Verkoudheid duurt meestal maar kort en is meestal slechts vervelend. Maar in het Verenigd Koninkrijk verspreidt zich een verkoudheid die toeslaat als een sloopkogel. Het resultaat van een kapot gevaccineerd immuunsysteem? Volgens mediaberichten raast er ook een golf van aandoeningen van de luchtwegen door Duitsland.

Een klassieke verkoudheid betekent meestal dat je je een paar dagen niet lekker voelt met een loopneus of verstopte neus. Het is gewoon een vervelende aandoening die slechts een beperkte impact heeft op het dagelijkse leven. Volgens de Britse media wordt het Verenigd Koninkrijk momenteel echter getroffen door een “brute” verkoudheid. De verkoudheid houdt mensen dagenlang aan hun bed gekluisterd en wekenlang thuis. Het virus veroorzaakt symptomen zoals koorts, hoofdpijn, verstopte neus, hoesten en vermoeidheid, bericht Report24.

Volgens het verslag klagen steeds meer Britten over deze verkoudheid, die bijna aanvoelt als griep. Maar terwijl de Britse media klagen dat slechts een minderheid zich heeft laten vaccineren of boosteren tegen griep en Covid, zijn er ook mensen die waarschuwen voor “VAIDS” – dus een vaccin-verworven immuundeficiëntiesyndroom. Dit komt omdat met name de mRNA-injecties het immuunsysteem op de lange termijn lijken te verzwakken.

Dit soort immuundeficiëntie veroorzaakt door een verzwakt immuunsysteem kan zelfs onschuldige infecties veranderen in ernstige ziekten.

Duitsland heeft ook te maken met een golf van aandoeningen van de luchtwegen, die volgens een bericht hoger is dan het niveau van voor de Covid-ziekte. Mensen hebben een gebrek aan immuniteit voor aandoeningen van de luchtwegen, voornamelijk als gevolg van de maatregelen tegen het coronavirus. Vaccinatie-AIDS is echter nog steeds geen probleem voor de mainstream. Niet in het Verenigd Koninkrijk, noch in Duitsland.

  Vaccinatiegoeroe Bill Gates geeft toe: Covid-prikken zijn "farmaceutische troep"

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Top gezondheidsfunctionaris dringt er bij het publiek op aan om ‘dodelijke’ mRNA-boosters te vermijden vanwege de uitbraak van VAIDSVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Geen zin” om te werken: Afghaanse migrantenfamilie heeft belastingbetaler al 80.000 euro gekost
Volgend artikelOnbetaalbare energiekosten: de petrochemische industrie van Europa is op sterven na dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

17 REACTIES

 1. ‘Whatever you do, never take these vaccines” [ mRNA : genetische manipulatie ] –
  citaat John McAfee.

  Achtergrond informatie : er zijn van nature : tientallen / honderden / duizenden soorten virussen, bacteriëen, schimmels. Waarschijnlijk zijn “virussen” gewoon restmateriaal van stervende cellen.

 2. Nederland kunnen we ook in het rijtje zetten en waarschijnlijk vele landen meer.
  Ik heb ook last van langdurig hoesten en verkoudheid. Sinds eind juli continue en raak er niet af. Al langer geef ik de schuld aan de 2 injecties die ze me opgedrongen hebben toen ik nog vertrouwen had in de overheid welke nu inmiddels diep onder het ijs zit. De hypocriete volksverlakkers en landverraders van ons destructieve afbraakkabinet zijn er verantwoordelijk voor, met name WEF-marionet Hugo de Jonge en kompanen. Hopelijk gaat het nu na de opbeurende verkiezingen de betere kant op.

  • Via hoesten, slijm, diarree probeert uw lichaam toxische stoffen uit uw lichaam te verwijderen… Blijkbaar blijft dit lang duren bij u.

   Problematisch bovenop de spuiten is het feit dat quasi al het voedsel in warenhuizen bewerkt is…

   Stel uzelf de vraag: bakt een aap brood? Gaat een hond eerst zijn stuk vlees bakken? Neen, ze eten -naar gelang hun darmstelsel- rauwe voeding.

