Tijdens de 86e zitting van de Corona Onderzoekscommissie sprak Dr. Mike Yeadon over de leugens van het Covid narratief met als uiteindelijk doel The Great Reset, en presenteerde hij bewijs dat met voorbedachten rade was voorzien van bepaalde Covid-injectie batches die ‘dodelijke doses’ en meer bevatten, bericht Dailyexpose.uk.

Dit artikel is het eerste in een serie die Dr. Yeadon’s 2 uur en 20 minuten durende presentatie opsplitst in meer behapbare brokken voor diegenen die misschien weinig tijd hebben en niet in staat zijn om de volledige presentatie in één keer te bekijken. Wat volgt heeft betrekking op de leugens die door regeringen, regeringsadviseurs en bedrijfsmedia het publiek verteld worden – de “8 Covid Leugens” zoals Dr. Yeadon ze noemt – wat het doel is en het bewijs dat er een supranationaal plan is om alle liberale democratieën over te nemen.

Dr. Mike Yeadon heeft een succesvolle carrière gehad in de farmaceutische industrie. Aan het begin van “de pandemie” merkte hij dat adviseurs van de Britse regering op televisie logen tegen de natie. Aanvankelijk was hij nieuwsgierig gefascineerd, maar tegen de zomer van 2020 was hij gealarmeerd en later in het jaar werd hij bang. Dr. Yeadon heeft er geen persoonlijk voordeel bij zich uit te spreken tegen het officiële narratief en heeft in feite aan inkomen en reputatie ingeboet door dit te doen.

Wij danken Dr. Yeadon, de Corona Onderzoekscommissie en allen overal ter wereld, van alle rangen en standen, die zich uitspreken en opkomen voor vrijheid en gerechtigheid ten bate van de wereld en haar toekomst.

  De heersende elites en de regeringen die zij controleren hebben duidelijk laten zien dat zij tegen ons, het volk, zijn

Wat Dr. Yeadon beangstigend vindt, is dat elk land ter wereld voorbereidingsplannen had voor een pandemie, die allemaal plotseling en op onverklaarbare wijze en op hetzelfde moment werden vervangen.

Hij had deze plannen van alle G20-landen en de Wereldgezondheidsorganisatie (“WHO”) gelezen en geen ervan omvatte het sluiten van grenzen (tenzij je op een klein eiland woonde), het sluiten van bedrijven, het sluiten van scholen, het massaal testen van de gezonde bevolking, lockdown of maskering. “Alle dingen waarvan ons nu wordt verteld dat ze essentieel zijn, ontbraken in de vorige plannen en werden expliciet uitgesloten,” zegt Dr. Yeadon.

“Het sterkste bewijs dat ik kan bieden dat er een supranationaal plan is om alle liberale democratieën over te nemen is dit: dat alle landen enigszins vergelijkbare Pandemie Voorbereidingsplannen hadden die zeer eenvoudig waren en ze hebben ze allemaal in de weken van maart 2020 weggegooid, allemaal. En ze hebben ze vervangen door dezelfde narratieve scripts … Ik noem ze de ‘8 Covid Leugens’. Elk van hen is een onwaarheid. Ik denk dat het doel was om mensen doodsbang te maken en ik denk dat het gewerkt heeft.”

Dr. Yeadon beschrijft vervolgens kort de 8 Covid Leugens alvorens een verklaring te geven waarom deze zelfde leugens wereldwijd worden gepropageerd. Er is maar één manier waarop dit kon gebeuren en dat is als de landen van te voren overeenkwamen.

“Als dit allemaal uitkomt. Vraag me niet hoe ik dit te weten ben gekomen. Vraag jezelf af waarom je het niet wist. Eerlijk gezegd is het bewijs dat er iets mis is zo sterk dat je letterlijk je ogen moet afwenden om niet te beseffen dat het echt slecht is, overal,” zegt Dr. Yeadon.

  Cardioloog verbluft BBC-interviewer door te pleiten voor pauzeren COVID-prikken

Dr. Mike Yeadon: 8 Covid Lies, Corona Investigative Committee Session 86, The Fog Is Lifting, 7 januari 2022 (22 min)

Opmerking: Bovenstaande clip is afkomstig uit Dr. Yeadon’s presentatie tijdens de Corona Investigative Committee Session 86 die u HIER op Odysee kunt bekijken.

Dr. Yeadon moedigt ons aan om Paul Schreyer’s “Pandemic simulation games – Preparation for a new era?” te bekijken om te begrijpen, hoe surrealistisch het ook mag lijken, dat er een wereldwijde samenzwering – een goed georganiseerde, lang geplande gebeurtenis – aan de gang is.

