Syrische asielzoeker gearresteerd door de Franse politie nadat de man met een mes speeltuin van kinderen was binnengegaan, waarbij drie kinderen in kritieke toestand achterbleven in Annecy, Frankrijk.

Update 1330 BST: Jongste slachtoffer is 22 maanden oud

Er komen meer details naar buiten van lokale media in Frankrijk die politie- en onderzoeksbronnen citeren. De jonge slachtoffers, zo melden bronnen waaronder het Franse CNews, zijn een Duitse burger, een jongetje van 22 maanden die naar het ziekenhuis in Genève werd gevlogen voor spoedeisende hulp, een jongen van twee jaar oud, een meisje van drie jaar oud en een meisje van drie jaar oud met de Britse nationaliteit. Een 70-jarige man werd ook in zijn nek gestoken.

Wat de vermeende dader betreft, Abdalmasih H. verblijft als asielzoeker in Zweden en is getrouwd met een Zweeds staatsburger, maar heeft om onbekende redenen in 2022 ook asiel aangevraagd in Frankrijk. Naar verluidt werd deze aanvraag vorige week nog afgewezen omdat hij in Zweden al de vluchtelingenstatus had gekregen. Liberation meldt dat toen de Syrische migrant zijn asielaanvraag invulde, hij beweerde christen te zijn.

Volgens een bericht van Le Dauphine is de aanvaller bekend bij een medewerker van een park in Annecy, omdat hij de afgelopen twee maanden in de buurt is gezien. De plaatselijke bewoner vertelde de krant het volgende: “de man komt al twee maanden lang elke dag op een bankje zitten, gekleed in het zwart, zwarte rugzak, donkere bril, baard… Hij sprak niet”.

Een ander zei dat hij elke dag “van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat” in het park rondhing.

Waarschuwing: schrijnende inhoud

  "Wacht maar we zullen insjallah Zweden binnenkort overnemen"

Hier:

Het originele verhaal gaat hieronder verder

Minstens zes mensen, waaronder vier kinderen, zijn donderdagochtend gewond geraakt bij een ogenschijnlijke aanval met een mes in Annecy, een pittoresk stadje in de bergen dat populair is bij toeristen vanwege de nabijheid van skigebieden in de Alpen.

Vroege berichten gaven aan dat één volwassene en vier kinderen gewond waren geraakt, maar dat aantal steeg later. Volgens Le Figaro in Frankrijk verkeren twee kinderen en een volwassene in kritieke toestand, maar verkeren alle betrokken kinderen in een “absolute noodtoestand”, aldus een politiebron.

Naar verluidt zijn de kinderen die bij de aanval betrokken raakten slechts drie jaar oud.

Beelden van de arrestatie van een vermoedelijke dader werden door omstanders gefilmd en op de nationale televisie uitgezonden. Op beelden van de scène is een bebaarde man te zien met een zwart t-shirt en wat omschreven wordt als een “tulband”, die een mes draagt.

Volgens berichten is de verdachte een 32-jarige Syrische man genaamd Abdalmasih die in 2022 een asielaanvraag heeft ingediend in Frankrijk en ook een vluchtelingenstatus heeft in Zweden. Hij zou niet bekend zijn bij de politie.

Via Breibart.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen – en de hele EU 3,3 miljardVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet eerste grote Oekraïense offensief in Zaporizhzhya eindigde in een nederlaag: Wat zal er de komende dagen gebeuren? (Video’s)
Volgend artikelMedvedev over NAVO-troepeninzet in Oekraïne: “Wilt u supersonische aanvallen in Europa?”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

