De lijst van voetballers die bezwijken aan een plotselinge hartaanval wordt steeds langer met het nieuws dat Al Wakrah’s verdediger Ousmane Coulibaly zaterdag tijdens een wedstrijd in de Qatar Stars League in elkaar is gezakt, bericht Thecovidworld.com.

Coulibaly, een voormalig speler van het Griekse Panathinaikos, kreeg in de 41ste minuut van een wedstrijd tegen Al Rayyan een hartaanval.

Laat in de eerste helft rende Coulibaly terug naar zijn eigen doel om een schotpoging van Al Rayyan-speler James Rodriguez te verdedigen toen hij plots in elkaar zakte tussen de palen van zijn eigen doel.

Op beelden van de gebeurtenis is te zien hoe de 32-jarige stuiptrekt en volledig bewusteloos is terwijl medici en teamgenoten zich naar hem toe haastten om hem te helpen. Hij werd gedurende 9 minuten door medici verzorgd voordat de spelers het veld verlieten.

Spelers van beide partijen waren zichtbaar geschokt door het incident en de wedstrijd werd kort daarna gestaakt.

Medisch personeel reanimeerde Coulibaly terwijl spelers van beide partijen zichtbaar geschokt waren door het incident

Al Wakrah mediawoordvoerder Mohamed Al Sulaiti gaf een verklaring uit waarin stond dat Coulibaly nog bewusteloos naar het ziekenhuis werd overgebracht. Het ziekenhuis heeft nog geen verklaring afgelegd over zijn toestand.

Qatar Stars League bevestigde later dat de Malinese voetbalster tijdens de wedstrijd een hartaanval had gekregen en met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht, waar hij “de nodige medische zorg en aandacht krijgt”.

QSL voegde eraan toe dat het restant van de wedstrijd op een latere datum zal worden gehouden met dezelfde score als toen deze werd gestopt (1-0 in het voordeel van Al Rayyan).

Spelers uit Arabische competities zijn bijzonder hard getroffen door hartaanvallen op het veld met herinneringen aan de Omaanse speler Mukhaled Al-Raqadi nog vers in ieders geheugen.

Coulibaly’s instorting werd hier op video vastgelegd:


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

OPNIEUW: Drie jonge voetballers stierven deze week na plotselinge hartaanvalVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Het bewijs dat er iets mis is, is zo sterk dat je letterlijk je ogen moet afwenden om niet te beseffen dat het echt slecht is, overal” – Dr. Mike Yeadon
Volgend artikel20 feiten over vaccinatie die je dokter je vergat te vertellen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Waarom dat geschokt elke keer in dit soort stukken? We weten toch dat dit door klimaat verandering, kou, stikstof en natuurlijk door covid stess komt? Echt volkomen normaal en heeft echt niets met de injecties te maken.

  Groeten,
  Hugo

 2. Het “vaccin” doet wat het moet doen !
  Maak je je te druk, dan pleur je neer !
  Maak je je te druk met demonstreren tegen de overheid, dan pleur je neer !
  Blijf kalm . . . en laat je niet vaccineren 😉

 3. Wanneer gaan die voetbal bobo`s eens optreden!?
  Zij hebben meer (financiële) macht dan wij. Of horen zij soms tot
  diezelfde elite die dit allemaal heeft gepland!?

 4. Als dit dit zo doorgaat doorgaat blijft er geen voetballer meer over…Zijn de meesten nou echt zo stom om die troep te laten inspuiten?

  • Ik denk niet dat dit met “dom” te maken heeft Dobby. Ik denk eerder dat het te maken heeft met hoe diep we met zijn allen in Politieke spelletje verzeild zijn geraakt.

   En in angst.
   Angst om het contract te verliezen.
   Angst om gek aangekeken te worden door anderen.
   Angst om je gezin geen eten meer te kunnen geven omdat ze teren op jouw voetbal carrière als jij iets weigert wat je opgelegd wordt.

   Het zijn jonge jongens hé. Met nog minder ruggengraat v.w.b. roem en faam en status en geld en aanzien… zij zijn juist de doelgroep die snel is over te halen. De coaches horen beter te weten!!!!

   Dit is echt misbruik op en top!!!
   En we laten het gebeuren.
   Wij als mensheid JARENLANG onder Narcistisch regime!!!
   En dit is de uitkomst… LIJDEN kun je… STIKKEN kun je….. afvoeren die hap…. zo werkt het met narcisme ook. uitgeknepen en uitgemergeld wordt je weggezet voor de volgende prooi.

   Walgelijk dat we dit met zijn allen jarenlang niet hebben aangevochten.
   Ook in Hollywood.. hEllywood.. gelukkig wordt alles nu duidelijk maar hoe pijnlijk is dit wel niet zeg…. mijn hart huilt voor die jongens…

   Ik heb vandaag even gecheckt op http://www.nuvoetbal.nl moet je voor de grap ook eens doen (voor de grap omdat we allemaal al weten wat er aan de hand is helaas!!); als je bij zoeken “hart” in typt, kom je uit op 29 pagina’s.

   De 29ste pagina is september 2018 en de eerste is vandaag.

   Vanaf MEI (weet niet of Koeman bij Mei 2020 hoort of Mei 2021 – ik ben géén voetbal fan en kon de feiten niet vinden hierover omdat er zo ontzettend veel artikelen over hem gingen)

   of IN IEDER GEVAL VANAF November 2020 is het gestart met de hartproblemen en hartaandoeningen.

   Maradonna deed de aftrap, letterlijk niet maar wel figuurlijk; hij overleed in november 2020 op 60(!!) jarige leeftijd!!