Shreyer is een Duitse auteur, freelance journalist en mederedacteur van het tijdschrift Multipolar.

De politieke beslissingen tijdens de Covidcrisis kwamen niet uit de lucht vallen. De “oorlog tegen virussen” begon al in de jaren negentig als de “oorlog tegen bioterreur”. Uit onderzoek blijkt: al meer dan twintig jaar worden sindsdien pandemische scenario’s herhaaldelijk geoefend in simulatieoefeningen, eerst in de VS, later internationaal gecoördineerd.

De titels van deze oefeningen doen denken aan Hollywoodproducties: “Dark Winter” (2001), “Global Mercury” (2003), “Atlantic Storm” (2005) of “Clade X” (2018). Zowel hooggeplaatste regeringsvertegenwoordigers als bekende journalisten waren erbij betrokken, onlangs nog bij “Event 201” in oktober 2019, ook bestuursleden van grote mondiale ondernemingen.

Nadat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in 2020 een coronavirus-pandemie had uitgeroepen, werden veel van de maatregelen die jarenlang waren ingestudeerd en besproken, wereldwijd geïmplementeerd.

In de onderstaande lezing wordt chronologisch nagegaan hoe deze oefeningen tot stand zijn gekomen, wie ze heeft georganiseerd en welke parallellen de draaiboeken hebben met de huidige situatie. Is het virus slechts een voorwendsel voor een langer geplande wereldwijde transformatie? En was een zware beving op de beurs in september 2019 misschien de echte trigger voor de wereldwijde lockdown?

  Waarom worden we misleid over Covid?

Opmerking: Er is een inhoudsopgave met tijdstempels in de beschrijvingssectie op YouTube onder deze video die nuttig is.

Paul Schreyer: Pandemic simulation games – Preparation for a new era? 10 maart 2021 (1 uur 3 minuten)

Verdere bronnen:


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 GREAT RESET DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelStollingsinjecties waarschuwing: Zo ziet een bloedprop eruit als vloeibaar bloed verandert in een gelatineachtige massa in je lichaam
Volgend artikelOPNIEUW: Voetballer Ousmane Coulibaly krijgt hartaanval tijdens wedstrijd, situatie KRITIEK
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Een Supra nationaal plan kan alleen maar geconfronteerd worden met een ander plan op hetzelfde niveau. Deze lieden zijn zo succesvol in hun strategie omdat wij ons laten verdelen. Zij zijn meesters in sociale psychologie waardoor ze ons datgene laten verafschuwen wat een uitweg uit deze impasse kan betekenen. Het woord globalisering is een scheldwoord geworden terwijl het indien correct toegepast een wereld van verschil kan maken. In feite vormen onze tegenstanders al heimelijk reeds lang een Internationale socio-economische wereldmacht. Het enige antwoord hierop is het vormen van een tegenmacht gebaseerd op de universele verklaring van de rechten van de mensheid. De eerste hervorming moet zijn de oprichting van een nieuw financieel systeem gebaseerd op basisrecht van elk individu. De enige bron van nieuw geld moet zijn de uitgave van elke persoon aan basisbehoeften. Het huidig systeem is niet compatibel met ons ecosysteem noch met elke vorm van moraliteit.

  2. Dit stuk vraagt ”En was een zware beving op de beurs in september 2019 misschien de echte trigger voor de wereldwijde lockdown?”

    Voor degenen die het niet weten, die schok in het financiele systeem was de reden voor een 4 BILJOEN bail out van Wall Street banken. Meer dan in de vorige financiele crisis. Toen Occupy Wall Street. Welke ook hard werd neergelagen plus propaganda. Nu alleen covid propaganda met relatief mild neerslaan. Uiteraard relatief mild neerslaan want toen was het nog heftiger in de VS.

    Groeten,
    Hugo

    • De welbekende spreuk: ,”Voor God willen spelen” doet hen wel eer aan. Dit transhumanisme gaat absoluut niet zonder slag of stoot plaatsvinden. De komende jaren wordt het vechten….vechten om de Ziel. We staan aan het begin van een intense strijd. Het lijkt wel een film! Ben gelukkig een weekje vrij..want al die info…gelukkig ook dit artikel echt heel fijn om te weten..ik loop weg met Dr. Mike Yaedon maar het is allemaal zo ontzettend veel om te verwerken. Dus dit weekje ga ik me even focussen op het verwerken van alle informatie haha. Fijne avond !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in