De burgemeester van New York, Eric Adams, heeft bijna 1500 werknemers ontslagen die weigerden de “klonterprik” covid-vaccin injectie te nemen, met de bewering dat het zijn bedoeling was “te vaccineren, niet te elimineren”. Maar dankzij de torenhoge sterftecijfers onder de gevaccineerden, weten we nu dat vaccineren elimineren is.

En we weten dat het niet lang zal duren voordat NYC deze 1.500 mensen smeekt weer aan het werk te gaan omdat ze alle gevaccineerde werknemers die zijn overleden, moeten vervangen, schrijft Mike Adams.

Het VAERS systeem van de HHS rapporteert nu meer dan 23.000 sterfgevallen na covid-19 vaccinaties. Wanneer dit wordt vermenigvuldigd met de goed gedocumenteerde Under Reporting Factor (URF) van 41, betekent dit dat we nu bijna een miljoen Amerikanen hebben die zijn gedood door covid vaccins (tot nu toe).

Rond augustus/september vorig jaar heb ik publiekelijk voorspeld dat we tegen eind maart 2022 één miljoen dode Amerikanen zouden hebben. Het lijkt erop dat we dat afschuwelijke aantal al bijna bereikt hebben voor het einde van februari.

Bereid je voor op een wereldwijde explosie van door vaccinatie veroorzaakte AIDS

Hoe erg de één miljoen doden ook zijn, dat aantal zal de komende jaren exploderen als door vaccin geïnduceerde “AIDS” explodeert. Zoals Ethan Huff schreef op 16 februari, 2022:

Het bewijs blijft zich opstapelen dat Covid-19 “vaccins” ervoor zorgen dat overal de ontvangers AIDS ontwikkelen.

Covid-19 Vaccine Induced Acquired Immune Deficiency Syndrome (Covid-19 Vaccin Geïnduceerd Verworven Immuun Deficiëntie Syndroom), of VAIDS, blijkt één van de meer ernstige lange termijn bijwerkingen te zijn die veroorzaakt worden door de injecties. In wezen vernietigen de injecties na verloop van tijd het immuunsysteem van de mensen, waardoor zij vatbaar worden voor allerlei soorten infecties.

Een website die bekend staat als The Expose (VK) ontdekte dat covid vaccins een negatieve effectiviteit vertonen, wat betekent dat ze ziekte veroorzaken in plaats van deze te voorkomen:

  Doe de test voor uzelf - zij hebben u gemerkt als beesten

Met behulp van Pfizer’s formule voor de effectiviteit van vaccins, ontdekte The Expose dat de effectiviteit van de vaccins in de praktijk gemiddeld min-183 procent is. Dit is absoluut verbijsterend en zeer verontrustend.

“De laagste effectiviteit van het Covid-19-vaccin werd waargenomen in de leeftijdsgroep van 40-49 jaar in Engeland in januari 2022, geregistreerd op min-209,4%, met de 50-59 leeftijdsgroep niet ver daarachter,” werd vastgesteld.

Naarmate covid vaccins de immuunfunctie vernietigen, krijgen mensen “AIDS” met een grote kwetsbaarheid voor gewone infecties

Hoe meer covid vaccins mensen nemen – en hoe meer tijd er verstrijkt sinds de injecties – hoe groter de vernietiging van hun natuurlijke immuunfunctie. Na verloop van tijd bereikt hun immuunsysteem praktisch nul functionaliteit, waardoor ze mogelijk gediagnosticeerd worden met AIDS, wat eenvoudig een verworven immunodeficiëntiesyndroom betekent. Het kan worden opgelopen door vaccins, zo blijkt.

Nu miljarden mensen over de hele wereld deze aids veroorzakende vaccins hebben genomen, betekent dit dat we te maken hebben met een wereldwijde explosie van AIDS-diagnoses die mensen extreem kwetsbaar maken voor gewone infecties zoals verkoudheid en griep.

Dezelfde vaccinproducenten die dit probleem hebben veroorzaakt, staan klaar om nieuwe “AIDS-vaccins” op de markt te brengen, waarbij gebruik wordt gemaakt van mRNA-technologie, zogenaamd om diegenen te “behandelen” die een onderdrukt immuunsysteem hebben, veroorzaakt door de eerste vaccins. In feite komt dit hele proces neer op het vernietigen van het natuurlijke immuunsysteem en het vervangen door regelmatige, zeer winstgevende vaccininjecties die door de FDA zijn goedgekeurd voor jaarlijks gebruik.

FDA keurt JAARLIJKSE covid-19 vaccins goed om ervoor te zorgen dat je immuunsysteem elk jaar wordt vernietigd

  Uit gegevens blijkt: Zweden heeft alles goed gedaan

Dat is precies wat de FDA van plan is te doen, volgens een schokkende nieuwe video uitgebracht door Project Veritas. Die video, hieronder te zien, onthult een video-opname van FDA Executive Officer Christopher Cole die uitlegt dat de FDA van plan is om covid-19 vaccins goed te keuren als jaarlijkse injecties. Van Project Veritas:

FDA Executive Officer, Christopher Cole: “Je zult een jaarlijkse injectie moeten krijgen [COVID-vaccin]. Ik bedoel, het is nog niet formeel aangekondigd, omdat ze niet iedereen op stang willen jagen.”

