TheDigitalArtist / Pixabay

De Canadese premier Justin Trudeau heeft gewaarschuwd dat onafhankelijke mediakanalen een bedreiging vormen voor de Great Reset agenda van het WEF waar de mondiale elites zo hard aan werken, schrijft Baxter Dmitry.

Dit is een groot probleem voor Trudeau persoonlijk omdat hij begrijpt dat zijn dagen als vrij man geteld zijn en wanneer de mondiale elite faalt en het WEF valt, hij ter verantwoording zal worden geroepen voor zijn verschillende misdaden.

Volgens de zoon van een medeoprichter van het WEF, Pascal Najadi, werken sleutelfiguren samen met aanklagers in de zaak van misdaden tegen de menselijkheid tegen de mondiale elite en staat hun diplomatieke onschendbaarheid op het punt te worden ingetrokken.

Met massa-arrestaties in het verschiet is het geen wonder dat Trudeau wanhopiger en grilliger is dan ooit tevoren.

Het is Trudeau vergeven als hij denkt dat hij een hels jaar achter de rug heeft. Een reeks impopulaire autoritaire maatregelen van zijn Liberale regering, waaronder het bevriezen van bankrekeningen en het gebruik van ongrondwettelijke bevoegdheden om patriottische Canadezen die hun recht uitten om te protesteren tegen zijn tirannieke Covid-mandaten met voeten te treden, hebben geleid tot kelderende verkiezingscijfers in Canada.

Toen verliet Trudeau’s vrouw hem om redenen die niet verschilden van de reden waarom Melinda Gates van Bill wilde scheiden.

Dat klopt, Justin was weer aan het verbroederen met pedofielen. Waarom hoorde iedereen over Melinda Gates’ versie van de gebeurtenissen, maar hoorde niemand wat Sophie Trudeau te zeggen had?

Want Justin treedt in de autoritaire voetsporen van zijn biologische vader, Fidel Castro, door de Canadese pers te muilkorven en de vrijheid van meningsuiting uit te bannen in de eens zo trotse democratische natie in het noorden.

  Laat het zonlicht binnen in het tijdperk van de post-truth

Nu het volk tegen hem in opstand komt en de aanklagers rondcirkelen, is Trudeau nog nooit zo wanhopig geweest. En dat is te zien. Eerder deze week probeerde hij alles te wijten aan samenzweringstheoretici en verlangde hij terug naar de tijd dat Canada nog maar één of twee tv-stations had die volledig door de regering werden gecontroleerd.

Wat dacht je hiervan voor een “gemeenschappelijk begrip van de dingen…”

Trudeau’s misdaden zijn op dit moment een publiek geheim.

Het hele Canadese politieke en media establishment kent de waarheid over de misdaden uit Trudeau’s verleden.

De mondiale elite heeft Trudeau in een machtspositie geplaatst omdat hij gechanteerd kon worden. Zijn eigen broer heeft ons dat verteld.

De globalistische elite heeft de afgelopen drie jaar een hel gemaakt voor de meerderheid, maar wij hebben stand gehouden, onze waardigheid behouden en hun leugens één voor één ontmaskerd.

Maar wij, de mensen, zijn nog maar net begonnen.

Maak kennis met Pascal Najadi, de zoon van Hussein Najadi, een bankier die in 1971 samen met Klaus Schwab het World Economic Forum oprichtte en er 10 jaar later mee stopte omdat hij niet met een goed geweten kon werken aan het doel om meer dan 90 procent van de mensheid te elimineren als onderdeel van Schwabs obsessieve ontvolkingsagenda.

Pascal Najadi werkt nu samen met openbare aanklagers die een zaak tegen Schwab en het WEF aan het opbouwen zijn en overhandigt de documenten, computers, verslagen en archieven van zijn vader.

De jongere Najadi heeft een goede staat van dienst als het gaat om het ten val brengen van globalistische tirannen. Hij was de man die een rechtszaak startte tegen de Zwitserse premier Alain Berset wegens liegen over Covid-vaccins, wat leidde tot zijn plotselinge ontslag in juni vorig jaar.

  Hebben wij de moed om de Grote Reset af te slaan?

De mondiale elite is doodsbang dat hun hoofd als volgende op het hakblok ligt.

De tijd is gekomen om de elite ter verantwoording te roepen voor haar misdaden en WEF insiders zoals Najadi werken samen met aanklagers om waterdichte zaken op te bouwen tegen sleutelfiguren zoals Schwab, Gates en Fauci voor de komende Neurenberg 2.0 processen.

De Covid-pandemie en de daaropvolgende juridisch-politieke manoeuvres van de WHO hebben het duidelijk gemaakt. De mondiale elite is aan haar eindspel begonnen om een één wereldregering in te voeren.

