Sommige oorlogen worden uitgevochten met tanks, raketten en soldaten die met duizenden tegelijk sterven. Andere worden uitgevochten in virtuele ruimten, vooral in de 21e eeuw, met dezelfde einddoelen. Het streven van Pfizer en CEO Albert Bourla naar wereldheerschappij verschilt niet veel van een andere ambitieuze commandant van weleer, schrijft TheCOVIDBlog.com.

De belegering van Leningrad tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt vaak over het hoofd gezien en zelfs genegeerd in de geschiedenisboeken vanwege andere gebeurtenissen in Oost-Europa. Adolf Hitler besloot eind 1940 de Sovjet-Unie aan te vallen via Leningrad, Moskou en Odessa (Oekraïne). De strategie was zeer riskant omdat het de Duitse strijdkrachten over een groot gebied uitrekte. Maar Hitler weigerde van koers te veranderen, ondanks het feit dat sommige van zijn eigen militaire commandanten openlijk bezwaar maakten. Hitler moest profiteren van het Duitse enthousiasme voor militaire operaties terwijl de overwinningen in de Balkan, Noorwegen, Polen, enz. nog vers in ieders geheugen lagen.

De Sovjet-Unie was enorm onvoorbereid, met name met verouderde tanks, overgeklasseerde gevechtsvliegtuigen, en gedemoraliseerde grondtroepen in Leningrad. Om een lang verhaal kort te maken, Hitlers troepen bereikten Leningrad in september 1941. Het beleg sneed alle aanvoerlijnen naar de stad af, waardoor de Russische troepen gedwongen werden ijswegen over het Ladogameer te gebruiken om de stad in de winter te bevoorraden. Maar tegen die tijd waren veel burgers uitgehongerd. Wanhopige mensen doen wanhopige dingen. In januari 1942 waren de katten en honden van de families allang verdwenen, omdat ze als voedsel werden gebruikt. Erger nog, meer dan 2000 mensen werden een jaar later gearresteerd en beschuldigd van kannibalisme.

De belegering duurde bijna 900 dagen. Maar het was nooit de bedoeling dat dit zou gebeuren. Hitler en Jozef Stalin hadden twee jaar eerder een niet-aanvalsverdrag getekend. Natuurlijk is er geen eer onder dieven. De winter was een vloek voor Duitsland en een zegen voor de Sovjet-Unie. Hitlers troepen waren slecht uitgerust om in die omstandigheden te vechten, terwijl de Russen het in hun voordeel gebruikten.

Deze zelfde oorlogstactiek, compleet met menselijk lijden, manipulatie en verraad van veronderstelde bondgenoten, wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt tussen wereldmachten, oftewel internationale ondernemingen. Maar nu zijn er nog maar zelden kogels nodig om dezelfde tirannieke doelen te bereiken.

Pfizer kannibaliseert Johnson & Johnson

Het Janssen/Johnson & Johnson “vaccin” werd met veel fanfare onthaald vanwege de “one-and-done” marketing campagne. De AstraZeneca injecties zijn ook virale vectoren, maar vereisen twee doses. Johnson & Johnson en Moderna waren de eerste lievelingen van de Amerikaanse overheid en kregen contracten van miljarden dollars in maart 2020, slechts enkele weken na het uitbreken van de zogenaamde pandemie. AstraZeneca kreeg vroege contracten met de Europese Unie en Canada. Maar in februari 2022 horen we eigenlijk alleen nog maar over Pfizer. Dat komt omdat Pfizer de virtuele territoriale oorlog heeft gewonnen.

  Mainstream media publiceert video: Gevaccineerde verpleegster Tiffany Dover zou nog leven!

