Covid-injecties gingen nooit alleen maar over het verminderen van de bevolking, maar veel erger dan hun dodelijke bijwerkingen, gaan ze over transhumanisme.

Wat is een beter bewijs van “dansen met de duivel” dan waargebeurde voorbeelden, schrijft Peter Koenig.

“De hel is leeg, de duivels zijn allemaal hier”, William Shakespeare, The Tempest, Act 1, Scene 2

De Gothard Basistunnel

Bekijk deze 6-minuten durende videoclip van de openingsceremonie van de Gotthard Base Tunnel, op 1 juni 2016, in Zwitserland voordat u “Directed Evolution”, Final Days, gaat bekijken.

Dit was een van de meest flagrante aankondigingen van wat er slechts 4 jaar later zou komen. Bijna niemand merkte het op dat moment. De meeste mensen in Zwitserland negeerden het. Vandaag de dag negeren ze het nog steeds. Het “Luciferiaanse Evenement” werd bijgewoond door hooggeplaatste politici en beroemdheden uit heel Europa, en sommige uit andere delen van de wereld.

Het evenement werd gesponsord door de Zwitserse regering en kostte ongeveer CHF 8 miljoen (€ 8,9 miljoen).

De hele Zwitserse regering, de Federale Raad en enkele mensen van het Zwitserse Congres waren aanwezig bij de opening van de Gotthard.

Ook aanwezig waren de Duitse Angela Merkel, de Franse François Hollande, de Italiaanse Matteo Renzi en de Oostenrijkse kanselier Christian Kern. De Europese Unie werd vertegenwoordigd door Transportcommissaris Violeta Bulc. Waarschijnlijk namen ook andere Europese en wereldpolitici en beroemdheden deel. Er zaten ongeveer 500 VIP’s en “beroemde mensen” in de eerste trein die door de tunnel reed.

Daarnaast trok het evenement meer dan 300 journalisten aan uit de hele wereld, Europa, de VS en zo ver weg als China, Rusland, Koeweit, Turkije, Japan en nog veel meer.

De veronderstelde “doodscultus” kan niet slagen, noch overleven, zonder ons de hele tijd te waarschuwen. Dit is een voorwaarde voor hun “onderwereldbestaan”. En waarschuwingen hebben we de afgelopen honderd jaar veel ontvangen. De meeste hebben we genegeerd.

Toegegeven, praten over “een duistere duivelse sekte”, die verantwoordelijk is voor wat de mensheid doormaakt sinds het begin van 2020, die de Grote Reset, de VN Agenda 2030, en uiteindelijk de Vierde Industriële Revolutie, een kwaadwillig en geïnspireerd plan noemt, klinkt voor de meesten als een “samenzweringstheorie”.

Dat is het niet.

In feite is wat er gaande is een “kwaadaardige samenzwering” van de meest extreme en mogelijk definitieve vorm, als Wij, het Volk, het laten gebeuren.

Maar zonder dat Wij, het Volk, ons bewust zijn van wat er gaande is, kunnen we het niet stoppen.

Ondanks alle herhaalde waarschuwingen die de Cultus ons moet geven – zie bijvoorbeeld de inauguratie van de Gotthardtunnel, video hierboven – zijn we te zelfgenoegzaam geweest, hebben we niet opgelet, zijn we afgeleid door materiële zaken, door kleine genoegens, zoals “inhalen” na de drie jaar van covid-beperkingen, door geld uit te geven aan consumentisme, reizen, “gourmand”-wensen, kortom: we verdienen het. Dat is wat we denken.

Verdienen we het echt?

Niets komt uit niets.

  Bourla, Sahin, Von der Leyen: Plandemie aanstichters overladen zichzelf met prijzen

Denkt u niet dat dit deel uitmaakt van het duivelse plan?

Ons een adem pauze geven na de Covid-ramp? Onze aandacht afleiden met een reis naar een exotisch eiland; een perfecte afleiding van hun definitieve plan dat ondergronds of achter zwarte gordijnen wordt voorbereid?

Om een fatsoenlijk biologisch leven te kunnen blijven verdienen, zoals we dat gekend hebben tot het aangewezen “kwade decennium” 2020-2030, of de Grote Reset – nauw verbonden met de 4e Industriële Revolutie – moeten we ervoor werken, voor onszelf en vooral voor onze kinderen en hun kinderen.

De transformaties die gepland zijn door de hogere kringen van het financiële establishment door middel van Kunstmatige Intelligentie (AI) en synthetische biologie, zullen niet alleen binnen onze generatie blijven. Ze worden doorgegeven aan toekomstige generaties met de dodelijke uitroeiingseffecten waar we NU voor gewaarschuwd worden. Zie hieronder.

Terwijl wij opgaan in plezierige bezigheden, gaat de monsterlijke bulldozer om de overlevende mensen te transformeren in beheersbare en manipuleerbare transmensen onophoudelijk door. Laat u alstublieft niet misleiden. Open uw ogen.

De twee belangrijkste deelnemers aan deze verbijsterende presentatie van “Final Days” – wat ook “Directed Evolution” genoemd kan worden – zijn Dr. Karen Kingston, voormalig Pfizer-werknemer en biotech-analist, die spreekt over synthetische biologie, en Dr. Ana Mihalcea, onderzoeker op het gebied van nanotechnologie die tijdens de plandemie geïnjecteerd werd met de C19 “vaccins”. Zij vertelt over bloedstolsels die ontdekt zijn bij levende patiënten en die hydrogel bevatten. We zijn getuige van de samensmelting van synthetische biologie en menselijke biologie, zegt ze.

Dr. Mihalcea is ook de auteur van “Light Medicine – A New Paradigm – The Science of Light, Spirit and Longevity” .

Zij staan vooraan om uit te leggen hoe covid.injecties nooit alleen maar gingen over het verminderen van de bevolking, maar veel erger dan hun dodelijke bijwerkingen, ze gaan over transhumanisme.

Dr. Kingston onthult ook dat hun plan was – en als we het toestaan, nog steeds is – een leven lang injecties, een leven lang systeemupgrades, à la Microsoft. Weten we nog wie er achter Microsoft zit?