Maar wij mensen worden wakker en we laten dit niet gebeuren.

Het is niet alleen Zwitserland. Genève mag dan het hoofdkwartier zijn van de globalistische elite, maar de plaats delict strekt zich uit over de hele wereld.

De wereld wordt wakker voor de waarheid over de globalistische elite en zogenaamde “samenzweringstheorieën” worden in een alarmerend tempo ontmaskerd als samenzweringsfeiten. De elite weet dat ze zich niet veel langer in het volle zicht kan blijven verstoppen.

WEF Young Global Leaders zoals Jacinda Ardern in Nieuw-Zeeland, Emmanuel Macron in Frankrijk en Justin Trudeau in Canada trillen op hun benen nu hun misdaden worden ontmaskerd.

Kijk:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Duurzaamheidsrage – “Great Reset” in Nederland schrijdt voort


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne Oorlog: Rusland dringt op naar het westen. Komt er snel een groter Russisch offensief?
Volgend artikelHoofd Pentagon: Als Oekraïne wordt verslagen, zal de NAVO in oorlog zijn met Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. De vraag komt bij mij op, waarom niet in Europa? Landen worden geinfiltreert in z.g. democratieën. Oftewel ongekozen buitenlandse mogendheden, c.q. landverraad. Waar zijn de advocaten, juristen, rechters en militairen? Iedereen heeft hier mee te maken, ook de z.g. bovenlaag, in negatieve zin dan.

  • Nou wat ik mij afvraag waarom kan Rutte een functie krijgen in de WHO dat is de man die hier veel moorden op zijn geweten heeft , maar ja wij zijn de bruikbare idioten van de EU maar ik blijft zeggen ik doe niet mee aan het moorden ik betaal er wel een prijs voor ik wordt steeds geblokkeerd om dat ik haat zou zaaien , dus als je niet mee doet aan moorden dan zaai je haat ik zelf denk dat het niet meer gekker kan worden.

 2. Ik heb weinig vertrouwen in dit soort zweverige toespraken die mij teveel lijken op Q-anon en de Galactische federatie die van alles voorspellen maar waarvan er nog nooit iets van is uitgekomen. Hoe zit het met Fullmilch die Duitse advocaat die wel even allemaal zou regelen en de WEF hyena’s zou aanklagen. De elites hebben het wel geregeld en de advocaat zit nu in plaats van hun in de bak.
  Hoe zit het in Nederland met de BPOC die een paar jaar terug zoveel feiten verzamelde over de covid misdaden? Worden die bestanden wel of niet gebruikt door de onderzoekscommissie?

  • De NLse BPOC heeft alles naar Duitsland gestuurd en die man is helaas iligaal opgepakt.
   Ook is op die vader en dochter van de BPOC een aanslag gepleegd. Maar ze zijn toen als nog doorgegaan en hebben toen alles veilig overgebracht naar Duitsland en wat daar verders mee is gebeurt weet ik niet.

   • Niets over in de Nederlandse kranten of radio of hoe dan ook. Overduidelijk dat de mainstreammedia in hun totaliteit werkelijk waar zo rot als een mispel zijn; wegkijken, verdraaien, achterhouden, afleiden, overdrijven, en dan met name op de grote onderwerpen. Alles, maar dan ook werkelijk alles betreffende de EU wordt als heilig, positief, of levensbelang etc afgeschilderd. Daarnaast is alle berichtgeving omtrent klimaat/energie/milieu/duurzaam/covid/Oekraïne/Trump/woke/ gender in wezen één pot nat, tot en met de stadsbladen en wijkkranten aan toe. Objectiviteit en weldenkendheid, realiteitszin, variëteit of eigenheid: zijn er niet. TV idem dito.
    Dat al die hoofdredacteuren (meestal personen met een journalistieke achtergrond) zichzelf nog in de spiegel kunnen aankijken.
    Een schande is het…

 3. @Matt : wie heeft de macht om de openbaringen van Pascal Najadi te laten publiceren op de website van CNBC, een paar weken geleden? Zonder wederwoord van de journalisten van die zender. Waarom heeft RT hem geïnterviewd in zijn hoedanigheid van klokkenluider? Dat zouden ze nooit doen mocht de Russische regering hem niet au sérieux nemen. Hij is ook al in andere internetkanalen aan bod gekomen. Ook de bekende Amerikaanse Dr. Drew heeft hem al geïnterviewd. Najadi is echt géén kleine vogel. Je kunt hem volgen via Telegram : https://t.me/s/PascalNajadiNEWS

  • Weet je wat….die k.t ” elite” heeft nog nooit of niet angst gevoeld….maar als de massa gast hen opzoekken …dan weeten ze dat! Wat kan politie straks…paar duizent mensen neerschieten, en dan..?? Gaan ze hele volk neerschieten…ik denk het niet!! Milošević dacht in Belgrado 5 oktober 2000 dat politie op hem zou luisteren..mooi niet…hij had Servië toen ook van binnenuit kapot gemaakt..en was ie door de zelfde politie gearesteerd!…

  • Laat die koppekes er nu maar aan zitten. Steek ze gewoon allemaal in het kleine hokje zonder deur of raam. De natuur zal zijn werk wel doen, en het kost niks .