Alleen al op basis van onze rapportage van begin 2021 veroorzaakten de injecties van Pfizer evenveel, zo niet meer, bijwerkingen en sterfgevallen als AstraZeneca en Johnson & Johnson. Maar AstraZeneca kreeg het zwaarst te verduren van de negatieve pers. Acht Europese landen schorsten het gebruik van AstraZeneca-injecties tegen eind maart 2021. De Verenigde Staten schorsten tijdelijk het gebruik van de injecties van Johnson & Johnson in april 2021. Diezelfde maand ging Mace Rothenberg, Chief Medical Officer van Pfizer, op C-SPAN en loog tegen de wereld. Hij zei, met een uitgestreken gezicht, dat “andere vaccins” sterfgevallen veroorzaken, niet de vaccins van Pfizer.

Waar het op neerkomt: er zijn maar zoveel gewillige zielen die angstig wachten op de naalden van een van deze bedrijven. Pfizer is begonnen met het monopoliseren van het COVID-19 “vaccin” zwendel met de voorgaande gebeurtenissen. Het is niet in Pfizer’s belang om Moderna aan te vallen, omdat de twee producten in essentie hetzelfde zijn. Maar Johnson & Johnson afmaken is het onmiddellijke doel van Pfizer.

Reuters, een van de belangrijkste “factcheckers” in het COVID tijdperk, publiceerde vorige week een verhaal waarin het oude nieuws van J&J babypoeder dat kanker veroorzaakt weer naar boven kwam. We hebben het al eerder gehad over het feit dat Pfizer bestuurslid James C. Smith de CEO is van Thomson Reuters. In feite schept Pfizer op over deze relatie.

De onderneming gebruikt alle wapens in haar arsenaal om de farmaceutische suprematie veilig te stellen.

Pfizer is wanhopig op zoek naar maximale winst voor 2022 zolang het nog kan. Hoe minder concurrentie, hoe beter voor Pfizer. Het bedrijf heeft de markt voor het injecteren van kinderen al gemonopoliseerd. Maar minder dan de helft van de Amerikanen die in aanmerking komen voor boosters, heeft ze genomen. Die statistiek zal waarschijnlijk niet verbeteren. Pfizer probeerde zich tevergeefs te bemoeien met de rechtszaak over de vrijheid van informatie die was aangespannen door de Public Health and Medical Professionals for Transparency.

Een federale rechter heeft de FDA bevolen om voor augustus 320.000 pagina’s met Pfizer-gegevens vrij te geven, te beginnen met de 10.000 pagina’s die op 1 maart moeten worden vrijgegeven. Zodra al die waarheid naar buiten komt, is het gedaan met Pfizer. Er is ook nog de “volksrechtbank van de publieke opinie” juryrechtspraak, geregeld door advocaat Dr. Reiner Fuellmich, die deze week van start gaat. Als het niets wordt, zal het desondanks zeer interessant en boeiend zijn om naar te kijken.

  Zweedse sterfgevallen "met" COVID-19 bijna gestopt - toch gaan de massale vaccinaties door

De waarheid is nabij, en wordt sneller onthuld dan Pfizer verwachtte. Pfizer en zijn bondgenoten kunnen niet veel doen om de schade te beperken. Maar nu werken de feitelijke gegevens ook tegen het narratief van Pfizer.

Gevaccineerd worden, ziek worden en sterven

Israël en Turkije zijn op dit moment de enige twee landen die respectievelijk de vierde en vijfde booster injectie toedienen.

Dr. Eli David is een zeer gerespecteerde computerwetenschapper uit Tel-Aviv. Zijn tweet van 2 februari ging viraal, toen hij erop wees hoe in Israël de zogenaamde COVID-19 gevallen omhoog geschoten zijn sinds het land begonnen is met het aanbieden van vierde booster injecties.

Maar Dr. David was nog niet klaar. Hij tweette een andere grafiek op 4 februari, waaruit bleek hoe Israëls COVID-19 sterfgevallen per miljoen mensen ook omhoog geschoten zijn sinds de invoering van de vierde booster.

