In een schokkende nieuwe stunt van media-commentator Mark Dice willen gevaccineerde mensen dat hun mede-Amerikanen worden gearresteerd als zij weigeren een Covid-19 vaccin te nemen, bericht Newswars.com.

In dit sociaal experiment benadert Dice mensen in San Diego, Californië, en vraagt hen een petitie te ondertekenen om Amerikanen te dwingen zich te laten vaccineren, en diegenen in de gevangenis te gooien die zich niet willen laten vaccineren.

“Ik wil niets horen over ‘mijn lichaam, mijn keuze’,” zegt Dice, terwijl hij een van de ondertekenaars van de petitie aanmoedigt.

“Nou, er moeten strafrechtelijke sancties komen voor degenen die weigeren het vaccin te nemen,” zegt Dice tegen een andere ondertekenaar van de petitie, en hij voegt eraan toe: “Als ze die beslissing niet willen nemen, kunnen we ze in de gevangenis stoppen, zodat ze kunnen nadenken over de reden van hun weigering, en als ze dan besluiten het vaccin te nemen, kunnen we ze weer vrijlaten tussen de rest van ons.”

Hoewel velen het formulier graag ondertekenden, waren anderen verontwaardigd over de petitie, waarbij één man het “fascisme!” noemde.

“Wil je mensen arresteren omdat ze zich niet laten vaccineren? Je bent een klootzak,” zegt een surfer tegen Dice, zich niet bewust van de stunt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Lezen! Erger dan de ziekte: wetenschappelijk artikel van MIT toont angstaanjagende risico’s van Covid-vaccins aan!Volg Frontnieuws op Telegram

  Hij is een ongevaxte, getrouwde, heteroseksuele NOLE zonder tatoeages en met stalen ballen. Wat is er niet leuk aan hem?
Vorig artikelHet fantoom van het vaccinfundamentalisme: buigen en de “Vaccin God” dienen
Volgend artikelDr. Hodkinson laakt Covid PsyOps: “Reputaties zullen worden afgeslacht – Een pak leugens van begin tot eind”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. George Orwell schreef dit zo in het boek 1984 ,lees het nu ….beangstigend dichtbij .
  Word er zo verdrietig van ,wat gebeurd er toch in deze mooie wereld alles gaat en is kapot .

 2. Ik had ook geen enkele andere reactie verwacht van deze gif klanten.
  Hetzelde krijg ik al ruim een jaar na mijn hoofd.
  Opsluiten moeten ze ons en dwingen er 1 te nemen.
  Als je hier zo een onderzoek zou houden dan verwacht ik exact dezelde uitslag.

  • Ik verwacht het hier ook bij sommige en daarom je er NU op voorbereiden. Zorg dat je vlucht paden hebt en goede plekken om je te verstoppen. Heb je geen goede plekken er zullenn heus wel gevaccineerde zijn die je onderdak willen geven evt dan in de bossen je gaan wonen en leer eten uit de natuur. Plus zorg dat je veel gelijk gestemde vrienden hebt. Via internet te vinden en tussen de demonstranten.

   • Hier hebben we geen bossen meer waar iemand zich kan verstoppen.
    Die zijn bijna allemaal massaal gekapt om op te stoken om groene stroom op te wekken.
    En Nederland is daar ook veel te klein voor en veel te vol voor om je te verstoppen.
    De enkele verdwaalde Pool of zwerver die een armoedig onderkomen in een bosje heeft gebouwd zijn bekend en worden voorlopig gedoogd.
    En zoveel groeit hier niet meer in de natuur, volgens mij.
    En iedereen is hier nogal op ze eigen zonder interesse in zijn medemens.

    • Hier zijn allemaal beukenbossen.
     Er liggen wel beukenootjes onder dus dat slaapt niet zo lekker.
     Die dingen zijn best scherp.
     Wat was t onderwerp ook weer?

    • Er zijn in de afgelopen (bijvoorbeeld) twintig 20 jaar, duizenden Nederlanders geweest die voor meer bossen en struiken hebben gestreden.

     Het komt nooit voorbij in mainstream media.
     Voor de veehouders en landbouwers had dit een mooi alternatief geweest.
     Het vee kan daar zelfs ook naast worden gehouden.
     Ook vanuit deze sector lees je nog steeds niet dat er aan bosbouw wordt gedaan. Voor hout voor biomassa of infrastructuur. Alles moet vlakker en kaler voor windturbines en 5G. Alles moet kaal zodat meer mensen met auto gaan, en als ze op de fiets gaan dan wel vervuilende e-bikes kopen.

