Foto ter illustratie: achtergrond © user7066167; meisjes © karlyukav / Freepik

Lees dit als u meer wilt weten over vaccins dan uw arts, praktijkverpleegkundige en consultatiebureau, schrijft Dr. Vernon Coleman.

1. Het National Vaccine Injury Compensation Programme van het Amerikaanse Ministerie van Volksgezondheid heeft aangetoond dat elk jaar tussen 2.500 en 3.000 kinderen gedood of gewond raken door vaccins.

2. De Amerikaanse regering heeft aan de ouders van autistische kinderen een schadevergoeding voor vaccinaties betaald.

3. De Japanse regering heeft een deel van haar vaccinatieprogramma stopgezet omdat er kinderen zijn overleden.

4. In het Verenigd Koninkrijk ontvangen huisartsen massale betalingen voor het geven van vaccinaties. En bonusbetalingen als ze genoeg patiënten vaccineren. Artsen worden zeer rijk van vaccinatieprogramma’s.

5. Vaccins worden nu gegeven aan baby’s van acht weken oud, hoewel er absoluut geen wetenschappelijk bewijs op lange termijn beschikbaar is om aan te tonen dat het veilig is om dit te doen. Tegen de tijd dat ze hun tweede verjaardag bereiken, hebben kleine kinderen meer dan een reeks vaccinaties gekregen. Amerikaanse kinderen zullen er nog meer hebben gekregen. De vaccinindustrie is voortdurend op zoek naar nieuwe vaccins om te geven.

6. Op de palm van uw linkerhand vindt u een volledige lijst van het onderzoek dat is verricht naar de veiligheid of het nadeel van massale vaccinatieprogramma’s.

7. Het difterievaccin werd voor het eerst in Duitsland geïntroduceerd. Na de invoering van het vaccin nam het aantal gevallen van difterie gestaag toe.

8. Het aantal sterfgevallen als gevolg van kinkhoest was al lang voor de invoering van het vaccin gedaald. Het vaccin heeft de incidentie van de ziekte niet doen dalen.

  Verbijstering in het wielrennen: 95 van de 154 wielrenners storten in tijdens de klassieker Parijs-Nice

9. Het griepvaccin is, onvermijdelijk, ontworpen om het griepvirus van vorig jaar aan te pakken.

10. Ik heb nog nooit een arts ontmoet die regelmatig een griepprik neemt (of een andere prik wat dat betreft).

11. In het verleden bevatte een griepvaccin verschillende stammen van het griepvirus (vermeerderd in kippenembryo’s); formaldehyde (een conserveermiddel); polyethyleenglycol; gelatine (gemaakt van koeienbotten) en een stof die kwik bevat. Het vreemde is dat de EU kwikhoudende barometers heeft verboden omdat ze gevaarlijk zouden zijn. Maar artsen injecteren het spul in mensen.

12. Het poliovaccin heeft polio niet “uitgeroeid”. Integendeel, het vaccin zorgde voor meer patiënten. In Tennessee, in de VS, bedroeg het aantal polioslachtoffers voordat vaccinatie verplicht werd 119. Het jaar na de invoering van de vaccinatie steeg dat aantal tot 386. Vergelijkbare cijfers voor andere Amerikaanse staten. Polio kwam minder vaak voor als gevolg van betere sanitaire voorzieningen en schoner water. De vaccinatie had geen nuttig effect.

13. Dr. Jenner wordt alom geprezen als de ‘uitvinder’ van het vaccin. Maar het is niet zo bekend dat toen hij het eerste pokkenvaccin op zijn zoon van 10 maanden uitprobeerde, de jongen geestelijk gehandicapt werd en op 21-jarige leeftijd overleed. Jenner weigerde zijn tweede kind te laten inenten. De medische wereld zag echter de commerciële mogelijkheden en vaccinatie werd populair (zij het dodelijk).

14. Toen Lodewijk XV de pokken opliep, overleefde hij omdat zijn kindermeisje hem verborg voor de artsen wier vaccins zijn vader en broer hadden gedood.

15. Hoewel TB nu een groot probleem is, hebben veel landen het TB-vaccin opgegeven omdat het gewoon niet werkt. Er zijn zelfs aanwijzingen dat het vaccin de ziekte verspreidt.

