Landen in heel Europa hebben te maken met ongewoon hoge percentages onverwachte sterfgevallen en schijnbaar weet niemand waarom. In Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Groot-Brittannië sterven mensen in een ongewoon hoog tempo. Artsen en wetenschappers zeggen dat ze verbijsterd zijn omdat covid niet de directe oorzaak is van de toename. Waarom plaatst niemand vraagtekens bij het covid “vaccin” en de mogelijke bijwerkingen ervan?

Wanneer wetenschappers en statistici zeggen dat ze “geen reden kunnen aanwijzen” voor de snel stijgende sterftecijfers, negeren ze de olifant in de kamer en zeggen ze “we weigeren een reden aan te wijzen”. Dit alles zou in een myocardiale minuut kunnen worden gestopt met de wereldwijde stopzetting van mRNA-injecties, schrijft RMX.news.

Sinds april is het sterftecijfer in Europa sterk gestegen met gemiddeld 11 procent. Wat deskundigen verbaast, is dat deze sterfgevallen niet rechtstreeks verband houden met de coronavirus-pandemie.

In Nederland sterven volgens de Volkskrant, een van de prominente kranten van het land, wekelijks honderden mensen meer dan normaal. Dit betekent dat sinds het voorjaar ongeveer 5.000 meer sterfgevallen worden geregistreerd dan in de periode vóór het coronavirus. Wetenschappers zijn verbaasd over de reden, maar de Nederlandse gezondheidsdiensten weigeren gegevens vrij te geven over de oorzaak van de sterfgevallen, omdat dit volgens hen te maken heeft met privacyoverwegingen.

Sommigen hebben deze aanpak bekritiseerd, waarbij de populaire Nederlandse commentator Eva Vlaardingerbroek zei dat de privacy van de gezondheid algemeen werd opgeschort toen de Nederlandse regering besloot de vaccinatiestatus van iedereen te controleren voordat men restaurants en winkels binnenging.

Het sterfteoverschot is elders echter nog erger, waarbij de Duitse toonaangevende krant Die Welt meldt dat de situatie vooral in Spanje dramatisch is. In juli 2022 registreerde Spanje bijna 10.000 meer sterfgevallen dan in dezelfde maand van 2019, terwijl in Duitsland het stijgende sterftecijfer niet zo dramatisch was, maar nog steeds zorgwekkend.

  Befaamde Covid-vaccin promotor merkt te veel plotselinge sterfgevallen op onder zijn vrienden, "Kampioenen van de wereldgezondheid"

Tot op zekere hoogte kan het stijgende dodental in Spanje worden verklaard met coronavirus-infecties, maar slechts 1.872 sterfgevallen werden toegeschreven aan Covid-19, en nog eens een vijfde was te wijten aan de extreme temperaturen deze zomer, volgens de statistieken geanalyseerd door het gezondheidsinstituut Carlos III, dat gespecialiseerd is in het monitoren van hitteschade.

Veel van de sterfgevallen kunnen echter niet worden verklaard, een feit dat wordt erkend door de Spaanse regering, die een gedetailleerd onderzoek heeft gelast waarvan de resultaten over zes maanden worden verwacht. Volgens sommige deskundigen is het nu al duidelijk dat het onderzoek zich niet moet richten op Covid-19 of de hitte.

“Noch Covid, noch hittegolven verklaren wat hier gebeurt”, aldus Salvador Peiró, hoofd onderzoek van de Fundación de Investigación Sanitaria y Biomédica de la Comunidad Valenciana.

Peiró noemt het stijgende dodental “onbegrijpelijk”, vooral omdat hij onder de overledenen veel oude en chronisch zieke mensen ziet. Hoewel deze groep gemiddeld sterk gevaccineerd is, lopen zij toch het meeste risico om aan Covid-19 te overlijden.

“We dachten dat het coronavirus de zwaksten al te pakken had”, aldus Peiró, maar nu sterven deze ouderen in zeer hoog tempo.