     Nederland als import en export land.
     Nederland had al lang utopisch af kunnen zijn.

   • nooit gehoord van op voorhand op te staan en voor je rechten op te komen ,als elke antivax nu eens recht stond en zijn plaats opeiste ipv vluchtroutes te bedenken ,zouden we nu al een heel andere uitkomst gehad hebben ,maar blijven zitten ,elk artikeltje te lezen en er op te reageren en voor de rest niets ,zo gaan we er helemaal niet meer komen ,ga je al jouw bezittingen achter laten en leven als holbewoners dan ?

 3. mijn indruk was dat veel mensenjes napratende schapen zijn die blind MSM en regering vertrouwen. Het zijn wel die kuddedieren die onze vrijheid en ons leven verkopen met hun stem. Het is dus iets om rekening mee te houden, deze slavenmentaliteit.

  In een demoocratie/vrij land is er berichtgeving die alles van twee kanten belicht, waardoor mensen een beeld kunnen vormen. MSM vormt het beeld en brengt het subtiel gedurende de hele dag binnen, wat de minder begaafden onde ons blind accepteren. Op basis van de “mening” van slaven en de hulp van hoernalisten en ander mediatuig kan een figuur zoals Rutte blijven bestaan. Door de regerings propaganda die de media schrijft kan een goed gelovige op de regering vertrouwende politieagent bejaarden in elkaar meppen zonder gewetens probleem te krijgen…zelfs al roept ergens in zijn of haar hoofd een dwerg dat het niet goed is wat ze doen….

  …de berichtgeving van de media en overheid schakeld het logische deel van het brein uit, het zelf denken, voor zover aanwezig. En dan nog is er de arrogantie om mensen andersdenkenden / querdenker te noemen, een negatieve lading met de stempel meegevend…..alsof die nette gezagsgetrouwe slaaf ook kan denken.

  Dit filmpje geeft aan dat democratie en gelijkheid niet werken zolang dit soort slaven rondloopt. Ik heb besloten dit soort lieden bij ontmoeting in het vervolg in het gezicht te gaan spugen en daarna een aantal ziektes te citeren, hebben ze in de aankomende weken ook wat te doen….

  mij, ik kots van hoe deze wereld zich ontwikkeld, we zaten qua kennis en mogelijkheden in een enorme luxe positie…..het is alsof je asieljankende negerts een nieuw huis geeft en dan mag kijken hoe het eigen onderhoud word gepleegd…met kookvuurtje op de vloer van de woonkamer en de deuren als stookhout…..

  …onze evolutie is een devolutie geworden.

 4. Devolutie betekend iets anders dan een aftakeling of achteruitgang van een recht, maar een tegenhanger van het woord ” evolutie ” dat passend is voor wat ik mag meemaken vond ik niet, behalve aftakeling maar ikben van mening dat het woord “aftakeling” niet bij benadering de vlag is die de lading dekt…..

  toch misschien maar “Untergang” gebruiken, of “Kladderadatsch”…..

  ….waarom hebben Duitsers zoveel negatieve woorden?

  Het nieuwe Europeese volkslied voor de leifhebber: https://www.youtube.com/watch?v=6c1yrimTsnA

  Ave Morte.

 5. Te verwachten. Zij kunnen niet terug, dus moet iedereen er voor boeten. Het is de afgunst die ons al jaren wordt aangeprezen door de msm. Ik wil wat jij hebt en als ik dat niet krijg zorg ik wel dat je er niets aan hebt.
  Dan maar allemaal de vernieling in, tenminste, dat is hun achterliggende mentaliteit.
  Amen.

  • Nou, ik denk persoonlijk niet dat het zozeer afgunst is. Het is gewoon pure leeghoofdigheid, een gebrek aan analytisch kunnen denken. Ze wauwelen alles na… En als jij niet hetzelfde jargon gebruikt, en de juiste kretologie, en de juiste zinnetjes, dan hoor je er niet bij, of ze kijken je wazig aan alsof je een andere taal spreekt. Net zoals kindjes leren om papa en mama te zeggen, zo leren zij nieuwe termen en zinnetjes die bij hun aangemeten werkelijkheid passen. Ze zijn nooit verder gekomen in het aftasten van de realiteit en die te toetsen op de waarheid. Hun hersenen zijn niet ontwikkeld zoals die van analytisch denkende mensen. Die hersenen kunnen geen logica onderbouwen laat staan toe passen; ze kunnen dus ook de aangemeten werkelijkheid niet toetsen of aftasten, zo ver komen ze niet eens.

