Het verzet openbaart zich altijd op onverwachte manieren. Terwijl ik aan het typen ben, maken duizenden vrachtwagenchauffeurs (het aantal fluctueert en wordt betwist) deel uit van een 80 kilometer lang konvooi in Canada, op weg naar de hoofdstad Ottawa uit protest tegen een onaanvaardbaar vaccinmandaat dat door premier Justin Trudeau is opgelegd. Bij hun aankomst zullen ze worden vergezeld door grote aantallen demonstranten die de restricties, lockdowns en mandaten van de afgelopen bijna twee jaar trotseren, schrijft Jeffrey A. Tucker.

De drievoudig gevaccineerde Trudeau heeft ondertussen besloten dat hij zich diep moet verstoppen omdat hij is blootgesteld aan Covid. Van een keurige, gezonde en modieuze linkse man als hij kan niet worden verwacht dat hij zo’n ziekteverwekker rechtstreeks onder ogen ziet. Als lid van de voorhoede van de lockdown elite mag hij nooit risico’s nemen (hoe klein ook) en moet hij zichzelf veilig houden. Het is slechts een kwestie van toeval dat hij in een schuilplaats zal worden verborgen als de truckers samen met honderdduizenden burgers aankomen die er genoeg van hebben om als laboratoriumratten te worden behandeld.

Eerder had Trudeau bijna twee jaar geleden gezegd dat de truckers helden waren. Op 31 maart 2020 tweette hij: “Terwijl velen van ons vanuit huis werken, zijn er anderen die dat niet kunnen – zoals de vrachtwagenchauffeurs die dag en nacht werken om ervoor te zorgen dat onze schappen bevoorraad zijn. Dus als je kunt, #ThankATrucker for everything they’re doing and help them wherever you can.”

Het is waar. Net als veel “essentiële werknemers” in de VS hebben deze truckers het virus dapper het hoofd geboden en velen hebben al natuurlijke immuniteit verworven, wat de Canadese wet niet erkent. Trudeau besloot dat ze toch gedwongen moesten worden om het vaccin te krijgen. Denk eraan: dit zijn de mensen die het voedsel naar de winkels brengen, de pakjes naar de huizen, en alle producten die het leven in beweging houden. Als zij niet rijden, eten de mensen niet. Zo simpel is het. Nu moet Trudeau afrekenen met #truckerconvoy2020.

Weinig gebeurtenissen in de moderne tijd hebben de enorme kloof onthuld die bestaat tussen de geregeerden en heersers, vooral als het gaat om klasse. Bijna twee jaar lang heeft de elitaire klasse een totaal andere realiteit ervaren dan de arbeidersklasse. In de VS begon dit pas te veranderen toen de zwaar gevaccineerde Zoom-klasse toch Covid kreeg. Pas toen begonnen we artikelen te zien over hoe het geen schande is om ziek te worden. Het lijkt erop dat in veel landen de arbeidersklasse die in een vroege confrontatie met het virus werd gedwongen, zegt dat ze het niet meer pikt (en velen spelen dat liedje om het punt duidelijk te maken).

  Het is zo ver - Het grote sterven is begonnen

Het is een massale arbeidersstaking, maar niet het soort waar links van droomt. Dit is een beweging van de “arbeidersklasse” die vierkant staat voor vrijheid tegen alle opleggingen van de afgelopen twee jaar, die werden opgelegd door een overklasse met bijna geen raadpleging van de wetgevende macht. Canada heeft een aantal van de ergste meegemaakt, tot grote schrik van zijn burgers. Het konvooi is een enorm machtsvertoon over wie het land echt draaiende houdt.

Het konvooi wordt vergezeld door vrachtwagenchauffeurs uit de hele VS, die in solidariteit opstaan. Dit is gemakkelijk het meest betekenisvolle en impactvolle protest dat in Noord-Amerika is ontstaan. Maar liefst een half miljoen Canadese burgers sluiten zich hierbij aan, die dit protest massaal steunen, zoals blijkt uit het gejuich op de snelweg langs de weg. Het is zelfs waarschijnlijk dat dit het record voor het grootste vrachtwagenkonvooi in de geschiedenis zal breken, en ook het meest geliefde.

