In werkelijkheid zijn het anti-vaccins. Een echte vaccinatie zorgt voor immuniteit op lange termijn, net zoals het herstel van een infectie zorgt voor een natuurlijke immuniteit op lange termijn. mRNA-vaccins zorgen slechts voor immuniteit op korte termijn gedurende een paar maanden, daarna worden ze negatief qua doeltreffendheid en worden ze antivaccins. Dus eigenlijk zijn de volledig gevaccineerden de echte anti-vaxxers, omdat ze volledig anti-gevaccineerd zijn, schrijft Dailyexpose.uk.

18 Leugens over mRNA-vaccins en Covid-19

 • mRNA vaccins zijn geen gentherapie.
 • mRNA vaccins zijn gewoon een meer high tech versie van uw gewone griepprik vaccin.
 • mRNA-vaccins worden binnen een paar dagen door uw immuunsysteem vernietigd.
 • mRNA vaccins verlaten de injectieplaats in uw delta-schouderspier niet.
 • mRNA-vaccins zijn veilig.
 • mRNA-vaccins zijn effectief.
 • mRNA-vaccins vervagen na verloop van tijd.
 • Maskers beschermen ons allemaal tegen Covid.
 • Massale vaccinatie moet plaatsvinden tijdens een pandemie.
 • Lockdowns zijn nuttig.
 • Immuniteit door vaccins is even goed of beter dan natuurlijke immuniteit.
 • Therapeutica zoals vitamine D, Ivermectin. Budesonide, Intraveneuze Vitamine C, Mondspoelingen met Cetylpyridinium Chloride, Zink en Quercetine. N-Acetylcysteïne (NAC), Hydroxychloroquine zijn ondoeltreffend en/of gevaarlijk en moeten worden afgewezen.
 • Vaccins veroorzaken geen miskramen.
 • Vaccin gemedieerde Myocarditis is mild.
 • Handen en oppervlakken kunnen Covid verspreiden. Dus moeten we handontsmettingsmiddelen gebruiken.
 • Asymptomatische mensen kunnen Covid verspreiden.
 • Vaccins zijn effectief tegen Omicron.
 • Het spike-eiwit is de beste virale component om in een vaccin te gebruiken.

18 Waarheden die deze misleidingen zijn bedoeld om te verdoezelen

1. mRNA-vaccins zijn gentherapie, omdat zij gevaccineerde cellen op genetisch niveau herprogrammeren om Covid spike-eiwitten te produceren.

2. mRNA-vaccins presenteren het 1273 Aminozuren Wuhan HU1 (Wuhan alpha) spike-eiwit aan uw immuunsysteem. Maar vervolgens beschadigen ze uw immuunsysteem zodanig dat je meer kans hebt om met Covid te worden besmet dan een ongevaccineerde persoon.

Dus in werkelijkheid zijn het anti-vaccins. Een echte vaccinatie zorgt voor immuniteit op lange termijn, net zoals het herstel van een infectie zorgt voor een natuurlijke immuniteit op lange termijn. mRNA-vaccins zorgen slechts voor immuniteit op korte termijn gedurende een paar maanden. daarna worden ze negatief qua doeltreffendheid en worden ze antivaccins. Dus eigenlijk zijn de volledig gevaccineerden de echte anti-vaxxers, omdat ze volledig anti-gevaccineerd zijn,

3. RNA dat niet door lipide nanodeeltjes wordt beschermd, wordt inderdaad in een paar dagen vernietigd. mRNA-vaccins die wel door lipide nanodeeltjes worden beschermd, zijn dat niet. Dit blijkt duidelijk uit het bekende feit dat een periode van 12 weken tussen de 1e en 2e vaccinatie een 3,5x sterkere antilichaamrespons oplevert dan een periode van 4 weken (https://todaynewspost.com/news/world/uk-news/longer-gap-between-pfizer-jabs-boosts-antibody-response-in-elderly/).

Dus in die extra 8 weken tussenpoos is er iets cumulatief aan de gang. Dat iets kan alleen maar de productie van spike-eiwitten zijn. Het DNA-vaccin van Astrazeneca produceert inderdaad een 4x sterkere antilichaamrespons bij een hiaat van 12 weken tussen de eerste twee injecties en een 18x sterkere antilichaamrespons bij een hiaat van 45 weken (https://www.foxnews.com/health/astrazenecas-covid-19-vaccine-stronger-immunity-45-week-gap-company).

