Een massaal konvooi van trucks en zware vrachtvoertuigen doorkruist Canada, vanuit alle delen van het land, en komt samen in Ottawa. Het konvooi, waarvan nu al wordt beweerd dat het meer dan 50.000 individuele voertuigen omvat, is een protest tegen het feit dat de regering-Trudeau eist dat vaccinpaspoorten worden getoond aan de grens tussen de VS en Canada. Chauffeurs zonder vaccinpaspoort zijn verplicht zich 14 dagen lang te isoleren, schrijft Off-guardian.org.

Aanvankelijk waren vrachtwagenchauffeurs vrijgesteld van deze regels, maar die vrijstelling is op 15 januari verlopen. Het is duidelijk dat dit potentieel rampzalig is voor freelance chauffeurs die lange afstanden moeten afleggen en zich aan strakke termijnen moeten houden als ze hun brood willen verdienen.

De raming van “50.000 vrachtwagens” is waarschijnlijk overdreven, maar er komen er zeker honderden en honderden uit alle delen van Canada, samen met nog eens honderden en honderden particuliere auto’s die hun solidariteit betuigen. Het landelijke en verspreide karakter van het “konvooi” maakt het bijna onmogelijk om een bepaald aantal te bepalen.

Justin Trudeau heeft de situatie met zijn gebruikelijke politieke behendigheid aangepakt door het konvooi te bestoken als een “marginale minderheid” met “onaanvaardbare meningen”. De Canadian Trucking Alliance doet zijn uiterste best om zijn leden te ‘helpen’ door te weigeren het protest op welke manier dan ook goed te keuren of te steunen.

Maar het konvooi kan rekenen op massale steun van de bevolking, met meer dan 280.000 volgers op Facebook en meer dan 5 miljoen Canadese dollar op hun GoFundMe-pagina, voordat de rekening werd gesloten.

  Acteur Tim Robbins bekent de waarheid over "veilige en effectieve" Covid-vaccins: "Ik trapte erin. Ik demoniseerde mensen. Ik was schuldig aan alles waarvan ik nu begrijp dat het niet gezond was"

Het financieringsplatform zette een stop op iedereen die dat geld ontvangt totdat ze een plan kunnen bevestigen over hoe het geld zal worden besteed.

Als je de alternatieve media volgt, wist je dit waarschijnlijk al, maar als je alleen de mainstream leest, ben je er vandaag waarschijnlijk pas achter gekomen.

Ja, in weer een ander voorbeeld van de merkwaardige synchronisatie van zogenaamd onafhankelijke media, besloot de gehele westerse pers eerder deze ochtend eindelijk het bestaan van het konvooi te erkennen, na het de hele week te hebben genegeerd.

De Canadian Broadcasting Company (CBC) wil iedereen laten weten dat slechts een “zeer kleine minderheid” van de Canadese truckers deelneemt, en dat “deskundigen” beweren dat het protest “onlogisch” is.

The Guardian meldt dat de organisatoren van het konvooi van plan zijn om “de federale regering omver te werpen”, citeert “inlichtingen-experts” die impliceren dat de GoFundMe-donaties afkomstig zijn van buitenlandse regeringen, en vergelijkt het konvooi met de “opstand” van 6 januari 2021 op Capitol Hill.

The Independent volgt een soortgelijke lijn en citeert politiefunctionarissen uit Ottawa die beweren dat ze “zeer alert” zijn nadat ze “op de hoogte zijn gebracht van ongepaste en dreigende taal op sociale media in verband met dit evenement”.

Ze suggereren ook dat het protest zal bestaan uit “ongeveer 2.000 demonstranten”, een duidelijke understatement, enigszins gelogenstraft door alle waarschuwingen voor verkeersopstoppingen die door de lokale autoriteiten worden afgegeven.

Global News meldt dat “extreem-rechtse groeperingen denken dat het vrijheidskonvooi Canada’s 6 januari zal zijn”, wat veelzeggend is als je bedenkt wat voor een verzonnen stukje politiek theater die “opstand” was.

  Je weigert je te laten vaccineren, maar ben je klaar om een uitgestotene te zijn?

De pers lijkt zeker de basis te leggen voor een soort van geweld.

Of het nu gaat om een volledig in scène gezette actie of om een door de politie uitgelokte actie, we kunnen het nog niet weten, maar de geschiedenis leert ons dat het een of het ander zal zijn.

Het konvooi is echter niet zonder belangrijke bondgenoten. In de afgelopen dagen hebben Elon Musk en Donald Trump jr steun voor hun zaak getweet, evenals politicus Maxime Bernier.

