Het masker is gevallen, om zo te zeggen. Het narratief is afgebrokkeld, de retoriek heeft gefaald, het establishment heeft zijn hand overspeeld en zijn roofzuchtige aard blootgelegd. En het publiek trapt er gewoon niet meer in.

De staten heffen de mandaten en beperkingen in een recordtempo op, en overal ter wereld heeft het verzet tegen de covidtirannie een koortshoogte bereikt. Net op tijd voor het begin van de midterm verkiezingsperiode, en nog meer toondove loze beloften van dezelfde mensen die de afgelopen twee jaar de burgers hebben voorgelogen, uitgebuit en misbruikt. Net zoals zij hun hele carrière hebben gedaan, zij het ditmaal op een meer verraderlijke manier, schrijft Don Via Jr.

De oligarchen en autocraten beseffen de overduidelijke minachting van een publiek dat zich nu pijnlijk bewust is van hun onderwerping, en moeten een manier vinden om zich aan hun denkbeeldige schijn van gezag te kunnen vasthouden.

Misschien voor één keer eerlijk en transparant zijn? Nadenken over hun fouten, en nederig de kiezers om vergiffenis smeken terwijl wij verder gaan met een meer pragmatische aanpak van het overheidsbeleid? Absoluut niet. Op typisch narcistische wijze bestaat de strategie van de roofdierenklasse in afwenden, weerkaatsen en gaslighten.

Nee nee, u hebt ons niet betrapt op meer dan een dozijn leugens, verzekeren zij, “de wetenschap is veranderd.” Dat is alles.

De ene onuitstaanbare doelpalenverschuiving na de andere, dat is de modus operandi geweest. En terwijl hun leugens steeds verder in elkaar storten, verdubbelen zij hun leugens.

Wij zijn in deze beproeving telkens weer getuige geweest van de flagrante hypocrisie van “de wetenschap is veranderd”, terwijl wij tegelijkertijd werden gesommeerd om “op de wetenschap te vertrouwen”, de wetenschap staat immers vast. De volslagen waanzin van het herhaaldelijk verschuiven van het ene diametraal tegenovergestelde standpunt naar het andere om in hun agenda te passen, doet zelfs de meest pluimstrijkers stilstaan en zich afvragen wat de logica erachter is.

Maskers werken niet; het heeft nooit gewerkt. Eén masker, twee maskers, drie maskers. U moet een stoffen masker hebben. Wacht, nee, alleen een N95 is goed. Wacht even… laat maar. Twee weken om de curve af te vlakken; zes maanden; twee jaar; tien jaar; terug naar een paar weken; laat maar, we schrappen het allemaal. Het virus is zeker niet uit een laboratorium gekomen. Bij nader inzien is dat waarschijnlijk wel zo.

  Vrouw beweert dat bedrijven reeds vervanging plannen van "gevaccineerde" werknemers die binnen drie jaar zouden sterven

Het zal minstens vier jaar duren om een doeltreffend vaccin te maken. Laat maar, wij hebben het in zes maanden gedaan. Het is honderd procent effectief, als u het krijgt wordt u niet ziek en kunt u het virus niet verspreiden; Nee, wacht, eigenlijk kunt u het nog steeds krijgen. Het is voor vijfenzeventig procent effectief. Het is voor vijftig procent effectief. Oeps, zo te zien zijn er meer ziekenhuisopnames onder gevaccineerden dan ongevaccineerden.

Haal gewoon die verdomde prik en u krijgt uw vrijheid terug. Nee, dat krijgt u niet. Weer in lockdown. Eén prik, twee prikken. Vaccinpassen zijn een complottheorie; hé, u mag hier niet zijn zonder uw vaccinpas. Drie prikken, vier prikken. We hebben de definitie van vaccin veranderd. We hebben de definitie van pandemie veranderd. Het aantal gevallen is enorm gestegen. Schrap dat maar, we moeten herberekenen.

Deze ondraaglijke onophoudelijke kakofonie van verwarring speelde de afgelopen zevenhonderd plus dagen elke seconde van elke dag op herhaling.

Is het een wonder dat de geestelijke gezondheid in diezelfde tijd verder is verslechterd tot een bedroevend niveau?

Toch konden zij de schertsvertoning maar zo lang volhouden, niet in staat om met dit samenraapsel van tegenstrijdigheden te blijven jongleren, zijn onze regeringsidioten getransformeerd in narren plat op hun gezicht gevallen. De leugens imploderen onder hun eigen gewicht.

In de afgelopen twee en een halve week zijn de drie belangrijkste pijlers van “het officiële narratief” afgebrokkeld, nu de mainstream media eindelijk toegeven aan de waarheid. Toegeven wat wij hier en zovele anderen al vanaf het begin hebben gezegd.

In januari concludeerde de laatste studie van de John Hopkins Universiteit voor eens en voor altijd dat lockdowns niet alleen ondoeltreffend, maar ook ongelooflijk dodelijk waren – pijler één vernietigd.