Deze informatie komt blijkbaar uit het patent zelf.

Dr. Kingston en Dr. Mihalcea onthullen ook dat AI al veel verder is dan we dachten, en al controle heeft over mensen die geïnjecteerd werden met Pfizer- en Moderna-drankjes die koolstofoxiden bevatten die, eenmaal in uw lichaam, zeer magnetisch worden en dus gemanipuleerd kunnen worden door 5G-microgolven.

“Directed Evolution”, Final Days

Wereldwijde première, Stew Peters, Nano-architectonics Explained, (Matthew Skow, Nick Stumphauzer – BitChute video 1:05:06 – 1 juni 2023).

Op weg naar digitale tirannie

Deze Final Days video bevat een fragment uit 2016 van een interview met Klaus Schwab, WEF, die de Zwitserse Franse TV moderator vertelt dat we in 2025 misschien allemaal gechipt zijn om transmensen te worden, die in staat zijn om te communiceren met de elektronische wereld.

De tv-verslaggever is stomverbaasd, lacht verlegen, heeft geen woorden. Bekijk hieronder het interview met Schwab gevolgd door de analyse van Peter Koenig.

  Dr. Coleman: Waarom ZIJ een Derde Wereldoorlog nodig hebben

Global Research Video: Klaus Schwab geïnterviewd door TV Suisse.

Commentaar en analyse door Peter Koenig

Klik hier om door te linken naar de versie in bitchute

Is het geen vreemd toeval dat dit interview rond dezelfde tijd plaatsvindt als de “Luciferiaanse” Gotthard-inauguratie? Nog een waarschuwing, die we blijkbaar genegeerd hebben.

“Kwade wetenschap” staat op het punt om technologie te introduceren die de biologie nabootst met de bedoeling om alle biologische levensvormen om te zetten in technologische levensvormen.

AI is erop uit om mensen uit te roeien door middel van Synthetische Biologie. Dat is hun uiteindelijke doel. Hoe langer we onze ogen sluiten voor deze realiteit, hoe sneller ze vorderen met hun dodelijke agenda.

Wat is synthetische biologie? Het is vlees zonder koeien en eieren zonder kip, het is allemaal in een laboratorium gemaakt voedsel.

Op dezelfde manier betekent het in het menselijk lichaam dat onze natuurlijke biologie wordt getransformeerd in synthetische biologie, in nanotechnologie die niet langer beantwoordt aan menselijke emoties, maar aan elektronische impulsen van buitenaf, d.w.z. 5G microgolven, binnenkort aangevuld met 6G.

We kunnen beheersbaar worden van buitenaf, door de Masters-that-be, zonder dat we het zelf weten. Sommigen van ons zijn dat waarschijnlijk al.

De Transhumanistische Agenda

Deze “vaxx” hersenspinsels zijn geniaal, kwaadaardig geniaal, maar niettemin geniaal, omdat ze de essentie van de mensheid veranderen, de mens veranderen om hem met de machine te versmelten. Karen Kingston onthult dat alle covid-injecties die door de WHO zijn goedgekeurd, tracking- en tracingmogelijkheden in de mens hebben.

Dr. Karen Kingston & Dr. Ana Mihalcea komen ook bij Maria Zeee om hun correlerende bevindingen te onthullen die de hypothese over de transhumanistische agenda bevestigen.

Mensen worden vervangen door synthetische biologie, de vreemde stolsels die in mensen worden aangetroffen en waardoor ze plotseling sterven, zijn hydrogel (programmeerbare materie), en AI is mogelijk veel geavanceerder dan we ons hadden kunnen voorstellen, en is al bezig de mensheid uit te roeien.

Hun interview met Maria Zeee – Zeee Media – is een aanvulling op Final Days.

Video: AI Exterminating Humans Through Synthetic Biology

Conclusie

Niemand die bij zijn volle verstand is, kan geloven dat gerenommeerde organisaties zoals, het hele VN-systeem, met zijn secretaris-generaal, António Guterres; WHO, met zijn directeur-generaal, Tedros Adhanom Ghebreyesus – beiden in functie sinds 2017; GAVI, de Vaccinatie Alliantie; de Wereldbank, het IMF, het World Economic Forum (WEF) in Genève, de Bank for International Settlement (BIS) in Bazel, de Club of Rome in Winterthur, vreemd genoeg allemaal in Zwitserland – plus een ontelbaar aantal internationale en regionale organisaties volgen een duivelse agenda om het einde van de mensheid zoals we die kennen te bewerkstelligen, voor macht en controle.

Maar ja, zo is het nu eenmaal. Geen van deze organisaties heeft een ontwaakt mens aan het roer, die de waarheid durft te verdedigen, die de mensheid verdedigt tegen deze “duivelse monsters”, Geen. Ze kunnen worden bedreigd en/of beloond voor het doen van “het bieden van de duivel”, aka. steekpenningen en corruptie.

  Federale rechter belooft bijna 200 mensen op de klantenlijst van Jeffrey Epstein bij naam en toenaam te noemen

Niemand zal geloven dat deze “mensen” die de financiële structuren en instellingen van de wereld overzees hebben, geen mensen zijn, dat zij “afgezanten van een onderwereld” zijn, die van plan zijn om de beschaving van de planeet te vernietigen.

De drijvende kracht is “winst”, de vernietiging van soevereine natiestaten en de bedrijfsovername en AI-transformatie van de wereldeconomie en het militair-industrieel complex. Er is een Wereld Regeringsproject achter de “Cultus”, dat gecontroleerd wordt door de hogere regionen van het financiële establishment.

Voor de meeste normaal levende wezens zijn zulke veronderstellingen “samenzweringstheorieën”.

Wat als het echte samenzweringen zijn? Geen theorieën, maar echte samenzweringen?

Denk er eens over na.

Hun beste wapen is ons laten geloven dat we “samenzweringstheoretici” zijn, dat we ziek zijn in onze hersenen… terwijl de Vierde Industriële Revolutie, de allesoverheersende Kunstmatige Intelligentie (AI) zich volop aan het uitspelen is, klaar om iedereen die in opstand komt te doden.