49 REACTIES

  • Neen,,,, in Frankrijk zit ook al een slapzak(macron en de zijnen) aan het beleid die veel beloofd maar weinig ervan terrecht brengt Ook Rutte komt er weer goed vanaf met zijn waanzin om miljoenen ,,,,asiel,,,,zoekers te herbergen Omdat hij steun krijgt van zijn toekomstige werkgever(wef) en brussel en komt hij in de slaapkamers van nederland er weer goed vanaf en kan hij doorgaan met zijn debiele beleid gesteund door de slapers/meelopers in de eeste en tweede klas longe van Den haag Macron beloofde enige tijd geleden nog dat hij het het leger zou inzetten om de niet thuishorende asiel zoekers eruit te kegelen maar daar hoor je niets meer van Ook Rutte en co deden hetzelfde en stelde net zolang uit met maatregelen (die werken) wel te verstaan totdat Brussel ze oplegde dat het huidig asiel beleid gehandhaaft moet blijven en Rutte komt voor de derde/vierde maal er weer genadig vanaf en mag blijven zitten Nederland en de rest van de EU staten stevenen af op een centrale regering die vanuit Brussel gestuurd wordt en waar alle gegadigden die hun natie verkwanseld is geworden aan het Bolwerk Brussel mogen plaatsnemen in het parlement dat duizenden meer arbeidsplaatsen gaat verschaffen Dit alles wordt binnen een no time gerealiseerd de volkeren van die Naties worden dan als slaaf van de regels vanuit het bolwerk Brussel behandeld en verscheept over de gehele wereld die zich gaan verzetten en worden gedeporteerd naar opvang kampen onder streng regime De gigantische asiel stroom van buiten Europese landen kasn hun plaats dan innemen Is dat niet hetzelfde dat Nazie Duitsland wilde!!!!!!!!!!!!
   Regeringen in die landen zijn dan niet meer nodig en bijvoorbeeld Den Haag kan haar deuren sluiten!!!!!!

 1. Ik begrijp wat een menselijk drama dit is, kinderen vermoorden, hoever ben je dan geestelijk weg denk ik dan, nu hebben we dus, veroorzaakt door de VS, wat denken wij als burgers van de EU wat er gebeurd met mensen als men in het Syrische in een burgeroorlog leven, overleven zeg maar en nu in het Kievse, ik begrijp wel dat mensen helemaal gek kunnen worden door het leven in zeg maar overleven van een oorlog, geen idee hoe verschrikkelijk dat is, ik kan er alleen maar overdenken, het bizarre is ook wel dat de mensen en zijn stemmers van veel politici die oorlogen steunen maar door die oorlogen komen er logischerwijs ook vluchtelingen, ze willen wel dat steunen maar die vluchtelingen daarvan, nee die moeten ze niet, beetje een vreemde manier van denken want het is actie en reactie.

  • Mijn ouders hebben de 2de WO meegemaakt en zijn normaal gebleven en de huis van mijn vader is twee keer plat gebombardeerd en 1 goed beschoten en men heeft vaak in de schuilkelder moeten verblijven. Mijn oma is in die tijd weduwe geworden en haar baby van drie maanden had ze ook in die tijd af moeten geven en ze had een onderduiker wat ook spanningen met zich mee brengt terwijl ze 7 kinderen moest groot brengen. Alle zijn op de goede pad gebleven en zo vele in NL stonden er zo voor.
   Dit soort aanvallen heeft meer met het geloof te maken.

   • Owh wat interessant ik bestudeer nu al bijna 9 jaar Godsdiensten.

    Vertel mij eens welke geloof keurt het goed om onschuldige mensen te vermoorden en/of aan te vallen met geweld?

    Want ik ben het nog niet tegengekomen. Ik ben echt met oprecht benieuwd.

    Dan klinkt Flardinga logischer, hoe ver ben je geestelijk dan de weg kwijt. Zij het door drugs, zij het door hersenspoeling, zij het door stress.

    Ps. Wat betreft WO2, je moet niet vergeten Nederland van vroeger was veel meer met Godsdienst en normen en waarden bezig als nu.

    Nu hebben we helaas bijna allemaal de Amerikaanse levenswijze overgenomen, van God los. Kijk al naar het geld dat we gebruiken, zegt al genoeg.