 4. Het is wachten op de eerste. Dan gaat het balletje wereldwijd rollen. Ja ook jij De Jonge en ik hoef er niks voor te doen, doen de gevaccineerden wel die toen van je mochten dansen met Jansen.

 5. Wees maar niet bang….als de wef en who gedemonteerd zijn komt VN met hun back up plan om de hekken te sluiten en op slot te doen. Wij allemaal juichen omdat sommige puppets onder de bus gegooid worden en ondertussen dezelfde diabolische praktijken uitgevoerd door VN.. deze zogenaamde ontmaskering zal wel bij t plan horen..wie is de mol 2.0.

   • Ze gaan ook voor de bijl…hoort bij t draaiboek..en daar mogen we echt wel plezier aan beleven. Maar dat wil niet zeggen dat we klaar zijn, deze aankomende arrestaties en berechting horen erbij. Ingecalculeerd schadepakket ofzo..
    Ik heb niet t gevoel dat we er vanaf zijn, integendeel, mijn intuïtie staat op scherp!

 6. Het zal de grove kaasschaafmethode moeten worden……te beginnen bij de kabinetten in een verwoest europa…dan de top-ambtenaren op de ministteries….dan de gehele rechtelijke proleten en corrupte d66 rechters…..dan de provinciale staten en gemeentelijke wethouders en burgermeesters…..dan de groot-kapitalisten o.a. bij shell en unilever en vele anderen….dan de politiecommissarissen, die walgelijke top daar die befehl gaven om onschuldige(oudere) burgers te molesteren tijdens vreedzame demonstraties…..dan de militaire top….die leugenaars en oorloghitsers…. dan de medische oplichters en massa-moordenaars die de gifprikken hebben gezet en nu nog steeds zetten…waanzin..MAAR ALS EERSTE….DIE DOOR EN DOOR VERROTTE KLIEK OP HET MEDIAPARK….
  Alle publieke zenders stoppen en alle medewerkers opsluiten en een VRIJE PERS oprichten.
  Kortom een giga hoeveelheid aan opruimwerkzaamheden ….maar ik heb er zin an!

  • We kennen ze profeet. We kennen ze. Zij wisten waar de ongevaccineerde woonden. Die zouden wel opgezocht worden. Dat mes snijdt aan 2 kanten.

   • Ik vind het altijd nog jammer dat die hufter van een de jonge niet persoonlijk bij mij aan de deur kwam om mijn mouw op te stropen.

  • Ik kan niet wachten, mijn beste.
   En inderdaad: het grootste gif komt van het Mediapark.
   Degenen die daar aan de knoppen draaien, ‘besturen’ indirect het land of bepalen hoe het land (en de wereld) eruit ziet dan wel moet zien en dat de dingen zo zijn, omdat zij dat zo laten zien en het dus zo is en er vooral geen dingen zijn die er dus niet zijn, want anders zonden we die wel uit bla-bla-bla. Vanzelfsprekend is de eindregie in zéér stevige handen van -met name- Den Haag, alhoewel Brussel via Bertelsmann (= RTL457, RTL Z en de productiemaatschappij Blue Circle (gevestigd in voormalige AVRO-pand) een zo niet nóg grotere vinger in de pap heeft.
   Als politieke partij speelt D66 een uitermate kwalijke rol in dit verband, temeer daar zij weten dat zij het begrip ‘democratisch’ op alle fronten tarten dan wel schaden.
   BNN/VARA/Joop.nl is nagenoeg een links-radicale, fascistoïde organisatie te noemen, bijkans op het terroristische af. Echt, zonder dollen.
   Onthoud:100% gefinancierd door belastinggeld.
   Bizar om te beseffen min of meer…

 7. Als wij die moordenaars van diverse organisaties dan moeten wij niet alleen 1 miljoen huizen bouwen voor de gelukzoekers maar ook nog minimaal 500.000 cellen om al die criminelen in op te sluiten wat gaat dat allemaal niet kosten, mijn voorstel is open werkkampen te maken en ze laten werken tot hun dood vieren twintig uur lang.