Zoals de video – “Directed Evolution” zegt: “Onze Ziel kan niet gestolen worden, tenzij we hem weggeven.”

Terwijl u de video bekijkt, zult u veel historische gebeurtenissen tegenkomen die u eraan herinneren dat u ze eerder hebt gezien, meegemaakt, doorleefd, maar nooit de puntjes op de i hebt gezet. Nu is het moment.

De Grote Reset is in volle gang. Als we de Agenda 2030 van de VN zouden volgen, zouden we zeggen dat we nog niet eens halverwege zijn. Maar ook dat is een leugen.

We weten van George Orwell’s “1984” – niets is wat het lijkt.

Alles is bedrog en leugen.

Leugen is waarheid, en oorlog is vrede.

Agenda 2030, de Grote Reset, we hebben niet tot 2030 de tijd om op te staan en onze rechten en onze levens te verdedigen. De Grote Reset, met covid als DE kans om de wereld te resetten – in naam van de nobele VN Agenda 2030, staat voor de deur.

Covid is DE kans om de wereld te resetten – Klaus Schwab, Justin Trudeau, Angela Merkel, Emmanuel Macron, en al die WEF-geleerden van Young Global Leaders (YGL), geïnfiltreerd in regeringen over de hele wereld (Schwab’s woorden), in unisono, wordt ook prachtig weergegeven in de Final Days video.

We vluchten, steeds meer rennend, naar een afgrond – die met de dag dichterbij komt.

De meesten van ons hebben nog steeds geen idee.

Twenty-thirty is een Grote Misleiding. De Grote Reset gaat met reuzenstappen vooruit. We hebben geen zes jaar meer. We hebben nul tijd over.

Het is nu.

We MOETEN NU handelen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Onder Satan’s banierVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKoersk 2.0?
Volgend artikelDuitse militaire waarnemer: Oekraïne verloor een duur luchtverdedigingssysteem dat door Duitsland was overgedragen door een “reeks fouten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

  • Met zinvol geweld, maar daarvoor moet de mensheid eerst ontwaken en zich realiseren dat hun vrijheid en vredige leven alleen kan voortbestaan als je ervoor vecht.

  • Deze WAANZIN IS NIET TE STOPPEN.
   Je kunt als je goed oplet getuige zijn van een heel groot gebeuren in de hele wereld.
   En je kunt uit de klauwen van deze kwaadaardige kaste gered worden.
   Wat is hier aan de hand.

   We leven op dit moment in de wereld geschiedenis net eender als in de dagen van Noach.
   Ook de buitenBijbelse literatuur geeft hier openlijk verslag van……

   Wat gebeurde er toen…….ik zal het op een rijtje zetten, aan u het oordeel of dit correct is…..
   1. Een snelle vooruitgang in techniek en cultuur.
   2. Bevolkings explosie.
   3.Minachting voor het huwelijk….. het huwelijks verbond. Zo u wilt.ontkennen van man en vrouw….
   4. Leven zonder moreel kompas. ( Alles moet kunnen liegen enz. Ook van de overheid. (Toeslagen affaire)
   5. Menselijke zelfoverschatting en hoogmoed.
   6. Neiging tot zelf vernietiging, ( kom ik nog op terug)
   7. Afvalligheid van God en van elkaar.
   8. Groeiende demonische invloeden.
   9. Een scheiding tussen rechtvaardigen en goddelozen. Je zou ook kunnen zeggen eerlijke mensen en leugenaars.

   Dit artikel gaat over een aantal aspecten van dit rijtje.
   De demonen kunnen ongestoord hun gang gaan. Het was destijds walgelijk om te zien hoe de satan vereerd werd bij het openen van die tunnel. ( ik heb het gezien)
   Hij de satan, de satanische machten, heeft voet aan de grond en zijn voet afdruk wordt steeds groter.

   We denken dat er geen God, of een corrigerende macht meer bestaat, daarom leven we volkomen losgeslagen van alle ethisch waarden en normen….. ( gelukkig zijn er uitzonderingen)

   We denken dat we alles zelf wel kunnen , dit is een overschatting van ons zelf. Dit geeft hoogmoed. Neem als voorbeeld hoe de oligarchen alles denken te kunnen kopen. En naar hun hand te kunnen zetten.
   Hoe onze regering ons prestte, dwong om mee te doen bij de voorschriften die zij vanuit de farmacie kregen, ALLEMAAL AAN DE PRIK. Hoe rechtvaardige artsen ( die werkende medicijnenvoorschreven ) gestraft werden voor hun goede werken. ….. dit vond ik het meest walgelijk….. hoe een mens veroordeeld werd…( letterlijk) terwijl hij juist goede dingen deed….

   Punt 6 neiging tot zelf vernietiging. We verdiepen ons niet meer in de technieken die ons opgedrongen worden. We nemen het veel te gemakkelijk aan…..
   Het is makkelijker om je prikje te halen en daarmee op vakantie te kunnen dan te bedenken welk een VERNIETIGENDE ROMMEL IN DIT PRIKJE ZIT.
   Deze prik met mRNA bevat nucleïne zuur dit is de drager van onze erfelijke eigenschappen…..opgelost in nano vet partikels omdat het anders niet in de cel kan doordringen…… zowel dit vet; dit maakt ons een Hybride mens …. Je wordt een Mengelmoes van chemische substantie en de originele samenstelling, in je lijf.
   En het nucleïne zuur zijn zeer gevaarlijk want dit laatste dat veranderd zelfs je genen……..
   En dit werd allemaal niet onderzocht en de duivels van de farmaceutische industrie die weten/ wisten dit…… en dwongen de regeringen via de WHO en andere duivelse organen om hier de hele wereld bevolking mee in te spuiten…….
   ALS DIT GEEN ZELF VERNIETING IS…. WAT DAN WEL. Komt nog het ontkennen van je lichaam bij, met alle gender ideologie en wensen van mensen hoe ze willen zijn……en gender modificatie met pillen…. Enz.

