Het verwarmde mijn vermoeide oude hart om de enorme pro-Palestijnse demonstraties over de hele wereld te zien. Zoveel politici zijn zo geobsedeerd door het beschermen van de staat Israël dat ze de rechten van individuen – met name kinderen en baby’s – lijken te zijn vergeten, schrijft Dr. Vernon Coleman.

In Londen riskeerden zo’n 800.000 mensen de onvermijdelijke mainstream media mishandeling en marcheerden om hun solidariteit te betuigen met de mensen in Gaza en hun ontevredenheid met de leiders van Israël, terwijl dappere artsen in Gaza verslag deden van de nieuwste gruwelen in wat het grootste concentratiekamp ooit is geworden, dat wordt vernietigd door de meest koudhartige kwaadaardige mensen in de moderne geschiedenis. De artsen die nog steeds in Gaza werken verdienen allemaal de hoogste medailles voor moed en professionele integriteit.

Ik realiseer me dat de arrogante Israëlische leiders geen moer geven om kritiek op hun acties in Gaza (hoewel ik, door een verbazingwekkend toeval, heb gemerkt dat mijn werk nog zwaarder wordt geblokkeerd dan normaal sinds ik voor het eerst een stuk schreef waarin ik Israël bekritiseerde). Er zijn zelfs berichten dat sommige Joodse artsen hebben opgeroepen tot het bombarderen van ziekenhuizen. Ik bid dat dit niet waar is, maar ik vrees dat het waarschijnlijk wel waar is. Vandaag de dag steunen alleen de krankzinnige, immorele psychopaten de acties van Israël – een waarachtige schurkenstaat.

Het is nu standaard pro-Israël beleid om alle critici van de genocide als antisemitisch te bestempelen. Voor de goede orde: iedereen die mij antisemitisch noemt, of een aanhanger van terrorisme, is een leugenaar. Mijn zorg gaat niet uit naar staten maar naar mensen.

Nogmaals, het officiële beleid lijkt te zijn dat iedereen die Israël bekritiseert en de aandacht vestigt op zijn oorlogsmisdaden, een aanhanger van terrorisme moet zijn, zich schuldig moet maken aan antisemitisme en het zwijgen moet worden opgelegd. Dit lijkt mij onverdedigbare propaganda.

De bijna universele kritiek, de verontwaardiging, de walging die over de hele wereld wordt gevoeld terwijl baby’s worden vermoord, heeft niets te maken met antisemitisme, maar is een volkomen menselijke, humane reactie op de krankzinnige, goddeloze acties van een kleine groep fanatiekelingen die de betekenis van woorden als waardigheid en respect vergeten lijken te zijn.

Netanyahu beweert zelfs dat hij God aan zijn kant heeft. God zou het opzettelijk bombarderen van ziekenhuizen, kerken en vluchtelingenkampen of het opzettelijk en lafhartig afslachten van onschuldige baby’s en kinderen nooit kunnen steunen. Tot nu toe zijn er minstens 137 geregistreerde aanvallen geweest op gezondheidszorginstellingen. Oh, en de Israëliërs hebben naar verluidt één begraafplaats gebombardeerd. Natuurlijk zegt Israël dat niets van dit alles hun schuld is. Ze spelen liever het gekrenkte slachtoffer, maar dat werkt niet meer.

  Israël aanvaardt wapenstilstandsdeal om vrijlating van enkele gijzelaars te bewerkstelligen

Netanyahu vergist zich. Hij heeft de duivel op zijn schouder. Dit is etnische zuivering.

Pogingen om marsen en demonstraties te verbieden die Palestina steunen en Israël bekritiseren, zijn slechts het zoveelste voorbeeld van de wijdverspreide oppositie tegen het vrije woord die ons allen bedreigt.

Zoals ik al duidelijk heb gemaakt, ben ik van mening dat wat er op 7 oktober is gebeurd onverdedigbaar was. Het doden van onschuldigen en gijzelingen was en is onverdedigbaar. Maar wat er meer dan een maand geleden is gebeurd, is geen excuus voor de voortdurende massamoord op onschuldige baby’s en kinderen.

