Zoals dit blog al meer dan 2 jaar meldt, was en is PSYOP-19 een wereldwijd controle- en ontvolkingsprogramma. En ondanks de recente beweringen van de WHO dat de “noodsituatie” “pandemie” die nooit heeft bestaan, nu “officieel” voorbij is, zitten we nog steeds midden in deze operatie. Ze hebben gewoon de paniekzaaierij teruggeschroefd tot hun volgende machtsgreep.

De boodschap van Dr. Yeadon verbindt PSYOP-19 perfect met PSYOP-ECONOMIE-CRASH en PSYOP-KLIMAATVERANDERING en ook met de diverse andere ingezette pysops.

De tijd dringt, maar Dr. Yeadon eindigt met de terechte opmerking dat we allemaal “onze toestemming moeten intrekken”, wat een andere manier is om te zeggen: NIET gehoorzamen:

Backup:

De globalistische elite gebruikt de farmaceutische industrie om de grootste misdaad in de geschiedenis van de wereld uit te voeren, volgens voormalig Pfizer Vice President Dr. Mike Yeardon, die waarschuwt dat dit de dood van miljoenen, zo niet miljarden mensen met zich mee zal brengen.

“We zitten midden in de grootste misdaad in de geschiedenis. Het is wereldwijd. Het heeft de intentie om controle uit te oefenen, ieders vrijheid weg te nemen, en het gaat om het doden van nog eens miljoenen, zo niet miljarden mensen. Het is al lang gepland.”

“Als je aan deze tirannie voldoet, zal het eindigen met het verlies van je vrijheid, en waarschijnlijk je leven. Dat is wat er gaat gebeuren als jij en alle anderen ervoor kiezen om helemaal niets te doen.”

“Je moet nu dapper zijn en andere mensen rekruteren voor deze zaak.”

  Amerika is de volgende: Amerikaanse truckers mobiliseren konvooi naar Washington DC, Witte Huis "in volle paniek"'

Via 2ndsmartestguyintheworld & Thepeoplesvoice.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOorlogsmisdaad: Oekraïense strijdkrachten doden visser in regio Kherson (Video)
Volgend artikelGonzalo Lira gearresteerd door Oekronazi’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

 1. Zoals het scenario ernu uit ziet:

  Iedereen “moet” geïnjecteerd (en gechipt) worden.
  De enkeling die weigert (waaronder ik zolang ik leef!) wordt simpelweg geruimd of als proefobject richting mars gestuurd.
  En dan de verdere ruiming met spuiten, 5G etc.

  Zoals al vaker gezegd door meerderen hier:
  DE MASSA IS ONZE VIJAND!!!!!!!!!

 2. Dr. Michael Yeadon heeft het al deze tijd, bij het rechte eind gehad.
  Zelf kwam ik, na een tijdje, ook tot de conclusie dat “covid-19” een wereld-omvattend programma voor “eugenetica” en “euthanasie” is.

  Niet oor niets werd vorig jaar, opeens de ‘Georgia guidestones’ opgeblazen.
  “Houd de wereld-bevolking onder de 500 miljoen”.
  Het was TE duidelijk, wat daar op stond ……………………..

  • Niet doen Peter..laat die roest er maar lekker aan..ze zijn het proper maken niet eens waard.. lekker verroest en Diep steken en wat 🧂in de wonden..😁

  • De injecties zijn niet alleen voor depopulatie, maar ook voor de transformatie tot android in combinatie met 5G/6G etc. t.b.v. totale controle en robotisering in het Aquarius tijdperk.

  • diep diep triest idd, ze roven de ruif met ons belastinggeld gewoon leeg en verdelen dat onder vriendjes die zich dan ook koest houden en meedoen met.

   maar wie kan ze aanpakken, alleen wij zo lijkt het, maar waar beginnen, ze zijn zo groot en zo georganiseerd en zoveel achter de hand wat ze tegen ons het volk kunnen gebruiken, daarbij mag het volk zich niet organiseren tegen het/dat systeem… hoe behoud je macht over het gepeupel.

   echter miljoenen alleen strijders kunnen ook miljoenen van dat soort aanpakken, elk 1 bv, dan worden alle wakkeren 1 mans machten zodat ze niet kunnen volgen wie waar toeslaat bewijze van, ala Ninja’s, fast in, fast out, in silence, undetectable 😉

   achja, het lijkt wel een goedkope film die ons duur komt te staan, dat ‘komt’ is echter allang aan de gang.

 3. Beste Mensen

  Logica
  Mensen willen achterna hollen als Schaapjes
  Niet zelf Nadenken
  Laten hunzelf graag hersenspoelen
  Als de Wolf Koning in Schaapskleren zegt :
  En Nu neuken we de Aarde vol met de Nageslacht Satans of Nu gaan we met z’n allen naar de slacht
  Dan doen die dat gewoon
  Heel mooi zicht ….. Overal bloedspetters
  Net als bij de Echte onschuldige Zielige Schaapjes Kippen Konijnen Koeien Varkens Vogels Vissen enzovoorts
  De mens is als enige bezeten door iets verschrikkelijks
  Dat heet ; de Doorzichtigen , het KwallenRas , het Alien , God Duivel
  Dit alles vanuit de Negatieve Entiteiten verzamelnaam Ego
  Er zit dus veel meer onder de Paraplu genaamd Ego verscholen aan Negativiteiten
  Waarvan een paar als : Liegen , Bedriegen , Huichelarijen

  Dank U

 4. Weet je nog?
  Moord op pim fortuyn, daar werden vele wakker
  Mensen waren woedend, maar ongeorganiseerd en ongeinfomeerd
  Dus dat liep met een sisser af
  En kijk nu hoe apatisch de massa reageert
  Je oude lui en kinderen laten doodprikken?
  Ja maar ja ik heb een hypotheek en economie moet blijven draaien
  => reset plan zit goed in elkaar, zelfs algehele staking / platleggen land speelt hun in de kaart.