   Zo kan ik op ieder punt wat ik schreef voorbeelden geven…….
   Dit leidt ergens toe……. Voor de goede verstaander is dit bekend.❗️
   Laat je niet mee slepen in deze ideologie, probeer het niet met schelden enz tegen te houden want dit lukt niet…… verlaag jezelf daar niet toe…… onderzoek zelf wat goed en normaal is en leef daarnaar……. Heb de ander lief als jezelf…….en vertel dat dit alles moet gebeuren voordat er iets heel groots gaat gebeuren in deze wereld……
   Want bij Noach kwam de zondvloed…… dit was omdat God de mensen goed en volmaakt geschapen had, maar lees wat er gebeurde…. De zonen van God vermengden zich met de dochters van de vrouwen……( ze kregen andere genen, ze werden hybride mensen zo had Hij ze niet gemaakt). En dat liet God niet toe, toen VERNIETIGDE HIJ DE WERELD….. iets om over na te denken…..
   De demonen zijn nu op aarde volop bezig om hetzelfde te doen……. Zie het spektakel rondom de Gotthard tunnel…. Zij gaan door maar laat uzelf niet door hen beheersen…..
   Blijf standvastig in recht en gerechtigheid.
   En heb uw naaste lief als uzelf.
   Kijk eens naar de demonen van oorlog op dit moment…… kijk naar Ukraine! ( ik kan daar ook veel over schrijven maar kijkt u zelf…..) één vraag waarom willen ze daar niet praten❓
   Iets om over na te denken…..
   Fijn weekend allemaal
   Anna

   • Beste Anna,
    Een hele mooie en goede reactie, Respect daarvoor.

    De meeste mensen gaan er in hun omgang met andere mensen onbewust vanuit dat anderen net zo zijn dan zijzelf.
    Mensen met een goede inborst gaan er vanuit dat anderen ook zo zijn.
    ” zoals de waard is,…..
    Zowel in het goede als ook in het kwade.
    Het is voor de meeste goedwillende mensen heel moeilijk zich voor te stellen dat er kwaadaardige mensen bestaan.
    Totdat ze de gigantische teleurstelling ervaren dat er inderdaad mensen zijn die andere intenties, en kwaadaardige doelen hebben dan zijzelf.

    Ben alert, er is verschil te bemerken tussen de glimlach van een goed mens en de glimlach van kwaadaardig individu.
    Bedenk, de grootste boeven dragen stropdassen en mantelpakjes.
    Fijn weekend.

   • mooi gesproken anna.
    ik hoop dat heel veel mensen standvastig blijven en nee zeggen daar we niet aan mee.
    ik althans niet ik blijf mezelf.

   • Samenvattend: We zitten in de eindtijd. De grote finale voordat Christus terugkeert. We werken nu heel duidelijk toe naar openbaring 13. Voor wie het teken van het beest neemt is er geen hoop meer. Dat wil wel wat zeggen. Het heeft volgens mij te maken met de transformatie die plaats zal vinden. Christus heeft zichzelf gegeven voor de mensen en niet voor chimaera’s. Het is nog niet zover maar de contouren worden nu toch echt zichtbaar. Maak het goed met God zou ik zo zeggen. Dit zijn krankzinnige tijden en we zijn volgens mij nog niet eens begonnen.

 1. De bokken zullen van de schapen worden gescheiden.

  Ik had het gisteren met iemand over astrologie, het teken Steenbok dat goed om kan gaan met conventies en beperkingen (het is het teken van Saturnus; karma) en vaak maatschappelijk succes kan krijgen anders dan het hieraan voorafgaande teken Boogschutter.
  Het verschil tussen esoterie en exoterie is dat van de bokken en de schapen. De bok, de steenbok bereikt alleen de top van de berg; de schapen blijven bij elkaar achter in de vallei, de massa.

  Omdat ik met een christelijk georiënteerd iemand sprak, kwam ik erop dat het taboe over de eenling ertoe heeft geleid dat de duivel met bokkenpoten en horens wordt afgebeeld; het is het midhemel teken van de Steenbok dat terugkomt in Openbaring, waarnaar wordt verwezen, het is het teken van de ingewijde.

  Exoterie waarin de massa vastzit, draait de betekenis om van de betekenis.

  • De kernwaarde van het sterrenbeeld Steenbok is presteren, dit zie je terug in het schoolsysteem en op de werkvloer, het zorgt tenslotte voor inkomsten en geld is van de duivel. De joden zijn dan ook het uitverkoren volk van Satan omdat zij de Sabbat dienen ofwel de zaterdag, die is gekoppeld aan de planeet Saturnus ofwel Satan en aan het sterrenbeeld Steenbok. Dat is ook de reden dat het lot van de joden karma betreft en reeds vele malen zijn vervolgt, omdat de uitvoerende satanisten onder de joden het leed op aarde veroorzaken en dient te worden terugbetaald. Alhoewel het grootste deel van de joden geen blaam betreft maar hiervoor wel de rekening krijgen gepresenteerd. Overigens hebben alle politici en royals joodse bloedlijnen, dat verklaart ook de koers die zij varen.

   • @Ina,
    God zelf heeft de Sabbat – Sabado – Zaterdag als rustdag verordineert. Na het voltooien van Zijn schepping rustte Hij op de zevende dag. Laat dat nou zaterdag zijn. Wie beseft dat nog? Waarschijnlijk een aantal van de oudere generatie. Het Vaticaan heeft dit veranderd en de rustdag naar zondag verzet. Immers staat ´de kerk´ boven het Woord van God binnen dit geloofssysteem. De roots van het Vaticaan liggen dan ook bij de hogepriester van een/de zgn. zonnegod – de Bijbelse Babelbouwer Nimrod die onder vele andere namen in diverse culturen bekendheid heeft gekregen. De hogepriester betreft Keizer Constantijn, ca 300 AD. Keizers, Farao´s en Pausen baseren hun autoriteit op de illusie dat zijzelf goden zijn ofwel de incarnatie van bepaalde goden. Je kunt je afvragen, beste Ina, Wie en wat er eerder was: God de Schepper of een planeet als Saturnus en/of de gevallen engel die één derde van de engelen wist mee te sleuren in zijn val; meest bekend onder de naam satan en Lucifer. Wat was er eerder: God de Schepper – inclusief de Sabbat – of alles wat er daarna gebeurde? Satan is de vader van de leugen en heeft vele volgers die er alles aan doen om de mensen bij God vandaan te houden door leugenpraatjes de wereld in te strooien. Leugenpraatjes zoals hetgeen jij veronderstelt middels je stelling omtrent een zgn. satanische sabbat. Mocht je ooit nog eens interesse voelen om voor jezelf de Bijbel te bestuderen, pak dan minstens de HSV en doe jezelf het genoegen First Enoch en Jubilees te downloaden (for free) aangezien deze buiten Bijbelse Heilige Schriften de getuigenissen bevatten die door de vijanden van God achtergehouden is. Gods wegen zijn ondoorgrondelijk.. Maar zoals staat geschreven, zal onze kennis toenemen in de Eindtijd. And here we are.