   De mens is de diersoort die het meest ziek is… De dieren zijn – op vlak van eten- slimmer… Gepasteuriseerde voeding gaan ze bijvoorbeeld niet eten, voor hen is dat brol.

   • Rauw voedsel en wat groen is koken en veel vlees eten het liefste wat je zelf hebt verzorgt. Dat je weet wat je eet en mijd de groene/zwarte kikkers op de verpakkingen, want daar steekt ook Bill G veel geld erin en dat zal hij niet zomaar doen neem ik aan.

  • Je hoop in de politiek stellen, is het slechtste dat je kan doen, zij gaan het nooit voor de kleine man opnemen maar enkel voor hun Zionistische vriendjes. Help jezelf eerder, daar heb je tenminste wat aan. Versterk je immuunsysteem door goed op voeding te letten en neem specifiek voeding of supplementen die je weerstand boosten. Om die spike proteinen te verminderen, dien je een NAC (gluthation) kuur te doen, zorg dat je vaak ananas eet (bevat bromelaine en remt ontsteking, spikes kunnen er niet goed tegen)en ontgift met kruidenthee (dennennaalden en paardenbloem verstoren de spike werking). Ondertussen heb je door dat leuke weer een groot vitamine D tekort, neem daar geen supplementen voor maar koop een tweedehands zonnebank (je kan ze haast gratis ophalen tegenwoordig omdat de schapen schrik hebben van zonlicht) met UV en eventueel Infrarood licht. Hierdoor maak je zelf terug vitamine D aan en zal je weerstand en energie een boost krijgen. Laatste tip, doe aan sport en maak je lichaam zo sterk als je kunt. Veel succes!!

  • Mijn huisarts probeerde me over te halen de vax te nemen en zei me dat hij zelf ook drie injecties had genomen en ik een groot risico neem als ik het niet doe. Ik heb de beste man verteld dat ik de risico’s ken en hem bedankt voor zijn bezorgheid en verkouden ben ik ook weleens maar toch niet langer dan drie dagen om de drie jaar. En ja griep heb ik ook soms om de zes jaar ongeveer voor anderhalve dag en daarna ben ik weer in de buitenlucht.
   Het is me wel bekend dat er mensen bezwijken aan griep maar dat is ook geen reden een spuit te halen en wanneer er mensen zijn die wel een “beschermende” injectie willen dan doen ze dat maar.

 3. https://virusvaria.nl/wp-content/uploads/2023/11/bhakdi360-NL-subs.mp4
  Dokter Bakhdi geeft u de verklaring, Nederlands ondertiteld,
  https://virusvaria.nl/engel-vs-ema-kirsch-vs-fda-cdc-wappie-vs-anne-frank-sucharit-bhakdi/
  Er werd een ander product geleverd dan het geteste waar een voorwaardelijke goedkeuring was.
  De farma koos voor een goedkope produktiemethode. Resultaat: DNA vervuiling in de mRNA vaccins.
  Bewezen en uitgebreid onderzocht door tal van gerenommeerde laboratoria.
  De contracten zijn nietig

 4. Hier heerst dat ook en ook in onze familie. Hebben geen van allen de spuit genomen maar zijn toch besmet door degenen die de prikken nemen. We nemen nu allemaal nattokinase in. Volgend jaar gaan we dat voorafgaand aan de prikronde preventief innemen. CDS Helpt ook wel hiertegen. We hebben alternatief laten nakijken waarom we ziek zijn en er werden Spike eiwitten gezien. Dat komt door shedding van gevaccineerden. Dus wij hebben hier allen ook indirect last van. Maar je kunt er niet aan ontkomen, je ontmoet ze op je werk en op scholen. Kleine kinderen zijn ook voortdurend ziek, zie je tegenwoordig.

  • Shedding is bullshit. Dan zou ik het ook moeten hebben, en de eliten ook.

   Nonsens, net als de aerosolvax een bangmaker om ongeprikten in de stress te laten schieten….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in