(Het is al lang mijn ervaring dat zionisten veel te snel zijn om elke kritiek als antisemitisme te bestempelen en ik vermoed dat het constante gezeur weinig vrienden wint. Tientallen jaren geleden, toen ik de column Agony schreef in de krant The People, bekritiseerde ik het doden van dieren door ze de keel door te snijden. De toenmalige opperrabbijn schreef een brief aan de redactie waarin hij bitter klaagde dat mijn commentaar antisemitisch was. Op mijn hoede voor zo’n protest had ik absoluut duidelijk gemaakt dat het commentaar uitsluitend was ingegeven door respect voor dieren en niet door enig antisemitisme. Ik ben blij te kunnen zeggen dat de redacteur de rabbijn een vlo heeft gestuurd om in zijn oor te stoppen).

Mijn eigen kijk op wat er in Gaza gebeurt is dat Netanyahu, de Israëlische leider, zeker een van de meest kwaadaardige mannen in de geschiedenis moet zijn en dat degenen die de acties van zijn land steunen waarschijnlijk racisten zijn die gedreven worden door een zieke droom van etnische zuivering.

Netanyahu is veel, veel verder dan de normale status van oorlogsmisdadiger. Niet veel oorlogsmisdadigers bombarderen scholen, ziekenhuizen, kerken, moskeeën, huizen en vluchtelingenkampen. Niet veel oorlogsmisdadigers hebben opzettelijk de onschuldige inwoners van het grootste concentratiekamp ter wereld gebombardeerd. Niets kan een excuus zijn voor wat er gebeurt.

Netanyahu is natuurlijk niet aangegeven bij het ICC, omdat de Amerikanen dat niet zouden toestaan en Israël slechts een Amerikaanse voorpost is.

Die kwaadaardige klootzakken zoals Biden en Sunak, die Netanyahu’s genocidecampagne en de massale afslachting van kinderen steunen, zouden ook moeten worden aangegeven bij het ICC.

De oorlogszucht van Israël heeft niets te maken met bescherming en gaat zelfs niet alleen over wraak. Als iemand deze massamoord op onschuldigen omschrijft als collateral damage, dan denk ik dat ik ga gillen. Het zou me niet verbazen als ik zou ontdekken dat Netanyahu deze genocide is begonnen om zichzelf aan de macht te houden.

  Het strategische dilemma van Netanyahu

Het volk van Israël, en Joden over de hele wereld, moeten opstaan en duidelijk maken dat ze de massamoord op baby’s en kleine kinderen en de totale vernietiging van Gaza niet goedkeuren. Netanyahu afzetten is Israëls enige hoop op redding.

Deze criminele bezetting lijkt mij een doelbewuste poging om een democratisch gekozen regering omver te werpen.

Wat er in Gaza gebeurt is, daar ben ik van overtuigd, een plan om alle Palestijnen uit te roeien. En het doden van de kinderen maakt deel uit van die opzettelijke etnische zuivering.

Het lijkt er ook op dat Israël de aanval van 7 oktober snel heeft aangegrepen om zijn eigen doelen te bevorderen.

Zou het een handige, zorgvuldig geplande valse vlag operatie zijn geweest, ontworpen om een excuus te verschaffen voor de genocide die we nu zien? Er zijn de afgelopen jaren te veel valse vlag operaties geweest om deze mogelijkheid af te wijzen.

Naar mijn mening zijn alle Amerikaanse en Britse politici die op dit moment het gedrag van Israël steunen (dat blijkbaar wordt gesteund door huurlingen die nog maar net hebben gewerkt met neo-nazi’s in Oekraïne; huurlingen die meer dan $4.000 per week betaald krijgen) ook oorlogsmisdadigers en hoewel ik tegen de doodstraf ben, zou ik in hun geval een uitzondering maken. Al degenen waarvan bewezen is dat ze betrokken zijn bij deze massale slachting van baby’s en kinderen verdienen het om voor hun misdaden te worden opgehangen.