Cole over president Joe Biden: “Biden wil zoveel mogelijk mensen inenten.”

Cole over farmaceutische bedrijven: “Er is een financiële prikkel voor Pfizer en de farmaceutische bedrijven om extra vaccinaties te promoten.”

Cole over de financiële stimulans voor farmaceutische bedrijven: “Het zal een terugkerende bron van inkomsten zijn. In het begin misschien niet zo veel, maar het zal terugkerend zijn – als ze – als ze elke persoon kunnen krijgen die nodig is bij een jaarlijkse vaccinatie, is dat een terugkerend rendement van geld dat naar hun bedrijf gaat.”

Bij elke volgende injectie worden de slachtoffers van het vaccin natuurlijk blootgesteld aan bloedstolling veroorzakende spike-eiwit nanodeeltjes. Deze nanodeeltjes veroorzaken ook myocarditis, neurologische aandoeningen, beroertes en de versnelde groei van kankertumoren.

Dit betekent dat we de komende jaren niet alleen een explosie van door vaccins veroorzaakte AIDS zullen zien, maar ook een explosie van sterfgevallen door kanker.

We voorspellen dat het aantal sterfgevallen door kanker in 2022, als ze eindelijk worden geteld, meer dan een miljoen Amerikanen zal bedragen. Dat aantal kan nog eens verdubbelen in 2023 of 2024.

  Kinderen opofferen aan covid vaccins

Al met al staan deze covid vaccins letterlijk op het punt om miljoenen mensen te doden in de komende jaren door een verscheidenheid aan mechanismen (onderdrukking van het immuunsysteem, versnelling van de kankergroei, vasculaire ontsteking, bloedstolsels, enz.) En dit alles zal recordwinsten opleveren voor ziekenhuizen en farmaceutische bedrijven wier “behandelingen” voor al deze aandoeningen monopoliebescherming krijgen van de FDA (die voor een groot deel wordt gefinancierd door Big Pharma zelf).

Dit hele plan is een moorddadige, criminele, junk science profiteurs zwendel die is ontworpen om genocide uit te voeren tegen de mensheid terwijl de farmaceutische reuzen zich verrijken.


Copyright © vertaling 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mike Adams: Massale dood op Holocaust level op komstVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTrudeau wordt in het parlement meerdere keren uitgejouwd terwijl zijn steun instort (Nederlands transcript)
Volgend artikelHet establishment heeft zijn hand overspeeld en zijn roofzuchtige aard blootgelegd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Verontrustend om te lezen.. Wat ik me dan afvraag (misschien al lang besproken of beantwoord) is of je hier ook geen groot risico op hebt door Corona zelf te krijgen. Corona zelf veroorzaakt toch ook die spike eiwitten? Of is dat anders?

    • De Spike eiwitten in het vaccin zijn “ kunstmatig synthetisch “nagemaakt.
     Ze werden verboden aan NANO LIPIDE DEELTJES ( verbolletjes ) om de celwand te kunen passeren.
     Eenmaal binnen in de cel ( in het cytoplasma = celvloeistof) komt het Spike eiwit vrij en gaat de ribosomen binnen die zich ook in de cel vloeistof bevinden En in de ribosomen “ start “ het Spike eiwit zijn code op en krijgt hij het teken Spike eiwitten antistoffen te produceren.
     Deze maken dan de antistoffen. Echter maar zeer tijdelijk ( is nu gebleken ) maar het Spike eiwit gaat door met reproductie van zichzelf.

     Een grote niet voorziene fout is dat de injectie vloeistof niet in de Delta spier blijft wat de farmaceuten wel hadden gedacht maar ze verdwijnen met de bloedstroom door het hele lichaam, om in allerleiorgaan systemen. Hart lever nieren eierstokken hersenen zich vast te zetten en daar hun verwoestende vermenigvuldigende werk te doen.
     Met niet zelden de dood tot gevolg.❗️

     Het wordt nu de pandemie van VACCINATIE SLACHTOFFERS‼️
     Deze kan 3 tot 5 jaar gaan duren zegt Dr Mike Yeadon Hij is een gepensioneerde vaccin ontwikkelaar van Pfizer. En waarschuwd voor dit gen therapeutische middel als zijnde zeer gevaarlijk‼️

     • Bedankt! Ik heb hier echt geen verstand van..

      Begrijp ik het dan goed dat als je gewoon besmet raakt met Cojona er ook spike eiwitten zijn, maar die komen niet gevaarlijk ver in je cellen.

      Maar via de vaccinaties wordt het zo getweakt dat het wel gevaarlijk ver de cel in komt en doet wat je beschrijft..

 2. “betekent dit dat we nu bijna een miljoen Amerikanen hebben die zijn gedood door covid vaccins”

  Rommel:
  Ik zou het steevast ‘experimenteel genetisch gemanipuleerde therapie’ blijven noemen.
  Zeker geen vaccins.

 3. Als de facisten denken deze beerput kunnen toehouden dan zijn ze goed mis want de opstapeling van slachttoffers zal zodanig groot worden dat het in de facisten in hun gezicht omploft

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in