In Groot-Brittannië sterven elke week tot 1.000 mensen meer dan het gemiddelde in voorgaande jaren, maar gezondheidsdeskundigen hier, die bekend staan om hun expertise bij het analyseren van gezondheidsgegevens, zijn naar verluidt verder met het vaststellen van de redenen achter de aanzienlijke toename van het aantal sterfgevallen.

De Britse dienst voor nationale statistieken (ONS) publiceerde begin augustus een rapport getiteld “Directe en indirecte gezondheidseffecten van Covid-19 in Engeland”, dat internationaal de krantenkoppen haalde. De auteurs onderzochten hoe het gezondheidszorgsysteem op de pandemie reageerde en stelden vast dat er een verband bestond tussen de lockdowns en de angst voor Covid-19, wat resulteerde in een drastische vermindering van de diagnose van andere ziekten. Met andere woorden, mensen waren ofwel te bang om zich te laten onderzoeken in een ziekenhuis of bij hun arts, ofwel werden door de crisis in de gezondheidszorg geen diagnoses gesteld omdat Covid-19-patiënten voorrang kregen.

  Gevaccineerde mensen zenden MAC COMPUTER ADRESSEN uit; Wat veroorzaakt dit fenomeen?

Het rapport, waarin het tempo van de diagnoses tijdens de pandemie werd onderzocht, stelde vast dat tot 141.000 gevallen van hartziekten, 26.000 beroertes en 60.000 gevallen van diabetes onopgemerkt bleven. Tegelijkertijd constateren de auteurs een dramatische toename van geestesziekten en alcoholisme.

Als de bevindingen van het rapport ook elders worden bevestigd, is het overtuigende bewijs geleverd dat de lockdowns alleen al een schadelijk effect hadden op de volksgezondheid en mogelijk verantwoordelijk zijn voor tienduizenden doden in heel Europa.

In Duitsland stierven alleen al in juli 85.285 mensen, een stijging van 12 procent ten opzichte van het gemiddelde aantal in juli voor de jaren 2018 tot 2021, aldus het Bundesamt für Statistik (Destatis). In één week van juli lagen de sterfgevallen ruim 24 procent hoger.

Wetenschappers en statistici in Duitsland kunnen echter ook geen reden toeschrijven achter de snelle stijging van het aantal sterfgevallen, omdat de gegevens achter de sterfgevallen niet beschikbaar zijn voor het publiek.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VAIDS neemt toe: Het meest gevaccineerde land in Europa beleeft de hoogste oversterfteVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBakkerij verkocht blauw-gele Oekraïne-gebakjes – en wordt nu geconfronteerd met faillissement
Volgend artikelAardgastekort verergert in Europa en zal komende maanden voedselcrisis veroorzaken: Rapport
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. De gehele westerse gemeenschap gelooft nog steeds dat de artsen vechten voor hun leven Dat was in de jaren 50 van de vorige eeuw wel zo maar sinds 2020 niet meer door de ontvolkings waanzin van de G7 die de wereld bevolking wil wijzigen tot 1 miljard Hoe dan? Door het gebruik van angstzaaierij dat je niet zal sterven als je spuiten voor allerlei kwalen neemt zoals Cocid 19 spuiten

 2. …ik denk dat zelfdoding onder jongeren een uitschieter is, met alle shit die de MSM over ze heen gooit, de LQBTGXYZ onzin en iedere keer dat de planeet en de ijsberen dood gaan….de injectiedwang met zachte doch dwingende hand….de MSM is absoluut de grootste doodsoorzaak in Nederland, erger dan kanker, want de MSM is de kanker…

  • Elke keer dat de ijsberen dood gaan dat neb je juist .Deze zouden al 10 jaar geleden uiygestorven volgens die groengekken. Nu moeten ze afgeschoten worden omdat er teveel zijn.

