Foto ter illustratie

Tiktokker GraciousRebel uit de Nieuw-Zeelandse stad Oamaru deed een verontrustende ontdekking toen zij met een vriendin de graven van haar twee overleden zonen bezocht.

In korte tijd waren er meer dan 90 graven bijgekomen. In een video die viral ging op het internet, verwondert de vrouw zich over het aantal nieuwe graven. “Waarom zijn er zoveel?” vraagt zij. “Er zijn er nog nooit zoveel geweest. Ik kom hier al acht of negen jaar”.

De vrouw wijst erop dat zij nog nooit zoiets gezien heeft.

Toen de beelden zich verspreidden, waren de autoriteiten in Oamaru genoodzaakt te reageren. Volgens de gemeente was dit te wijten aan het slechte weer.

De vrouw is van plan later naar de begraafplaats terug te keren om de zaak verder te onderzoeken.

Oamaru is een stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland met iets minder dan 14.000 inwoners.

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Australische senator breekt de ban en vertelt iedereen wat er werkelijk aan de hand is rond Covid-19 – Update: Nederlandse vertaling Volg Frontnieuws op Telegram

  Israëlische begrafenisondernemingen zijn overbelast en het dodental vertienvoudigt

Lees meer over:

Vorig artikelKiev gaf stilzwijgend toe nucleair terrorisme te plegen tegen Europa en het Westen haalde gewoon de schouders op
Volgend artikelBoodschap aan de ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. 4, 2022 Deze stond bij Wim Visscher vond hem mooi en wilde hem graag met jullie delen voor de mensen op het kerkhof is het TE LAAT….

  BOODSCHAP AAN DE ONGEVACCINEERDEN:
  “Zelfs als ik bestoven en volledig gevaccineerd was, zou ik bewondering hebben voor de ongevaccineerden omdat zij de grootste druk hebben weerstaan die ik ooit heb gezien, zelfs van partners, ouders, kinderen, vrienden, collega’s en artsen.
  Mensen die tot een dergelijke persoonlijkheid, moed en kritisch vermogen in staat waren, zijn zonder twijfel de besten van de mensheid. Ze zijn overal, in alle leeftijden, stadia van opvoeding, staten en verbeeldingen. Zij zijn van een speciaal soort, zij zijn de soldaten die elk leger van licht in zijn gelederen wil hebben. Zij zijn de ouders die elk kind wil hebben en de kinderen waar elke ouder van droomt. Zij zijn wezens die boven het gemiddelde van hun samenleving uitstijgen, zij zijn de essentie van de mensen die alle culturen hebben opgebouwd en horizonten hebben veroverd. Ze zijn daar, naast je, ze zien er normaal uit, maar het zijn superhelden.
  Zij deden wat anderen niet konden, zij waren de boom die de orkaan van beledigingen, discriminatie en sociale uitsluiting doorstond. En ze deden het omdat ze dachten dat ze alleen waren, geloofden dat ze de enigen waren.
  Verbannen van de tafel van hun familie met Kerstmis, zagen ze nooit zoiets wreeds. Ze verloren hun baan, hun carrière was gebroken, ze hadden geen geld meer… maar het kon ze niet schelen. Zij leden onder onmetelijke discriminatie, veroordeling, verraad en vernedering … maar zij gingen door.
  Nooit eerder in de mensheid is er zo’n “casting” geweest, nu weten we wie de besten zijn op de planeet aarde. Vrouwen, mannen, oud, jong, rijk, arm, van alle rassen of religies, de ongevaccineerden, de uitverkorenen van de onzichtbare ark, de enigen die weerstand wisten te bieden toen alles instortte.
  Dat ben jij, je doorstond een onvoorstelbare test die veel van de zwaarst getrainde Mariniers, Commando’s, Groene Baretten, Astronauten en grootste genieën niet konden doorstaan.
  Je bent gemaakt uit het materiaal van de grootste die ooit leefde, de helden geboren uit gewone mensen die gloeien in het donker.”
  1.0Kviews
  wim visscher
  ,
  17:45

 2. Zeker zeer mooi,duidelijk maar nu aan een ieder in jullie bestand doorsturen…ook de blinde schaapjes van nu hebben misschien nog een kijkgaatje ….ergens….

 3. Mijn dank gaat uit naar Wim Visscher daar vond ik dit prachtige stuk. Wel dank voor jullie reactie fijn dat er nog mensen zijn met een ziel , gevoel en gezond verstand jullie geven me hoop lieve mensen.