    • Islam calls for the killing of all infidels. In their eyes, for example, Christians and Jews are not human beings, but monkeys and pigs. When you read the Koran, remember that the suras are not listed chronologically. Many contradict each other, so the rule in jurisprudence (Sharia) is that if two suras contradict each other, the later sura is valid. Has something to do with the fact that Islam in the beginning took the Jewish and Christianity as a role model. Later, when Mohamed had won enough followers, the role model function turned into hatred and in his megalomania he declared Islam to be the only “real” religion. (ideology)

     • Christianity with its commandments and rules that men and women are equal before God, that polygamy was forbidden, as well as pedophilia and inbreeding or sodomy (sex with animals), not only prevented him from acting out his perversities and inferiority complexes towards women, but condemned them as a sin. Hence his hatred for Christianity. So those who grow up under and with Islam do not see women and children as human beings, especially if they live in a Christian community. The war did not make them more cruel, it is their ideology, they have always been like that. By the way, all Islamists have absorbed Mohamed’s inferiority complex and megalomania with their ideology.

  • Alleen het uitschpt weet weg te komen uit oorlogsgebieden. Last die shit lekker daar nlijven. Zeker ook dat oekrietuig, dat gast nòg veel meer gevaar opleveren.

 2. Tijd om onszelf te gaan bewapenen, geef mij 10 seconden met een dergelijke mafklapper en hij staat nooit meer op. Ik zou echt heel graag een groep echte goedhartige en welwillende handhavers willen samenstellen. Mensen die durven maar ook iets kunnen.

  Voor eenieder die geen idee heeft hoe zich te kunnen verdedigen in dit kutland, google op kruisboog. Stiller dan een vuurwapen, en net zo dodelijk. Denk er niet te lang over na want als er een run op komt weet je t wel.

  • Van een pijl zelf sterf je niet snel, maar een beetje peper op dat kan wel een leuk effect geven en weerhaken eraan daar heb je vishaakjes voor. Denk niet dat er snel een burgeroorlog komt in NL maar in Frankrijk??? Ik woon op het platteland en hier in ons dorp voel ik me veilig ivm dat hier geen moslims wonen. Maar ik moet niet de stad in gaan als het zover is.

 3. Afleiding van de monsterlijke clusterfuck in Oekranazië? Op NFN draait het allemaal om UFO’s. Maximale afleiding en verwarring. Ik krijg het gevoel dat ze op het punt staan om meerdere crisissen en rampen tegelijk in te zetten. Op 12 juni misschien ‘all-out war’ in Oekraïne, dan voedsel-, energie- en waterschaarste, terrorisme dreiging, een nieuwe cojona variant, een cyber attack en een financiële crash en dan de klimaat bullshit er nog overheen.

  Ik geloof helemaal nergens meer wat van… we worden volledig en maximaal gek gemaakt. Ik focus me alleen nog maar op mijzelf en mijn eigen straat en wat ik daadwerkelijk in het alledaagse leven tegenkom, zie en meemaak. We worden door een handjevol totale psychopaten gegijzeld en zolang wij hun poppenkast meespelen hebben ze ons in hun macht. IK DOE HELEMAAL NERGENS MEER AAN MEE. En wie mij ergens toe wil gaan dwingen, die zal ontdekken hoeveel kracht 1 wakker mens heeft. Het is tijd om offers te maken en de hele maatschappij te zuiveren van de psychopaten die echt overal de macht hebben overgenomen. De kanker waar de mensheid aan dreigt te sterven zijn nagenoeg al onze leidinggevenden en ambtenaren. Corrupte totale laffaards die duizenden en tienduizenden euro’s per maand verdienen door onwetend en blind te volgen terwijl ze in totale onwetendheid miljoenen wakkere Nederlanders demoniseren. Wanneer gaan wij nou eens een grens trekken en ALLES van de afgelopen 80jr de prullenbak in schuiven??? Dit is geen test… WIJ zullen overal de lokale nazi’s (de onwetende corrupte sokpoppen van de elites) moeten gaan verwijderen uit hun posities van macht.

  Leestip: even opzoeken (als dat nog kan); Kill Your Local Nazi.