Dat is nog niet alles. Professor Jacob Giris is de directeur van de coronavirusafdeling van het Sourasky Medisch Centrum (Ichilov) in Tel Aviv. Het is het grootste ziekenhuis voor acute zorg in Israël. Dit is wat professor Giris vertelde aan Channel 13 News, zoals gerapporteerd door Israel National News:

“Op dit moment zijn de meeste van onze ernstige [COVID-19] gevallen gevaccineerd. Ze hebben ten minste drie injecties gehad. Tussen de zeventig en tachtig procent van de ernstige gevallen zijn gevaccineerd. Dus, het vaccin heeft geen betekenis met betrekking tot ernstige ziekte, vandaar dat slechts twintig tot vijfentwintig procent van onze patiënten ongevaccineerd zijn.”

“Factcheckers” probeerden wanhopig de uitspraken van professor Giris te “ontkrachten”, maar dat mocht niet baten. Verder mogen Amerikanen op geen enkele manier kritiek hebben op Israëli’s. Anders zijn ze anti-semitisch. Zo is het in de Verenigde Staten nu een feit dat mRNA-injecties en boosters zogenaamde COVID-19, ernstige ziekten en sterfgevallen veroorzaken. Maar geloof Israël niet zomaar op zijn woord.

De regering van New South Wales (Australië) geeft dagelijks COVID-19 en “vaccin” statistieken vrij. En elke dag, is het hetzelfde. De staat rapporteerde 20 zogenaamde COVID-19 sterfgevallen op 9 februari. Acht waren gevaccineerd en geboosterd, negen waren dubbel gevaccineerd, en drie waren ongevaccineerd. Dus 85% van de 9 februari COVID-19 sterfgevallen in NSW hadden ten minste twee injecties. 8 februari was 72% sterfgevallen met ten minste twee injecties, 71% voor 7 februari, 89% op 6 februari, etc.

Het eerste narratief over het vaccin was dat het krijgen van de injecties je beschermt tegen het oplopen van COVID-19. Toen werden ze gedwongen om het te veranderen in “vaccins voorkomen ernstige ziekte” en je zult niet sterven. Het is onduidelijk wat het narratief nu is, anders dan “laat je injecteren omdat wij dat zeggen”.

  Waarom slimme mensen domme dingen doen (zoals mRNA-injecties nemen)

Oorlog is moord, misleiding en controle

Toen Hitlers troepen Leningrad naderden, kwamen ze door alle Baltische staten (Letland, Estland en Litouwen). De bevolking van die staten begroette het Duitse leger met bloemen en gejuich, in de overtuiging dat Duitsland hun bevrijder was van de Sovjet-Unie. Natuurlijk volgden er martelingen en manipulaties, waardoor de mensen zich gingen verzetten tegen de Duitse bezetting. Sommige dingen veranderen nooit.

Rijke mensen houden van oorlog. Ze krijgen een kick van het vechten om grondgebied, het controleren van de massa’s, en het kijken naar soldaten die sterven voor hun agenda. Bob Woodward en Carl Bernstein citeerden in hun Watergate-boek The Final Days de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger, die zei dat Amerikaanse soldaten “domme, domme dieren zijn die worden gebruikt als pionnen van het buitenlands beleid”. Tegenwoordig worden oorlogen uitgevochten in de mainstream media, big tech en de directiekamers van bedrijven.

Pfizer behandelde J&J zoals Hitler Polen en de andere Oost-Europese landen behandelde die in zijn weg stonden naar wereldheerschappij. Bourla geeft blijk van dezelfde arrogantie en overmoed als Hitler, die uiteindelijk de ondergang van Duitsland in de Tweede Wereldoorlog veroorzaakte. De Sovjet-Unie was gewoon te groot, te machtig voor Duitsland om binnen te vallen. Op microschaal is Bourla zelfs vergelijkbaar met drugsbaronnen als Nino Brown in Amerikaanse steden die vechten om territorium.

Bourla wil wereldheerschappij zonder een kogel af te vuren. Maar de weerstand groeit. Pfizer heeft strategisch de potentiële concurrentie (J&J, AstraZeneca) uitgeschakeld, waardoor de zoektocht naar wereldheerschappij wat vlotter verloopt. Maar niet zo snel.