  Fijne avond en Gods zegen

  • Een tijd geleden vroeg iemand op Feestboek in een groep waar wakkeren bivakkeren: ‘Wie in deze groep is spiritueel of HSP-er?’ Het was echt verbazingwekkend hóeveel HSP-mensen wakker zijn. Heel opmerkelijk. En ja, ik ben ook een HSP!!

   • HSP, spiritueel, etc…. allemaal mooie verzonnen benamingen om mensen zich speciaal te laten voelen en te lokken naar new-age-bewegingen.

    Ook ik ben een “HSP-er” volgens de definitie maar hou me verre van die new-age crap.
    Waarom?
    Omdat alle new-age-bewegingen bewust zijn opgezet om mensen weg te houden bij de waarheid.

    • Ik ben bij geen enkele beweging aangesloten. Ik ervaar, voel, zie enzovoorts nou eenmaal meer dan niet HSP-ers. En nee, het is niet altijd makkelijk. Ik ben geen zweef-Truus.

     • Hoi Alice,

      Goed om te horen!
      Er zijn er nl. zoveel die wel (gaan) zweven en zich gaan verbinden met vage bewegingen.

      Verder ervaar ik hetzelfde als jij: ook ik ervaar, voel, zie, etc… meer dingen dan de mensen om mij heen.
      Mega irritant en tegelijkertijd ook een zegen…
      Geldt dit ook voor jou?

      • Ik denk dat het voor alle HSP-ers geldt. Het kan ook reuze vermoeiend zijn. Maar ook handig. Ik voel en zie van te voren al dingen en dat is wel handig.
       Voorbeeld: we gingen een huis bezichtigen. Een leuk huis. Eenmaal boven keek ik uit het raam de tuin in. Op dat moment zag ik onze katten vergiftigd worden. Het was net een slechte film en ik werd er zo onrustig van. Heb toen contact opgenomen met de laatste bewoners. Zij waren inmiddels al naar hun nieuwe woning verhuisd. En wat vertelde ze mij? Toen ze in hun vorige huis woonde kotsten hun katten elke dag. Eenmaal verhuisd niet meer. De buurman bleek allerlei troep in hun tuin te gooien.
       Zomaar één voorbeeldje. Ik kan eindeloos doorgaan.
       HSP, soms een zegen maar het kan je ook leegtrekken van energie. Bepaalde types kan ik niet in mijn omgeving verdragen. Omdat ik dan 100% aanvoel dat zo iemand niet klopt. Ze trekken me leeg en beroven me van mijn energie.
       Ook toen clojona opkwam voelde ik dat er van alles niet klopte.
       De zin van Trutte op de eerste pestconferentie maakte mij honderd procent wakker toen hij zei: “Dit is het nieuwe normaal”.

       Ik vond het opmerkelijk dat veel mensen die wakker zijn HSP-er zeiden te zijn. Een verhoogd bewustzijn.

       • Hoi Alice,

        Yup, allemaal heel herkenbaar wat je schrijft.
        Leuk om weer eens iemand tegen te komen die dingen hetzelfde ervaart 🙂

        Ik wens je een fijne dag!

 4. Gister nog naar nieuwsuur gekeken

  De verbeterde coronaprik komt eraan, maar wie wil ‘m? Vanaf half september wordt stapsgewijs iedereen van 12 jaar en ouder weer opgeroepen voor een herhaalprik tegen corona. Bij voorkeur wordt er bij deze ronde geprikt met nieuwe, aangepaste vaccins, die beter beschermen tegen de gemuteerde coronavarianten.

  • Ik denk dat er wel animo voor is, stel je voor je zit in een koud huis, dan is de kans wel groot wat op te lopen, is het niet? Marketing is alles vandaag de dag.
   Het leven zal wel weer heel moeilijk gemaakt worden deze winter heb ik zo het gevoel.
   De laatste 2 jaar had je nog een beetje compensatie door te gaan frustkopen, maar dat zal er wel niet meer inzitten dit keer nadat de rekeningen betaald zijn.

  • Wie geloof dit? Als je hier intrapt dan ben ben werkelijk zo do als een achterwerk van een varken. 1,5jaar geleden wist ik al dat dit eraan zat te komen toen zei ik al dat ik over twee jaar meer plek krijg op de parkeerplaats toen keek iedereen mij aan of ik waanzinnig was geworden en nu?🧐😲😜🖕💉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in