en Dr. David Martin, wordt uitgelegd dat het mRNA vaccin, volgens de wettelijke definitie, helemaal geen vaccin is. Het wordt ten onrechte een vaccin genoemd om te verhullen dat het vermeende vaccin in feite een gentherapie is.

  Het fantoom van het vaccinfundamentalisme: buigen en de "Vaccin God" dienen

Ervaren arts en epidemioloog, Dr. Wolfgang Wodarg, verklaarde in een gecensureerd interview met Rubikon: “Eigenlijk zou dit ‘veelbelovende’ vaccin voor de overgrote meerderheid van de mensen VERBODEN moeten zijn, omdat het genetische manipulatie is!” Mary Holland, Vice President en Hoofd Advocaat van de Children’s Health Defense Organization, waarschuwt: “Nieuwe vaccintechnologieën zullen waarschijnlijk leiden tot nieuwe soorten schade door vaccins. Aangezien er nog nooit een goedgekeurd mRNA-vaccin is geweest, weten we echt niet hoe dergelijke schade eruit zal zien. Omdat vaccins zo snel zijn ontwikkeld en de klinische proeven zo kort duren, is de schade op lange termijn volledig onbekend.”

Wat vooral griezelig is, is dat de overgrote meerderheid niet eens weet wat het mRNA-vaccin in hun lichaam doet. Zij laten zich gewoon blindelings vaccineren, en dat ondanks het feit dat steeds meer onafhankelijke en zelfs orthodoxe medische deskundigen ertegen waarschuwen. (Zie artsen van over de hele wereld waarschuwen tegen mRNA-vaccinatie) [10] In dit verband mag niet worden vergeten dat het Amerikaanse bedrijf modeRNA Therapeutics in 2010 niet is opgericht als vaccinfabrikant, maar als GenTech-bedrijf. Het voorbeeld van de vele schandalen bij Monsanto maakt glashelder dat genetische manipulatie niet dient om soorten te beschermen, maar om macht te verwerven. De verborgen agenda is het genetisch modificeren van soorten om ze te patenteren of te bezitten. Henry Kissinger, voormalig minister van Buitenlandse Zaken van de VS, zei ooit: “Wie het zaad beheerst, beheerst de wereld.” (Press Portal) [11]

Wat is het volgende? Gaan ze onze lichamen patenteren nadat ze ons genetisch gemanipuleerd hebben met het mRNA vaccin?

Dr. Carrie Madej, [12] een specialist in interne geneeskunde met meer dan 19 jaar ervaring, stelt dat het COVID-19 vaccin in feite een Trojaans paard zou kunnen zijn om mensen te patenteren omdat het ons DNA verandert. Volgens een artikel gepubliceerd in het Britse wetenschapsblad Phys.org in januari 2020 [13], wordt bevestigd dat gemodificeerd RNA een directe invloed heeft op ons DNA. De volgende passage is bijzonder alarmerend: “Verschillende onderzoeksgroepen werken nu samen om te onderzoeken welk effect dit kan hebben op het DNA-molecuul. We weten al dat R-loop regio’s geassocieerd zijn met DNA-sequenties die actieve genen bevatten, en dat dit kan leiden tot chromosoombreuken en het verlies van genetische informatie.” Alarmerend is ook het feit dat vooraanstaande vaccinfabrikanten zoals Pfizer hun proefpersonen waarschuwen zich niet voort te planten na vaccinatie (zie Pfizer, blz. 132) [14 PDF] Daarmee bevestigt het farmaceutische bedrijf dat het mRNA-vaccin negatieve gevolgen kan hebben voor de menselijke voortplanting en wordt er desondanks gevaccineerd!

  Degenen die vaccins nemen zijn schokkend onwetend over de criminele fraude achter Big Pharma

Conclusie: Iedereen die een beetje geschiedenis kent, weet dat genetische experimenten en experimenten met mensen niets nieuws zijn. Hoewel de moderne eugenetica haar oorsprong vindt in de 19e eeuw, zijn de ideeën, maatregelen en rechtvaardigingen van staats- en sociale interventies en invloeden op de voortplanting al bekend sinds de oudheid. Zij zijn reeds terug te vinden in Plato’s “Politeia”, die zich echter beperkt tot staatsselectie en onderwijs. In de Renaissance zijn overeenkomstige gedachtelijnen te vinden in de sociale utopische geschriften “Utopia” van Thomas Morus, “Nova Atlantis” van Francis Bacon en “La città del Sole” van Tommaso Campanella. Maar omdat het gezond verstand zich instinctief verzet tegen dergelijke interventies, heeft het establishment altijd getracht zijn ware bedoelingen te verhullen met misleidende etiketten. De nazi’s, bijvoorbeeld, vermomden eugenetica als “erfelijke gezondheidswetenschap” of “erfelijke zorg” om het aantrekkelijk te maken voor de massa’s, en vandaag de dag wordt dezelfde zieke agenda aan ons verkocht met een nieuw “vaccin” om ons te redden van een vermeende “pandemie”.