  • Beste mensen

   Weet men het nog
   Zie hoge bomen in de misdaad
   En die Film i.s.m. Hirsi Ali waarom Theo van Gogh werd ingehakt
   De Doolhof Hersen schimmel met dat Lam is gedoe bedoel Islam
   De Ira Eta Raf Hooligans Punkers
   Maar niet vergeten ook kleeft er heel veel bloed aan de Doolhof Hersen schimmel genaamd Thora Jahweh en iets latere tijd Bijbel God de voorgangers van voorgenoemd kindje
   Elke schijnheiligheid is bezegeld met Bloed spetter stempel

   De mens word verweg geleid van het zijn
   Dat is – dat mensen allemaal mensen zijn
   Er zijn en zullen altijd verschillen bestaan
   Hoe graag men ook het woord United Vermengen gebruikt er zullen alleen maar meer verschillen worden gekweekt
   Dus ; Meer menings verschillen
   De 5 vaste kleuren verleppen maar in plaats daarvan ontstaan er een Mega hoeveelheid aan variaties
   Meneer Mohammed Ali heeft hierin heel groot gelijk

   https://www.frontnieuws.com/mohammed-ali-niet-alleen-een-bokser-maar-ook-een-ethnopluralist/

   https://youtu.be/j6k-mmd9ft0

   Dank U

 5. How And When Will Kali Yuga End? Srimad Bhagwad Predictions
  OMG this is exactly what the world is experiencing right now!
  https://youtu.be/vVZZiyoZivU als je jezelf niet belangrijk genoeg vindt ga je op anderen letten en dwaal je van jezelf weg. Echter is dit niet de bedoeling van het leven, je verspilt je tijd aan een ander die het niet waard is. Zonde van je tijde en beter je op jezelf te focussen dan je tijd te verdoen aan nutteloos tijdverdrijf wat niets oplevert.

  OF

  Een gezonde hartsverbinding geeft je moed.

  The Age of Pisces came before the Age of Aquarius (roughly from AD 1-2000)
  De Waterman periode = “Je kunt het zien als een energetische overgang die effect heeft op de hele wereld. Het Vissentijdperk is gelinkt aan religie en verafgoding. In onze westerse wereld is het belang van religie wat weggevallen, maar het principe blijft hetzelfde: een externe macht vertelt wat je moet doen, jij luistert en gehoorzaamt. We geven onze kracht aan iets hoger dan onszelf. De overheid, onze ouders, beroemdheden. In het Watermantijdperk verandert dat. We beseffen dat de wijsheid in ons zit, en dat Boeddha en Gandhi onderdeel zijn van een groter geheel waar jij ook deel van uitmaakt.”

  Diepe rust

  En dat groter geheel kan je de ‘zijnsenergie’ of ‘bronervaring’ noemen is Zelfrealisering. “De zijnsenergie is er altijd en bevat de antwoorden die we in het Vissentijdperk buiten onszelf hebben gezocht. Concreet is het een diepe rust die overal doorstroomt. Het zit in ons allemaal, maar het is een kwestie van erop in te pluggen. Daar nodigt het Watermantijdperk ons toe uit.” Hoe kunnen we dat doen? Door te vertragen, tijd te nemen voor je een besluit neemt.

  Je durft je kwetsbaar op te stellen en laat alle muren vallen. Je bent volkomen open naar elkaar toe. Op hartsniveau wil je alleen maar het goede voor jou en de ander. Op hartsniveau is het goede voor de ander, het goede voor jou. Ware Eenheid is hier een feit, zelfs als dat op alle andere niveaus (nog) niet mogelijk is. In je hart vallen alle grenzen weg. Een diepe hartsverbinding uit zich in volledige overgave. Het maakt niet uit of je bij elkaar weg bent, of je elkaar nu begrijpt of niet, of je van dezelfde dingen houdt of niet, als je op hartsniveau zo sterk verbonden bent, ben je altijd één. Daar komt niemand tussen. Het komt niet eens in je op je geliefde te verraden voor een ander. Dat zou je niet eens kunnen. Er is geen enkele werkelijke bedreiging voor jullie relatie, want de Liefde tussen jullie is daar te sterk voor. De eenheid op hartsniveau overstijgt het voelen wat de ander voelt, of denken wat de ander denkt. Je bént ten diepste de ander en de ander is jou. Om bij elkaar te kunnen zijn, neem je alle hindernissen die er nog zouden kunnen zijn. Als je een seksuele relatie hebt, beleef je deze voluit vanuit je hart en kun je je volledig aan elkaar overgeven.

  Vijfde chakra
  Een gezonde verbinding tussen jullie vijfde chakra’s betekent dat je je vrij kunt uiten naar elkaar zonder elkaar te kwetsen én je kunt goed naar elkaar luisteren. Je woorden bouwen de ander op, vertellen altijd de waarheid, omdat je voelt dat de waarheid het enige is dat past, dat jou en de ander recht doet. Als je een gezonde verbinding hebt op het niveau van de vijfde chakra, wil je de ander recht doen. Je bent oprecht en waarachtig. Je bent volledig jezelf en hebt ruimte voor de eigenheid van de ander. Je komt voor elkaar uit, staat achter elkaar, ook achter elkaars ambities. De creatieve energie in jullie relatie is groot. Je kunt wonderen verrichten samen, je kunt jullie wereld scheppen en de wereld van anderen mooier maken met je creaties. https://www.liedvandemerel.nl/blog/koorden.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in