De overmaat aan sterfgevallen in de maand juli is vijf keer zo hoog als het gemiddelde voor de maand juli, en dit is slechts zeer weinig te wijten aan de hitte of de covid. De oversterfte in de maand juli is vijf keer zo hoog als het gemiddelde voor de maand juli, en dit is slechts zeer weinig te wijten aan de hitte of de covid, bericht 2nd Smartest Guy in the World.

Uit een artikel dat eerder vandaag is gepubliceerd:

Volgens cijfers van het portaal “Mortality Surveillance” van het Portugese Algemeen Directoraat Volksgezondheid was het aantal sterfgevallen in juli 30% hoger dan het gemiddelde dat tussen de jaren 2016 en 2019 werd opgetekend.

In juni was het Portugese oversterftecijfer al het hoogste van Europa, met 23,9% meer sterfgevallen in vergelijking met het gemiddelde voor dezelfde maand in de periode 2016-2019. Deze verontrustende cijfers moeten vergeleken worden met het gemiddelde van de Europese Unie van 6,2%.

Welk bewijs is er in dit stadium van het spel nog meer nodig dat VAIDS ongekende dood en verderf zaait?

De kankerpercentages exploderen, samen met alle andere langzaam dodelijke biowapen-injecties ongewenste bijwerkingen.

Wat moet er nog meer gezegd, geschreven of getoond worden aan deze gehersenspoelde doodscultisten die schreeuwen om hun nimmer aflatende boosters in hun deugdsignalerende massale rituele zelfmoorden?

En zo gaat het verder, zoals het artikel vervolgt:

Meer dan 86% van de bevolking (8.900.000 mensen) heeft ten minste twee doses van het vaccin gekregen. Prachtige paradox! Vooral omdat de cijfers van ernstige of dodelijke bijwerkingen onopvallend beginnen op te duiken, met name wat betreft onverklaarbare coronaire hartziekten bij jongeren, wier goede gezondheid regelmatig gecontroleerd werd in het kader van talrijke sportactiviteiten. Ook de opmerkelijke toename van beroertes bij veertigers is zeer verontrustend.

Onverklaarbare, plotselinge, mysterieuze, toevalligheden in overvloed.

  Italiaanse ambulancebestuurder: De Gevaccineerden eindigen op de Intensive Care

Het debat begint in Portugal nog maar schuchter, maar de mond-tot-mondreclame van artsen en apothekers, gesteund door hun respectieve beroepsordes, met name over de behandelingen die hier worden ontkend, begint zijn effect te hebben op de geïnformeerde publieke opinie.

Als de Portugezen niet snel bij zinnen komen, zal er niet veel meer te bespreken overblijven.

Het volledige artikel kunt u hier lezen.

NIET naleven.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door ontmaskering hebben de demonen die de wereldwijde ontvolkingscampagne leiden hun plannen voor 2022 – 2024 bekend gemaaktVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarschuwing: Door Gates gefinancierde fabriek kweekt 30 miljoen genetisch gemodificeerde muggen per week om in 11 landen uit te zetten 
Volgend artikelNederlandse premier en WEF Global Leader Rutte voert vluchtelingenagenda uit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  1. Mijn broer, 71 jaar, super gezond, nooit ziek, nooit medicatie, nooit geopereerd. December 2021 eerste Pfizer prik, 22 april 2022 tweede Pfizer prik. In mei 2022 klachten slecht zicht. In juni constatering hersentumor, 11 juli operatie, 9 augustus overleden.
    Bedankt ‘wetenschap’ jullie hebben mijn broer vermoord! 😡

    • Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst! Ik hoop dat er ooit gerechtigheid zal komen voor mensen zoals uw broer en miljoenen mensen die bewust zijn vermoord door die gifprik. Er wordt wereldwijd genocide gepleegd en nog weigeren mensen de waarheid onder ogen te zien.

    • hij had de conspiratie theorieën serieus moeten nemen en alles nachecken ! en juist GEEN tv kijken. Maar nu is het te laat. Zoals voor velen. De tv staat daar nog steeds aan. De lijst van vaccinatie doden om mij heen groeit nu al ergens boven de 20 doden, waaronder een aantal beste vrienden overleden. meer volgen nog. ik hou er al rekening mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in