    Linkje voor downloads:
    https://www.thegodculture.com/

    Om een nog beter begrip te kunnen krijgen van de materie adviseer ik je om ook ´Rest – The Case for Sabbath´ mee te nemen. Hetgeen van belang is voor dit soort studies is het hebben van het juiste studiemateriaal en dat is (gefundeerd op) het Woord van God welke is geïnspireerd door de Heilige Geest. Wie zoekt zal vinden. Een kritische attitude is niet verkeerd; satan zal je op alle manieren willen gaan tegenhouden om de Waarheid / God te vinden. Ha, en ik lul niet uit mijn nek als ervaringsdeskundige. 🙂

    Veel van de kerkenraden zitten in de zak van het Vaticaan…
    https://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican184.htm
    https://nonvenipacem.org/2021/02/19/visibility-god-is-not-a-jerk-the-signs-are-literally-everywhere-wake-up/

    Veel leesplezier en Gods zegen toegewenst.

    • God en Satan zijn beiden onderdeel van het dualistische systeem. Feit is dat de sabbat ofwel de zaterdag is gekoppeld aan saturnus en de zondag is gekoppeld aan de zon. Voor jou wellicht interessant via YouTube het kanaal van Jordan Maxwell, waaronder ‘World Religion’.

     • In de Nag Hammadi-geschriften zijn teksten aan te treffen, die het vaticaan (expres kleine letters) + kerkvaders niet te pas kwamen en daarom niet in de Bijbel zijn terecht gekomen.

     • Onzin. Shabat oftewel shevat betekent zevende. Het is de zevende dag van de week. Ingesteld door de Schepper als rustdag, voor ons, om samen met Hem te wandelen. Als merkteken van zijn macht.

      De Schepper YHWH, El Elohim zegt het al, is geen onderdeel van een dualistisch heidens systeem. De glanzende slang heeft jou wijsgemaakt dat jij kunt zijn als God (Genesis 3) . Hij wil zich verheffen boven de troon van de Allerhoogste (Jesaja 14). Hij denkt dat hij op gelijke voet met zijn Schepper staat.

      De Griekse goden zijn afgeleid van de Nephilim, de ‘halfgoden’ uit Genesis 6. Dat verhaal /die geschiedenis is duizenden jaren ouder dan de eerste Grieken. Ook de instelling van de sabbat is minstens 3 millennia voordat de Grieken de planeten naar hun afgoden benoemden. En ja, 1 daarvan is shaitan. Of satyr. Zaterdag is dan ook de heidense naam. Al onze weekdagen zijn vernoemd naar afgoden. Satan wil dat we de schepselen vereren in plaats van de Schepper.

      Satan is geschapen als cherub, een geestelijk wezen met de hoogste macht van alle engelen. YHWH, El Shadai, de eeuwige God die geen begin of einde heeft, heeft deze cherub gemaakt met een vrije wil. En deze lichtdrager, deze glanzende morgenster (planeet=zwervende ster) oftewel Lucifer in het Latijn; de taal van de wereldreligie, is trots geworden. Hij is de tegenwerker (shaitan) geworden maar is gebonden aan de wetten van zijn Schepper.

      Satan is gebonden aan tijd en ruimte, is niet alomtegenwoordig zoals God. Satan is zeer intelligent, ongelofelijk veel meer dan mensen, maar is niet alwetend, zoals YHWH. Satan is zeer machtig, de heerser over de aarde, maar is niet almachtig zoals de Heer van de Hemelse Legerscharen. En vooral: Satan haat mensen, vooral vrouwen, vanwege ons goddelijk vermogen van creativiteit en procreatie (voortplanting). De Hemelse Vader houdt zoveel van de mens dat hij zijn Eniggeboren Zoon gegeven heeft om ons te redden uit de macht van Satan. Satan is de vader van de leugen, de leugenaar vanaf het begin (in het paradijs).

      God is de Vader van de Waarheid. En de weg tot de Vader is weer open door zijn Zoon Yeshua die zegt: “Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door Mij”

      God de Vader is zó niet op gelijke hoogte met Satan.

      PS: Jordan Maxwell is een misleider. Hij probeert zoekende mensen te verleiden tot een mystiek heidendom met een christelijk sausje.

      PS 2 : in de bijbel komt de Morgenster 2x voor. Een keer als verwijzing naar de gevallen engel als ‘heldere morgenster’ [shachar ben hilel, Jesaja 14:12] oftewel de planeet Venus die alleen licht reflecteert. Met als connotatie [helel] opschepper.

      De andere keer in Openbaring
      “Ik, Jezus, heb Mijn engel gezonden om bij u in de gemeenten van deze dingen te getuigen. Ik ben de Wortel [netser] en het Nageslacht [zeref] van David, de blinkende Morgenster.” [aster o lampros]
      Openbaring 22:16 HSV
      Ik hoef denk ik niet uit te leggen wat lampros betekent? Een lamp straal licht uit. Jezus is de oorzaak en nakomeling van David (tijdloos), koning van Israël, de ster die de bron is van licht.
      Yeshua is de bron, Satan de duistere imitatie.