Trudeau, ondertussen, heeft de hele zaak afgedaan als een “fringe minority” van extremisten en zegt dat het niets voor hem betekent en niets zal veranderen. Dit is omdat, zegt hij, deze truckers er “onaanvaardbare meningen” op na houden.

Dit wordt een van de belangrijkste botsingen in de wereld in de grote strijd tussen vrijheid en die regeringen die erop uit zijn die vrijheid te verpletteren.

Ondertussen ben ik op zoek naar informatie hierover in de mainstream media. Het is bijna onbestaande buiten social media. Fox bericht er wat over, maar dat is het wel zo’n beetje. De Epoch Times is een prachtige uitzondering, zoals we de laatste maanden gewend zijn. In Canadese kranten en op tv wordt er niet diep op ingegaan. Alle gebruikelijke subjecten in de VS hebben deze machtige beweging volledig genegeerd. Het is bijna alsof deze instellingen een alternatieve versie van de werkelijkheid hebben gecreëerd, een die de verbazingwekkende werkelijkheid ontkent die iedereen buiten het raam kan zien.

  Massale vaccinsterfgevallen in het vooruitzicht? Het prestigieuze MIT en veel wetenschappers vrezen talloze vaccinsterfgevallen 

Ja, ik weet dat we allemaal gewend zijn geraakt aan het feit dat de mainstream media geen verslag doen van wat er werkelijk toe doet, en veel van wat ze wel doen, doen ze alleen met een sterke vooringenomenheid ten opzichte van vertelsels die zijn opgesteld door heersende elites. Toch lijkt het ongeloofwaardig dat de grote media doen alsof dit niet gebeurt. Het gebeurt wel degelijk en het heeft enorme gevolgen voor het heden en de toekomst.

Dit gaat niet echt of alleen over vaccinmandaten. Het gaat over wat ze vertegenwoordigen: de overheid die bezit neemt van ons leven. Als ze je kunnen dwingen een injectie in je arm te krijgen waarover je twijfels hebt, is alle vrijheid uitgesloten. Er moet bewijs zijn dat je hebt gehoorzaamd. De telefoon-app is de volgende, die wordt gekoppeld aan je bankrekening en je baan en je toegang tot communicatie en je vermogen om je huur of hypotheek te betalen. Het betekent uiteindelijk 100% overheidscontrole over het hele leven. De technologie bestaat al. Alles wat er nu gebeurt met deze paspoorten, drijft naar dit punt.

Dit is waarom de truckers op deze manier staken. Het is een daad van moed, maar ook van wanhoop. Als de tirannie van de gezondheidspaspoorten er eenmaal is, is er geen ontsnappen meer aan. De kans om hier iets aan te doen is dan voorbij. Dus dit is het moment. Er komt waarschijnlijk geen kans meer. Er moet iets worden gedaan om voor mensenrechten en vrijheid te vechten, en systemen op te zetten die lockdowns en mandaten in de toekomst onmogelijk maken.

Dit is het grootste en meest recente voorbeeld van de opstand en een die het grootste verschil zou kunnen maken tot nu toe. Maar het is slechts één van de vele tekenen dat de heersende elites in de meeste landen hun hand hebben overspeeld. Zij hebben op arrogante wijze hun plannen aan alle anderen opgelegd op basis van de mening van slechts enkelen en zonder echt overleg te plegen met deskundigen die van mening verschillen of met de mensen wier leven diepgaand is beïnvloed door de reactie op de pandemie.