Het 12 weken gedrag van mRNA-vaccins verschilt dus nauwelijks van dat van de DNA-vaccins. Maar DNA-vaccins brengen een permanente verandering aan in uw cel-DNA (door het toevoegen van het spike-eiwit-DNA aan de celkernen van gevaccineerde cellen). Daarom is het mRNA net zo blijvend als het DNA (zeker tot 12 weken).

Het mRNA breekt niet af in de eerste 2 dagen zoals het zou moeten. Door de lipide-nanopartikelcoating is het bijna net zo blijvend als DNA-vaccins. De andere mogelijkheid die door Zweden () is aangetoond, is dat het mRNA zichzelf in uw celkernen schrijft door een proces dat omgekeerde transcriptie wordt genoemd. DNA wordt verondersteld zichzelf in RNA te schrijven, dat vervolgens de ribosomen van uw cel programmeert om eiwitten te maken.

Dat is transcriptie. Omgekeerde transcriptie vindt plaats wanneer RNA zichzelf schrijft in je nucleïne DNA

4. Wanneer je wordt gevaccineerd, wordt het vaccin met 14,4 biljoen (Pfizer) of 48 biljoen (Moderna) kopieën van het Wuhan Alpha spike-eiwit RNA in een coating van nanolipidedeeltjes door de druk die door de kleine naald wordt uitgeoefend in uw deltaspiercellen en in de interstitiële ruimte tussen die cellen geduwd.

Als je pech hebt, omdat niemand de moeite neemt om de vaccinatie te aspireren (op te zuigen), wat vroeger de standaardpraktijk was, toen de gezondheid van de patiënt nog een punt van zorg was, raakt de naald een ader en krijg je biljoenen spike-eiwitten die rechtstreeks in je hart worden geladen. Als je geluk hebt, vloeit de vloeistof tussen je spiercellen in je lymfestelsel en vandaar in je bloedstroom en vandaar in kleinere hoeveelheden en in een veel trager tempo in je hart.

Maar vergis je niet. Je immuunsysteem herkent elke gevaccineerde cel die spike-eiwitten begint te produceren en stuurt killer T-cellen om die cel te vernietigen. Als die cel in je schouderspier zit, prima. Als die cel in je hartspier of je hersenen zit, niet goed. Professor Neils Hoibe van de Universiteit van Kopenhagen (781 publicaties, 44.327 citaties) beschrijft dit proces in een video met Dr John Campbell (beiden zijn voorzichtig om niet als te antivax te worden gezien) – https://www.youtube.com/watch?v=hkopHLQjtVQ

5. De Britse toezichthouder voor geneesmiddelen heeft bevestigd dat de Covid-19 vaccins over een periode van twaalf maanden 5x meer doden hebben veroorzaakt dan het totale aantal doden als gevolg van alle andere beschikbare vaccins samen in de afgelopen 21 jaar – https://dailyexpose.uk/2022/01/21/mhra-covid-vaccine-deaths-unprecedented/

  Een kudde olifanten in de kamer die om aandacht schreeuwt

6. Uit de meest recente Australische gegevens voor de 1e week in 2022 van 2022januari2-8 blijkt dat volledig gevaccineerde Aussies nu 10,72x meer kans hebben om geïnfecteerd te raken met Omicron dan ongevaccineerde Australiërs.

Hier zijn de aantallen gevallen voor week 1 in NSW…

Het middenpunt van de periode van 2022januari2 tot 2022januari8 was 2022januari5, toen 93,62% in NSW volledig was gevaccineerd, en 95,04% voor het eerst was gedoseerd. Dus 4,96% was niet gevaccineerd – https://www.covid19data.com.au/vaccine-forecasts

Dus de verhouding van het aantal gevallen in de eerste week van januari in New South Wales Australië was (4,96 x 159.325)/(787 x 93,62) = 10,72x

Of anders gezegd 787 gevallen van Omicron in NSW in de eerste week van dit jaar waren bij niet gevaccineerden en 160.793 bij de enkel-, dubbel- of drievoudig gevaccineerden.
Dit betekent dat minder dan een half procent van de gevallen zich voordeed bij de ongevaccineerden en meer dan 99,5% van de gevallen bij de gevaccineerden. Dat is nog eens een pandemie van gevaccineerden. Effectieve dosis?

