Russische tv-verslaggevers en politici zijn het erover eens dat er maar 4 Sarmat-raketten nodig zijn om de VS te vernietigen, terwijl één genoeg zou zijn voor het VK.

Politicus Alexie Zhuravlev, werd in een talkshow vergezeld door mede-parlementslid Jevgeni Popov, bij de gastheer van een populair programma op de televisiezender Rossiya 1, en maakte duidelijk dat Rusland de VS kan “wegvagen” met slechts vier van hun nieuwe, nucleaire, raketten, schrijft Hal turner.

De wetgever stelde dat twee van de Russische Sarmat “Satan 2” raketten de hele oostkust van Amerika zouden kunnen vernietigen – om er vervolgens aan toe te voegen dat er ook maar “twee raketten voor de westkust” nodig zouden zijn.

“Vier raketten en er blijft niets over.”

De discussie ging vooral over de inmenging van de V.S. in de speciale militaire operatie Rusland-Oekraïne om Oekraïne te denazificeren en te demilitariseren, en wat Rusland eventueel moet doen om die inmenging te stoppen.

De V.S. hebben zich krachtig bemoeid door geld en wapens aan Oekraïne te leveren, ook al hebben de V.S. geen enkel nationaal belang in dat land.

De wapens van de VS maken het VERMOORDEN van Russische soldaten mogelijk, en de Russische regering wordt steeds grimmiger door de inmenging van de VS en zijn vazalpartnerstaten van de NAVO.

De 208 ton wegende RS-28 Sarmat raket, ook bekend als de “Satan 2”, is kolossaal hoog, zo hoog als een torenflat van 14 verdiepingen, en kan doelen raken met bijna 26.000 kilometer per uur.

De wereld vernietigende raketten kunnen 15 kernkoppen dragen en hebben het potentieel om in één enkele aanval een gebied ter grootte van het Verenigd Koninkrijk weg te vagen.

  Anatol Lieven gaat door met paraderen...

Elk van de 15 kernkoppen van de Sarmat-raket is meer dan 100 keer krachtiger dan de atoombom die in de Tweede Wereldoorlog op Hiroshima werd gegooid.

De Russische president Vladimir Poetin heeft ook gezegd dat zijn raketten “door alle moderne antiraketverdedigingen heen kunnen breken.”

Zij bereiken dit niet alleen door de snelheid waarmee zij zich voortbewegen, maar ook doordat zij tijdens de vlucht speciaal kunnen manoeuvreren om inkomende raketafweersystemen te ontwijken, die niet van koers kunnen veranderen en niet zo snel kunnen vliegen als de Sarmat. Er is op het ogenblik eenvoudigweg geen bescherming en geen verweer tegen dergelijke raketten. De VS en de NAVO-landen zouden er letterlijk door weggevaagd kunnen worden.

Ervaren waarnemers zeggen dat, hoewel dit soort dreigementen sinds de inval in Oekraïne steeds vaker in Russische nieuwsuitzendingen te zien zijn, het gevaar van een wederzijds verzekerde vernietiging veel van het gevaar ondermijnt. Die ervaren waarnemers blijken het echter bij het verkeerde eind te hebben.

Rusland heeft een nationaal systeem van atoombomschuilkelders voor zijn bevolking. De VS hebben dat niet.

De Russische schuilkelders zijn bevoorraad met voedsel, water, medicijnen, gereedschap, en hebben noodgeneratoren voor elektriciteit, met brandstof om die generatoren te laten werken. De VS doen dat niet.

Rusland voert regelmatig atoomaanval-oefeningen uit met zijn burgerbevolking, en heeft met succes veertig miljoen (40.000.000) van hun burgers binnen enkele minuten in schuilkelders zien aankomen, om een atoomaanval van de VS of de NAVO te overleven. Noch de VS, noch een van hun NAVO-partners houden ooit dergelijke oefeningen.

Deze feiten halen een beetje het “wederzijdse” uit de “wederzijds verzekerde vernietiging”. Eenvoudig gezegd, de VS en de NAVO zouden weggevaagd worden, terwijl Rusland en zijn burgers in groten getale zullen overleven, met voedsel, elektriciteit en gereedschap, om daarna weer op te bouwen. De VS en de NAVO zouden niet overleven en niet in staat zijn om opnieuw op te bouwen.

  Een riskante lezing: De echte reden voor Oekraïne, Gaza, Jemen en onze ellende

De Russische politici weten dit en zij doen hun uiterste best om duidelijk te maken wat de wereld te wachten staat.

Waarom de VS en de NAVO zich ermee blijven bemoeien, terwijl er helemaal geen nationaal veiligheidsbelang is met Oekraïne, lijkt velen suïcidaal.

