Professionele sporters worden verondersteld tot de fitste mensen op aarde te behoren. Waarom vallen er dan plotseling ongekend veel van hen dood door hartkwalen? Volgens officiële statistieken is het aantal atleten dat sinds begin 2021 doodgevallen is, omhooggeschoten in vergelijking met het jaarlijkse aantal sterfgevallen onder atleten dat geregistreerd werd vóór de invoering van de Covid-prikken.

Een waarheidsgetrouwe media zou deze sterfgevallen op de voorpagina’s belichten, en alles uit de kast trekken om de feiten rond de sterfgevallen te onderzoeken. Wij leven nu in een heel andere wereld, bericht Newspunch.com.

Het maandelijkse gemiddelde aantal sterfgevallen tussen januari 2021 en april 2022 ligt 1.700% hoger dan het maandelijkse gemiddelde tussen 1966 en 2004, en de huidige trend voor 2022 tot nu toe laat zien dat dit kan oplopen tot maar liefst 4.120% als het toegenomen aantal sterfgevallen doorzet. Het aantal sterfgevallen in maart 2022 ligt al drie keer hoger dan het vorige jaargemiddelde.

Expose-news.com meldt: Volgens een wetenschappelijke studie van de “Division of Pediatric Cardiology, University Hospital of Lausanne, Lausanne, Switzerland, die in 2006 gepubliceerd werd, waren er tussen de jaren 1966 en 2004 1.101 plotselinge sterfgevallen bij sporters onder de 35 jaar.

Nu hebben wij, dankzij het team van GoodSciencing.com, een uitgebreide lijst van atleten die in elkaar gestort en/of gestorven zijn sinds januari 2021, een maand nadat de eerste Covid-19 injectie aan het grote publiek werd toegediend.

Omdat het zo’n lange lijst is nemen wij die niet op in dit artikel, daarom is die volledige lijst hier te bekijken.

De volgende grafiek toont het aantal geregistreerde instortingen en sterfgevallen van atleten tussen januari 2021 en april 2022, met dank aan de hierboven gelinkte lijst –

  Kijk: Aziatische verslaggeefster stort live in tijdens de VN-conferentie over klimaatverandering

Zoals u kunt zien is er vanaf januari 2021 ongetwijfeld een stijging geweest, de vraag is of die gewoon was en te verwachten.

In totaal zijn er tussen 21 januari en 22 april in totaal 673 sporters bekend die gestorven zijn. Dit aantal zou echter veel hoger kunnen liggen. Dat is dus 428 minder dan het aantal dat tussen 1966 en 2004 gestorven zou zijn. Het verschil hier is echter dat de 1.101 sterfgevallen zich over 39 jaar hebben voorgedaan, terwijl de 673 recente sterfgevallen zich over 16 maanden hebben voorgedaan.

De volgende grafiek toont het aantal geregistreerde sterfgevallen bij atleten in verschillende tijdsperioden –

Het jaarlijks gemiddeld aantal sterfgevallen tussen 1966 en 2004 komt neer op 28. In januari 2022 vielen er 3 keer zoveel atleetdoden als dit vorige jaargemiddelde, evenals in maart 2022. Dit wijst dus duidelijk op een probleem.

Het totaal van 2021 komt neer op 394 sterfgevallen, 14x hoger dan het jaargemiddelde van 1966 tot 2004. Het totaal van januari tot april 2022, een periode van 4 maanden, komt overeen met 279 doden, 9,96x hoger dan het jaargemiddelde tussen 1966 en 2004.

Als we echter het jaargemiddelde van 1966 tot 2004 door 3 delen om het gelijk te stellen aan het aantal doden van 4 maanden tot nu toe in 2022, krijgen we 9,3 doden. Dus in feite zijn er in 2022 tot nu toe 10x meer doden gevallen dan het verwachte percentage.

De volgende grafiek toont het maandelijkse gemiddelde van het aantal geregistreerde sterfgevallen bij atleten –

Dus tussen 1966 en 2004. is het maandelijkse gemiddelde aantal sterfgevallen gelijk aan 2,35. Maar tussen januari 2021 en april 2022 komt het maandgemiddelde neer op 42. Dat is een stijging van 1.696%.

  Het Amerikaanse Rode Kruis ligt onder vuur omdat het van ontvangers van een COVID-19-vaccin verlangt dat ze de hotline bellen om te zien of ze nog in aanmerking komen voor bloeddonatie

Waarom is zo’n dramatische stijging?

Het antwoord ligt waarschijnlijk in de invoering van een experimentele injectie die zogenaamd bescherming zou bieden tegen de ziekte van Covid-19, maar in plaats daarvan onnoemelijke schade aan het immuunsysteem en hart- en vaatproblemen veroorzaakte.

Uit een studie van 566 patiënten die hetzij de vaccins van Pfizer, hetzij die van Moderna kregen, blijkt dat de tekenen van cardiovasculaire schade na de 2e injectie sterk toenamen. Het risico op hartaanvallen of andere ernstige coronaire problemen was maanden nadat de vaccins waren toegediend meer dan verdubbeld, op grond van veranderingen in markers van ontsteking en celbeschadiging.

De patiënten hadden een risico van 1 op 4 voor ernstige problemen na de vaccins, vergeleken met 1 op 9 daarvoor. Hun 5-jaars risico op een hartaanval ging van 11% naar 25% dankzij de vaccins (dat is een toename van 227%).