7. Vaccins zijn niet tanende. Vaxxed immuunsystemen zijn tanende

Vaccins kunnen niet tanen in efficiëntie. Ze zijn digitaal. Ze tonen je immuunsysteem het spike-eiwit antigeen en ze simuleren een systemische aanval om uw immuunsysteem te overtuigen dat spike-eiwit serieus te nemen. Daarna is er voor een echt vaccin NIETS meer te doen.

Ze werken gedurende 2-3 weken, de normale duur van een virale infectie. Dan worden ze verondersteld je lichaam te verlaten. Dus ze doen niet, ze kunnen niet tanen. Zij dalen niet en kunnen niet afnemen in efficiëntie in de 2e of 3e of 4e of 5e maand omdat zij in die maanden niets te doen hebben. Een arbeider die zijn arbeidsovereenkomst met een bedrijf heeft beëindigd, werkt niet minder efficiënt voor dat bedrijf. Hij is niet langer in dienst.

Maar genetische vaccins blijven onophoudelijk spike-eiwitten produceren. Ze beschadigen je immuunsysteem. Het is dus je immuunsysteem dat afneemt. In het VK hebben ze ons immuunsysteem zo beschadigd dat vaccins nu een enorme negatieve efficiëntie hebben die kan oplopen tot -60% volgens de laatste gegevens van de UKHSA voor eind 2021 (Vaccine Surveillance Report Week 1).

Het probleem met de genetische vaccins waar NIEMAND het over heeft, is dat zij niet stoppen met het produceren van spike-eiwitten. Zij blijven er meer en meer van produceren. Ik vroeg Astra Zeneca hoe lang na de vaccinatie mijn cellen nog spikes zouden produceren. Ze zeiden dat we dat niet weten, daar doen we nog onderzoek naar. Ik weet het wel, want ik heb celbiologie gestudeerd in Cambridge. Elke gevaccineerde cel zal spike-eiwitten blijven produceren totdat hij sterft of wordt gedood door uw zijn T-cellen.

Vaccinatie informeert je immuunsysteem dat spike-eiwitten zeer gevaarlijke antigenen zijn (door een systemische infectie te simuleren die samenvalt met de presentatie van het spike-eiwit antigeen). Dus doodt het de spike-eiwitten en doodt het elke cel in je lichaam die gevaccineerd is, omdat al die cellen genetisch geherprogrammeerd zijn door het vaccin om spike-eiwitten te maken.

Uw lichaam raakt dus in een voortdurende burgeroorlog waarin meer en meer van uw immuunsysteem wordt gebruikt om gevaccineerde cellen te doden. Pfizer bevat 14,4 biljoen 1273 Amino Acid spike-eiwit mRNA kopieën en Moderna bevat 48 biljoen – zie hier. Je hebt slechts tussen de 6 en 36 biljoen cellen in je lichaam (afhankelijk van hoe je ze telt). Sommige van deze cellen, zoals hartspiercellen en hersencellen, worden niet vervangen. Als ze gevaccineerd worden, zul je ze voor onbepaalde tijd verliezen. Myocarditis wordt veroorzaakt door Killer T-cellen die gevaccineerde hartcellen verwijderen.

Dit wordt erger bij de 2e prik en nog erger bij de 3e. Je denkt misschien dat vaccins veilig zijn, maar je immuunsysteem is het daar niet mee eens, omdat het elke gevaccineerde cel doodt die het kan vinden. In feite is het het vaccin dat het daartoe traint. Het is deze burgeroorlog die ervoor zorgt dat het lijkt alsof de efficiëntie van het vaccin afneemt. Dat is niet zo, de reactie van je immuunsysteem neemt af. Je ontwikkelt VAIDS, Vaccine Acquired Immune Deficiency Syndrome.

8. Het Brownstone Instituut heeft meer dan 150 studies die aantonen dat maskers niet helpen – https://brownstone.org/articles/more-than-150-comparative-studies-and-articles-on-mask-ineffectiveness-and-harms/

9. Dr. Roger Hodkinson, de voormalige voorzitter van het Royal College of Physicians and Surgeons in Canada (gevestigd in Ottawa), en de afgelopen 20 jaar voorzitter van een medisch biotechnologiebedrijf gevestigd in North Carolina legt in deze video uit waarom je niet moet vaccineren in het midden van een pandemie (wanneer er een enorme hoeveelheid van het virus in de omgeving is om te werken aan het overwinnen van het vaccin).