De wereld is nu verdeeld in twee ongelijke delen. Aan de ene kant staan alle medelevende, humane mensen en aan de andere kant de zionisten die alles steunen wat Israël doet en die gesteund worden door de paar laffe mensen die te bang zijn om beschuldigd te worden van antisemitisme om de waarheid te vertellen.

De zeer weinige politici die de genocide hebben veroordeeld, zijn venijnig aangevallen. Het politieke leven is aan zijn voorspelbare einde gekomen. De twee krachtigste, menselijke toespraken die ik de afgelopen maand heb gezien, werden gegeven door Rashida Tlaib, een Palestijns lid van het Amerikaanse Congres en Naledi Pandor, de Zuid-Afrikaanse minister van Internationale Betrekkingen. De misdadige, onwetende leden van het Amerikaanse Congres verdienen zweepslagen voor het censureren van vertegenwoordiger Rashida Tlaib. Ze had moeite om haar tranen te bedwingen toen ze sprak en ik had moeite om ze te bedwingen toen ik naar haar luisterde. Die oorlogszuchtige politici die Israël steunen staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis en zouden waarschijnlijk Attila de Hun verdedigd hebben als ze ervoor betaald werden. Ik kan het bijna niet verdragen om naar het nieuws te kijken. Ik kan nauwelijks geloven wat er in Gaza gebeurt. Het is genocide. Het is etnische zuivering. Het is gewoon verkeerd.

  Waarom gaan Israël en het Westen samen ten onder?

Het verbazingwekkende is natuurlijk dat, tenzij Israël echt denkt weg te kunnen komen met het vermoorden van elke Palestijn, ze de oorlog onmogelijk kunnen winnen. Integendeel, ze zorgen er alleen maar voor dat er nog generaties lang doden in overvloed zullen vallen. Israël zou ons wel eens in de Derde Wereldoorlog kunnen brengen – een nucleaire oorlog.

De enige grote vraag is deze: is Netanyahu klinisch krankzinnig of wordt hij gemanipuleerd om Israël te vernietigen?’ Aangezien ik geen tekenen van krankzinnigheid zie, is de subsidiaire vraag: ‘Wie trekt er aan de touwtjes?

Er wordt al jaren druk gedebatteerd over de ‘éénstaatoplossing’ versus de ’tweestatenoplossing’. Ik kan het niet helpen te vermoeden dat we misschien op weg zijn naar een éénstaatoplossing, maar niet de éénstaatoplossing die de Israëlische regering verwacht.

Wat als de enige staat die overleeft Palestina is en Israël uit het Midden-Oosten wordt verwijderd en ergens anders wordt geplaatst?

Waar? Nou, er is genoeg ruimte op Antarctica.

Is dat het plan om Israël uit het Midden-Oosten te verwijderen? Is dat wat de samenzweerders in gedachten hebben?

Zoals altijd is de grote vraag die overblijft: ‘Cui bono?’ Waarom wordt Israël ertoe aangezet om baby’s en kinderen af te slachten in een orgie van vernietiging – waardoor het zijn reputatie zo volledig beschadigt dat ik niet zie hoe het zich ooit kan herstellen? Ik kan echt niet geloven dat de meerderheid van de Israëli’s steunt wat hun regering doet.

Afgezien van het Midden-Oosten, als je meer algemene informatie wilt over de mensen die onze wereld vernietigen, lees dan mijn boek ‘Hun angstaanjagende plan’. De vreselijke dingen die in onze wereld gebeuren, gebeuren niet toevallig.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Dr. Coleman: Nieuwe Oorlogsorde – Israël, Gaza en de Derde Wereldoorlog: Ongemakkelijke waarhedenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet beest leeg bloeden
Volgend artikelPoetin: Maak nog geen plannen voor de wederopbouw van Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  • Wim november 16, 2023 Bij 08:33