  Het is allemaal een iq-test: Tien OVERDUIDELIJKE lessen die elke intelligente persoon had moeten leren van COVID 1.0 (die u kunnen redden van wat er komen gaat met COVID 2.0)

In de VS neemt de opstand vele vormen aan. Zo was er de manifestatie in DC dit afgelopen weekend. Het was indrukwekkend. Ook de laatste peilingen over politieke allianties laten zien dat de Democraten een groot deel van hun basis hebben verloren. Virginia op dit moment geeft aan waar dit heen gaat. De partij verloor vorig jaar bij verkiezingen enorm veel van haar politieke macht en nu regeren de Republikeinen de staat met grote populariteit.

Ondertussen kijk ik naar de laatste peilingen van Biden. Ik kan mijn ogen bijna niet geloven. We hebben het over een algemene 14-punten verdeling tussen goedkeuren en afkeuren. Als dit een indicatie is van wat er gebeurt met de pro-lockdown politieke elite, dan is het aannemelijk dat Trudeau zich zorgen moet maken.

Tijdens de Vietnamoorlog vluchtten veel Amerikanen voor de dienstplicht door naar de veilige haven aan de noordgrens te gaan. Dat is een van de manieren waarop Canada zijn lange reputatie van heerlijk normaal, vreedzaam en genadeloos saai had verdiend. Het beleid van de pandemie in Canada veranderde dat, met enkele van de langstdurende strengheden ter wereld.

Niemand vroeg het de arbeiders. Nu komen ze in opstand. Het doet er ook niet toe dat 90% van het Canadese publiek gevaccineerd is. Het bezit van die status alleen betekent niet dat de mensen geen wrok meer voelen omdat zij gedwongen worden iets te aanvaarden waarvan zij niet geloven dat zij het in de eerste plaats nodig hadden en niet wilden. De gevaccineerden geven niet automatisch hun verlangen op om vrij te zijn en om hun mensenrechten erkend te zien.

Het verzet tegen tirannie in onze tijd neemt vele onverwachte vormen aan. Er zullen nog vele confrontaties volgen, en er is nog een zeer lange weg te gaan. Op een bepaald moment, en niemand weet wanneer of hoe, moet er iets wijken.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

We stevenen af op een opstandVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom de vaccintrance doorbroken moet worden
Volgend artikelOmgaan met cognitieve dissonantie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

 1. Hopelijk vinden ze dat met zoutoplossing ingespoten minderwaardig stuk vreten en doen ze liefst en Saddam Hoesseintje met deze communistische lafaard. Weg ermee…gooi hem in de vuilbak van de duistere geschiedenis waar hij behoort te vertoeven!

  • En maar roepen Saddam Hoessein dat was een foute man maar wie blijk nu nog erger dan zij te zijn de wereld leiders en wat hebben ze met Hoessein gedaan op gehangen dat moet nu ook met deze viezerikjes gebeuren maar dan wel eerst van te voren goed elke dag en een maand lang om het uur 20 zweepslagen krijgen in het openbaar zulke mensen mogen in geen geval meer terug keren in de maatschappij.

   • Saddam Hoessein was er goed ingetrapt met de oorlog tegen iran. daarna kotsten hem uit. Koeweit die met schuine pijpleiding olie uit de velden van Irak pompte. saddam op de knieen om hun olie voor een drol te leveren. Saddam die nooit gifgas had. maar het zwarte schaap werd. net als kadhafi . Assad was ook bijna de lul.

  • Klopt helemaal, zulke mensen verdienen niet beter dan dit, zoals Ceaușescu, het is misschien van een andere orde, maar het komt op hetzelfde neer, de vrouw van Ceaușescu, beweerde dat ze vele doctoraat titels had, ze had er geen enkele, zijn volk leefde in erge armoede, zo zijn er nog dictators in de wereld, men kan dan wel zeggen de overheden doen maar, maar het punt is dat mensen het er tegenwoordig niet meer zo bij laten, we leven in 2022, een paar decennia terug durfden mensen niks, of heel weinig, dat ligt nu absoluut anders.
   Ze kunnen er niet mee blijven wegkomen, dat is nu eenmaal eigen aan de geschiedenis, ik las nu dat er reeds 3 landen zijn die de corona maatregelen opheffen, waaronder niet de kleinste, Groot Brittannië, er zullen nog landen volgen, het elite clubje heeft gegokt, ze zijn aan het verliezen, ze hebben verloren, dat ze stikken in hun eigen hebzucht.

