© Freepik

Dr. Jane Ruby vertelde het publiek dat Big Pharma bedrijven Pfizer, Moderna en Johnson & Johnson giftige partijen COVID-19 vaccins verspreiden. “Er is bewijs dat deze bedrijven opzettelijk giftige partijen [van COVID-19 vaccin] inzetten,” zei Ruby tijdens de 3 januari aflevering van de “The Stew Peters Show”, schrijft Mary Villareal.

Ruby zei dat een groep analisten haar heeft geïnformeerd dat alle drie de farmaceutische bedrijven met deze massale vaccinatiecampagnes actief testen uitvoeren op menselijke proefkonijnen. Ze zei dat de analisten de giftige batches hebben geïdentificeerd aan de hand van partijnummers, en dat het een noodgeval is om de informatie wereldwijd onder de mensen te krijgen.

Het team van analisten zei dat deze bedrijven zogenaamde “dodelijke dosis studies” uitvoeren, waarbij wordt gekeken hoeveel er nodig is om de dood te veroorzaken.

“Wat ze doen is de dodelijke hoeveelheid bepalen door op de helft van de bevolking te testen. Het is een van de middelen om de acute giftigheid te beoordelen voordat men overgaat tot studies op mensen,” zei Ruby. “Het is grotendeels uitgefaseerd. Ze voeren het uit zonder geïnformeerde toestemming. Het is tegen alle ethische en wettelijke regels. Deze bedrijven gaan gewoon ongestraft door, want er is niets dat hen tegenhoudt.”

Nu deze informatie aan het licht is gekomen, merkte Ruby op dat er geen reden is waarom iemand zijn kinderen in de rij zou laten staan om de vaccins in te nemen – vooral niet met de dodelijke doses die worden gebruikt. Er is geen reden voor wie dan ook, kinderen en volwassenen, om zich aan dergelijke injecties te onderwerpen.

  Grafeen COVID dodelijke injecties: Laat het bewijs voor zichzelf spreken

Voor degenen die denken dat vaccins de juiste manier zijn, moedigt Ruby ouders aan om op zijn minst te vragen naar het batchnummer van hun vaccins, omdat deze biowapens kinderen in gevaar brengen. Ze benadrukte dat alleen al het kijken naar de batchnummers kan helpen.

Ruby splitst de dodelijke batchnummers op

Ruby zei dat de bedrijven dodelijke doses per batch hebben aangemaakt en deze partijen hebben voorzien van een code waarmee ze kunnen nagaan welke partijen giftig zijn, welke handicaps veroorzaken en welke soorten handicaps er waarschijnlijk zullen optreden.

Voor Moderna is dat batchcode 011 l 20.

Het nummer 011 is de temporele batchvolgorde die het bedrijf vertelt dat het in de loop van de tijd is ontwikkeld en door het bedrijf is ingezet. De “l” is de concentratie die bepalend is voor de toxiciteit en het aantal bijwerkingen. Het getal 20 is kwalitatief, een ingrediënt dat in hun batchpartijen als zeer giftig wordt beschouwd.

De reden dat deze bedrijven zich geen zorgen maken over veiligheidskwesties is dat deze dingen al van tevoren zijn ontworpen om hen in staat te stellen giftige batches uit te sturen en hen een kans te geven hun informatie te verzamelen.

Professionele hackers die erin slaagden in de systemen van Pfizer en Moderna binnen te dringen, waren in staat de partijen te verifiëren, met voldoende bewijsmateriaal om een lijst op te stellen van alle batches van Moderna die tot nu toe zijn ingezet.

Moderna heeft ook een webtool waarmee ze de vervaldata van batches kunnen controleren en het team van hackers was in staat om toegang te krijgen tot de hele lijst van Moderna batches met een lijst van batchcodes. Ze deden hetzelfde met Pfizer.

  Subtiliteiten

Wat zij ontdekten was dat deze bedrijven zeer specifiek waren over waar zij hun vaccins inzetten en welke doses zij uitdelen. Moderna heeft dodelijke doses in de VS gedistribueerd en “invaliditeitsdoses” in de Europese Unie geëxporteerd. Het sterftecijfer in de VS was dus 10 keer hoger dan in de E.U., maar er zijn 10 keer meer bijwerkingen en handicaps in de E.U. dan in de Verenigde Staten.

Bekijk hieronder de volledige aflevering van 3 januari van “The Stew Peters Show”.

Targeted Genocide: Deadly Vax Lot Numbers Identified

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

EXCLUSIEF – 100% van de Covid-19 vaccin sterfgevallen werden veroorzaakt door slechts 5% van de geproduceerde batches volgens officiële overheidsgegevensVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre Kory
Volgend artikelTwitter medeplichtig aan GENOCIDE door grootschalige studie te censureren waaruit blijkt dat Ivermectine 68% van de covid-sterfgevallen kan voorkomen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in