Er zijn al konvooien in opkomst, met een vrijheidskonvooi voor de hele EU dat in februari naar België komt. Het plan houdt in dat konvooien van een dozijn of meer EU-landen naar hun eigen hoofdstad rijden, alvorens samen te komen bij de zetel van het EU-parlement. De telegramgroep die is opgezet om het te organiseren heeft al 15,000 leden.

Wat begon als een protest tegen quarantaines aan de grens, is uitgegroeid tot een mars voor vrijheid in het algemeen, en een potentieel vlaggeschip voor de wereldwijde beweging tegen quarantaines, tegen vaccinatie.

Wat er ook gebeurt, de media-aandacht en de berichtgeving in de weken daarna zullen ons waarschijnlijk veel vertellen over de toekomst van het pandemienarratief.

De Nova Scotian regering heeft bijeenkomsten verboden op bruggen of naast wegen om solidariteit te tonen met de truckers.

Justin Trudeau zal niet in het openbaar verschijnen zolang het protest in de hoofdstad is.

In eerste instantie werd gezegd dat dit te wijten was aan zelfisolatie na een Covid blootstelling, maar het is duidelijk dat een PR adviseur er sindsdien op heeft gewezen dat Justin eruit ziet als een kind dat buikpijn faket om onder de gym uit te komen, dus is het narratief aangepast.

  In Japan zijn er twee keer zoveel sterfgevallen bij 20-jarigen na een "Covid-injectie" dan met Covid zelf

De nieuwe kop, die verscheen in een “onbevestigd rapport” is dat Trudeau en zijn familie hun toevlucht hebben gezocht in een “geheime locatie” vanwege veiligheidsangst.

Meer munitie voor de “Canada’s 6 januari” narratieflijn.

Michael De Adder, de cartoonist van de Washington Post, heeft zijn mening gegeven op zijn gebruikelijke onpartijdige, niet opruiende manier…

Als je de cartoon niet snapt, wel… ik ook niet.

De verhouding tussen reacties en vind-ik-leuks is echter verheugend, en het doet de ziel goed om van tijd tot tijd een welverdiende uitbrander te zien.

Een verslaggever op CBC suggereerde zelfs dat de Russen het protest zouden organiseren…


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Justin Trudeau verbergt zich voor de Grote Truckers OpstandVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe epidemie van waanzin overspoelt de wereld
Volgend artikel18 Leugens over Covid-19 en de Covid-19 vaccins; en 18 waarheden die ze willen verdoezelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Nu komt ook de werkelijke verrotting van de msm hopelijk boven water.
  Well, go truckers go!
  Ben benieuwd hoe die trekpoppen in de eu zullen reageren.

  • Zolang er in de EU niet aan die pop(pen)‘wordt getrokken’ zoals dat nu in Canada plaatsvindt zullen ze voorlopig wel blijven zwijgen in alle talen…

 2. Iedere politicus die ook WEF lid is verraad zijn kiezers, want de agenda die men beloofd om te worden verkozen is niet de agenda die men in opdracht van anderen uitvoerd. Iedere uitgebrachte stem is de stem op een knecht, op een verrader, op een trekpop van een soort Scientology organisatie, maar dan met Rothschild en de bankiers wereld als bovenste laag. Het is zo overduidelijk dat onze “leiders” voor derden werken….om ons kapot te maken. Wij moetne dood, dat is overduidelijk en men doet dat via economische ellende, via massa immigratie en door oorlogsdreiging op te voeren, en door media campagnes van angst en meer angst, van liegen en verzwijgen, met een Cojona angstcultus als extra aanjager.

  Feitelijk en eigenlijk gewoon kei duidelijk zijn deze leiden hun eigen bevolking aan het verraden en in mijn optiek is dat een doodzonde.

  Lieden zoals Trudeau horen publiek en open te worden berecht, veroordeeld en eventueel terechtgesteld….

  • Ik ben mij gaan vaccineren want ik zag hoe je zo een giftspuit snel uit je leven kan rukken en wie wilt nou leven in een dictatuur ik niet dus , dan blijf maar de een ding over neem deze spuit en je bent uit je lijden snel verlost en je kan dan nu in alle rust je begrafenis regen, wees dankbaar dat Rutte en zijn bende je de dood aanbied waar verder ook geen kosten zijn aan verbonden voor jou die betalen jou familie graag voor jullie geluk, wees dapper en kies voor de dood.

 3. Dat de media pas reageert is omdat ze kunnen roepen dat er rechts extremisten achter zitten. Ze vergeten voor het gemak de links extremisten die veel gevaarlijker zijn.

  • De media zijn zelf de links extremisten….ik zie ze als net zo schuldig aan verraad als de politici….vergeten zullen we ze niet, en vergeven al helemaal niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in