 2. Tiran Trudeau over de opstandelingen: ‘Onaanvaardbare meningen’.
  Tekenend voor deze tijd, dit dédain van de heersende klasse en hun volgelingen.

  • Een nawee van het fenomeen ‘politiek correct’? Wát een wereld …
   Maar nog even geduld dan komt de grote opruiming en een nieuwe wereld. Wat zal dat een verademing zijn.

 3. Op telegram QNEWSOFFICIALTV staat een filmpje van een zeer oude aflevering van de simpsons waarin Homer een vrachtwagenchauffeur is en er een groot aantal vrachtwagens aansluiten en vervolgens zie je Trudeau als een bange muis uit zijn parlementsgebouw kruipen…

  Voorspelling na voorspelling van de simpsons die uitkomen het is zo bizar mensen kan me voorstellen als je duizenden filmpjes maakt dat er altijd dingen uitkomen maar zo bizar kloppend als dat vraag me af wat jullie hier van vinden.

  Ook op hun telegram kanaal een filmpje met dansende spuiten met meisjes met phizer onderbroekjes..

  kijk zelf maar eens naar de filmpjes daar heel bizar

  • Ik heb die beelden gezien. Opmerkelijk dat je bij de Simpsons en ook bij Family Guy genoeg voorbeelden van ‘predictive programming’ ziet en vaak ook zeer gedetailleerd. Het kan zijn dat de makers van deze cartoonseries deze plannen kregen toegespeeld van bepaalde lieden omdat ze volgens hun riten van tevoren moeten laten weten wat ze van plan zijn of ze kunnen tijdreizen.

   • Klopt. Er zijn beelden van The Simpsons dat Trump in zijn kist ligt, maar er waren ook beelden die suggereerden dat Hillary Clinton president was. Ze kunnen er ook wel eens naast zitten natuurlijk.

  • Wanneer dat het geval mocht zijn, komt er dan een dubbelganger voor hem terug? Biden zou ook zijn afgevoerd, maar wordt vertegenwoordigd door een acteur. Idem aangaande Hillary Clinton. Ik zie er het nut niet van, maar misschien dat het aan mij ligt.

 4. Hier in de VS, op de alternatieve (‘rechtse’) landelijke nieuwszender NewsMax wordt wel aandacht besteed aan deze truckers in Canada met interviews. Op CNN, die hele kleine Marxististische zender met zowiezo hele lage kijkcijfers, niet. Opmerkelijk is Nederlandse nieuws brengers schijnbaar alles rechtstreeks overnemen van deze CNN. NL journalisten zitten daar naar te kijken alsof dat betrouwbaarder en neutraal nieuws is en echo-en dat met ‘het nieuws uit Amerika is dat…..’ Gewoon intellectueel lui en blind.

  • Dat is inderdaad Nederland eigen. Ik was eens geabonneerd op meerdere websites welke rapporteerden omtrent natuurgerelateerde items. Al snel kon ik concluderen dat de artikelen welke men presenteerde niets meer waren dan kopieer- en plakwerk en iedere zogenaamde ‘onafhankelijke’ nieuwsbron hetzelfde verhaal presenteerde. Zo ook gaat het binnen de ‘hulpverlening’, waar bijvoorbeeld een tweede zogenaamd ‘onafhankelijke’ discipline de rapportage van de eerste kopieert en daarmee een zogenaamd ‘onafhankelijk’ advies uitbrengt. De hoax is om te kotsen !!!

  • Inderdaad bizar dat aan een kleine zender als CNN (ooit een belanrijke nieuwszender maar inmiddels gezakt naar zo’n half miljoen kijkers – terwijl de usa >332 miljoen inwoners heeft) zoveel waarde wordt gehecht. De rest van de usa is al helemaal klaar mee.