   Dit is echt waar: de hersenen functioneren niet zoals ze zouden moeten functioneren. En daarom wordt er zo’n misbruik van ze gemaakt door de psychopaten. Die weten hiervan. De massa is werkelijk “functioneel-debiel”. Ze kunnen instructies uitvoeren, en HBO doen en zo, maar er komt niks nieuws uit. En ze leven op basis van termen en kreten die ze ingevoerd krijgen. Als het een ietwat ingewikkeld woordje is zoals bijv “absolute getallen” dan zullen ze het vaak gebruiken omdat het zo goed geinformeerd klinkt, en zo verstandig. Maar het komt niet uit hun eigen hersenen; het komt uit de woordenschat die de media ze invoert. En ze hebben er ook nooit over nagedacht of die woorden wel kloppen en goed gebruikt worden. Wan zover kunnen ze niet komen met hun hersenfunctionaliteit. Het is echt zo… We zijn de klos geworden met die gedegeneerde debielenkudde. (hoe die zo gedegenereerd is geworden, is een goeie vraag. Kan ook zijn dat dit de norm is. En dat de uitschieters de analytisch denkende mensen zijn. Ik vraag het me vaak af.) Helaas, mensen die analytisch kunnen denken zijn despoten geworden, of het zijn de “last of the mohicans” onder ons, de gewone laat-me-met-rust vriendelijke en vredige types….
   Bedankt voor het lezen.

 6. En dan zijn er ook nog van die puddingbreinen die menen dat er geen “menselijkheid” meer is en de harde uitlatingen richting dit soort zieke misfits die anders denkenden persé in hun fatale beslissingen mee willen sleuren, “uit de grond van hun hart” verwerpen”, to them I say go fuck yourself.

 7. Het is spijtig dat die vent mensen redelijk veel aanmoedigt met zijn “petitie”. Het was interessanter geweest als je had kunnen zien dat mensen wilden ondertekenen zonder aangemoedigd te worden; zonder die opmerkingen van hem. Afgrijselijk, al die ouwe fuddie-duddies die zo snel ondertekenden… dat had je buurvrouw kunnen zijn, of dat mens dat aan je groepstafeltje zit in de kroeg. Godverdomme… geen mens is meer te vertrouwen. Nu nog in NL. Wie is er nog te vertrouwen jou niet achter tralies te willen rossen. Kan je buurman zijn!

  Al die Ingespotenen zijn totale leeghoofden die geen eigen analytisch of kritisch denkvermogen hebben, en zich door de overheid en de media maar laten vullen met kreten en nep-waarheden waarmee ze dan hun eigen werkelijkheid kunnen opbouwen, net zoals kindjes met lego steentjes een voorbeeldje maken, en die kreten dan veelvuldig ook rondstrooien onder hun gelijksoortigen zodat ze met zijn allen zo verstandig en goed geinformeerd lijken. Ze zijn zo verdomde nep als de hele corona zelf. Als ik die gasten hoor praten, denk ik altijd, daar zit er weer eentje die woordjes zit na te wauwelen, zonder dat hij er zelf over heeft nagedacht.
  Ik zit me op te vreten van ergernis. Help.

  • Wel ik ook ….juist de volle laag gehad van iemand die al 35 j nauw aan het hard ligd…doet pijn ! ze gelooft alles klakkeloos en ik ben ongevaxt schuldig dat alles blijft duren !!…einde contact !!! voor zoiets pffff heel droevig !

 8. Al die idioten die nog tekenen ook! Schande! Als die gozer dat aan mij had gevraagd, dan had hij een afspraak kunnen maken bij de helpoort.

 9. Duidelijk toch verder.

  Uit Brits onderzoek bij 81.300 mensen blijkt dat genezen coronapatiënten beduidend slechter scoren dan wie geen infectie heeft doorgemaakt.