  We moeten de laffe meelopers, die gewoon braaf alles uitvoeren en niet of half doorhebben dat ze ons verraden, gaan verwijderen uit hun functies. Bij mij in de straat woont ook een local Nazi. Hij werkte voor Oxfam (hallo pedofielenclub) en op elke buurtbbq en buurtfeest neemt hij op een hele intimiderende manier de regie over… tot hij tegenover mij kwam te staan. Inmiddels is hij een toontje lager gaan zingen, maar zonder mij had hij de hele straat onder zijn duim gedouwd. We moeten niet met Oekraïne of aliens of terroristen of klimaat of vluchtelingen of energie of een neppandemie of de haperende economie bezig zijn… we moeten allemaal in onze eigen landen de satanisten (de lokale nazis) beëindigen. Word wakker… echt wakker… als U links kijkt, ziet U rechts niks. Iedereen zit naar andere dingen te kijken dan de monsters die deze wereldwijde hel uitrollen. Focus!!! Arresteer de gehele 1ste en 2de kamer en alle topambtenaren en rechters en commissarissen en burgemeesters. EN ONTMANTEL DE MEDIA EN SLUIT ALLE MEDIA BAZEN EN PRESENTATORS OP IN CONTAINERS OP DE BODEM VAN DE ZEE. Deze demonen moeten eindigen en dat lukt alleen als WIJ lokaal ons eigen land gaan zuiveren van corurptie en het kwaad.

 4. Dit is echt heel erg.
  Maar waar de verontwaardigde reacties m.b.t. die 50.00 kinderen die overleden zijn tijdens de Irak oorlog?
  Madeleine Albright vond het zelfs waard.
  Triest voor de burgers overal.
  Zoals Flardinga al schrijft; ” actie en reactie “.

  • @Tigron…daar zeg je wat. Het grote verschil is dat Irak nooit goed in beeld is gezet, en dit wel, door iemand persoonlijk, en meteen geupload.

   Maar ik realiseer me nu dat, zoals zoveel andere dingen.

   Wat een kankerwereld….letterlijk. verkankerd, met de “elite” als dikke tumoren.

   Deze zijn overigens wel “operabel” als u snapt wat ik bedoel….

 5. Niet normaal meer.
  Ons gezin is terwijl we op het platteland wonen in Frankrijk hebben indirect drie keer betrokken geweest. 1 Toen we aan het winkelen waren in de stad https://www.hln.be/buitenland/man-valt-twee-vrouwen-aan-met-hamer-in-chalon-sur-saone~a39b37f6/ 2 Op de universiteit van onze dochter is de zelfde gek met een hamer te veld gegaan, dat was verschillende jaren terug. 3 In Nice daar woonde de zus van der toenmalige vriend van onze andere dochter en omdat ze pas een baby hadden waren ze niet aanwezig toen die aanslag daar was. Ze woonde daar net een paar straten verderop. Die hadden echt heel veel geluk. In die tijd was het vaker raak met dit soort gasten. https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=hoofd+eraf+gesneden+pastoor+frankrijk Rond die tijd was elders bij een man ook zijn hoofd afgesneden in op een spiets van de hek geplaatst. Ook een vrouw op een Franse camping gedood ivm dat ze niet geheel bedekt was. En er was in die tijd ook een Franse leraar gedood en een gijzeling in een winkel. Het was al ee tijdje rustig, maar ze beginnen dus weer. PPfff. We zullen er mee moeten leven en de wijste zijn anders komt er met een vette pech een burgeroorlog.

  • In frankrijk was een een rvolutie die de koningen af hebben gezet en dat heeft gehopen maar nu moeten ze na enige honderden jaren weer aan de slag om de presidenten eruit te kegelen die corrupt zijn omdat ze bij de EU zijn gekomen dus de situatie van toen herhaald zich

   • Dit soort ’terroristen’ zijn volgens mij gewoon goedbetaalde, door Obama getrainde, huurlingen. Ik ken wel wat moslims, maar die hebben heel goed door dat de elites hen gebruiken om oorlog te stoken. Tijd om de handen ineen te slaan en SAMEN de psychopaten op te ruimen.

    • Daar is alles denk ik al te verdeeld voor helaas.
     En als je je laat omkopen ook dan ben je ook geen knip voor je neus waard.
     Je weet wat de gevolgen kunnen zijn. Net zoals Timmermans verdomt goed wist dat hij een burgeroorlog aan het creeren was.