Miljoenen mensen die geloofden dat Pfizer hun bevrijder was van COVID-19 zijn nu ziek, stervende en verslaafd aan eeuwigdurende boosters. Ondertussen zijn veel van de Hollywood acteurs, dokters en mainstream media voetsoldaten voor Pfizer ziek en stervende. De managers van Pfizer verdienen miljarden. Het is hetzelfde liedje in een ander millennium, in een ander theater.

De afgelopen weken hebben hoop gegeven voor de mensheid. Wereldwijde protesten nemen toe, en mensen weigeren verdere injecties. De machthebbers houden niet van verzet tegen hun agenda’s, wat betekent dat er meer agressieve oorlogstactieken op komst zijn. Wees voorbereid.

Blijf waakzaam en bescherm je vrienden en geliefden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De mainstream media zeggen dat gevaccineerde mensen die aan coronaziekte sterven het ‘bewijs’ zijn dat de injecties werkenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCoronacomplot tegen de mensheid: Zullen deze 16 mensen aangeklaagd worden voor genocide?
Volgend artikelHet is tijd om doodsbang te zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Dat statement van Prof. Giris, is maar gedeeltelijk waar.
  Dit stuk is niet waar: “Dus, het vaccin heeft geen betekenis met betrekking tot ernstige ziekte”.
  In tegendeel, het is de oorzaak van de ernstige ziekte.
  Dat wringt toch.

 2. De vriendin van de zoon des huizes was in April 2021 voor het eerst ingespoten. (ik verdom het om gevaccineerd te zeggen, dat is het niet)
  Ze werkt in de zorg en is nu voor de 7de keer ziek, “covid”….zelfs de tweede spuit heeft niet geholpen, alleen maar meer ziek.
  Ondertussen is duidelijk aan het worden voor iedereen dat ingespotenen juist het ziek zijn en constante besmetting veroorzaken, en dit mogelijk blijven doen tot ze dood zijn. Zij zijn dus mogelijk de dragers die blijven verspreiden waar de natuur allang klaar was geweest…

  Een fysieke en geografische scheiding tussen ingespotenen en schoon van bloed mensen is daarom noodzakelijk aan het worden. Daar moeten ze niet te lang mee wachten….

  Een bordje : “gevaccineerden” niet welkom om onze andere bezoekers te beschermen….dit kan dan ook wel eens een noodzakelijk kwaad gaan worden, een noodzaak welke is gestoeld op feiten…..en lijken.

 3. De Burgers moeten eensgezindheid tonen
  Samen bundelen
  Terug vechten
  Geen angsthazen zijn

  Proberen niet afhankelijk van Computers al het werk te doen
  Vernietigen van alle masten die leiden tot Slaven terreur daden
  Proberen de Computers lam te leggen

  Geen gehoorzaamheid aan slavendrijvers te tonen
  Alle huidige dieven dus de Rijksten der rijken alles ontnemen

  Immers Zonder diefstal word men Nooit rijk
  Heeft men geen overvloed aan bezittingen
  Een speciale oproep tot alle mensen

  Mensen Als het U belieft denk zelf na

  De huidige Ziekten zoals die benoemd worden hebben nooit bestaan en bestaat ook niet

  Het zijn uit de Lucht geplukte namen
  Verzinsels bedacht
  Ter vervanging van
  Misbruik making van
  De wel bestaande ziekten namen

  Welken dus zowel het leven kunnen doen verlengen
  Bij goed overweg gaan met die ziekten
  Als eindigen een leven bij niet goed overweg gaan met die ziekten

  Hoe heten die ziekten ??
  V.K.G.
  VERKOUDHEID , KOORTS , GRIEP .