   Je wordt geacht het narratief te volgen,net als met cojona.
   Polarisatie en die krijgen we hier ook.
   Marrokaans steunt Palestina.
   Als de Nederlandse regering doorgaat met het fanatiek steunen van Israhel,
   kon dat nog wel eens gevolgen hebben binnen onze samenleving.
   Die 5de colonne kon nog wel eens aardig uit de klauwen lopen.
   Wat veel mensen niet willen snappen is dat het mens tegen mens is.
   Nu zijn de Palestijnen barbaars en onmenselijk.
   Maar de onderdrukker ziet zichzelf superieur,net als de Nazi’s in WOII.
   Het Zionisme moet de wereld uit,niet de Joden!
   Net zoals Black Panther het ANC en PLO zijn vrijheidsstrijders,maar in onze maatschappij zijn dat “terroristen”
   Helaas regeert het Zionisme over de westerse wereld.
   Waarom moest Khadaffi weg?(eigen munteenheid,goudgestaafd.
   Olie jatten uit Syrie,Nigeria,Jemen en war al niet.
   USA kan niet eens invloed op Israhel uitoefenen,want ze hebben het congres in hun zak!

 1. Dit is weer een reden om mijn ‘racisme’ aan te halen. Er zijn tal van opeenvolgende volkeren en rassen geweest, en moeten nog komen, rassen en subrassen die allemaal een nieuwe openbaring brachten. Hoewel een deel van de mensheid veel heeft overgeslagen en achterloopt in de betekenis hiervan en vol van rancune zit dat ze gediscrimineerd worden. Er bestaat een logische volgorde. De Joden hebben in al die culturen geleefd en nog, en ze hebben bijna overal een rol gespeeld, ten goede of slechte. De verwarring ontstaat waar ze moeten kiezen tot welk ras ze horen, los van de biologische eigenschappen, want ze hebben eigenlijk van alles wat. Ze zijn symbolisch voor de strijd van het mensenras zelf die iedereen aangaat.

 2. Buiten Antarctica komt er veel ruimte vrij in Oekraïne, komen ze van oudsher ook vandaan maar er weg gestuurd door de Russen omdat ze hun geloof met besnijdenis niet wilden opgeven.
  Besnijdenis is retardatie vanaf 3 dagen voor jongens en vanaf 1jr voor meisjes door ontmaagding bij 1jr, dit alles om het uitverkoren volk te worden omdat de (af)goden die ze aanbidden geen voorhuis hadden.

  • Inderdaad; dat idee hebben wij ook al een poos. Oekraïne wordt “ontvolkt”, Poetin is best goede vriendjes met uiteenlopende soorten Joden (ook chassidische/fundamentalistische Joden). Oekraïne is zeer vruchtbaar en rijk aan grondstoffen en Joden zijn geil op rijkdom. Dus: 1 en 1 =2. Maar wie gaat dan Palestina bevolken nadat Israhel klaar is met z’n genocide?

 3. Tja in deze dystopische wereld is het hebben van een onwelgevallige opinie natuurlijk vele malen schadelijker dan het daadwerkelijk vermoorden van grote aantallen onschuldige mensen.

  Maar ja men mag vrijheid van meningsuiting natuurlijk toch niet zomaar misbruiken om andermans license to kill te becritiseren.

 4. Denk niet , dat ze alle Palestijnen willen doden , wel als het nodig is om , de gas en olie voorraden ( geen fossiele , maar minerale delfstoffen ) en het geld wat daaraan te verdienen valt , alwaar ze Sunaks familie al 1,5 biljoen hebben betaald , afspraken met BP , hebben gemaakt ,, door willen zetten . En de leugens , en de moordpartijen die ze daar voor doen , hebben die zelf geen kinderen , kunnen zij zich niet verplaatsen , in hoeveel leed dat , dat brengt . Richt je op de veroorzakers ervan , zij die biljoenen hebben , maar meer willen omdat wij vee voor hun zijn , zover is het in Nederland ook al aan het komen , Gewone mensen moeten zich niet laten opnaaien , door te vechten tegen elkaar , maar wel diegenen die ons al eeuwen op pad stuurt , om voor hun te doden , waarna zij in beslag nemen , wat veroverd is , en jou zonder benen een medaille geven .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in