  • islam is geen ras maar een geloof en een politieke ideologie.
   De islam moet verdwijnen uit Europa. Maar dat geldt ook voor liberalen en socialisten. Het zal leeg worden hier als dat lukken mocht.

  • Ik sprak erover met een van de meesters van wijsheid, omdat er een reïncarnatie verhaal is van Anne Frank dat heel Zweden heeft geconditioneerd. Ik vroeg wie zij was in haar leven daarvóór. Antwoord: niet veel soeps.

   Mijn familie woonde daar vlakbij, ze hadden de eerste versie van het dagboek, dat heeft nog wel wat, maar ik heb altijd moeten worstelen met de astrale sfeer.
   In de toekomst mag enkel nog Anne Frank gelezen worden. De rest komt op hetzelfde neer.

  • Het wordt weer warm dit weekend ook, door het astrale fanatisme van de toeristen met hun iPhone die je nu al overal ziet, foto’s van alles, vooral van koffie en gebak. Dit is het echte nieuws.

   • @John
    Je valt in herhaling ouwe !
    Beetje zweverig je draadje idd .
    “meesters van wijsheid”
    Jij amsterdammer .
    Ik amsterdammer zeg tegen jou bijghoogem doe es ff normaal . ☺
    P.s als ik oud brood voor de meeuwen naar de brug bracht konik de oude wester zien bij de volgende brug.
    Ga nu niet prat op ik woonde daar ook .
    Dan weet je ook dat de piskrul voor de kerk is verwijderd voor het trouwen van beatrix en klausraus .

 6. Iemand kan op zijn gemak alles filmen, de dader ziet die persoon niet hangen, er is wat gegil maar geen bloed te bekennen.. Als dit de hele aanval was kan ik geen 6 mensen zien die gewond geraakt zijn. Die vrouw bij die kinderwagen is toch prima te raken maar dat lukt ‘m niet. False flag?

 7. Ik krijg de indruk dat dit een raar verhaal is. Er zal vast wel een gewonde zijn geweest, maar het is een beetje apart hoe het gefilmd is terwijl die vent maar rond rent, en ook zo’n closeup als die vent voorbij loopt, waarom haalt hij niet uit naar de filmer. Ik denk dat er weer burger-woede en haat veroorzaakt moet worden.

  • Idd een raar filmpje. Dat gegil van die vrouw viel me op, zo gil je niet als je kind wordt gestoken. De dader huppelt maar een beetje rond met een onbebloed mes. Eigenlijk zie je helemaal niks gebeuren en op alle media wordt gewaarschuwd voor enge beelden. Je kunt tegenwoordig niets zomaar geloven 🧐

   • Noy, precies.
    Geen bloed..mensen die op een sukkeldrafje weglopen..iemand met een rugzak die als een kip zonder kop loopt te zwaaien.. geef dan die dader een flinke lel met die rugzak.
    Dit is nep- charli-hebdo 2.
    Zeker weten.
    En met zulke kleine kindjes zit je kog niet in een speeltuin.
    Een gratis speeltuin midden in Annecy zou sws veel voller zijn. Oik met kinderen uit de buurt.
    Er klopt NIETS van dit verhaal..

    • En waarom zou een man, die er duidelijk op uit is om zich te laten arresteren ( zijn asielaanvraag is niet gehonereerd en dus zou hij het illigale circuit in gaan..) dan met masker op dit gaan doen??
     Omdat hij nep is.

 8. Helaas niet ter plekke doodgeschoten door de politie, nee asiel gekregen in Zweden, op kosten van de Europese belastingbetaler lekker flierefluiten in Frankrijk,what a relaxed life!!
  En nu?? Ach deze arme man heeft zo een vreselijk oorlogstrauma, laten we hem vooral knuffelen, pamperen,hij heeft toch echt recht op professionele hulp hoor, fuck the systems,fuck the eu, genoeg is genoeg,eruit met al dit werkschuw nepvluchtelingentuig

 9. Hey Immortal……ik denk dat het daar inderdaad om draait.

  Als je als leraar je in je klassen een meisje geen meisje en een jongen geen jongen meer mag noemen, omdat dat discriminerend is……en dat gegeven breed wordt uitgemeten door door de msm-hoerenkast……discriminatie was toch zo verboden?
  Wat ik ken aan Syriers in dit land, is uitermate beschaafd.
  Daar hoor je de hoerenkast nooit over.
  Die herkennen geen beschaving.
  Die herkennen enkel nog waanzin.