   • Inderdaad bizar dat aan een kleine zender als CNN (ooit een belangrijke nieuwszender maar inmiddels gezakt naar zo’n half miljoen kijkers – terwijl de usa >332 miljoen inwoners heeft) zoveel waarde wordt gehecht. De rest van de usa is al er helemaal klaar mee.

 5. “Verwoesting voor de verlossing. Wij kunnen alleen slagen als wij de sheeple geven wat ze willen, spiritueel, moreel, maatschappelijk en persoonlijk verval. Drones zullen daar de hemel bedekken om ervoor te zorgen dat de sheeple veilig zijn, vernederd en verward.”

  “Als we dan verder kijken naar een land als Canada waar ook meer dan draconische coronamaatregelen worden genomen en waar Chinese militairen oefenen alsof ze daar thuishoren, dan kon Aloysius Fozdyke wel eens helemaal gelijk krijgen met zijn voorspelling.”

  https://www.niburu.co/het-complot/17079-voorspelling-van-australische-vrijmetselaar-begint-stap-voor-stap-uit-te-komen

  • Limited hangout. Zoals zovelen die vanuit de krochten van dit systeem iets roepen en pochen dat zij over speciale, geheime kennis beschikken. De deep state vertelt nooit de waarheid en zet altijd alleen hun pionnen op de voorgrond. De gevaarlijkste oorlog waarvan slechts weinigen de echte contouren zien is de informatieoorlog.

 6. in princiepe hebbrn tekenfilms geen geo-tag en kunnen ook nu gemaakt zijn of een klein veetje aangepast zijn.
  vele zijn all de bunked.

  maar trump winnen en van de roltrap afkomem met de zelfde mensen op de juiste plek was wel raar

  kom uit een familie van spiritualisten die graag mogrn vragen aan kaarten en paragnosten en er is zekker iets tussen gemel en aarde.

  vraag me vaak wel af of voorspellingen niet gewoon punten op de agenda zijn.
  ik kan prima juist voorspellen dat er ergens een steen door de ruit vliegt in de nacht als ik dit zelf van plan ben en uitvoer ….

  nothing true-deau zal gewoon door de wetten van deze vlakte ondergaan.
  sprinkhanen plagen vreten zoveel dat er op een gegeven moment geen oogst meer te jatten valt en dan stort de hele zwerm in 1 x in.
  en ligt de vlakte bezaait met dooie sprinkhanen.

  want dit is niet , man-kind / mens-aardig
  dit is Hu-man / monster-beest/mens

  tenmisnste zo zie ik t.
  ‘latijn en etomologie dingetje’

 7. Deze demo is helaas zo voorbij.
  Beter: de in en uitgangen van de grote steden drie dagen volledig blokkeren, evenals de rails van de treinen.
  De grote trucks hebben alles aan boord om drie dagen uit te zingen; verwarming en voedsel en drinken.

  DAT heeft impact!!!!En misschien triggert dat iets massaals.
  —————————
  Of je kan Trudeau omkopen met wat vrouwen ondergoed….daar kickt die gek op.
  Vreemd niet, dat er zoveel “leiders” lijders zijn van devianties.
  Trudeau: krijgt een kick ervan om in vrouwen kleren rond te hobbelen;
  Macron is gerontofiel–zal wel op weg zijn om necrofiel te worden
  Biden: super dement, maar dat is ie alweer vergeten
  merkel: een Stasi gedrocht dat de vierde keizerrijk wil starten
  Rutte homo en gereformeerd–neemt nu wraak op de jongens die hem pestten omdat het een afgrijselijke gluiper was…

  Wordt tijd voor een nieuwe RAF
  Waar rede stilzwijgt, begint de knuppel te spreken.

  • Je moet telegram niet via Google playstore installeren maar rechtstreeks naar de Telegram site gaan, en vandaar uit ’t installeren. De via Google geïnstalleerde versie heeft censuur ingebouwd!!