  Telkens weer worden door de
  Duivels = door Blanken bezetenen er benamingen verzonnen om een belichaming van buitenaf het lichaam rotzooi naar binnen te proppen om de Ware enige echte Dokter en Medicijn tegelijkertijd het immuunsysteem geheten te belemmeren

  Zodat er gezegd kan worden
  Jij bent ziek en
  Ik heb medicijn gemaakt welk Jou kan genezen

  En de mensheid gedwongen tot slaaf maken en houden door toedoen van die preparaties
  Gebaseerd op Papaver verdovingsmiddelen waaraan men verslaafd wordt gehouden
  Zolang een mens verdoofd is Hersenlam
  Is men volgzaam gehoorzaam aan de Duivel

  Zodra men zelf gaat nadenken dan kan de Duivel niks aanrichten

  Nogmaals beste mensen
  Denk zelf na alvorens U wat gaat ondernemen
  Zoals , bij het Nemen van een Prik

  Dank U

 4. Aankomend weekeinde gaat de jeugd weer los, net als ieder jaar met Carnaval….en daarna is iedereen altijd ziek en verkouden, dus nieuwe maatregelen en lockdowns door onze bananenrepubliek komen in maart en april gewoon terug, onderbouwd met zelf gemaakte en vertaalde “cijfers”…..en zo praat men cirkels recht tot lange lijnen……wat ze in feite ook zijn….

  cirkels en lijnen….

  politici bedenken lijnen langs welke men leiding geeft,
  lijnen gemaakt door mensen die hun geld met streepjes trekken verdienen,
  statictici en experts en kundigen noemt men dat,
  volledig hun eigen logica en denkvermogen geruild voor een plek in het geldbad,

  en steeds komen we na het volgen van hun lijnen terug in meer ellende,
  en steeds weer komen die falende lijnen terug alsof er niets anders bestaat,
  en steeds weer zien we dezelfde falende gezichten weer alsof het onkruid

  en de politici volgen hun lijnen van beleid en denken
  omdat hun denken en zijn onfeilbaar is en suprieur,
  gesteund door grafieken van hun taal sprekende experts en kundigen,
  op wens geleverd met een gekozen eindresultaat,
  voor ons aller welzijn en jolijt,
  maar immer doorspekt met eigenbelang en geldgeur,
  en nooit zijn ze met schaamte geslagen of in spijt gehuld,
  de jokers en onfeilbaar lachen om de grootste rampen,
  blijvend zittend in hun dienstbaarheid naar de enkelen,
  tyrannie opleggend aan velen…..

  maar weet dat iedere cirkel ook een lijn is,
  en beleid dat immer faalt geen lijn is om te volgen,
  maar een cirkel om in te verdwalen.

  en weet dat een cirkel ook een lus is,
  en lussen verstikken,
  niet enkel het volk,
  maar soms ook de leiders,
  die snakkend naar adem,
  trappelend zoekend naar steun voor de voeten,
  met de cirkel als laatste adembenemende contact met het leven,
  de aarde verlaten in spot en hoon,
  in alles is balans,
  ook in gerechtigheid,
  zelfs in het donker als niemand het ziet….
  de cirkel van het leven.

  …aan eind komt begin en aan begin komt eind….touw helpt.

  Duchesne.

  • hoor die paling in emmer met snot mark van de pot gerukt rutte nog zeggen.

   nee ga gewoon carnaval vieren.
   de pandemie staat hier “vooralsnog” los van.

   en het volgzame volk feest er rustig op los.
   triest hoe gehersen spoeld we onszelf lieten worden in de naam van recht op comfort en beneveling.

  • Zolang het zwakbegaafde klootjesvolk dat verkleed met een slavenlap nog niet genoeg carnaval gedurende 2 jaar heeft gehad maar niet met hun zatte koppen naar NEPTESTLOKATIES rennen vanwege een snottebel en een kater.
   Geen testen, geen cijfers!

 5. feit., : elke oorlog is een bankieren oorlog.
  feit ,: reuters is rothschild is bankieren.
  feit,: elke bank slaapt naast de federale fiatgeld uit de lucht toverende crediet (d)rukkers
  feit,: prive ondernemingen zijn dode entteiten.
  feit,: een dood object kan een biologisch levend wezen geen orders geven.

  fun fact ,: harde valuta.
  een uur energie/joule spenderen aan ,:
  een vak , een dienst ,een product of ambacht,
  staat gelijk aan een vast bepaalde vergoeding aan harde valuta.

