©  UN Ukraine (CC BY 2.0)

Vorige week kwam het 124e Duitse artsencongres bijeen in de vorm van een online conferentie – en naast allerlei ‘essentieel belangrijke’ punten van zorg (zoals “gendergevoeligheid in de gezondheidszorg”) werd een eensgezinde eis goedgekeurd voor de Covid-19 vaccinatie van kinderen en adolescenten. Wat hier werd besloten kan met recht maar tot één conclusie leiden: de Duitse medische professie maakt zich tot de grootste lobby- (om niet te zeggen handels-) vertegenwoordiging en PR-armada voor de internationale vaccinatie-industrie.

Inmiddels staat het zonder twijfel vast dat alle beschikbare Covid-19 ‘vaccins’ helemaal geen bescherming bieden tegen overdracht, maar alleen voor de gevaccineerden zelf – en dit alleen tegen ernstige ziekteverlopen, maar niet tegen herinfecties (zoals steeds blijkt uit nieuwe berichten over uitbraken in reeds volledig gevaccineerde bejaarden- en verzorgingstehuizen of PCR-positieve tests van eveneens “volledig geïmmuniseerde” artsen en verpleegkundigen). Het is dus duidelijk dat de “kudde-immuniteit” als vaccinatiedoelstelling niet opgaat, en dat het vaccinatiedoel in plaats daarvan slechts een individuele bescherming is, die zoals gezegd geen asymptomatische of milde ziekteverlopen, maar ernstige ziekten kan voorkomen, bericht journalistenwatch.com.

Dit alleen al zou volkomen in orde zijn – en maakt vaccinatie tot een belangrijke bescherming voor al diegenen die wie tot een risicogroep behoort of zich gewoon veiliger wil voelen. Maar maakt het echter volstrekt onzinnig of – gezien het experimentele karakter ervan – op zijn minst onevenredig riskant voor al diegenen wiens risico op een ernstige of zelfs fatale Covid-19 infectie praktisch nihil is. Vooral kinderen en adolescenten met hun van nature stabiele immuunsysteem lopen hier het minste risico. Om hen te onderwerpen aan een vaccinatie (waarvan de mogelijke gevolgen op lange termijn nog helemaal niet zijn getest!), zodat zij niet langer een virus doorgeven, dat echter verrassend genoeg ook na vaccinatie nog kan worden doorgegeven en dan degenen kan infecteren die van hun kant ook al gevaccineerd zijn en beschermd zijn tegen ernstige vormen van de ziekte: dat is schizofrenie, waarvan het in vraag stellen kennelijk al ketterij is – of het nu leken zijn of professionals die deze tegenstrijdigheid opmerken.

  Daar gaan we: Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC waarschuwt voor “Pandemie van de Ongevaccineerden"

Kinderwelzijn achter farmaceutische belangen

Alleen wie zich opzettelijk of uit naïviteit schaart achter de belangen van de globale farmaceutische bedrijven, kan de valse argumentatie volgen van de vaccinatielobby, die het liefst pasgeborenen zou injecteren en bezig is speciale vaccins voor kinderen en adolescenten te ontwikkelen. Voor de vaccinfabrikanten is dit het grootste goudzoekersmoment in hun geschiedenis: zij hebben de regeringen praktisch wereldwijd bij de lurven – en handelen naar eigen goeddunken om de bevolking tegen elke prijs vaccins in te spuiten als het enige noodzakelijke levens- en sleutelelixer tegen elke prijs en winst voor alle tijden. Covid-19 vaccinatie is een ideologisch dogma geworden.

Nadat de Duitse regering zich vorige week nog ontpopte als de handlanger en dienstverlener van Big Pharma door de door de Amerikaanse president Joe Biden aangekondigde vrijgave van octrooien krachtig en zoals verwacht af te wijzen, en daarmee te bewijzen wiens belangen zij werkelijk vertegenwoordigt (namelijk niet die van de mensen in de ontwikkelingslanden, maar die van de vaccinproducenten), stellen nu ook de Duitse medische vertegenwoordigers zich duidelijk op – in overeenstemming met de officieuze nieuwe eed van Hippocrates: gij zult koste wat kost de economische belangen van farmaceutische bedrijven beschermen! Dit is niet verwonderlijk, aangezien vooral de huisartsen sterk financieel profiteren van de vaccinatiecampagne – en dus niets tegen nieuwe “doelgroepen” van jongeren en jongsten hebben, ook al is de vaccinatie met het oog op een individuele bescherming hier volstrekt zinloos en de “kudde-immuniteit”, zie boven, met de beschikbare vaccins gewoon helemaal niet haalbaar.

Ärztetag 2021 roept de Bondsregering dan ook op “onmiddellijk een Covid-19 vaccinatiestrategie voor kinderen en adolescenten te ontwikkelen” en “deze vóór het begin van de winter 2021/2022 uit te voeren”. Dit houdt onder meer in dat “het onderzoek naar vaccins voor kinderen en adolescenten jonger dan 16 jaar onmiddellijk en op duurzame wijze wordt bevorderd met voldoende financiële en organisatorische maatregelen”, naast voldoende “adequate vaccins bestellen en onmiddellijk leveren”, en “de mediacommunicatie voor de vaccinatie van kinderen en adolescenten proactief voorbereiden en uitvoeren”; met andere woorden, de artsen maken zich ook zorgen over de PR van de vaccinatie en de “voorlichting van het publiek”. Hier moeten “artsen in praktijken, klinieken en volksgezondheidsdiensten”, en met name de “huisartsen als knooppunt voor communicatie” worden gesteund.