  De slechtste vier minuten die u vandaag zult hebben

16. Het risico dat een kind dat het kinkhoestvaccin krijgt hersenletsel oploopt, is officieel 1 op 100.000. Maar dat is het ‘beste’ cijfer. Ander onderzoek toont aan dat het risico zelfs 1 op 6.000 is. Het lijdt geen twijfel dat het vaccin veel meer schade veroorzaakt dan de ziekte en er is duidelijk bewijs dat het vaccin in verband brengt met hersenbeschadiging.

17. Vaccins zijn gevaarlijk en werken niet altijd. Tot de helft van de mensen die een vaccinkuur krijgen, ontwikkelt geen resistentie tegen de betrokken ziekte.

18. Geneesmiddelenbedrijven publiceren tegenwoordig lange lijsten met redenen om patiënten niet te vaccineren. Artsen kijken zelden naar deze lijsten, laat staan dat ze zich er iets van aantrekken. Voor één vaccin luidt het advies bijvoorbeeld dat baby’s die aanhoudend huilen of koorts krijgen, geen nieuwe vaccinatie moeten krijgen. Niemand weet hoeveel schade wordt aangericht door het geven van verschillende vaccins in één enkele vaccincocktail.

19. De Franse regering is gestopt met haar hepatitis B-vaccinprogramma voor kinderen nadat meer dan 15.000 rechtszaken waren aangespannen wegens hersenbeschadiging en andere ernstige gezondheidsproblemen.

20. In de VS vaccineert een groep kinderartsen met 30.000 jonge patiënten helemaal niet. Zij hebben geen gevallen van autisme in hun praktijk.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf kalm: Het eindspel is begonnenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOPNIEUW: Voetballer Ousmane Coulibaly krijgt hartaanval tijdens wedstrijd, situatie KRITIEK
Volgend artikelHet grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre Kory
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. We hebben niet voor niets een immuunsysteem gekregen en het hele circus wat we daarbuiten opgedrongen krijgen door de farmaceutische industrie is in veel gevallen kwakzalverij of werkt juist contraproductief.

  • De mensheid heeft last van een epidemie van de ziekte van Downsyndroom….zelfs zeehondjes zijn intelligenterzelfs als de dokter zegt: U heeft voldoende anti-stoffen tegen het virus ,laten mensen zich alsnog in-enten tegen corona.Vooral vrouwen met kinderen, nog ff snel maar een prik halen voor de hele familie,want dan kunnen we straks naar Disneyland> om daar vervolgens te komen te overlijden of per ambulance naar de IC> en met de vraag waarom neemt u het vaccin?? als antwoord>we vaccineren voor de kwetsbaren om ons te beschermen tegen diezelfde kwetsbaren>> wow tegen de spike-eiwitten van het virus??? geen idee maar het helpt

 2. Vaccineren is een volkomen kansloze missie, alleen de portemonnee van de farmaceutische industrie en hun ‘loopjongens’ (artsen) is erbij gebaat.

 3. Vaccins zijn een vorm van klantenbinding en controle instrument. Als er iets goed is aan dit verhaal is dat de mogelijkheid wordt geopend om al de samenzweringen voor onze ogen te zien uitkomen. Alleen als je de oorzaak van een probleem kent kan je deze bestrijden met kans op slagen. Wij zijn verraden door onze overheid, de clerus, de medische wereld, de leidende industriëlen, de intelligentsia, de mensenrechten organisaties, de academische wereld allemaal mogelijk gemaakt door de geldscheppers die deze heerlijke wereld bezoedelen. Wordt tijd voor een nieuw verhaal. PZG.