Bronnen:

[1] https://web.archive.org/web/20200812085538/https://www.who.int/news-room/feature-stories/ten-threats-to-global-health-in-2019

[2] https://www.legitim.ch/post/schockierende-bilder-beh%C3%B6rden-verschweigen-massenhaft-corona-impfsch%C3%A4den

[3] https://principia-scientific.com/are-pcr-tests-secret-vaccines/

[4] https://hub.jhu.edu/2020/11/25/theragripper-gi-tract-medicine-delivery/

[5] https://advances.sciencemag.org/content/6/44/eabb4133

[6] https://www.businessinsider.com/microbiology-professor-china-anal-swab-test-covid-19-makes-sense-2021-1?r=MX&IR=T

[7] https://en.wikipedia.org/wiki/Human_subject_research

[8] http://web.archive.org/web/20110307094146/http:/www.cdc.gov/vaccinesafety/updates/archive/polio_and_cancer_factsheet.htm

[9] https://www.bitchute.com/video/4fVFgHXPELoO/

[10] https://tinyurl.com/y32qpl74

[11] https://www.presseportal.de/pm/62556/3331518

[12] https://banthis.tv/watch?id=5f176746677a7f01e9302af6

[13] https://phys.org/news/2020-01-rna-effect-dna.html

[14 PDF] https://pfe-pfizercom-d8-prod.s3.amazonaws.com/2020-11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020.pdf


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De globale HOAX is snel aan het ontrafelen: documenten geven toe dat de CDC nooit een “COVID-19 virus” heeft geïsoleerd – PCR-tests niets anders dan versterkte achtergrondruisVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet is tijd om doodsbang te zijn
Volgend artikel“De mensen achter de COVID-vaccins horen in de gevangenis thuis”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Straks net als vroeger je voor en achtertuin als moestuin en zoveel mogelijk eigen groente en plantzaden kweken.ze zijn al bezig om bladgroente te voorzien van zogenaamde vaccin. Kan straks overal in zitten. . Where all fucked.

 2. Die techniek om met een lange wattenstaaf via de neus in de neusholte medicijnen in te brengen, wordt al decennia gedaan bij dieren. Zo wordt er met gemanipuleerde methodes ons vee al decennia gemanipuleerd. Om koeien meer melk te laten produceren, dan zij oorspronkelijk van nature geven. Deze techniek wordt CRISPR genoemd. Nu onder de dekmantel COVID-19 wordt deze techniek op mensen uitgevoerd onder de noemer PCR test. Waar tevens ons oorspronkelijke DNA illegaal wordt afgenomen, om vervolgens het in een DNA databank op te slaan. Zodat met de experimentele modificatie injecties aan de hand van uw afgenomen DNA gerichte modificatie toegepast kan worden. De mens verword zo gepatenteerd, zonder dat de desbetreffende daar toestemming voor heeft gegeven. Dit wordt bewust gedaan omdat er grof geld aan te verdienen valt.

  Bij iedereen is zijn geboorte registratie bij de desbetreffende gemeente 3 geboorte trusten opgericht, die vanaf zijn/haar 18e jaar ongeveer 1,5 miljoen euro rendement opbrengt per jaar. Deze gelden werden in het verleden gebruikt door regeringen om onze nutsvoorzieningen mee te bekostigen, de infrastructuur van het land te bouwen en te onderhouden, de gezondheid zorg met ziekenhuizen e.d. Nu de regeringen zijn samen zijn gaan werken met de WEF/VN, die deze gelden voor zich zelf willen behouden. Door eerst alle winstgevende staatsbedrijven te privatiseren. De cohesie van de bevolkingen te ondermijnen d.m.v. massale immigratie, stukje bij beetje langzamerhand steeds meer communisme invoeren. Zoals het politiek correctheid in te voeren. Censuur toe te kunnen passen op iedereen die een andere mening heeft, dan de staat. Als laatste sluitblok is de corona hoax bedacht, want iedere dode of gepatenteerde mens levert miljoenen op. (gepatenteerde mensen zullen de werkslaven zijn, die geen enkele eigendom en/of zeggenschap meer heeft.)