  Wacht maar tot het financiële kaartenhuis in elkaar pleurt.

  Stilte voor de storm.

 10. Affiniteit en afkeer in menselijke relaties zijn moeilijk te volgen. Naast karma zijn er muren die bestaan uit afwijkende energie. Mensen met weinig of geen psychische energie beginnen anderen te haten die het wel bezitten. De ware reden voor haat en afgunst blijven onbekend. Het gaat hun begrip te boven, want ze zien psychische energie als een lege abstractie. Dit zijn de paupers.

 11. Tijdens de corona-hoax waren er geen islamitische aanslagen, en als je het filmpje bekijkt beginnen ze al te gillen voordat hij arriveert. En er is op het filmpje NERGENS te zien dat hij ook maar iets raakt of dat er ergens bloed ligt.
  Uiteindelijk loopt hij doodgemoedereerd weg, ik denk dat we weer eens in de maling genomen worden. Vandaar ook de censuur want stel je voor dat we zien dat het nep is .

  • Ja, zoals ik al zei is het fake, net als alle andere aanslagen die breed uitgemeten worden. Het moet weer iets mogelijk maken aan extra maatregelen/wetten voor die hufters die ons willen controleren.

   Als ik onrecht zie ontplof ik en ga ik er vol in, als er een vogel op mijn kop schijt ben ik al kwader dan de 2 van het filmpje waarvan 1 zogenaamd achter de ” dader” aanzit en de ander een aantal mensen zou hebben gestoken…

   Hij holt speels rond en je ziet dat de coördinatie niet helemaal goed gaat want hij moet ” gepakt” worden en dat gebeurd maar niet. Dus doolt hij wat rond want het moet op film maar niemand stopt hem en omdat het nep is gaat hij nu op film niemand meer steken want dan doorziet men dat het nep is. Ook geen geschreeuw of gekrijs op de achtergrond van de “vele” slachtoffers.

   Nee hartstikke nep zoals alle aanslagen, het dient een doel en meer niet.

   Voor hen die alles nog willen geloven, je kunt beter Martin Vrijland lezen want die legt het je klip en klaar uit.
   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/man-met-mes-in-speeltuin-annecy-steekt-meerdere-kinderen-echt-waar/

   Trap er niet in, het is nep.

   • 100 % met je eens! Veel mensen zijn kritisch op corona maar andere dingen trappen ze nog steeds elke keer in. Alles wat breed getoond wordt in msm of gecontroleerde alternatieve media moet je meteen met argwaan bekijken. Er klopt niks van het filmpje en van het verhaal, zo nep als het maar zijn kan. Mensen wordt een keer écht wakker 😉 Ik denk dat deze psyop gebruikt wordt om strengere regels in te voeren aan de grenzen (digitale ID)

 12. Ondertussen in Nederland doet Wilders af en toe een paar wilde kreten slaken, hij heeft wel gelijk over de islam, islam is geen geloof maar een systeem wat er op gericht is om via hun middeleeuwse leugens de wereld over te nemen, ook de Jezuïten Paus Franciscus wil een fusie van het cristendom met de islam het zgn. chrislam, die lieden waarvan zo gemiddeld 700, 800, 900 per week hier binnenkomen is bedoeld om de boel hier over te nemen daaraan hebben de kabinetten van Rutte bewust en volgens plannen aan mee gewerkt.

  Zaai islam en u zult de jihad oogsten.

 13. Zolang orde diensten orders volgen van De Cororatie($)
  Ipv het uitvoeren van wetten…
  houd dit niet op .

  Het gerechtvaardigd volk is de gemachtigde vertegenwoordiger.
  Niet hun aangestelde 0verheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in