Een Duitse arts, Dr. Barbel Ghitalla, heeft bloedanalyses of “uitstrijkjes” gemaakt van haar gevaccineerde patiënten en een flesje van het vaccin van Johnson and Johnson in handen gekregen. Gealarmeerd door wat zij in de uitstrijkjes zag, besprak zij haar bevindingen met een andere medische collega, Dr. Axel Bolland, en twee advocaten. Dit werd opgenomen in een video, waarin Dr. Jane Ruby hieronder het met Stew Peters bespreekt, schrijft Europereloaded.com.

Hier zijn enkele hoofdpunten:

  • De bloeduitstrijkjes van deze gevaccineerde mensen laten zien dat rode bloedcellen (RBC) een positieve lading hebben gekregen (in plaats van een negatieve, waardoor bloedcellen andere afstoten en alleen blijven) die hen in staat stelt zich op elkaar te “stapelen”. Dit is typisch voor bloedkanker. Men noemt dit “rouleaux” formaties. Dus de injecties veranderen de elektronlading in de RBC’s naar positief.
  • Er zijn ook opgerolde stukjes aanwezig met een metaalachtige glans. Ze absorberen geen licht zoals de RBC’s doen.
  • De artsen en advocaten in de video met Dr. Gitala denken dat dit het begin is van trombotische activiteit. Het niveau van rouleaux formaties in deze bloedmonsters is ‘ernstig’. We kijken naar ernstige schade aan de bloedvaten.
  • Van het flesje Johnson and Johnson-vaccin dat zij heeft verkregen (het heeft een partijnummer en een vervaldatum), vertonen de monsters stijve structuren/lijnen met kleine witte puntjes ertussen. (zie afbeelding rechts)
  • Andere artsen hebben ook bloeduitstrijkjes genomen die identieke formaties in het bloed laten zien. (Zie Dr. Philippe van Welbergen)
  • Volgens de advocaten van Dr. Gitala’s groep is er een schromelijk gebrek aan geïnformeerde toestemming.
  • Ruby dringt er bij artsen op aan hetzelfde te doen voor hun gevaccineerde patiënten.
  VS gezondheidsautoriteit CDC bevestigt dat COVID-vaccinatie risico op auto-immuun hartziekte met 13.200% verhoogt

Peters: “Het is geen kwestie van ‘uw keuze’, want mensen weten eenvoudig niet wat ze kiezen.”

Het blijkt een giftige injectie te zijn… Mensen die zich niet uitspreken zijn medeplichtig.

Bloed van gevaccineerde mensen onderzocht, Duitse artsen onthullen gruwelijke bevindingen Bitchute-kanaal.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Mike Yeadon: “Vaccinpaspoorten zullen een toegangspoort zijn tot massamoord, in de miljarden”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGevaccineerde Australische minister krijgt aangezichtsverlamming bijwerking tijdens live uitgezonden COVID-19 persconferentie
Volgend artikelGezondheidsautoriteiten dringen aan op boosterprikken om de massa’s te doden voordat ze volledig wakker worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Ik ben zo blij met frontnieuws; ik kan hiiermee de gevaccineerden (die altijd gelijk hebben) goed om de oren slaan.
  Mijn dank is groot,
  Inge

   • Sorry Bart of je doet je dom voor .of je bent dom .. snap je nou niet dat ze je aan het vermoorden zijn? Of is de spuit al in je hoofd geslagen .. nos en alle andere zrnders zullen deze berichten nooit plaats want dat is tegen de regels van de regering.. jij bent precies wat ze nodig hebben .een schaap . Slaap en geniet er nog maar effe van .zolang je nog leeft .van harte hoop ik dat je vredig inslaapt . Mocht je niet meer wakker worden . Fijne reis waar je ook heen mocht gaan .

 2. Frontnieuws ! Ik wil je ook ZO enorm bedanken voor alle waarheidsgetrouwe artikelen tegenover de MSM : een groot stinkend moeras van leugens !
  Voor jullie G?Ds rijke zegen en bescherming toegebeden !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in