Op 7 februari kondigde Politico aan dat het Department of Health and Human Services samen met de CDC verder zal gaan met een initiatief, op bevel van het Witte Huis, om de nationale statistieken van de covid-19 gevallen te herberekenen. Aanpassing van de cijfers om onderscheid te maken tussen degenen die in ziekenhuizen opgenomen zijn met covid, in tegenstelling tot vanwege covid.

Een feitelijke bekentenis dat wij al die tijd gelijk hadden; de statistieken waren opgeblazen. Dat leidt tot een zeer onnauwkeurige berichtgeving en een “gevallendemie” die overhypet wordt door de door angst gedreven media die in bed liggen met de grote farmaceutische bedrijven. – Pijler twee weggevaagd.

  Hoeveel mensen zijn er vermoord met de Covid-19 vaccins?

En tenslotte gaf de Washington Post op 11 februari, na de stille bekentenis van de CDC over de ondoeltreffendheid van het maskeren, toe “Mask Mandates Didn’t Make Much of a Difference Anyway”. In een zeldzaam stukje logische eerlijkheid, eindelijk het idee ontkrachtend van massale maskering als middel om de verspreiding van covid-19 tegen te gaan.

Pijler drie verpulverd.

Hun artikel las vrij openhartig, en bevestigde –

“Het is intuïtief dat een barrière zou moeten voorkomen dat ziektekiemen in de lucht worden uitgestoten. Maar als dat waar is, waarom zijn er dan twee jaar na de pandemie niet meer bewijzen voor de voordelen van het maskeren? Deskundigen verbonden aan The Center for Infectious Disease Research and Policy (CIDRAP) van de Universiteit van Minnesota hebben een complexere analyse gemaakt: Gezien het huidige inzicht dat het virus in fijne aërosoldeeltjes wordt overgebracht, is het waarschijnlijk dat een besmettelijke dosis gemakkelijk door en rond loszittende stoffen of chirurgische maskers zou kunnen komen.”

Waarbij opgemerkt wordt dat de staten waar een maskerplicht werd opgelegd het tijdens de omicrongolf niet beter deden dan de 35 staten die ze niet oplegden. En dat er weinig bewijs is om aan te tonen dat maskermandaten de oorzaak zijn van de pandemiegolven, ondanks het feit dat deze valse overtuiging de voornaamste drijfveer was voor de verontwaardiging over het opheffen van de mandaten.

Twee jaar van gaslighting, segregatie, martelen van kinderen, psychologische trauma’s, verdeling van de samenleving, en een ongekende hoeveelheid milieuvervuiling, en we komen erachter dat het allemaal voor niets is geweest.

“De wetenschap is veranderd”. Dat is alles. Niets bijzonders.

Maar “De Wetenschap” is niet veranderd. Die is al die tijd hetzelfde geweest.

Dat is het grotere probleem dat hier onmiddellijk erkend moet worden. De samenleving kan niet toestaan dat zij zich van de domme houden en onschuld veinzen, alleen omdat hun dat goed uitkomt. Want afgezien van de tirades van de “Karen’s” die gefrustreerd zijn omdat ze een masker moeten dragen om hun koffie bij Starbucks op te halen – was er vanaf het allereerste begin een legitieme bezorgdheid die de anti-verplichtingsprotesten heeft aangewakkerd, gesteund door talrijke hooggewaardeerde medische deskundigen en bevestigd door deze laatste onthullingen.

  "Super Immuniteit": Pandemie stort in tot zelfparodie

Van meet af aan hebben scherpzinnige waarnemers, doorgewinterde onderzoekers en medici hun bezorgdheid geuit over de gevolgen en de doeltreffendheid van massamaskering.

Vaak werd gewezen op de overvloed aan studies die in de loop der jaren waren uitgevoerd, en op de ruwe gegevens die tijdens de pandemie naar boven kwamen, en die de ondoeltreffendheid van verplichte covid interventies aantoonden.

Al die tijd waren er bezorgde burgers, ouders, leraren, artsen, wetenschappers, enzovoort, die hun grieven uitten en de aandacht op deze zaken vestigden. Vaak alleen om te worden gedemoniseerd, uitgescholden en het zwijgen opgelegd.

In plaats van een echte, op feiten gebaseerde, rationele discussie te voeren over de juiste beleidsbeslissingen, spanden de autoriteiten die het voor het zeggen hadden bewust samen om zelfs de meest gerenommeerde medici die het waagden een andere mening te hebben, te censureren, te belasteren en te cancelen. Zelfs tegen hoge kosten voor de samenleving.

Erger nog, kwam daar de schaamteloze hypocrisie van de heersende klasse nog bij. Telkens weer bleek dat zij hun eigen mandaten aan hun laars lapten, terwijl de burgerij gedwongen werd er onder de laars van de staat te zwichten. Geen betere manier om te illustreren dat de bedoeling altijd louter naleving was, niet veiligheid.

Dus net zoals zij die vurig voorstander waren van lockdowns, ondanks de bekende tekortkomingen van professor Neil Ferguson, en de overweldigende catastrofale gevolgen voor de samenleving, het verdienen om verantwoordelijk gesteld te worden voor het bloed aan hun handen.