  • nee Gijp ? Fema kampen open stellen voor dit soort mensen mannen en vrouwen apart op sluiten en flink wat prikkel draad er om heen zo dat zei er niet uit kunnen komen een paar barrakken neer zetten zo dat ze wel uit de regen kunnen maar geen ramen en deuren erin plaatsen en laat ze dan maar weg rotten minimaal eten zou dus een uit komst zijn en ? flink wat meel wormen en andere troep voeren zo dat ze weten wat ze ons aan het voeren zijn dat ze dat zelf mogen eten wie haat zaait zal het ook zelf vreten .

 8. Het zou kunnen dat ze juist omdat ze in paniek zijn nog wat aanvallen zullen doen tegen de mensheid. Er schijnen Gates-muggen te zijn verspreid in Brazilië en in Peru die dengue veroorzaken. Deze muggen komen mogelijk uit de oekraïnische labs. Een dergelijke actie heeftin de jaren ‘80 in Cuba plaats gevonden. In Italië wordt er al over deze plaag gesproken waar het al jaren stikt van de tijgermuggen. Een “vaccin” is hier al toegelaten……

 9. Another mark against the WEF leaders and conspirators. Obama had basically the same words about TV stations in the past, more controlled. These people or ill minded and mean spirited, spewing the lies. Just looking at their quotes in the past says it all. Take Bush he said: “You can fool some of the people all the time, and those are the ones you want to concentrate on.” Obama quote: Change will not come if we wait for some other person or some other time. We are the ones we’ve been waiting for. We are the change that we seek. Herbert Bush: “Think about every problem, every challenge, we face. The solution to each starts with education.” Remember no child left behind. UN ironically uses “no one left behind” in all their indoctrinations.

 10. Another mark against the WEF leaders and conspirators. Obama had said the same words about TV stations in the past, more controlled. These people or ill minded and mean spirited, spewing the lies. Just looking at their quotes in the past says it all. Take Bush he said: “You can fool some of the people all the time, and those are the ones you want to concentrate on.” Obama quote: Change will not come if we wait for some other person or some other time. We are the ones we’ve been waiting for. We are the change that we seek. Herbert Bush: “Think about every problem, every challenge, we face. The solution to each starts with education.” Remember no child left behind. UN ironically uses “no one left behind” in all their indoctrinations.

 11. Niemand hierboven in de commentaren, noch in het verdienstelijke artikel, spreekt over de enige oplossing, een spirituele oplossing, te beginnen met een persoonlijke bekering, terug naar de bekende woorden, die Christus ons gegeven heeft toen Hij zei, “Ik ben de weg, de waarheid en het leven”, en “niemand komt tot de Vader, dan door Mij” (Joh. 14 : 6). Niemand hierboven memoreert dat het duivelse WEF krapuul van de Synagoge van satan (Ap. 2:9, 3 : 9) heeft kunnen woekeren in alle Westerse landen, door het politieke vacuum, getrokken door het verdwijnende Christendom sinds de jare 1960. Daar ligt de essentie van het probleem. Een politieke oplossing volgt enkel op een spirituele opleving. Onze maatschappelijke crisis is een spirituele crisis. De grote meerderheid der Christenen heeft de Kerk van altijd, links heeft laten liggen en van de eens protestante kerken is niets meer over. Al die massa’s voormalige Christenen zijn onverschillig geworden, en de meeste jongeren stemmen op de neo-communisten van Groen Links, beter bekend als de Groene Khmer, verwijzend naar de massa moordenaar van de beruchte communist Pol Pot.

  • Hallo, jij kan er enkel goed aan doen om eens Rudolf Augstein, oprichter van Der Spiegel, te lezen. Bijna al zijn boeken geven genezing van de bijbel ziekte.

   • Ok senior, dus een paar boeken van één of ander mens uit welk jaar dan ook, zou meer waarheid bevatten dan een boek wat al duizenden jaren oud is en is geïnspireerd door God zelf.. ik zal ‘m omdraaien voor je: jij kan er enkel goed aan doen om je te gaan verdiepen in de bijbel, geeft genezing van de misleiding en leugens van boeken zoals jij noemt🙌👌

 12. Ik geloof er helemaal niks van!! Een zaak aan het opbouwen.. pff, hoeveel bewijslast heb je nodig? Hoeveel dood en ellende wil je eerst zien? Fals flag bullshit.. volg de geldstromen en alles is helder, alles!!! Ze brengen dit alleen maar naar buiten omdat ze wel degelijk bang zijn voor de wakkeren, en ons rustig willen houden..word aan gewerkt hoor, wij van wc-eend zullen wc-eend aanpakken..

 13. Dit artikel is een zoveelste ‘praat voor de vaak’-artikel om de sheeple rustig verder te laten dromen. Er gebeurt immers helemaal niets, behalve de ondergang van de westerse beschaving (?). Hoe lang nog draaien al die ‘hoera’-berichten ons een rad voor de ogen ? Onder de gewone burgers is er niemand die wat kan / durft te ondernemen, en daarbij blijft het.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in