 4. Eerste spuit : resultaat één week ernstig ziek daarna stilaan terug normaal , tweede spuit : meer dan drie maanden een onverklaarbare continu lopende neus , en ik was niet alleen , nog kennissen met hetzelfde fenomeen , derde ‘booster’ spuit onlangs november en reeds twee maand onverklaarbare slijmvorming ‘krop ‘in de keel .. vierde spuit die op komst is : mogen ze in hun eigen kont steken ! ik heb die 3 spuiten omdat ik anders nooit mijn zoon kan bezoeken in het buitenland omdat er een QR -ATTEST moet zijn bij grenscontrole ! Ik heb thuis en bij mijn dokter een gewone goede antivirus UV-C installatie gezet kostprijs van het geheel om en bij de 150 Eu aan materiaal met een UV-c lamp van Philips 120 cm /36 watt en een luchtfan die 100m3/h zuivert ; ikzelf privaat heb een aangepast ademsysteem gemaakt met vooraan als filter de proffessionele wegwerp anti virus filters die algemeen in gebruik zijn bij de hospitalen om hun kostbare longmeetapparatuur te beschermen en die als partikulier onmogelijk te kopen zijn , ik heb ze bemachtigd , doos van 100 stuks via adres van mijn apotheker , opmerkingske : de leverancier bestrijd dat ik ze heb gekocht van hem , spijtig genoeg voor hen heb ik wel het afleveringsbewijs op mijn adres in bezit ! het hele gedoe met virussen bestaat al jaren,die beestjes zijn er altijd geweest en die blijven komen , vroeger was dat griep en bronchitis en longontsteking wat toen ook dodelijk was , nu is dat een volksverlammend wapen geworden om alles plat te leggen en een ferm dictatuur in gang te steken, gratis miljoenen proefkonijnen ter beschikking van de farma industrie en alleman zijn zak financieel uitkloppen langs alle kanten Het uiteindelijke doel van Klaus Schwaab en de WEF wordt gewoon door onze stroot geduwd .

  They call it ’the great reset ‘

 5. kleine extra opmerking , tien jaar geleden is mijn vader gestorven aan de identieke symptomen van de nu ‘covid’ genaamde virusziekte , eindigend in water in de longen en verstikking , de arme drommel van 82 toen heeft bij zijn verstikking zelfs zijn tong afgebeten ! en dat was toen een longontsteking geen covid !

 6. Beste schrijver,
  Deze feiten zouden zomaar waar kunnen zijn, maar ik mis eigenlijk een bronvermelding per gegeven feit. Dat zou deze lijst betrouwbaarder kunnen maken. Zou dat er nog bij vermeld kunnen worden?

 7. Dokter ik heb vroeger de mazzelen gehad, kan ik daar nu een vaccin voor krijgen?
  “Nee dat hoeft niet, je bent al beschermd”

  Dokter ik heb Covid gehad (vorig jaar april) kan ik daar nu een vaccin voor krijgen?
  “Ja natuurlijk, 3 spuiten zelfs want je bent niet goed ‘beschermd’

 8. Mijn huisarts is doodstil, en vraagt nergens na of je gevaccineerd bent en behandelt gewoon je kwaal voor waar je komt Ook de tandarts doet dat niet het mondkapje een van beide te dragen is voldoende Een QR code ??neen dat hoeft niet maar op straat zie ik idioten dat dragen Je vraagt je af wie nu gek is? de dokter of de klant????

  • Ook over mijn huisarts. Daar was ik vandaag. In een Medisch Centrum. Ik draag geen mondkapje en loop naar binnen. Iedereen daar aanwezig droeg een mondkapje, dus ook in de wachtkamer. De stoelen op 1.5 mtr. van elkaar. Ik ga zitten en ik word van alle kanten aangestaard maar niemand doet zijn mond open. De vrouw naast mij staat op en zet haar stoel nog een meter verder van mij weg. Aan de andere kant kruipt een andere vrouw vlug achter een pilaar. Ook het personeel dat de patiënten ophaalt, zegt niets tegen mij. Ik word binnen geroepen en de arts draagt een mondkapje maar zwijgt tegen mij. Ze behandelt mij voor waar ik voor gekomen ben. Het gesprek komt op inenten, vaccins en waarom ik mij niet laat inenten. Ik antwoord dat zowel de fabrikant, onze overheid maar ook u als mijn arts geen verantwoording neemt voor de gevolgen van de enting. En ook zei ik dat zij mij nooit heeft voorgelicht over de gevaren die blijkbaar ontstaat bij het nemen van het “vaccin”. Er viel een doodse stilte en ze ging door met haar werk. ik stond binnen no-time weer buiten. Blijkbaar mag over dit onderwerp niet gesproken worden.

 9. Zou het OMT Frontnieuws weleens lezen? Stel dat ze zo slim zijn om te kijken wat de “tegenpartij” te vertellen heeft, zouden ze dan nog met hun handen afwijzende gebaren maken en roepen : “Die lui zijn allemaal niet goed bij hun hoofd”? Op zijn minst ga je de rapportage en onderliggende argumenten toch sjekken? Gezien hun besluiten, kan ik dan stellen dat Schwab ook bij deze ploeg zgn. geleerden een vinger in de pap heeft? Als ik dan nog een keer door-concludeer kan ik dan stellen:”Hoeveel geld of beloften hebben ze aangenomen”?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in