 3. De film The Matrix is de realiteit waar we in leven. De meesten leven in hun bubble, bang hun baan te verliezen als ze kritische vragen stellen, bang om hun status te verliezen, bang om relaties te verliezen, bang voor de bank dat hun huis bezit, bang voor de deurwaarder, bang voor de overheid, en vooral bang zichzelf in de spiegel aan te kijken en moeilijke vragen te stellen, zoals “heb ik me de afgelopen bijna drie jaar als een verachtelijke lafaard gedragen en ben ik onvergeeflijk dom geweest die injecties te aanvaarden ?” Het is dus vooral een ego ding.

  • Heel goed opgemerkt. De angst voor de spiegel is de grootste. Niemand wil toegeven dat ze erin getrapt zijn. Ik hoop dat een kleine groep van de gevaccineerden zijn schaamte overwint, pas dan gaat het kantelen, dan komt de rest wel mee of wordt in ieder geval een kritische massa bereikt.

  • Zeker. Het ego kan niet toegeven ongelijk te hebben gehad. Dat betekent imagoschade. De schijnpersoonlijkheid verkeert liever in het duister dan het duister binnen zichzelf op te lossen.

 4. Beste Mensen

  Bij werkingen ??
  Hoezo ??
  Vergift kent geen bijwerkingen !!
  De naam zegt het al ….
  Die zit vol met allerlei ziekten
  De dood is het enige bekende eind resultaat

  Dank U

  • Ringo…Dada. eens met u.

   Op 1 ding na. U zegt: “De dood is het enige bekende eind resultaat”

   Maar dat is niet waar….. mensen CREPEREN LETTERLIJK ELKE DAG door allerlei ongemakken in hun lichaam omdat hen immuunsysteem hen in de steek laat.

   De dood is het GEWENSTE Resultaat als je dit (ongewenste ontwikkelingen zoals infecties en hart en zenuw problemen etc.) elke dag moet doorstaan met je eigen lichaam…

 5. Ik weet het wel net zoals alle wakkere mensen .is 3 jaar geleden al voorspeld .maar was allemaal wappie en al meer dan 80 procent van de voorspellingen zijn uitgekomen van de agenda 2030 ze liggen op koers want 80 pr slaapt nog of heeft er voordeel bij

 6. In het voormalige Frontnieuwsartikel:
  ‘Voormalig FEMA agente zegt: “Je zult in principe gedood worden” van 9 juli 2021, staat:
  ‘Als de mensheid op 500.000.000 wordt gebracht, betekent dit dat ongeveer 95% van de mensen ontvolkt zou zijn, aangezien 5% van 8 miljard 500.000.000 is.’

  Ik vraag me af in welk tijdbestek men dit wil realiseren.
  In het geval van 10 jaar, zouden er jaarlijks 750 miljoen mensen moeten overlijden (het totale aantal overledenen tijdens de 2e Wereldoorlog, gedurende 6 jaar, is 50 miljoen).
  Momenteel overlijden jaarlijks ‘slechts’ 160 miljoen mensen. Anderzijds komen er op jaarbasis 370 miljoen nieuwe mensen bij.

  Je hoort weleens verhalen dat gevaccineerden binnen enkele jaren overlijden. Eerlijk gezegd hecht ik hier weinig geloofwaardigheid aan.
  Als dit inderdaad waar zou zijn, zouden er zóveel mensen tegelijk sterven, dat dit teveel opvalt.
  Ik vermoed dat het vaccineren veel eerder een test is, om de blinde gehoorzaamheid van de mensen te onderzoeken.
  Andere testen zullen daarop volgen en men zal steeds verder gaan met dergelijke ‘gehoorzaamheidstesten’, totdat de mensen willoze schepselen zijn, bereid om álle overheidsbevelen uit te voeren.
  Wijlen propagandaminister Goebbels zei ooit, vlak na zijn beroemde ‘Sportpalastrede, Berlijn 1943’ tegen zijn medewerkers: “Ik heb het aanwezige publiek zó opgezweept en zó gek gemaakt, dat, als ik hen zou bevelen om uit het raam te springen, zij het direct, zonder na te denken, zouden doen”.
  Op een dergelijke behandelt ons kabinet (en diens handlangers) het Nederlandse volk nu.
  Het schaapachtige volk heeft volstrekt NIETS van de geschiedenis geleerd. Nou ja, de tijd zal het leren.
  Het nationale symbool, de stoere en krijgshaftige leeuw, bereid tot de strijd, kan beter vervangen worden door een ander symbool: een weghollende angsthaas, of een struisvogel die zijn kop in het zand steekt.