  de fraude, via de prive bank van uw opdrachtgever gaat deze verdiende harde valuta richting (federaal prive belastingkantoor)
  richting centrale bankiers.
  hier word uw harde valuta in beslag genomen en omgezet in een fiat debet/schuld die u in de form van een fiat crediet gestort krijgt.

  simpel , elke 100 eu harde valuta echt geld
  word in beslag genomen en verhandeld onder het toegewezen sofinummer en (nep) geboorte uitgave datum.
  u krijgt hier een fiat schuld voor terug.
  immers het geld word uit de lucht getoverd en is dus per definitie een debit crediet of schuld.
  uw echte verdiende geld word verhandeld op de beurs en aan u terug geleent in leningen en hypotheken waar u uw eigen geld leent , hier rente over betaald EN volledig terug moet leveren.

  kort elke 100 eu verdient word gestolen
  en hier krijgt u een schuld van 100 eu voor terug.

  zie treasury.gov rekentool.

  ik ben 70er jrn en vermeend 1.2 miljoen waard.
  nu begrijpt u de massamoord met vermeende toestemming.
  de fiat fraude stort in.
  de doden representateren harde valuta
  voor de vermeende eigenaren ,moord
  (vrijwillige gedwongen euter-nazi) is een verdienmodel.
  zoals 3000 jr geleden geschreven werd.
  de doden zijn luceratiever als de levenden.

  formulier 1522 is nodig voor het opvragen van je harde valuta gestolrn door de kroon/the crown.
  vaticaan/city of London/Washington district of Colombia.

  elke oorlog ooit was een kvk ingescreven handelsconflict van de corporatie.
  broeder vecht tegen broeder.
  zuster vermoord zuster.
  presidenten zitten naast elkaar op chesterfields met wiskey en cubaanse sigaren naar de veldslag te kijken.
  een schaakspel dat ze samen spelen en de vermeend doden de pionen zijn.

  legers zijn private in dienst getredenen van de buitenlandse usuperende vreemde mogendeheid/bezettingmachtde rothschilds bankiers. niets anders.
  doe je dit in je geboorteland ben je juridisch een landverrader die hoogverraad pleegt.

  het soort zionist is niet van hier.
  het zijn geen volbloed mensen.
  het zijn leterlijk buitenaardse usupeerders.
  archons zoals zij zichzelf noemen.
  zij vonden deze plek en coloniseerde deze zoals ze al eeuwen doen en stellen.
  wij versloegen jullie , jillie zijn nu van ons.

  comunisme is asimileren 101.
  borg.
  zij kunnen slechts stelen.
  er is geen verbinding met de bron.
  geen creativiteit dus stelen ze alles.
  klonen ze alles , inclusief lichamen om het dan in hun creatielose rekenmodelen te “verbeteren”

  sta op vecht en sterf.
  er zijn ergere zaken als het lichaam verliezen.
  de moord op de ziels conectie met de bron en het eeuwige leven , want eeuwig bewustzijn als dode is wat rest…

  de bijbel roadmap stelt, de reuzen zullen zich aan de mensen vergrijpen en ze eten.
  maar ook dat als er geen valuta meer te stelen valt ze elkaar zullen aanvallen.
  geld volgd de wetten van minste weerstand
  en vloeit als water naar de plek waar het het makelijkste heen kan vloeien tot alle geld op die plek verzameld is en comunisme ern feit zal zijn.

  ruilhandel en eigen voedsel verbouwen is dus inherent.