Hij is een medisch specialist in pathologie, waartoe ook virologie behoort, die geneeskunde studeerde aan de Universiteit van Cambridge in het Verenigd Koninkrijk. Hij herinnert de medische wereld eraan dat de hoofdregel van vaccinatie is dat je het nooit tijdens een pandemie doet.

10. Gerichte lockdowns op zieken en kwetsbaren zouden beter zijn geweest, maar nog steeds niet optimaal. Algemene lockdowns doden morgen 2 mensen voor elke persoon die ze vandaag redden. Dit alles wordt zeer gedetailleerd behandeld in de Great Barrington Declaration, die inmiddels 920.000 handtekeningen heeft.

  Moet er amnestie worden verleend aan degenen die akkoord gingen met verplichte vaccins?

Maar het antwoord is nu en is altijd geweest om de zieken in quarantaine te plaatsen, niet de gezonden (hoe kwetsbaar ook). Ieder gezin had een temperatuurpistool moeten krijgen (kosten zouden $8 x 20 miljoen = $160 miljoen zijn). En iedereen met koorts had geïsoleerd moeten worden tot hij geen koorts meer had.

Bovendien hadden alle grote winkels en trefpunten en metrostations enz. ze op de deuren moeten hebben en zouden ze dat nu nog moeten hebben als we werkelijk de verspreiding willen stoppen in plaats van mensen van elkaar te isoleren.

11. Vaccins simuleren de infectie waartegen ze je zouden moeten beschermen. Zij kunnen dus niet beter zijn dan de natuurlijke immuniteit die zij simuleren. Is een Elvis-imitator beter dan de King? Het CDC geeft nu toe dat natuurlijke immuniteit beter is dan immuniteit door vaccins (na dit zo lang mogelijk te hebben ontkend) – https://fee.org/articles/cdc-natural-immunity-offered-stronger-protection-against-covid-than-vaccines-during-delta-wave/

Bij een natuurlijke infectie hakt het immuunsysteem inderdaad het hele virus in segmenten en maakt verschillende antilichamen voor elk segment. Natuurlijke immuniteit resulteert dus in 8x meer soorten antilichamen dan vaccinatie die slechts 1/8e van de virale eiwitten aan je immuunsysteem presenteert.

Bovendien heeft het immuunsysteem geen Alzheimer. Het vergeet niet wat het heeft geleerd van een echte infectie. Als dat zo was, zouden we allemaal dood neervallen van de mazelen. Vaccinoaspoort regelingen zijn een ontkenning van de Natuurlijke Immuniteit. Ze zijn niet anders dan Ayatollah Knomeini’s afschaffing van de wetten van Newton tijdens de Iraanse Revolutie en niet minder zinloos.

Gevaccineerden hebben een beschadigd immuunsysteem en hebben daarom een hogere virale belasting voor Omicron dan ongevaccineerden en een hogere besmettingsgraad en een grotere kans op verspreiding van Covid dan ongevaccineerden, van wie velen een natuurlijke immuniteit hebben die niet is aangetast door VAIDS.

12. Een grondige analyse van de doeltreffendheid van vroegtijdige behandeling met niet-vaccintherapeutica uit 722 klinische studies wordt hier gegeven –  https://rightsfreedoms.wordpress.com/2021/05/29/covid-19-early-treatment-real-time-analysis-of-659-studies/

13. VAERS – https://vaers.hhs.gov/data/datasets.html

Er werden 48 gevallen van sepsis gemeld bij VAERS in 2020 = 4 per maand
Er waren 1364 sepsisgevallen voor 2021, dus een gemiddelde = 114 per maand
Er waren 63 Sepsis gevallen van 2022 jan1-14.= 139 per maand.
Er werden 23 miskramen gemeld bij VAERS in 2020 = 2 per maand.
Er waren 1299 miskramen in 2021 = 108 per maand
Er waren 46 miskramen van 2022Jan1-14 = 110 per maand

14. Myocarditis heeft een sterftecijfer van 56% binnen 4,3 jaar volgens de American Heart Association – https://www.vaccinedeaths.com/2021-11-08-vaccine-induced-myocarditis-children-50percent-fatality-rate.html

Dr. Anthony Hinton, een adviserend chirurg met 30 jaar ervaring in het werken voor de National Health Service (NHS) van het Verenigd Koninkrijk, heeft gewaarschuwd dat Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccin”-gerelateerde myocarditis een sterftecijfer van 20 procent heeft bij kinderen na twee jaar, en een sterftecijfer van 50 procent in vijf jaar.