 2. Hey John

  Als de schepping een uitdrukking is van het goddelijke, maken wij daar deel van uit. Laten we het daar over eens zijn.

  Maar er is een hele hoop in ons dna in-actief. Hoe zou dat nou toch komen? Wat in dit universum heeft een ingreep gedaan in het energetisch veld wat ons dna aanstuurt…..en hoe hebben ze dat geflikt?

  Gezien de zich steeds weer herhalende puinbak van moord en doodslag in de geschiedenis, kun je moeilijk tot een andere conclusie komen dan; ” We zijn of gewoon niet geschikt, óf we hebben een leerproces te ondergaan “.

  In het laatste geval heb ik mijn portie wel gehad inmiddels……zit ik net als iedereen stevig vast in de eeuwigdurende cirkelgang van doodgaan als je het een beetje begint te begrijpen, en geboren worden met helemaal niks en opnieuw beginnen.

  Leg het mij maar uit. Als dit universum net als in ‘de matrix’ een energieleverancier is, en de bevolking diep in slaap gehouden omwille van de energie…..het zou me niks meer verbazen.

  Godnogtoe. Wat een puinbak.

  En nee……slecht heb ik het niet. Ik hoef niet in een achterbuurt van een nieuwbouwwijk van een kut-uitkerinkje te leven……beoefen intensief Tai Chi……ben het type alleskunner, behalve electronica. Bouw mijn eigen huis wel…..met alles er op en er aan……los van de energieleveranciers.

  Zo is het altijd gedaan voor dit schorum de macht greep……maar daar is dit dan ook zowel de hemel als de hel voor.

  Toch schijn er iets groots aan te komen.

  Ben benieuwd. Ik wens iedereen succes hier met dat zijn van een eenling.

  • Inhetmeer juni 10, 2023 at 09:40
   De zgn ‘inactieve dna’ heeft wel een functie, zoiets als dat het de ‘omgeving’ van de actieve dna is, met hekjes en dammetjes en reguleerders etc. Net zoals menswezens actief zijn in een grotere omgeving met niet-actieve structuren zoals terreinen, vegetatie, watervlaktes, etc, die de grenzen en mogelijkheden van de actieve creaturen bepalen.

   https://medlineplus.gov/genetics/understanding/basics/noncodingdna/

   Volgens de Age of Aquarius zou het bewustzijnsvermogen van de mens verruimd worden. Een tijd van verlichting, ahw. Maar dat wordt nu dus tegengezeten door de parasieten. Die wisten het al langer dan wij, over die Age of Aquarius. Bijv, ook Nancy Reagan consulteerde astrologen voorafgaande aan belangrijke beslissingen. En astrologie wordt ook gebruikt door de occultisten in de macht om het optimale moment te bepalen voor het manipuleren van de massa’s. Alles beweegt in cyclussen, in golven waarin mensen meer vatbaar zijn voor bepaalde invloeden. Alles draait om trillingen.

   • Verlichting is de kernwaarde van Aquarius. Alhoewel ieder tijdperk zowel goede als slechte elementen bevat (dualisme) blijft het onderdeel van de social Matrix waarin de mensheid gevangen zit. Naast bewustzijn is anarchie en soevereiniteit ook inherent aan Aquarius. Waar de machthebbers innovatie, technologie en ‘wetenschap’ (ook onderdeel van Aquarius) misbruiken om de mensheid te onderdrukken.

    • Aquarius is ook weer een afgeleide. Het is Noach, maar dan vereerd als afgod van de verzopen reuzen. De enige man met zuiver menselijk DNA die nog over was. Met zijn 3 zonen, vrouw en schoondochters. Waarvan er 1 niet zo schoon en zuiver was.

     De zondvloed was geen oordeel over slecht gedrag. Het was het schoonwassen van alle levende dieren die genetisch gemanipuleerd waren door de “Wachters”, Nephilim, de neergedaalde of gevallen engelen die zich voortplantten met dochters van mensen (what is a woman?).
     Dit is de zogenaamde ‘hoogstaande’ beschaving van de Atlantiers.

     De geesten van deze ‘halfgoden’ doen zich nog steeds gelden. Omdat ze geen menselijke geest hebben hebben ze geen plaats in het dodenrijk en blijven ze op aarde op zoek naar een lichaam om te bezetten.

     Deze demonen verkondigen nog steeds dezelfde leugens. Newage, reïncarnatie, astrologie, genetische manipulatie. Zij zijn de ‘ascended masters’. En de gevallen engelen doen zich ook nog steeds voor als ‘goedaardige helpers’ maar zij hebben een eigen lichaam. Deze ‘beschaafde’ Atlantiers werken nog steeds achter de schermen.

     Het zal zijn als in de dagen van Noach…

     Noach werd gered door de vloed heen. Yeshua redt ons door zijn eigen bloed voor wie het wil accepteren.

 3. “We MOETEN NU handelen.”

  Euh, tja, wellicht wel …

  Wetende dat 2% van de bevolking überhaupt nog kritisch kan denken terwijl het gros als gehypnotiseerde beeldschermstaarder blijft voortsukkelen zolang er voldoende brood en spelen zijn, blijft het altijd weer de vraag: wat is “we” en hoe krijgt dat “handelen” vorm in een schijndemocratie waarin het referendum is afgeschaft en er eerder sprake is van parasitaire volksvertegenwoordiging als surrogaat voor echt functionerende democratie?

  • Het volk wordt momenteel van de straat gehouden door o.a. het open Franse tenniskampioenschap Roland- Garros in Parijs.

