De bittere realiteit van Europa: Waarom de bevolkingsuitwisseling wordt afgedwongen en wie er aan de touwtjes trekt

2
2582

Het is geen geheim dat de samenstelling van onze West-Europese bevolking sinds de herfst van 2015 is veranderd. De reden hiervoor is de massale immigratie die door bondskanselier Angela Merkel op 04 september 2015 werd mogelijk gemaakt. Verschillende ontwikkelingen suggereren dat de omvolking al lange tijd gepland is. In zijn nieuwe boek ‘Bevölkerungsaustausch in Europa’ bewijst Hermann H. Mitterer dat de vluchtelingenstroom bewust is geïnitieerd, en laat hij zien wie er geïnteresseerd zou kunnen zijn in deze uitwisseling en waarom.

Europa 2020 – een schip gedoemd tot zinken. Je hoeft geen politicoloog of AfD-lid te zijn om te beseffen dat de golf van vluchtelingen die al bijna 4 jaar aan de gang is fatale en destructieve gevolgen heeft en zal blijven hebben voor Duitsland en Europa. Het aantal mensen dat op de vlucht is voor oorlog of vervolging is nog nooit zo hoog geweest als vandaag de dag, schrijft het Duitse nieuwsblog Die Unbestechlichen.

Eind 2014 waren er wereldwijd bijna 60 miljoen mensen op de vlucht. Eind 2017 was het aantal gestegen tot 68,5 miljoen. Iets meer dan 1 miljoen migranten kwamen in 2015 via de Middellandse Zee in de EU aan, waarvan 848.000 via Griekenland. Volgens UNHCR zijn in 2016 173.450 migranten de EU binnengekomen via Griekenland en 362.753 via de Middellandse Zee. Het is verbazingwekkend dat bijna alle migranten uit sub-Sahara Afrika komen en niet uit Syrië of Afghanistan. Volgens officiële UNHCR-cijfers waren er eind 2017 172.300 migranten over zee in de EU aangekomen, waarvan 69 procent mannen. Ongeveer 70 procent is afkomstig uit landen of regio’s die niet te lijden hebben onder gewelddadige conflicten of onderdrukkende regimes en worden daarom niet beschouwd als vluchtelingen in de zin van het Verdrag van Genève.

Laatste feminisme-trend: amateurporno op OnlyFans publiceren

Het resultaat van deze gedwongen ontwikkeling: een verdeelde samenleving, een enorme hoeveelheid kosten voor sociale voorzieningen, een sterk toegenomen criminaliteit en een algemeen veiligheidsverlies, dat niet alleen de vrouwelijke bevolking van West-Europa elke dag voelt. Degenen die in deze ellende nog steeds met “Vluchtelingen welkom” borden om hen heen zwaaien, hebben met succes besloten om samen met het schip te zinken, dat langzaam maar zeker niet langer de toenemende massa van immigranten kan dragen.

Hoe massa-immigratie wordt gestimuleerd

Onder het mom van medemenselijkheid exploiteren negen niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) nu een vloot van in totaal veertien schepen en twee drones, die verantwoordelijk waren voor 22 procent van alle bergingsoperaties in het centrale deel van de Middellandse Zee. Deze reddingsoperaties voor migranten in nood op zee vergemakkelijken ook het werk van de mensensmokkelaars. Tegelijkertijd daalde weinig verrassend het aantal mensensmokkelaars die tijdens SAR (“Search and Rescue”) operaties werden gearresteerd.

Humanitaire interventies zoals redding op zee of het links-groene welkomstbeleid van de Duitse regering zullen de massamigratie alleen maar verder aanwakkeren. Het feit dat de EU zelfs actief massale immigratie bevordert, wordt onder andere duidelijk gemaakt door overeenkomstige acties: toen in de laatste week van juni 2017 ongeveer 20.000 nieuwe migranten over de Middellandse Zee kwamen en Italië dreigde zijn havens te sluiten, kondigde de EU aan dat er Franse en Spaanse havens zouden worden geopend. Bovendien moet de distributie binnen Europa strikter worden gehandhaafd. De EU zorgt dus niet alleen voor het vervoer van miljoenen migranten naar Europa, maar probeert ook de verdeling over het continent af te dwingen. Uitgebreide sociale voorzieningen, een veilig dak boven het hoofd en de garantie van gezinshereniging zijn slechts enkele van de andere factoren waarmee de EU de massale immigratie actief stimuleert.

Somalische vrouwen hebben nu elk iets minder dan zes kinderen

Wie zit hier nog meer achter?

U zult verbaasd zijn wie er geïnteresseerd zou kunnen zijn in het ontbinden van de huidige Europese bevolking om het in een multicultureel gemengd volk te creëren. Maar een uitwisseling van bevolkingsgroepen betekent ook het verlies van de huidige cohesie door het vernietigen van het “wij-gevoel”. Waarom? Als onze Europese bevolking alleen nog maar bestaat uit individuen die cultureel en etnisch van elkaar zijn afgescheiden, zal het makkelijker zijn om ze te controleren – althans dat is de aanname.

Naast invloedrijke stichtingen en NGO’s is de invloed van onze media er natuurlijk ook verantwoordelijk voor dat de migratie naar Midden-Europa verder wordt gestimuleerd. Auteur Hermann H. Mitterer’s onderzoek leidde hem zelfs naar bepaalde invloedrijke persoonlijkheden – een elite die achter de schermen van het EU-beleid optreedt en dat reeds in het verleden heeft gedaan.

Zijn onderzoek reikt tot diep in de 20e eeuw. In zijn nieuwste onthullende boek ‘Bevölkerungsaustausch in Europa‘ leer je alles over de echte “anti-Duitsers”, de marionettenspelers van de migratiecrisis, een Anglo-Amerikaans schaduwrijk en de geheime plannen van Europese regeringen. Mitterer geeft niet alleen een kijkje achter de façade van de menselijkheid en welkom-cultuur, maar geeft de lezer ook waardevolle adviezen over wat er gedaan kan worden om de geplande bevolkingsuitwisseling tegen te gaan.

De zelfmoord van Europa: immigratie, identiteit en islam

2 REACTIES

  1. Hitler had er al oser gelezen de jood Kaufmans boek Germany must parisch! Hij berzette zich hirrtegen, ook het communisme is een omdedeel van dit plan, bevolkings umtausch! Maar hij was slecht, maar nu zienn we het resultaat waar hij voor waarschuwde de bernietigoing van het Europese blanke ras!

  2. En wat betekenen de absurde corona maatregelen in praktijk? Juist, mensen angst aanjagen om te heersen over hen door mensen van elkaar te vervreemden door hen via die anderhalve meter en mondkapjes contact met elkaar te bemoeilijken en uiteindelijk via boetes totaal te ontnemen. Bravo links, straks een grote massa bange schapen die rijp zijn voor de islamslagers. En dit alles mede met dank aan ladingen gestoorde christenen die denken barmhartig bezig te zijn. Dat islam rules, dat Mekka achter die alles zit via de verenigde nazis in New York begrijpen de debielen niet eens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here