In een tweet legde Hinton uit dat virale myocarditis “niet mild” is, en voegde eraan toe dat “het dode hartspier is”. Suggereren dat myocarditis mild is, is net zoiets als zeggen dat iemand “een beetje zwanger is”, voegde de Schotse televisiepresentator en auteur Neil Oliver eraan toe.

“Het medische tijdschrift Circulation van de American Heart Association legt uit dat myocarditis leidt tot een sterftecijfer van 56% in 4,3 jaar. Reusachtige cel myocarditis had een sterftecijfer van 80% in vijf jaar.

De Myocarditis Treatment Trial rapporteerde sterftecijfers voor biopsie-gevalideerde myocarditis van 20% en 56% na respectievelijk 1 jaar en 4,3 jaar. Deze resultaten zijn vergelijkbaar met de observatiegegevens van de Mayo Clinic van 5-jaars overlevingspercentages van ongeveer 50%. De overleving bij reusachtige cel myocarditis is aanzienlijk lager, met <20% van de patiënten die 5 jaar overleven – https://www.ahajournals.org/doi/full/10.1161/circulationaha.105.584532

15. Covid is een ziekte van de luchtwegen en wordt verspreid door microdruppeltjes vocht in de lucht, niet door handen schudden of oppervlakken. Dr Peter McCulloch – Covid-19 A Second Opinion gehost door Senator Ron Johnson – A MUST SEE DISCUSSION.

16. Hoesten en niezen verspreiden ziekten. Asymptomatische mensen voeren geen oorlog met covid, of hebben de oorlog met covid gewonnen. Zij verspreiden het niet. Je verspreidt het als je er tegen vecht en de strijd nog niet gewonnen hebt. Covid wordt verspreid van “symptomatische mensen naar vatbare mensen” Dr Peter McCulloch – Covid-19 A Second Opinion hosted by Senator Ron Johnson – A MUST SEE DISCUSSION.

COVID-19: A Second Opinion

17. De genetische vaccins zijn 3 jaar verouderd

De griepprik van dit jaar is een combinatie van het griepvirus van vorig jaar en zo veel mogelijk van de virussen van de jaren daarvoor. Ze worden geïnactiveerd en door de vaccinatie aan je immuunsysteem getoond. De reden dat griepprikken niet erg effectief zijn is dat de griep is geprogrammeerd om sneller varianten te produceren dan de mensheid kan produceren en goedkeuring kan krijgen voor nieuwe griepprikken.

Elke griepprik is dus al verouderd voordat hij wordt toegediend. De situatie is nog erger met Covid-19 injecties. We zitten nu in 2022. Wat heb je aan een injectie tegen een spike-eiwit van een virus dat in 2019 is geïdentificeerd? Het is 3 jaar verouderd. Dat is waarom het in het begin bijna nul effectiviteit heeft tegen Omicron en absoluut nul effectiviteit na een paar weken en geleidelijk toenemende negatieve effectiviteit daarna.

  FDA geeft toe dat sterfte door alle oorzaken hoger is onder gevaccineerden

Het idee dat je je baan zou moeten verliezen omdat je geen immuno destructief, 3 jaar verouderd vaccin neemt voor een variant van Covid die niet meer bestaat is meer dan absurd.

Als Pfizer om uw gezondheid zou geven, zouden ze het RNA in de vaccins hebben bijgewerkt tot Beta, tot Delta en nu tot Omicron. Dat doen ze elk jaar met de griepprik. Waarom is dat niet gebeurd met de vaccins, die nu 3 jaar over datum zijn?

Een onderzoek van de Universiteit van Toronto toonde aan dat de dubbel gevaccineerde mensen absoluut geen meetbare bescherming hadden tegen Omicron – de ontvangst van 2 doses COVID-19 vaccins bood geen bescherming tegen Omicron. De effectiviteit van het vaccin tegen Omicron was 37% (95%CI, 19-50%) ≥7 dagen na ontvangst van een mRNA-vaccin voor de derde dosis. – https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.30.21268565v1

De bescherming van de booster is te wijten aan het feit dat het immuunsysteem in een hyperalarmtoestand wordt gebracht en zal daarom van voorbijgaande aard zijn en maximaal ongeveer 2 maanden duren (zoals nu blijkt uit de gegevens over de gevalsratio).