Toch verzwijgen de mainstream media in de VS en haar NAVO vazalpartnerstaten in Europa, deze informatie voor het grote publiek; de burgers gelukzalig onwetend latend dat de westerse regeringen hen slaapwandelend in een nucleair Armageddon storten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Let op: Ze leggen ALLEMAAL het fundament … Wij zijn in gevaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelThe Guardian: “Rusland is de economische oorlog aan het winnen en Poetin is niet dichter bij het terugtrekken van troepen”
Volgend artikelRussische senator dringt aan op raketaanvallen op V.S.-bases in Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

  • Precies niet twijfelen en als dat neefje van Pinokkio voor mijn gaatje verschijnt geen twijfel haal ik direct over💥⚰️🖕💉😜

 1. Laten we hopen het gebeurt nu eens een keer. Dan zijn we van het Great reshit gedonder af. En Rusland kan zijn eigen Great Restart beginnen vanuit normale beginnen waardes. Ben het ook zat met dat stupide trans en lgbtqrstvd gezeik en gejubel en de f’g pedofilie etc. Oprotten met die zieke zaken. Veeg Isgrael ook meteen weg. Daar zit alle haat en venijn.

 2. Laten we hopen het gebeurt nu eens een keer. Dan zijn we van het Great reshit gedonder af. En Rusland kan zijn eigen Great Restart beginnen vanuit normale menselijke waardes. Ben het ook zat met dat stupide trans en lgbtqrstvd gezeik en gejubel en de f’g pedofilie etc. Oprotten met die zieke zakken. Veeg Isgrael ook meteen weg. Daar zit alle haat en venijn.

 3. Om een betere toekomst op te kunnen bouwen in de slogan van: ” bouw beter terug ” lijkt het mij het een best goed idee. Want het kwaad op de wereld lapt alle wetten/regels/afspraken en internationale akkoorden aan hun laars. Alleen de taal van de totale vernietiging van hun zelf begrijpen zij. Tenslotte willen het kwaad toch iedereen op de wereld uitroeien, om zo de wereld voor hun zelf te willen hebben. Dan kan het ook andersom voor mij part. Dan hebben er meer normale mensen er profijt van.

  • Tussen 2 en 5 juni vergaderen de boven ons gestelden in Washington D.C. (District of Criminals) als deelnemers aan de 68ste Bilderberg-conferentie. Het is de 68ste keer, er zijn 120 deelnemers en Nederland wordt wordt vertegenwoordigd door WA van Amsberg, Mark Rutte (lid van een UR-loge, die staan boven de vrijmetselaars) & Wopke Hoekstra.
   Chatham House aka Royal Institue of Foreign Affairs (1920) heeft actief bijgedragen bij de voorbereidingen.
   Het enige slaapkamerlid dat ooit de moed had vragen te stellen aan een minister van Buitenlandse Zaken over het Bilderberg-gedrocht is de SP’er Harry van Bommel. De antwoorden waren volstrekt nietszeggend, dus Van Bommel is met een kluitje in ’t riet gestuurd.
   In de Mockingbird press/ msm wordt zoals gewoonlijk zeer summier bericht over de bijeenkomst en geen enkele kritische noot wordt gekraakt; dit gaat al zo sinds jaar en dag.

 4. Poetin staat bekend als iemand die zijn woord houdt.

  Hij weet waneer en waar de wapens aankomen; sateliet, drones, informatie.
  Die transporten zou hij absoluut moeten vernietigen.

  Maar ook kan hij een waarschuwing geven: wapens naar de oekies; dan gebruik is als waarschuwing een taktische atoombom op Kiev.
  Of hij blaast een paar “tjernobieltjes”op.

  Of: een land dat wapens stuurt kan rekenen op een raket aanval op Brussel.
  Dan gaan die zendingen echies niet door….

 5. Maar hij moet in ieder geval vooraf duidelijk waarschuwen: wapens aan vijand leveren is een een oorlogsdaad tegen Rusland, en daar zal op gereageerd worden.

  Maar Poetin is voorzichtig.
  Zelfde met olie/gas: in zijn schoenen zou ik zeggen. Älle sancties opheffen, of we verbranden de granen die in opslag zijn, houden de havens dicht en sluiten alle olie en gas leveranties af.
  Nu zou het westen in chaos belanden; in december niet meer…

 6. “kernwapens”… Het zoveelste sprookje!

  Extreem krachtige wapens bestaan, maar daar houdt het bij op.
  De rest is erbij verzonnen om ons bang te maken.
  Verdiep jullie hier nou eens in!

  • Ik geloofde dat eerst ook, maar ze zijn er wel degelijk en wat Rusland beweert is zeker mogelijk en deze heeft Rusland ook, een Rus bluft niet en ook geen grootspraak zoals de NATO en het westen, en dat hebben ze wel bewezen in WW2 toen ze ons bevrijden van de nazi s en nu weer. Dat Normandië was een wassen neus en heeft totaal niets bij gedragen aan het verslaan van het Duitse leger.

 7. Nou ik zou zeggen tegen Putin: maak het eens waar. Weg met het allergrootste tuig dat er op deze aarde nog altijd vrij rondloopt!

 8. Laat ons nadenken, mensen!!! Ee nucleaire vernietiging van ALLES wil NIEMAND!!
  Dat die raketten maar in de silo’s blijven en dat Biden OPROT!!!!! NAAR DE HEL MET HEM!!!!!!!!
  Leve Trump!!!

 9. Sorry voor degene die willen dat Israël weggevaagd gaat worden dat zal nooit gebeuren God zorgt daarvoor die is machtiger dan welk raket dan ook haha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in