 4. @ Inhetmeer

  Taal is helaas een beperkt en beperkend hulpmiddel, zeker via internet en dan ook nog ten aanzien van wildvreemden :-). Hèt ideale recept voor wederzijdse misverstanden. Evengoed toch een poging. Het is maar één bepaalde manier om te trachten iets te verwoorden wat eigenlijk niet kan worden verwoord:

  Het antwoord op jouw vragen heb je al gevonden door een weg te bewandelen die voor jou duidelijk betekenis en zin heeft. Deze dimensie is en blijft wonderbaarlijk en onbegrijpelijk. Dat houdt op zich ook al meteen een antwoord in: het is niet de bedoeling om te trachten te begrijpen wat realiteit is want er is geen realiteit. Men kan nu al experimenteel aantonen dat objectieve waarneming per definitie niet kàn bestaan. De bouwstenen op het quantumniveau zijn weliswaar voor iedereen hetzelfde maar afhankelijk van verwachtingen of overtuigingen krijgt iedereen een op maat gemaakte versie te ervaren van het fenomeen dat men de werkelijkheid noemt. Taal is wat dat betreft ook een valkuil want het idee leeft dat we hetzelfde ervaren wanneer we dezelfde woorden gebruiken om te beschrijven wat we meemaken in een bepaalde situatie omdat de herkenbaarheid van een taal zorgt voor de illusie van denken iets te weten.

  • @Mathijs

   Illusie….dat woord, dat ene woord geeft misschien wel de beste definitie aan van “het leven” as we know it. Ik heb wel eens vaker gehoord, met name uit Vedische hoeken dat het leven een illusie is die weergeeft of je juiste keuzes maakt in bepaalde situaties. Een soort test voor het opvolgende leven met een onsterfelijk stoffelijk lichaam.

   Tsja….dat grote deel van de hersens wat we niet gebruilen zal vast niet voor niks op slot zitten….of in het verleden ooit al eerder op slot is gezet.

 5. In mijn nederige ogen heb je nog altijd de paradox van de macht.

  In korte woorden is het bijna onontkoombaar dat de nu lopende machten zichzelf “opblazen”….te ver gaan en daardoor juist zichzelf beschadigen ipv het onder controle te houden.

  • De vraag is alleen, gaan zij zich opblazen voor of na onhestelbare schade aan moeder aarde en gedwongen injecties

 6. Wat ik niet begrijp van deze biologische tofu vreters is dat ze met opgestoken vinger ons een schuldgevoel aannaaien over alles wat door mens kapot wordt gemaakt zoals manmade climate change. Maar juist mensen als Gates willen het klimaat beheersen door deeltjes in de lucht vrij te laten die de zon zou blokkeren (verzoek afgewezen door Zweden), of soorten en planten redden die anders dreigen uit de sterven. 99% van alle soorten zijn in het verleden al uitgestorven. Dat betekent dat ze zich niet meer prettig voelen of geen bestaansrecht meer hebben omdat de aarde nu eenmaal dynamisch is. Maar nee, zogenaamde wetenschappers willen dus ‘man Made’ deze soorten in leven houden. Tegen de natuur in.

  • Opvallend zijn die grote branden aan weerszijden van de pond. NYC en PA zijn omgeven door een verduisterende smog door de erger dan normale branden in Canada. Ook in Kootwijk brak er een heidebrand uit gisternacht. Deze is met succes gedoofd.
   Dan was er de erger dan normale stofwolk uit de Sahara een anderhalf jaar geleden die een groot deel van EU en zelfs ook oost America bedekte. Je zou haast denken dat het met opzet gedaan wordt!
   De klimaatleugen is de leugen des leugens – hij is aan alle voorgaande en alle actuele leugens verbonden.

 7. De vraag is alleen, gaan zij zich opblazen voor of na onhestelbare schade aan moeder aarde en gedwongen injecties (of de dood)

 8. die video van de opening vd Gotthard tunnel is angstaanjagend..nazi Duitsland ver overtroffend… het Bloed zal rijkelijk vloeien.. ergens een eerst revolutie zal leiden tot een wereldwijde opstand…de rest wordt achterhaald door de feiten die zullen gebeuren…

 9. Transhumanisering is onderdeel van de nieuwe wereldorde, het Aquarius tijdperk, de social Matrix, waar innovatie, technologie en wetenschap de hoofdrol heeft. Het Vissentijdperk stond o.a. voor religie, het huwelijk en het gezinsleven en was dus reeds onderdeel van de social Matrix. Naar mijn mening is de moderne mens dan ook nooit vrij geweest en zeker niet door evolutie ontstaan, maar door genetische manipulatie. De heersers der aarde regeren via de tijdperken middels politieke astrologie. Koninkrijken komen voort uit Babel en astrologie komt daar ook vandaan. De koning is in feite de hoer van Babylon (Babel) en zijn pooier zit in het Vaticaan, gezien hij alle wetten en besluiten ondertekent en uitvaardigt bij de onbewezen ‘gratie Gods’ ten bate van het tijdperk. Daarom moeten mensen ook niet gaan stemmen, want dan geef je autoriteit aan de Kroon (=regering + koning).

 10. De oplossing is de stroom internationaal uitschakelen.
  Met dat het hele grid plat ligt,heb je de levensader van A.I. uitgeschakeld.
  Dit gaat niet zomaar,er zijn genoeg back-up systemen.Dus moet je het slim spelen.
  Niet zomaar een centrale plat leggen,dat heeft geen enkele zin.
  Zit meer te denken aan zware EMP.(electro-magnetische puls)
  De zon is een bron,maar schakel de technologie niet uit!
  De sattelieten die ze al ontwikkeld hebben soen al aan cosmic warfare.
  Ik denk dat Gaja(moeder aarde) hier ook nog een handje in kan hebben.
  Geniet je leven en geef om elkaar!

 11. De hele opzet is om ons bang te maken voor alles en nog wat. Dat is hun wapen. Ons bang maken voor de dood, om dat een giftige injectie te halen. Zodat jij die duivelse farmaceuten daarmee beschermt tegen rechtszaken. Want met “die andere” werden die duivel aanhangers mee bedoelt en niet wat vele veronderstelde onze naaste.