18. Het verkeerde vaccin en het juiste vaccin

Het Covid spike-eiwit bevat 1/8e van de eiwitten in het hele virus. Het immuunsysteem knipt virussen op en maakt antilichamen voor elk resulterend eiwitsegment. Het meest pathogene deel van het Covid-19 virus is het spike-eiwit. Het is daarom absoluut het verkeerde deel van het virus om in een vaccinatie te gebruiken.

Dr. Richard Fleming heeft onthuld dat onderzoekers reeds hebben aangetoond dat het nucleocapside-gedeelte van het virus (de kern) een doeltreffender vaccinatie oplevert die niet pathogeen is. Het juiste vaccin zou in feite segmenten van alle bekende varianten van Covid gebruiken en hun spike-eiwitten, die bekende ziekteverwekkers zijn, opzettelijk uitsluiten. Het type vaccinatie zou standaard moeten zijn (zoals Sputnik) en niet genetisch.

Samenvattend gebruiken de Pfizer en Moderna injecties dus het verkeerde deel van de verkeerde variant in het verkeerde type vaccinatiemethode. Ze zouden de niet genetische delen van alle varianten moeten gebruiken in een niet genetisch vaccin. Dat zou veilig zijn en effectief, want een vaccinatie is alleen maar een manier om het lichaam ervan te overtuigen dat het de infectie heeft gehad.

Dan krijg je, via het vaccin, een slechte kopie van wat je zou hebben gekregen via natuurlijke infectie. Een vaccinatie kan nooit zo effectief zijn als datgene wat het probeert te simuleren of na te bootsen.

“Niet alleen werken deze vaccins niet als je kijkt naar de noodtoestemming. Maar de gegevens tonen duidelijk aan dat ze ons immuunsysteem onderdrukken. Ze onderdrukken onze productie van interferon. Ze onderdrukken onze productie van belangrijke helper T-cellen. Wanneer mensen de vaccins van Moderna en Pfizer krijgen en vervolgens een griepvaccin krijgen, krijgen ze geen griep immuunrespons. Het is afgestompt.

We weten dat de T-cellen, de kritische cellen in het immuunsysteem afnemen na de eerste Pfizer-vaccinprik. We weten dat natuurlijke immuniteit, immuniteit van persoon tot persoon, langdurig is en geheugencellen levert, en niet alleen IgM (Immunoglobuline Mu antilichamen) en IgG (Immunoglobuline Gamma antilichamen) levert, maar ook de kritische IgA antilichamen voor onze longen en ons maag-darmkanaal.

We weten dat als je blootgesteld bent geweest aan het inlfuenza- of cytomegalovirus, je waarschijnlijk al enige natuurlijke immuniteit hebt. En wat we nu weten is wat ik mensen reeds eerder heb verteld dat deze vaccins alleen het spike-eiwit van de Wuhan HU1-variant (Wuhan alpha) van het SARS-CoV hebben uitgekozen en dat hoe verder we daarvan verwijderd raken, hoe meer we druk hebben uitgeoefend op de delta-, mu- en lambda-varianten, maar dit is het punt…

Wat we nu weten is dat de grootste natuurlijke immuniteit tegen dit virus afkomstig is van de nucleocapside component ervan (niet de spike-eiwit) die je alleen kunt krijgen als je het van persoon tot persoon krijgt (transmissie), die gegevens zijn pas onlangs bekend geworden. Dus ze vaccineren niet eens voor het juiste deel van het virus om mee te beginnen en zoals ik al eerder heb gezegd, hebben we altijd vaccins gemaakt waarbij we alle varianten met alle delen hebben genomen en dat in je hebben geïnjecteerd zodat je lichaam een immuunrespons maakt tegen alle varianten en alle delen. Zodat het goed werkt.