  Freedom Day in het Verenigd Koninkrijk: therapeuten waarschuwen voor het Covid-19-angstsyndroom

Schoolbezoek en dagopvang alleen voor gevaccineerde kinderen

Maar het wordt nog erger: wat er nog over is van de Duitse grondwet en zijn zogenaamd toch “onvervreemdbare” grondrechten, waarvan de geldigheid in de toekomst aan vaccinatiebeperkingen zou moeten worden onderworpen, brengen de artsen in hun resolutie op de adviesaanvraag “Lessen uit de Covid 19-pandemie” als volgt op het punt: “Het recht op onderwijs met dagopvang en schoolbezoek kan in de winter 2021/22 alleen met een tijdige Covid-19 vaccinatie worden veiliggesteld”. Want “zonder tijdige vaccinatie, vooral van jongere kinderen”, dreigt “een hernieuwde afsluiting voor deze leeftijdsgroep”, wat zou leiden tot “verdere ernstige negatieve gevolgen voor de psychologische ontwikkeling van het kind”. Ergo moet gelden: “De gelijke sociale participatie te bereiken door gezinnen met gevaccineerde kinderen”.

Hier wordt dus voor het eerst een louter willekeurig overheidsbesluit, dat tot dusverre reeds elke legitimiteit en wetenschappelijke basis ontbeert – namelijk de lockdown – tot een soort natuurwet en automatisme verklaard, dat op zijn beurt alleen door een ander automatisme – alleen de inenting – kan worden voorkomen. Het is meer dan verontrustend dat artsen zich overgeven aan dergelijke propaganda.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Met AstraZeneca tot de dood erop volgt – verschrikkelijke zaak schokt Duitsland

Vorig artikelCNN-profiel: “Ongevaccineerden moeten door vrienden en familie worden uitgestoten”
Volgend artikelHet einde van Covid-19 vaccins? Deze plant helpt 100% tegen Corona
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Zijn dit medici die dit soort dingen voor staan? Ik kan dit toch geen artsen noemen. Lijkt meer op die club van mengele uit 1940/45.
  Integriteit schijnt zo langzamerhand een weinig voorkomend verschijnsel te worden bij dit soort overkoepelende organisaties.
  De lobby kan flink betalen, de hele uitkomst lijkt wel gekocht.

 2. Mischien is het geen slechte zaak in de zin dat ouders die dan echt verantwoordelijkheid gaan nemen en zelf eens zorgen dat hun kinderen kennis op doen ipv hersenspoel sorry bedoel hersenvuil onder-wijs waar ze alleen maar dommer van worden.

  Het neemt niet weg dat discriminatie cq apartheid in ere is hersteld en duidelijk NIKS geleerd is van de geschiedenis. Maar he als je deze hele ontwikkelingen ziet van het afgelopen jaar dan dien je onderhand wel achter te zijn dat Adolfje een koorknaapje was in vergelijking wat zich nu afspeelt en dat de grote massa duidelijk geen enkel geweten / bewustzijn heeft. En helaas ben wel met de “elite”eens dat het mischien wel useless eaters zijn net als die zelfbenoemde “elite”. Hoe dan ook en het klinkt lullig maar echt gemis zijn die lui niet . Sorry als je een werkend hart hebt en brein en geweten weet je dat deze hele corona story stinkt aan alle kanten.

 3. Deels eens met rc voor wat betreft zelf onderwijs geven aan kinderen. Taal en rekenen en leren kritisch te denken. Onderwijs zelf regelen met een aantal gelijkgestemden. Ik denk dat velen hiermee blij zullen zijn. en het gebeurt al. Het reguliere onderwijs stelt weinig meer voor. Dat was in mijn tijd – na de Mammoetwet – al het geval.

 4. Thuis onderwijs is alleen mogelijk als je toevallig ouders hebt die wat slimmer zijn dan de gemiddelde ouder.
  Maar welke ouder zal er nou ooit toegeven dat hij of zij wat minder slim is en daardoor niet geschikt.
  Toegeven dat je wat minder slim bent dan de rest is wel het laatste wat mensen ooit zullen toegeven.
  En ik ken toch echt ouders die jou niet het verschil kunnen uitleggen tussen een vierkante meter en een kubieke meter.
  Laat staan daar een berekening mee te kunnen maken. Vraag ze niet hoeveel vierkante meter een kamer van 4 x 8 is
  Je zal zo iets toch maar als leerkracht hebben waar je toekomst van afhangt.
  Dus dat gaat al niet werken omdat aan iedereen zelf over te laten.

 5. Iedereen met een of ander flutdiplomaatje zit in dit narratief. ze doen allemaal mee omdat het nuttige idioten zijn, ook de huisdokters. Ach dan geven we thuisonderwijs, dan hebben onze kinderen een topniveau bij afstuderen. De onderwijslat ligt nu zo laag dat het beschamend is dat iemand zich nog durft voor te stellen als ‘professor’.

 6. wie zijn ,,, het Medisch congres , dat zijn toch mensen met namen , die zeker direct , dan wel indirect verantwoordelijk zijn voor de gevolgen , zoals de dood van uw kind .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in