Dr. Steven Gundry, een arts uit Nebraska en gepensioneerd hartchirurg, heeft de bevindingen gepresenteerd op de Scientific Sessions van de jaarlijkse conferentie van de American Heart Association in Boston op 12-14 november. Een samenvatting van zijn artikel is op 8 november gepubliceerd in Circulation, het wetenschappelijke tijdschrift van de AHA.

https://www.opindia.com/2021/11/mrna-covid-19-vaccines-increase-possibility-of-coronary-diseases-study/amp/
https://www.ahajournals.org/doi/abs/10.1161/circ.144.suppl_1.10712?s=09

Maar we hoeven echt niet verder te kijken dan het aantal gevallen van myocarditis veroorzaakt door Covid-19 vaccinatie. Myocarditis is een aandoening die een ontsteking van de hartspier veroorzaakt en het vermogen van het hart om bloed te pompen vermindert, en snelle of abnormale hartritmen kan veroorzaken.

Uiteindelijk verzwakt myocarditis het hart, zodat de rest van het lichaam niet genoeg bloed krijgt. Er kunnen zich dan stolsels in het hart vormen, wat tot een beroerte of hartaanval kan leiden. Andere complicaties van de aandoening zijn plotselinge hartdood. Er bestaat geen milde versie van myocarditis, het is zeer ernstig, omdat de hartspier niet in staat is te regenereren. Als de schade eenmaal is aangericht, kan de klok dus niet meer teruggedraaid worden.

  WHO plant nieuw "pandemieverdrag" voor 2024

De volgende grafiek toont de meldingen van myocarditis aan het U.S. Centers for Disease Control’s Vaccine Adverse Event Reporting System per jaar –

Hartschade is alomtegenwoordig bij de gevaccineerde bevolking, en de schade wordt op meerdere manieren vastgesteld. Het aantal gevallen van acuut hartfalen is nu 475 maal zo hoog als het normale basisaantal in VAERS. Het aantal tachycardieën is 7.973 keer zo hoog als het normale aantal. Het aantal acute myocardinfarcten is 412 maal zo hoog als de uitgangswaarde. De percentages inwendige bloedingen, perifere slagadertrombose, occlusie van de kransslagaderen zijn alle meer dan 300 maal het basistarief.

Volledig gevaccineerde mensen lijden als nooit tevoren.

Er is geen genie voor nodig om te bedenken dat de Covid-19 vaccinatie de reden is dat het maandelijkse gemiddelde aantal sterfgevallen onder atleten nu 1.700% hoger ligt dan het verwachte percentage.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het falen om het bestaan van het virus te bewijzenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSta op. Spreek u uit. Verzet u. Creëer rimpelingen
Volgend artikelDe mythe van de HIMARS “game changer” – Door de Amerikanen geleverd raketsysteem is doeltreffend, maar het zal Oekraïne niet de overwinning brengen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Vaccin nemen is hetzelfde als een frikandel nemen, aldus schoolmeester Hugo de Jonge. Zal dus door het klimaat komen de dramatische sterftecijfers ook onder sporters, die allen de Hugo’s aangeprezen frikandellen hebben genomen.
  ” Dansen met Jansen, ” was ook de slogan van Hu-goot de Jonge om jongeren richting de dood te lokken.
  Het is niet te verteren in wat voor wereld wij zijn beland!

  • Tja…als je mijn omgeving dan tracht te vertellen dat er artsen zijn die in de bak zitten omdat ze niet vaccineren en anders adviseren dan geloven ze me niet. Ze denken Iran of zulks landen, ik zeg nee in Duitsland. Er zijn professoren die uit hun ambt zijn gezet en of naar Zwitserland gevlucht die voordien werkzaam waren in de procedures voor vrijgave van vaccinatie (dus werkzaam voor de staat) en publiceren over de waanzin ervan. Dat stuit op ongeloof. Dan kan ik zeggen het is zoveel makkelijker dat ik de alternatieve media moet doorspitten en “jullie” alleen de TV aanzetten om te horen wat goed voor jullie is.

   Ik heb nu meegekregen dat 3 voetballers in Duiste liga lijden aan teelbal kanker (dertigers) dat een zeldzame kankervorm is in Duitsland, dat ze maar allemaal bang worden die vaccinatie helden. Ballen eraf!

 2. Het grote aantal overlijdens bij sporters komt door dat gevaarlijke vleermuis killer virus uit een Chinees lab die overgewaaid is naar ons. Gelukkig hadden we een wereldwijde lockdown en avondklok waardoor we de grote schade konden voorkomen beperken, en ook veel mensen hebben kunnen redden met een nieuwe vaccinatie van weldoener Bill Gates. We zijn hem veel verschuldigd. Het killer virus zal nu voor altijd onder ons blijven en de enige manier om ons te beschermen is allemaal een mondkapje op en een digitale code laten inbouwen in de hersenen. Alleen dan zijn we pas echt veilig! Wees geen egoist ! Doe het voor een ander ! Hou er rekening mee dat we vanaf nu ook talloze nieuwe varianten onder ons hebben ineens. zoals de konijnen pokken. en allerlei diersoorten. Hou u zelf op de hoogte bij de Fabeltjeskrant van de NOS en WEF. We hebben geen keus .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in