Dit is letterlijk Jurassic Park. Ze kregen het gereedschap van mensen waar ze op de schouders van stonden. Een deel van het werk dat ik deed, hebben ze letterlijk gestolen uit het werk dat ik begin jaren negentig deed aan infecties. Ze gebruikten dat werk van Shi Zeng Lee om te helpen formuleren hoe ze die glycoproteïne 120 daar gingen plaatsen” – Dr Richard Fleming in Brighteon Conversations.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Richard Fleming: Pfizer vaccin valt menselijk bloed aan en creëert stolsels onder microscoopVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet Canadese Trucker Konvooi
Volgend artikelCovid-19 ziekenhuisopnames in NSW Australië in slechts 7 dagen verdubbeld; 96% van diegenen is volledig gevaccineerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Mooi artikel. Keurig alles op een rijtje wat intussen onderdeel zou moeten uitmaken van de ‘algemene ontwikkeling’ van burgers. Helaas slikken burgers alleen klakkeloos desinformatie van overheid en media. Dat is wat ik nog steeds constateer als ik door de supermarkt loop en ik zie iedereen nog steeds met mondkap voor. Waarschijnlijk ook grotendeels ingespoten – als veel naar de slachtbank.

  Want als dit artikel volledig juist is, hebben ze niet lang meer te leven. Hun levensverwachting is dan effectief gedecimeerd. Het vaccin is derhalve wel ‘effectief’. Maar niet op de manier waarop mensen dat interpreteren. Het is ‘effectief’ tegen het kankergezwel dat de elite ‘mensheid’ noemt en waar ze zichzelf om de één of andere ondoorgrondelijke reden niet toe rekenen.

  Wat mij verbaast is hoe weinig mensen, die door hebben wat er gebeurt, nog steeds vast blijven zitten in de diepere laag van leugens, namelijk, de leugens die 150 jaar geleden door vrijmetselaars en jezuïeten -families werden geventileerd als Darwin en Huxley. Dezelfde genootschappen die de virusleugen en de vax-leugen over de mensheid brengen en daarmee nu de volgende stap in de evolutie willen zetten.

  Zien we dan niet wat hier aan de hand is? Dat de leugenaar en mensenmoordenaar van de beginne de afgelopen eeuwen overheid, media en rechtbanken heeft geïnfiltreerd? En nu de hele samenleving aan het voorliegen en uitmoorden is? Wie had ook alweer gezegd: ‘als die dagen niet werden verkort, zou geen mens behouden worden’? Wie had ook alweer gezegd: ‘zie toe dat niemand u misleidt’?

  Alle grote leiders zijn misleiders. Alle mannen met standbeeld – allemaal vrijmetselaars en medewerkers van dezelfde occulte agenda. Als ze niet zouden meewerken en de waarheid zouden vertellen, zoals hier:
  https://www.youtube.com/watch?v=WzOr6rwWhms
  Dan zou dit met hen gebeurd zijn:
  https://www.youtube.com/watch?v=Zmz4lz6l8Fs

  De allergrootste Leider aller tijden, die straks de overwinning gaat behalen,
  https://www.youtube.com/watch?v=CBWQyposoyo&t=1s

  Die Allerhoogste, Allergrootste, Verheven Heer, heeft het meest zware lijden doorstaan wat maar denkbaar is – vrijwillig. Hij gaf zijn leven -vrijwillig – om ons eeuwig leven te kunnen schenken:
  https://www.youtube.com/watch?v=FOBVY18xI8g&t=4s

 2. Het spreekwoord: An Apple a day keeps the doctor away> dat zouden de mensen eens moeten inzien> het is heel simpel: huwelijk dan ziekenhuisen aangezien dat niet lukt indeze liefdeloze door ziekte van downsyndroom regerende massa> begraafplaats

  dus : het huwelijk is de dood van je menszijn,het ziekenhuis de plaats waar dat nog erger word en de begraafplaats kom je spoedig op terecht!!
  Wie prettig wil leven zonder al dat gejakker/gejaag beland in een niemandsland en word bijna voor crimineel aangezien>> maar de hele mensheid maakt deze planeet kapot…

 3. Point with reference to ‘efficiency of Jabs’; Knowing the SARS-CoV-2 is a rebranded flu, in other words – did not exist, can we talk about efficiency reduction? I think not. What is reduced is our innate immunity by the jabs. This happens because our innate immune system is attacking the spike proteins and gets worn-off over time. Pls consider to adjust. When I read about this it made much health issues more clear.

 4. Hoe meer we deze ontwikkelingen overschouwen hoe meer we overtuigd zijn dat het algemeen aanvaarde verhaal over de spike MRNA-technologie een afleidingsmaneuver is. De technologie die werd gebruikt om ons te injecteren zijn zichzelf assemblerende Nano partikels met als bedoeling controle en sturing van menselijk gedrag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in