   Toen gingen we naar de hartproblemen van Koeman en Iker (Casillas) in MEI en zo door,
   ELKE maand..
   Eriksen (29 jaar!),
   Ben Rienstra,
   Celina,
   Gesser (overleden in aug 2020),
   Frank Denier,
   Dylan Rick (was nog geen 18!!)..

   En zelfs Fans in het publiek tijdens voetbal wedstrijden!!

   Er zijn artsen, waaronder Tom Prichard en Jens de Decker, die zeggen dat ze zoiets nog nooit hebben meegemaakt in heel hun carrière (wel op werk in het ziekenhuis maar ook niet zoveel als nu en vooral niet buiten het ziekenhuis!),

   Sergio (“Kun”) Aguero – hartproblemen,
   Ijslandse voetballer geranimeerd op het veld,
   en ook een fan van Club Anorkosis, hartstilstand,

   Ik zit nu inmiddels in oktober met de namen (en vergeet TAL van voetballers op te noemen maar dit is ALLEEN al wat ik uit de zoekopdracht vindt vanuit de bovengenoemde website! – op de term “hart”).

   Dus élke maand iemand met hartproblemen te vinden VANAF MEI 2020, een voetballer..

   Ook een fan in december, gereanimeerd (fan van club Watford).

   Er is zelfs een trainer en dokter die spits Wyke hebben gered na zijn hartstilstand,
   verder nog een Egyptische trainer overleden; hartaanval,
   Sontje Hansen spreekt over fysieke en mentale problemen (weet niet of het met injectie te maken heeft maar verbaast me niet eerlijk gezegd zoals bij mijn collega’s het geval is),
   Tumor ontdekt bij De Graaf (NAC), ben nu in december nog steeds….

   In Algerije is een voetballer (30!) door hartstlstand op het veld neergevallen,
   Gyan in januari, 2021 –

   Nu deze jongeman Ousmane.

   In 2018 is >>>>> alleen een verhaal over een video analist van PSV<<<<<< te vinden die verteld hartproblemen te hebben.

   Dus op schaal kwam het allicht zo'n 1 keer per jaar voor, misschien wel per 2 jaar! En nu??? VOLOP!!

   Ze hebben in de "voetballerij" zoals ze dat noemen sinds NOVEMBER pas opgemerkt (ook op forums te lezen) dat er iets niet pluis is maar ze weten nog niet wat….. ik wenssss zo hard dat ze het snappen!!!

   En na het snappen moet men het nog erkennen!! Wat een weg hebben we nog te gaan…

   Ook het "gewone volk" lijdt aan van allerlei aandoeningen ook om mij heen; infecties, mensen met agressieve tumor (nieuw of terugkomend ná k-vrij verklaard geweest te zijn) maar ook allemaal ziek zwak misselijk… niemand linkt het aan de prik(ken)!!.

   Kijk deze man bijvoorbeeld eens vrolijk zijn in zijn ziekenhuis bed.. jonge fitte man…. hartproblemen!!!

   https://www.bd.nl/eindhoven/2022-begon-voor-jos-goed-na-hartoperatie-in-kerstvakantie-over-een-halfjaar-fiets-ik-ze-er-weer-uit~a43899ea/?referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F

   Je moet er toch niet aan denken om aan je hart geopereerd te worden??? Of hersenen!!
   Totaal overgelaten je lot, in kwetsbare houding in een operatietafel liggend…

   En op Nu.nl zitten ze maar te klagen en te doen over de "ongevaccineerden" en "wie krijgt een bed op het IC??" en "wie betaalt voor de ongevaccineerden"?

   terwijl zij (geprikte mensen) V O L O P ziekenhuizen bezoeken, aan del opende band… en de link naar de prik(ken) niet leggen!!!!

   Dit is allemaal zoo ontzettend krom….. ik vrees dat we nog maar het puntje van de ijsberg zien…

   De klok tikt…. de strijd is kop aan kop aan het worden…. Ik ben benieuwd welke tactieken ze nog inzetten en of die werken….. hoop echt niet dat ze 1 of ander plan C in petto hebben voor ons…..

   Blijf hoop hebben en in het positieve geloven en met de dag leven, meer kúnnen we gewoon niet doen!!

   Het gaat u allen goed, rug recht!!!!

   • J aer zijn verpleegkundigen en werkers in alle zorg die die prik bij voorbaat laten zetten ondanks dat dat nog niet verplicht is/was maar doen dat om als voorbeeld voorop te lopen om hun collega’s mee te slepen in de materie van covid spuiten Ik ken mensen die normaal nooit een griepspuit gehaald hebben maar nu door angst inzaaien door de overheid overstag zijn gegaan omdat ze dachten dat ze hun baan zouden verliezen Maar als zij ermee ophouden dan gaan er meer mensen dood omdat er geen verzorgers meer overblijven en de ongevaccineerden worden ingezet om een drama van de dood te voorkomen wegens personeel tekorten in de zorg omdat die thuis zitten en geen baan meer hebben of nog erger depressief zijn of zwaar ziek zijn geworden

 5. In het artikel staat niet of Coulibaly de experimentele genetische therapie injecties genomen heeft.
  Het belangrijkste is om de correlatie tussen het “vaccin” en de sterfgevallen naar voor te brengen .

 6. Ben je gevaccineerd , ga voorzichtig met je lichaam om.

  Ook de DKTP injecties zijn vaccinaties en giftig.
  DifterieKinkhoestTetanusPolio.

 7. We kunnen blijven kijken roepen en schreeuwen maar dat gaat ons niet helpen…ze moeten allemaal stuk voor stuk gearresteerd worden….en we moeten nieuw beleid opbouwen,samen een eerlijk open nieuw beleid…alle leugens onder het licht, alle technolie onder de lamp…olie afschaffen geld eruit en lief zijn voor elkaar….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in