We bevinden ons in een fase van religieus fundamentalistisch totalitarisme. In deze fase, die zijn hysterische hoogtepunt bereikt, is het vaccin de nieuwe God. De parallel met religies in hun uitersten is treffend, schrijft Dr. Pascal Sacré.

Ik heb het niet over religies in de oorspronkelijke betekenis, waarvan een van de geaccepteerde etymologieën religare is, verbinden. Alle godsdiensten zijn door een deel van hun hiërarchie gebruikt om te controleren, te overheersen, af te zonderen, uit te roeien, waardoor de religieuze boodschap wordt afgeleid van haar oorspronkelijke ambitie, die erin bestaat ons leven bijeen te brengen, uit te leggen, gerust te stellen, op te nemen, te beschermen en zin te geven.

Achter dit fantoom van vaccinfundamentalisme gaan cynische mensen schuil, die zo ver gaan dat ze doen alsof ze begaan zijn met uw welzijn.

Er zijn altijd cynici geweest, ook achter religies die vergeving, insluiting, rechtvaardigheid en goedheid in woorden predikten, maar in feite doodden, scheidden, veroordeelden, gevangen zetten en uitroeiden door middel van ijverige sadistische, psychopathische, fanatieke uitvoerders.

Als de mensen betrouwbare heersers, eerlijke politici willen, moeten zij heersers, financiële elites, politici altijd op hun daden beoordelen en niet op hun woorden.

Een voorbeeld hiervan in België was de benoeming in 2020 van een persoon die al eerder als minister van Volksgezondheid had gefraudeerd, gelogen en bedrogen.

Het moet gezegd worden dat in België, verkiezingen of niet, de burgers geen controle hebben over de benoemingen van de ministers.

Evenzo is in Frankrijk de Minister van Justitie … in staat van beschuldiging gesteld met behoud van zijn ambt. Hij behoudt uiteraard de steun van zijn regering.

Laten we de parallel tussen het Vaccin en God doortrekken.

In dit verhaal van het Almachtige Vaccin, zijn er ook veel oprechte gelovigen. Sommigen zijn zelfs de fanatici, de manifeste extremisten.

Zij geloven.

Het maakt niet uit wat je zegt, serieuze studies of solide redeneringen, het zal niets veranderen.

Een Franse minister zei het in 2015 in deze fundamentalistische bewoordingen: “Vaccinatie is niet aanvechtbaar”.

Ik zei het al, veel gelovigen zijn oprecht. Is de weg naar de hel niet geplaveid met goede bedoelingen?

  Lijkenbergen na de EK finale?

Voor de Vaccin God vragen ze geen bewijs.

“Er is gezegd dat vaccinatie de mensheid heeft gered, dat het polio heeft uitgeroeid, dat is genoeg, het is niet nodig om de studies te zoeken of te lezen, de originele rapporten die dat bewijzen. In feite, bestaan ze niet of zijn ze verknipt (zie het werk van Dr. Edward H. Kass van Harvard: Enquête Choc – Les vaccins ont-ils vraiment sauvé l’humanité? – Health and Wellness – Sott.net).”

Maakt niet uit.

Blind vertrouwen.

Aan de andere kant, worden geneesmiddelen die zich bewezen hebben, 70 jaar in gebruik voor hydroxychloroquine, meer dan veertig jaar voor ivermectine dat door de Wereldgezondheidsorganisatie als essentieel wordt beschouwd, meer dan veertig jaar voor azithromycine, serums die in de behandeling tegen COVID-19 door betrouwbare gerenommeerde wetenschappers worden verdedigd, en in het veld door vele artsen met succes worden gebruikt, maximaal gewantrouwd.

Er kan niets aan gedaan worden.

De gelovige duldt geen enkele afwijking van zijn geloof.

Het is eveneens aan dit kenmerk dat wij hem herkennen, dat wij een gelovige onderscheiden van een ware wetenschapper die twijfelt, die vertrouwt op een voorlopige waarheid om vooruit te komen, van vraag tot vraag, nooit tevreden met pasklare antwoorden.

Voor het RNA/DNA “vaccin” zijn alle aflaten geoorloofd, ook al is de technologie al verscheidene jaren bestudeerd, zijn deze producten in de therapeutica op grote schaal bij de mens onbekend, bevinden de studies van de farmaceutische bedrijven zich in fase III, is hun vergunning voor het in de handel brengen voorwaardelijk, en stapelen de bijwerkingen, en zelfs de sterfgevallen, zich op. Zelfs dit wordt betwist door gelovigen en alle factcheckers zitten op de zaak. Factcheckers, betaald door wie?

Voor een geneesmiddel dat zo essentieel is als ivermectine, met de huidige opeenstapeling van bewijzen van zijn voordeel bij de behandeling van COVID-19, in al zijn stadia, zal het aantal gerandomiseerde dubbelblinde peer-reviewed studies voor de vaccin gelovige nooit groot genoeg zijn.