  • Ik ben toch op Telegram, wel de desktopversie Telegram.org downloaden.. Ik meen te weten dat het Apple is dat hiervoor zorgt, Android zou de juiste versie in hun store hebben. Ik zeg dit maar onder voorbehoud, ik gebruik géén enkele communicatie app op mijne feun. Zou die trouwens graag naar Linux omzetten!

 8. Het zijn de meelopers die andere mensen met meningsverschillen willen afschieten als overbodig wild in een natuurreservaat!? Hoe krijg je mensen als meeloper er bij denkt u? Antwoord:::: door te dreigen met de dood!!!!
  In het vroegere Amerika werden de oorspronkelijke bewoners afgeschoten als wild omdat zij een ander geloof en kijk op de wereld hadden en al eeuwig door, over de enorme vlakten waar de bizons graasden rondzwierven Maar de indringers schoten die indianen af om het oorspronkelijk volk uit te roeien door hebzucht en bezit te verwerven waardoor de oorspronkelijke bewoners die verzet toonden af te maken….. Echter toen die genoeg waren opgeruimd,toen kregen de daders spijt en gewetenswroegingen door hun Cristelijk geloof omdat met een goed makertje weg konden komen en niet in de hel kwamen!?….
  Is dit niet hetzelfde van vandaag de dag dat de uitvinders corona pandemie met de verplichte corona spuiten nu zich langzamerhand terugtrekken en stil in een holletje kruipen om niet opgepakt te worden door de nabestaanden van miljoenen covid spuiten doden….

 9. Waar blijven onze vrachtwagens truckers dat is een voorbeeld dat jullie moeten volgen als wij dood moeten waarom zij niet kom op voor je gezin en kinderen en nu een streep trekken tot hier en niet meer verder alles terug draaien wat dat tuig kapot heeft gemaakt en een ieder moet mee doen en het tuig uit hun rusthuizen jagen en alle bezittingen afnemen en het burgerschap maak ze landlopers zonder huis en land.

 10. https://www.google.com/search?q=truckers+canada&rlz=1CAKSOU_enNL971&oq=truckers+canada&aqs=chrome..69i57j0l5.5309j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8

  De liegende pers in actie….spreken over honderden truckers….alsof het een paar sukkels zijn….en dit noemt zich vrije pers, het zijn de schoften die de fundering vormen voor het WEF en de great reset…….

  Als Nederlandse truckers dit soort smerige berichten willen afstraffen en hun solidariteit willen laten zien met hun Canadese collega’s dan is in konvooi langs dit soort pers terreur holen rijden als een soort 11 steden tocht en de luchthoorn laten brullen misschien een optie….een duidelijk signaal dat mensen het niet meer pikken. Lijkt me dat de meest ingekochte hoernalist dan ook gaat nadenken….

  Kunnen burgers met personen auto’s ook trouwens, als Turken geen boete krijgen na een voetbalwedstrijd dan is er geen wettelijk standhoudende reden voor justitie om andere burgers wel boetes te geven voor te toeter….

  …of je nu uit vreugde uit of je boosheid je toeter laat bleren…

  …en verenigd een rechtzaak aanspannen als de politie ineens wel boetes geeft….de wet is gelijk voor iedere burger….grondwet toch….of een Turk moet meer rechten hebben….mooi moment voor de politie om de wetsgelijkheid eer te bewijzen….

 11. Het lijkt er gelukkig op dat deze ronde nog juist voor de bel verloren is voor de daders omdat ze te ongeduldig en te brutaal te werk zijn gegaan ipv nog even een halve generatie te wachten voor nog meer nudging via onderwijs instellingn, universiteiten en de media roeptoeter bendes.
  Er zal een “Nuremburg proces” moeten komen om met ze af te rekenen. Blijkbaar is dat eens in de 75 jaar nodig omdat de mensen weinig lijken te leren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in