  Dit is in elk land van toepassing, dus daarom is de zogenaamde p(l)andimie wereldwijd. Om zo hun gewenste Nieuwe Wereld Orde te scheppen. Maar daarvoor moet wel eerst elke economie gesloopt worden en zo ook alle klein en middelbedrijven. Totdat er alleen maar grote internationale beursgenoteerde coöperaties het kunnen overleven (die achter de schermen met miljarden Dollars/Euro’s gesteund worden door de regeringen). Zodat iedereen dan afhankelijk is geworden van de staat.

 3. Het gehele verhaal van hierboven is een kopie fantasie van Jules Verne die dacht dat autobussen en andere voertuigen ook en de in lucht vliegen,, en onder zee capsules/boten mogelijk werden en zich dus verplaatsen kon… Het is ook zo dat de mens sinds die op aarde rondloopt zich onder elkaar afmaakten om bezit en macht uit oefenen op de verslagenen…. Dus die werden onderworpen aan slavernij of werden lijfeigenen van de edelen of keizers en koningen…. Tegenwoordig is dat niet anders maar er wordt geen fysieke oorlog in de westerse wereld meer opgezet dus grijpt men (farmac.) naar een ander dodelijk strijdmiddel en dat is de ingebeelde wonder geneeskunst met veel kwakzalverij middelen die de volkeren doet geloven dat ze niet meer aan natuurlijke dood kunnen sterven….. Maar er is een groot probleem in de 8 miljard mensen wereld dat niet iedereen kan profiteren van de weelde en gemakken van de uitgevonden middelen die Jules Verne deed uitbeelden in zijn bijna werkelijk geworden fantasie. Doordat de grondstoffen die we nog hebben niet meer reiken om dit te verwezenlijken voor 8 miljard mensen en straks voor 10 miljard inwoners op deze aardkloot!!! Dus moeten ze de wereldbevolking sneller gaan uitdunnen om zo naar de helft 5 miljard terug te brengen om de aardkloot om op te leven weer mogelijk te maken!!!!!!

 4. Ik heb nog nooit een antigeentest of PCR test gedaan en dat wil ik graag zo houden. Alleen als ze met het voedsel gaan rotzooien wordt het wel een heel lastig verhaal,

  • Nehemia, de bewerking van voedsel met toevoegingen om smaak, kleur en geur te versterken, zoals het Chinese Ve-tsin dat al heel lang bekend is en in Chinees eten zit, ook hier in Holland, heeft al vele decennia een invloed op het bewustzijn van de wereldbevolking. Dank maar aan junk food, waar stoffen in zitten die er voor zorgen dat je dat steeds weer opnieuw wilt eten.
   Net als suiker roept om steeds weer opnieuw suiker, vooral als het (snelle) witte suiker is. Een snelle stijging in de bloedsuikerspiegel, gevolgd door een steile rollercoaster dip die chagrijnig maakt en naar meer suiker doet verlangen, want snelle bevrediging. In Engeland is ontdekt dat kunstmatige zoetjes tot overgewicht leidt, en dat verschijnsel is daar veel zichtbaar in de straten. De gewoontes van keuzes in ons voedsel ligt dicht tegen emotionele afhankelijkheid en stillen van verlangen dat onbewust is, waardoor dat moeilijk verandert.
   Er is geen reden voor neerslachtigheid, ondanks de toenemende slimme technieken van bewerking van eten. Zelfs tot kunstmatige kaas op plastic basis bij McDonald in Amerika. Bill Gates will graag kunstmatige voeding maken en geen landbouw meer, daarop is Agenda 21 gebaseerd: het onteigenen van land van boeren en landbouw saboteren zoals we dat eeuwen hebben gekend. Wat dacht je van zelf je groente en fruit verbouwen?

   In elk geval zijn er een groeiende aantal biologische winkels in Nederland en boerenmarkten. Daar kan je nog relatief schone producten kopen. En je kan je lichaam schoon houden met Chlorella, Activated Charcoal, bitter smakend eten als witlof en paardebloemwortel dat de lever ontgift.

   Je kan een hoop zelf doen om gezond te blijven, als je er aandacht aan besteed. Het is investeren in liefde voor jezelf en dat in gedachten houden is een boost voor je immuunsysteem, zie je wat ik bedoel? Creativiteit is een werktuig voor gezonde levenslust.

 5. De vraag rijst, of elke miljardair, zijn eigen dieren en planten kwekerij heeft, om ongeschonden te kunnen eten en drinken.

  Misschien zijn er bedrijven die daar zorg voor dragen.
  Zo’n miljonair heeft geen tijd omdat zelf te doen.

  Hoe blijven ze gevrijwaard van shedding?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in