  Alweer een levensverzekerings-CEO onthult dat het aantal sterfgevallen met 40% is gestegen onder werkende mensen

Geen enkel artikel, geen enkele wetenschapper, zelfs niet een met vijf Nobelprijzen, zal de vaccin gelovige ooit overtuigen.

Aan de andere kant zal voor de Vaccin God elke tegenstrijdige informatie nepnieuws zijn, desinformatie, automatisch vernietigd door de factcheckers, zelfs voordat het geanalyseerd is.

De Vaccinreligie hult zich met het wetenschappelijke aura, drapeert zichzelf in objectiviteit, rationaliteit, maar in het geval van het vaccin, is het alleen maar vodden, schijn, mist. In werkelijkheid is het geloof in vaccinatie niets anders dan subjectiviteit, emotionaliteit en geloof.

De “wetenschap” van Vaccinatie, zoals die verspreid wordt onder de fundamentalisten van vandaag, is een parasiet van de ware Wetenschap, een tumor die de ware geneeskunde aantast.

Wat ik zeg over de Vaccinatie fundamentalisten, zouden anderen kunnen zeggen over de antivax, en het is waar, voor sommigen.

De fundamentalisten van vaccinatie als een exclusieve religie hebben er veel plezier in om amalgamen te maken, om al hun tegenstanders in dezelfde mand te stoppen, de gemakkelijkste mand om te bekritiseren.

Ikzelf beschouw vaccinatie, zelfs deze genetische manipulatie met RNA/DNA, als een optie, waarom niet, op voorwaarde dat alle vergunningsfasen worden gerespecteerd, dat rekening wordt gehouden met waarschuwingssignalen en dat de tijd wordt genomen om de veiligheid te garanderen.

Voor mij gaat het er niet om vaccinatie te demoniseren zoals de fundamentalisten elk alternatief voor hun God demoniseren, gewoonlijk door mensen aan te vallen die het wagen erover te spreken.

Voor mij gaat het erom de mensen de waarheid te vertellen:

Er zijn veiligere, effectievere en minder gevaarlijke alternatieven om uit deze crisis te komen.

Deze alternatieven zullen geen geld opleveren voor de grote laboratoria en Big Pharma waarvan de aandelen op de beurs omhoog zijn geschoten dankzij de Vaccin God, ze zullen de heersers die verleid worden tot een absolute overname van ons leven niet in staat stellen hun doelen te bereiken.

Maar deze veiliger, doeltreffender, minder gevaarlijke alternatieven zullen werken, zij zullen het gevaar wegnemen, inclusief de varianten, zonder een deel van de mensheid bloot te stellen aan onaanvaardbare bijwerkingen, aan onaanvaardbare sterfgevallen, aan een onomkeerbare lockdown van onze vrijheden.

  Het narratief is aan het instorten

Deze begrippen zijn van essentieel belang om te begrijpen hoe we dit fanatisme kunnen bestrijden, hoe we uit deze gezondheidsnachtmerrie kunnen komen en uit dit totalitarisme dat het Vaccin als zijn God heeft en het gebruikt om zijn doelen te bereiken.

Wat ieder weldenkend mens zou schokken, wordt door Vaccingelovigen gezien als heiliging.

We kunnen de cynici, zij die deze situatie alleen maar gebruiken voor hun eigen gewin (politiek, financieel, narcistisch), en de ware gelovigen, zij die geloven, zij die oprecht geloven in hun nieuwe God die Vaccin heet, zelfs als het in dit geval geen echte is, niet op dezelfde manier behandelen.

De eersten, lafaards zoals gewoonlijk, verschuilen zich achter de laatsten.

De eersten verdienen dialoog noch vergeving. We moeten met hen omgaan zoals een gezond menselijk lichaam omgaat met een parasiet, een kankercel of een ziekteverwekker.

De laatsten moeten worden behandeld in het licht van hun oprechte geloof. Vaccinatie is hun goed recht, maar misschien zouden zij tot bezinning komen als zij leerden dat er doeltreffender en minder gevaarlijke alternatieven zijn.

Wat de meest fanatieke elementen betreft, die geen cynische opportunisten zijn vermomd als gelovigen, voor degenen die willen dat iedereen wordt ingeënt, is er geen uitweg, geen andere uitweg dan ons tegen hen te beschermen, voor het algemeen welzijn, door hen op afstand te houden en psychologisch te helpen.

De mensheid is vandaag echt in gevaar, niet omwille van wat de meeste mensen geloven.

Niet vanwege een virus.

Maar vanwege de cynische psychopathie van enkelen, het blinde geloof van sommigen, het op bedrog gebaseerde geloof van velen en de passiviteit van de meerderheid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een nieuwe religieuze cult is opgedoken: De Covidianen SekteVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelToen ik daar binnenliep, zei mijn gevoel dat ik me moest omdraaien en maken dat ik wegkwam. Ik luisterde niet
Volgend artikelSchokkend experiment: Amerikanen tekenen petitie om ongevaccineerden te arresteren en op te sluiten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in