  Als je over de gehele linie bekijkt is er een opbouwde controle mechanisme te zien, wie heeft tegenwoordig geen smart mobieltje? Dit zijn spionage apparaten die alles van de gebruiker registreert. Waar hij/zij is, hoe laat, met wie, welke interesse, waar geeft hij/zij geld aan uit, waar woont hij/zij. etc… etc… Al deze gegevens/data geven we gratis weg aan de providers. Dit wordt ook in de sociale mediums verzamelt, zodat ze meer weten over ons dan we zelf beseffen. Bijna iedereen tuurt op de schermpje en de rest van hun omgeving wordt eigenlijk niet meer opgemerkt. Op de werkplek in hun pauzes turen ze op het schermpje er is geen interactie meer tussen elkaar. Als ware zombies turen ze naar hun schermpjes. Alsof alleen op dat schermpje de wereld afspeelt, er breekt al enigszins paniek uit als het mobieltje geen stroom meer heeft of geen internet verbinding is. Vooral de jeugd is er al compleet mee vergroeid. Zonder dat mobieltje weten ze niets meer, verdwalen zij onderweg. Ze hebben zich zelf compleet afhankelijk gemaakt van dat mobieltje.

  Als je niet met die gedragsmodulatie mee doet, sta je alleen. Ben jij een roepende in de woestijn. Net als met dat zogenaamde vaccin, als jij andere er voor waarschuwde werd je genegeerd, belachelijk gemaakt en werd je uitgesloten. Die massa zombies laten zich gecontroleerd naar de slachtbanken leiden en nu ze al connectie hebben met het A.I. systeem zal die scheiding steeds groter en groter worden. Ze reageren al anders, ze ruiken al anders, hun gezichtsuitdrukkingen zijn al anders. Ze gedragen zich ook steeds meer als ware als gehoorzame zombies. Alles wat afwijkt van de reguliere media, wordt als onzin en als fake nieuws bestempeld. Hun menselijkheid wordt steeds minder, sommige lopen nu langs je heen alsof je er niet bent. De wereld vervreemd voor mij steeds sneller.

 12. Beste Mensen

  Een Muntstuk Heeft een KOPKANT en een MUNTKANT
  Wat wilt men dienen ?
  De Negatieve kant Muntstuk
  Of
  De Positieve kant Muntstuk

  Bijden tegelijkertijd dienen is onmogelijk

  De Negatieve kant bevind zich onder de beschermings Verzamelpakket Paraplu genaamd :
  Shaytaan = Satan
  Beschermt de grootste Bacterien: de Aliens het KwallenRas de Doorzichtigen het Blanke dit zijn benaming van èèn lichaam via het gespleten Tong Syndroom negatieve vuiligheden op de Tong genaamd God Duivel gericht tot de kleinere bacteriën
  Demonen Heksen Barbaren Moordenaars Huichelaars Leugenaars en veel meer kleinere negatieven worden door voorgenoemde beschermer in bescherming genomen te weten door beschermer onder de paraplu God Duivel alleen de benamingen Alien enzovoorts staat erboven zie schrijven

  Anderszijds is de Positieven
  Paraplu hierbij heet : Dayvas
  Grootste dienders onder deze paraplu heten: Dayvies Devatas
  Dezen beschermen alles wat met Liefde uitgroeiende tot Universele liefde te maken hebben
  Barmhartigheid Koesteren Mededogen Eerlijkheid Oprechtigheid Geweldloosheid Behulpzaam en bij veel meer Positieven Positieve werken richting verlichting te bereiken
  Het allerhoogste wat alleen maar door het belichaming mens bereikt kan worden
  Dat is het waarvoor een mens op Mama Aarde word geboren
  Om op zoek te gaan naar zichzelf
  Het Ego ik vormt de Grootste belemmering
  Het Ego brengt een mens naar de andere keerzijde van dezelfde Medaille Muntstuk
  Mensen mogen voor zichzelf bepalen welke zijnde Medaille Muntstuk Positief en welke Negatief vertegenwoordigen
  Maak Uw keuze en handel ernaar
  Ego los latend
  Of
  Ego vast houdend met volle teug Ego

  Dank U

 13. Dus darwinistische discussies:
  Hou kunnen mensen afstammen van apen
  (Wat verkeerde discussie is, want mens is zijtak van soorten taxonomy met mensapen)

  Word:
  Hoe kunnen mensen taxonomisch in gedeeld worden bij sociale insecten; mieren, termieten, wespen en bijen en dergelijke? Door een beetje gentech natuurlijk, mrna vaccins zijn een mooie truck om dat te introduceren bij heel jonge kinderen die decennia later er achter komen dat ze feitelijk onvruchtbare insecten zijn; werkers of soldaten voor de kolonie / plantage, met vooraf bepaalde taken, mogelijkheden en een einddatum.

  Dus niet: “Eat ze bugs’ maar “you will become a bug”
  (En de elite zal u dood stampen als het zo uit komt / nodig is)
  Dat was altijd al zo choochel holy alliance dan weet je het

 14. Als ik naar de wereld kijk en de perverse gebeurtenissen op een rijtje zet twijfel ik soms aan het bestaan van een God. Eenieder gelooft op zijn eigen manier en we moeten elkaars geloof op waarde blijven schatten en ondanks deze verschillen ons verenigen tegen het kwaad dat ons regeert. Als internationaal chauffeur had ik de kans verschillende culturen te mogen ontdekken en heb tijdens mijn reizen 3 boeken gelezen; “de Koran”, “de Bijbel” en “mein Kampf” Mensen en hun verhalen boeien mij nog steeds en het heeft mij doen inzien dat vrede en vrijheid slechts mogelijk is als we het kwaad te vuur en te zwaard bestrijden. Ook Jezus, de zoon van God, wist dat hij soms geweld moest gebruiken om zijn geliefde mensen te beschermen. Een schaapherder moet de wapens opnemen om de wolven te verjagen. Laten we samen opstaan tegen deze duivels en ze uitroeien met wortel en tak voordat ze ons verslinden

 15. de legale wereld zal niet helpen;
  legale wereld is een fictie, wettelijke wereld is realiteit;
  realiteit vernietigd fictie, de wettelijke wereld is jouw bewust zijn.
  zie ‘levende gemeenschap’ exit legaliteit enter de wet

 16. Hoe stoppen we dit: stoppen met hen te helpen met verdeel en heers. Het is hen tegen de mens, wit, zwart, geel, bruin, moslim, jood, christenen etc. Wij zijn hun vijand!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in