Degenen die opzettelijk jaren van feitelijke gegevens genegeerd hebben om deze afschuwelijke campagne van ontmenselijking te bevorderen, ten gunste van een vals gevoel van veiligheid en grotere mechanismen van sociale controle, moeten onverbiddelijk verantwoordelijk gehouden worden voor de ramp die zij veroorzaakt hebben.


Copyright © vertaling 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De mensen zijn zich niet bewust van de oorlog die tegen hen wordt gevoerdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMedia pushen “HIV-variant” narratief als dekmantel voor vaccin geïnduceerde ineenstorting immuunsysteem
Volgend artikelSlechts 6% van de geproduceerde batches Covid-19 vaccin hebben elke bijwerking veroorzaakt bij kinderen resulterend in blijvende invaliditeit of overlijden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. “Het establishment heeft zijn hand overspeeld en zijn roofzuchtige aard blootgelegd”

  Inderdaad dat was mij eerder opgevallen mede door de enorme hoeveelheid aan buitenlandse informatie die wanneer men zocht ook gepresenteerd kreeg, de volle lading en je zodoende ging afvragen waarmee de westerse overheden mee bezig zijn.

  Gister werd bekend gemaakt dat het vertrouwen door de afgekondigde versoepelingen van het WEF regime van 45 procent toegenomen was tot 51 procent, nou voor mij betekent dit dat de de meesten van ons nog niets geleerd hebben van het verleden.

  De regering kan op elk tijdstip wanneer het hun uitkomt al de versoepelingen terugdraaien vermoedelijk wordt voor het hoogtepunt van de seizoensgebonden griep periode het convid beleid weer ingevoerd, met als bewijs van goed gedrag mag u met een gloednieuw digitaal identiteitsbewijs boodschappen gaan doen.

 2. Een 75 jaar vreedzame samenleving in Europa is door de agressieve corona aanpak, door bestuurders waarin zij voorheen vertrouwen hadden, geconfronteerd met hun kwetsbaarheid. Met name het repressieve overheidshandelen, wat sinds WW2 door de bezetter niet meer is voorgekomen, heeft wantrouwen en ongenoegen gewekt bij een groot deel van de bevolking. Burgerlijke ongehoorzaamheid zal het gevolg zijn met alle uitwassen van dien. Wie wind zaait zal storm oogsten.

 3. Samenzweringen zijn er altijd al geweest, maar niemand kon bevroeden dat de samenzwering zo duizelingwekkend groot is als we nu om ons heen zien.

  • Dat lukt alleen als er genoeg domme idioten zijn die de kont van het WEF willen likken. Dus pigs and tin (agenten en soldaten), zijn jullie dom genoeg om met het bruin op je gezicht je eigen familie en vrienden te onderdrukken? Willen jullie gewoon graag pang pang roepen of heb je ergens nog een hersencel die eventueel aan kan?
   Misschien tijd om je ballen in te laten dalen in plaats van naar mamma roverheid te luisteren om misschien, heel misschien bij haar aan de tiet te mogen liggen?

   Zelf ben ik klaar voor kazachstan 2.0.. Ik wil de gezichten zien van de agenten die anderen onderdrukten en nu zelf heel alleen tegen de muur staan met een razende menigte om zich heen, terwijl het leger en het parlement het land uitvlucht omdat miljoenen mensen die samen gaan vechten toch best wel onmogelijk zijn om tegen te houden.

   Maar eigenlijk hoop ik dat de pole flip ervoor zorgt dat het hele grid wordt platgelegd, dan kunnen ze hun hypnose act niet meer doen, dan is QR onmogelijk. Dan wordt het heel lastig om wat dan ook aan te sturen.

 4. Dat het kut volk over de gehele wereld zich zelf en de gehele bevolking hebben mede vermoord zijn net zo fout als de wereld leiders zij zijn mede plichtig aan genocide gemaakt wat een smerig volk en nu is het huilen met de pet op en dan komen de woorden wij hebben het niet geweten, onzin jullie wisten dat Rutte en de Jonge grote leugenaars zijn Rutte heeft dat de laatste twaalfjaar bewezen dat het een van de smerige elite was, liegen en bedrog was zijn handels merk en wat deed het volk op dat stuk stront nog stemmem.

 5. Groningers, dank jullie wel voor het stemmen op Kaag de terrorist dat laat maar wederom zien uit welk hout jullie gesneden zijn laf en verraders van de mensheid zover die nog bestond, de energie gaat behoorlijk stijgen en daar zijn jullie ook medeplichtig aan voor mij mag de gaskraan helemaal open en hopen dat jullie huizen in mogen storten een voor een die op Rutte of Kaag hebben gestemd of aan de schoothondjes van Rutte die hijgend achter Rutte aan lopen denk dan aan het hele links zooitje jullie stem gedrag lijd nu tot Kaag nog meer geld zal weg sluizen naar Hamas hier alvast mij dank .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in