 6. Aan eerwaarde Xerrex
  Het staat heel goed geschreven
  Immers
  Wit is niet Blank
  &
  Blank is niet Wit
  Gelooft U het niet ?
  Mocht U Wit Zijn
  Ga met een Glas gevuld met Water Aqua
  Voor een Spiegel staan
  Kijk naar Uzelf
  Vervolgens
  Kijk naar het Water
  Zie het verschil
  Wat is Blanke lak ?
  Er bestaat ook Verf waar men dwars doorheen kan kijken
  Naar het eronder liggende iets
  Is een coating
  De coating zorgt ervoor dat het goede of het slechte ook goed zal worden beschermt
  Door die coating
  Die heet Blanke Lak
  Maar in dit geval :
  Het heet ook wel de Aliën Ras of de Kwallen Ras of de Doorzichtige
  Blanken zijn dus een geheel andere wezen op zichzelf
  Die bij een belichaming mens de intrede kan doen
  Overnemen en regeren via de overgenomen belichaming
  Waarom denkt U dat U een tijd geleden helemaal niet op het strand mocht komen ?
  Denk Na
  Mensen mogen zelf nadenken
  Door hersenspoeling wordt het vermogen om zelf na te kunnen denken aan de mensheid door die Blanken ontnomen
  Nogmaals alstublieft denk zelf na

  Dank U

 7. Wat een onzin over de Duitse inval in de USSR. De Sovjet-Unie was tot de tanden bewapend in 1941 en klaar om Europa binnen te vallen. De russen hadden tien maal meer tanks, vliegtuigen en geschut dan de Duitsers. De vliegtuigen en tanks waren beter dan de Duitse. De Duitse infanterie legers trokken vaak nog met paard en wagen. Ze lagen met 160 divisies aan de grens in Polen en Roemenië en braken alle regels van het niet aanvalsverdrag van Molotov door de Baltische staten te bezetten en oorlog tegen Finland te beginnen. Lees het boek ijsbreker van Viktor Suvorov voor de details. Operatie Barbarossa was een preventieve aanval omdat de russen klaarstonden met munitie en brandstof opslagplaatsen aan de grens, vliegvelden aan de grens en een samenstelling van het legermateriaal die alleen op aanval was geënt. Je plant dergelijke installaties niet als je van plan bent te verdedigen, dan liggen die een paar honderd kilometer in het binnenland. De geplande overval op West-Europa was gepland op 6 juli, Barbarossa werd 17 dagen eerder gepland. Reden van het succes van de AS-mogendheden in het begin van de oorlog was dat de sovjet troepen concentraties vlak bij de grens lagen, nog bezig waren treinen uit te laden, mijnenvelden waren geruimd om de eigen troepen door te laten.
  Dat er algemeen verzet was tegen de bezetting, is flauwekul. Er was een goed georganiseerd partizanen leger, die zowel de lokale bevolking als de Duitsers aanviel. Door de tactiek van Stalin van de verschroeide aarde was de economie van de bezette gebieden onbestaand, waar praktisch alle voedsel was weggehaald, alles was weggehaald wat waardevol werd gevonden en de rest in brand gestoken of opgeblazen, maakte dat de bevolking die overbleef vaak van de honger, geen enkele verzorging en koude, omkwam. Op het moment dat Hitler de Sovjet-Unie binnenviel had Stalin en zijn voorganger Lenin al 40 miljoen van zijn eigen burgers vermoord in burgeroorlogen en onderdrukking, Google maar eens bij “Holodomor” en “Gulag archipel”. De USSR was een communistische staat van dodelijke intimidatie en totale propaganda, zonder vrijheid.
  Gek dat een communistisch plan van Klaus Schwab , wat ook miljoenen mensen levens gaat kosten en gepaard gaat met staatsleugens en propaganda hier goedgepraat wordt met propaganda leugens over de algemeen legitimatie narratief over misdaden van de Duitsers in de 2e wereld oorlog, nadat de overwinnaars de geschiedenis van die oorlog hadden geschreven en al hun eigen misdaden op de Duitsers projecteerden.
  Niks zielige Russen; niet meer dan mededaders die een tegenvaller moesten incasseren. De USSR was meer geïnteresseerd in een oorlog dan de Duitsers, die in tegenstelling tot de russen NIET voorbereid waren voor een grote oorlog en hem daarom ook verloren.

  • De Russen kregen vanuit de VS enorme hoeveelheden wapens, munutie , voedsel en voertuigen etc…..anders had ook Rusland het niet gered en was er ergens een bestand in het oosten gekomen, met als gevolg geen kans op een westelijk front…..

   Tot 1936 was Duitsland verweven met Rusland op militair gebied…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in