  • Kees H. te H. mooi wat u zegt: “Ik vermoed dat het vaccineren veel eerder een test is, om de blinde gehoorzaamheid van de mensen te onderzoeken.
   Andere testen zullen daarop volgen en men zal steeds verder gaan met dergelijke ‘gehoorzaamheidstesten’, totdat de mensen willoze schepselen zijn, bereid om álle overheidsbevelen uit te voeren.”

   Ik vrees (helaas) dat dit klopt.

   Echter…. IEDEREENS geloof gaat op de proef gesteld worden.

   Geen Religie…. maar gewoon vertrouwen dat het allemaal goed komt.. hoe dan ook..linksom of rechtsom.

   Alle andere geloof dan dát…. zal in een panic state verdwijnen en mee gaan met de propaganda.

   Het wordt (vrees) ik inderdaad nog heeeeeeeeel spannend de komende tijd….

  • De spanning is serieus te voelen.. alsof er een bom op ontploffen staat… spreekwoordelijk gezegd…maar nu dezen daags helaas ook eventueel letterlijk…dan alleen figuurlijk gezegd…..

   Directieleden stappen op zonder financiële tegemoetkoming… Mensen (ook op LinkedIn en Nu.nl) beginnen steeds meer de RODE PIL genomen te hebben (wat goed is) en MEER en MEER wordt “toegestaan” op het MSM Propaganda netwerk / platform zoals Nu.nl.

   ALLES wordt bespreekbaar.

   ALLES wat in het donker is gebeurd komt aan het Licht.

   En dan…………………… we don’t know….. we just don’t know.

   Maar ik geloof in Wonderen…… omdat ik er HEEL VEEL heb meegemaakt en daardoor niet omheen kán (en wil).

   Maar WAT er gaat gebeuren… is een raadsel…….

   ALS We eeen transitie meemaken…. naar Het Hiernamaals bijv…. WENS IK VOOR MEZELF EN IEDEREEN, OOK JULLIE LEZERS, Dat deze transitie…. Ascending VLOEIEND verloopt…..

   Ohhh Lord sta ons allen bij.. zeg maar….

   Zoveel mensen zijn al heen…. door uiteenlopende redenen… This is the end of times… of in ieder geval een einde van EEN tijdperk…… We’ve WOKEN up by now !!

  • Lees de Openbaring in de Bijbel eens.
   2 keer zal 1/3of 1/4 van de mensheid uitgeroeid worden. Oorlog, aardbevingen, pestilentiën, honger, dorst enz. maar ook doordat de krachten de krachten van de kosmos verstoort raken. Sterren zullen uit de hemel vallen.
   Lees de Openbaring, het zal een openbaring voor u zijn.
   U hoeft het niet eens te geloven maar als u het dan ziet gebeuren moet u wel geloven

 7. Ahja, voor die paar procenten meer. Elk jaar komen er ook enkele procenten meer bevolking bij.

  Van een mug een olifant maken, wie wint daar iets bij ???

 8. het is toch zo dat de levensverzekering niet uitbetaald wanneer blijkt dat iemand is overleden aan de gevolgen van de “experimentele prik”, omdat die “vrijwillig” is genomen???
  zou dát de reden kunnen zijn wat betreft de oorzaak van een overlijden??

 9. Hier in Nederland gaan ze as maandag gewoon weer opnieuw prikken.
  Zelfs de QR code moet in de nieuwe wet komen op verzoek van oa de horeca! Bijna een lachertje… wie gaat met de huidige oversterfte, en dat zal doorgaan en met de nieuwe prikken nog versnellen.. de horeca nog bezoeken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in