  In 2020 riep hielt de BBC de ‘Great British Intelligence Test’, die me luisteraars online konden afleggen.De deelnemers die alle negen reeksen van de cognitieve tests aflegden – toetsen van onder meer het werk­geheugen, de aandachtsspanne en het vermogen om emoties van andere correct in te schatten – kregen achteraf vragen over hun medische geschiedenis, opleidings­niveau en achtergrond. Zo’n 81.300 mensen beantwoordden alle vragen. Ruim 500 van hen bleek eerder een bevestigde corona-infectie te hebben doorgemaakt.
  https://www.msn.com/nl-nl/gezondheid/medisch/groot-engels-onderzoek-veel-mensen-worden-van-covid-dommer/ar-AAMC988

  • Ik denk dat ze altijd al zo waren. Het gemiddelde IQ ligt rond de 80-100 of zo. Ze scoren nooit hoog op logisch redeneren of abstract redeneren. Woordjes opslaan kunnen ze nog wel goed. We zijn de klos met die debielen… we hadden ook despoten moeten worden en er misbruik van moeten maken. En nu? Wat moeten we nu…hoe kunnen we onszelf redden.

   • Is het altijd al zo geweest dat een groot percentage dommer was of zijn het misschien de laatste 2 generatie die jeugd door gebracht hebben met allerlei chemische troep zo als XTC en weet ik veel wat niet meer.
    Ik geloof nooit dat je daar goed uitkomt na zoveel jaar.
    Dat doet iets met je hersens, en niet tijdelijk op dat moment zelf.

    • Zou kunnen he… ik weet het niet. Ik vind het wel frappant dat er zo’n enorme massa aan debielen is, en ze gebruiken niet allemaal drugs. Ik denk dat het mensdier gewoon zo in elkaar zit: heel veel niet-anaytisch-functionerende hersenen, en een klein aantal analytisch-denkende hersenen. Ben er nog niet achter waarom dit zo is; zou kunnen dat mensen wel kunnen leren om analytisch te denken, maar ik zie dat niet veel gebeuren om me heen.

   • p.s. het maakt niet uit of iemand een advocaat of arts is, zeg maar, want het gaat om de hersenfunctionaliteit en niet het kunnen internaliseren van een bepaalde woordenschat. Dus zelfs advocaten of artsen kunnen in de debielenkudde vallen. Zo zijn er dus ook politici die deze hersenfunctionaliteit niet hebben. En ook zijn er mensen die niet onder de “hoocheropgeleiten” vallen, maar die wel die analytische hersenfunctionaliteit bezitten. De despoten zijn als de dood voor dit soort analytisch-denkende mensen en willen er zsm van af.

    Om je in te dekken, doe dan mee met de debielenkudde: juich ze toe, praat dezelfde prietpraat, ga er niet tegen in, probeer ze niet te behoeden, in andere woorden, trek je schapenjasje aan en doe mee… dan val je in elk geval niet op. Blijf trouw aan jezelf, maar blaat gewoon lekker mee met de debielenkudde.

    • Dat had ik nu ook in gedachten ….ik vertel niemand nog iets en voos gewoon met de kudde mee tot ik er niet meer onder uit kan..en als het echt op dwingen aan gaat komen dan kies ik voor de eer aan mijzelf !!…good bay fuck planet

  • Soms denk ik van ; als het zover is dat ze wegrotten, maar dan ben ik nog slechter dan hen, en dat is net wat ik niet wil. Ik wil mijn menselijkheid behouden en hen helpen in nood.

   • Helemaal eens Eugeen! Het is zo jammer om te zien dat de verdeel een heers truc weer werkt. Ik wil ook mijn menselijkheid niet verliezen. Ik zie zoveel mensen aan beide kanten van het zogenaamde hek hun menselijkheid verliezen.

    Aan de andere kant, ken je de zogenaamde ”witte rozen beweging” in toenmalig nazi Duitsland? Die bleven het proberen en werden uitgeroeid. De nazi’s werdem kort daarna uitgeroeid.

    Ik kan niet weg maar geschiedenis wijst uit dat elke tyrannie altijd faalt. Als ik moet gaan doe ik het met een rechte rug. Vergeet niet wat degenen met een rechte rug gedaan hebben voor mensen. Zie Ghanid, Marten Luther King, etc. Velen stierven met een rechte rug en hebben hun ideaal bereikt. Vaak na hun dood.

    Just my 2 cents.

    Vriendelijke grroeten,
    Hugo

 10. Als ik zo iemand tegen zou komen, zou ik eerst vragen of het geen verborgen camera programma is je weet wel banana split, als dat niet zo was, dan had ik heb helemaal verrot gescholden en dat ding uit zijn handen getrokken en kapot gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in