© Nataliya Vaitkevich / Pexels

Achtergrondverhaal: in maart van vorig jaar liet mijn dierbare familielid T zich overhalen om de slow kill biowapen-injectie van Pfizer te nemen. Op weg naar de afspraak belde T mij twee keer op om met mij te overleggen over haar snel naderende medische ingreep.

Een van mijn grootste teleurstellingen was dat ik op dat moment druk was, en dus haar oproepen niet kon beantwoorden. Toen ik veel later op de dag eindelijk met T sprak, was ik diep bezorgd over haar gezondheid, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

Ik liet T zweren dat ze nooit meer zo’n moorddadige injectie zou nemen, en legde haar uit dat deze Emergency Use Authorization-gentherapie niet alleen nooit de overdracht kan voorkomen, maar dat ze een ravage zou aanrichten in haar immuunsysteem, naast andere mogelijke ongewenste bijwerkingen.

Ik legde verder uit dat de dosis het vergif bepaalt, en dat zij in feite buitengewoon gelukkig was dat zij bij haar eerste en enige injectie gestopt was. Ik waarschuwde haar ook dat het PSYOP-19 programma nooit eindigende boosters inhield, en dat zij nooit mocht toegeven aan de onvermijdelijke druk van dokters, vrienden, familie of wie dan ook wat dat betreft.

Twee maanden later:

T keerde terug naar huis van een ontspannende vakantie op Hawaii. Midden in de vlucht kreeg zij een zware hartaanval. Er was geen mogelijkheid om de vlucht om te leiden.

Zij stierf bijna in het vliegtuig.

Op de eerste hulp werd bij haar een absoluut verwoestende hartaanval geconstateerd. Het was, volgens de dokters, een wonder dat zij het overleefd had.

Ik sprak met T toen zij mij eindelijk vanuit haar ziekenhuiskamer belde. T heeft haar uiterste best gedaan om mij op het hart te drukken dat zij geen voorgeschiedenis had van hartproblemen, bloedstolsels, enz.

  Vaccinatieflop: van de 3000 kwamen er slechts 58 voor vaccinatie opdagen -vaccinatiecentrum werd weer gesloten

En toen zei zij zonder een spoor van twijfel dat dit “vaccin” dit met haar hart gedaan had. Een andere verklaring was er niet.

Ik antwoordde dat, aangezien zelfs op dat moment de VAERS-gegevens een ongekende stijging van het aantal gevallen van myocarditis, bloedstolsels en hartaanvallen vertoonden sinds de verspreiding van dit vergif, ik het niet met haar oneens kon zijn.

De volgende dag suggereerde T aan haar cardioloog dat haar hartaanval door het “vaccin” veroorzaakt was. De cardioloog wees haar stelling ronduit van de hand, en zei dat er totaal geen verband bestond en dat het onmogelijk was. Zonder ook maar een greintje twijfel concludeerde de cardioloog van T, ondanks haar uitstekende algemene gezondheid en medische voorgeschiedenis, dat haar hartaanval in feite strikt te wijten was aan natuurlijke oorzaken.

Het wegwerken van de DEATHVAX™ spike-eiwitten:

Na haar ontslag uit het ziekenhuis heb ik voor T een protocol opgesteld met ivermectine, nutraceuticals en peptidentherapieën om de spike-eiwitten en de daarmee gepaard gaande schade te verzwakken. Gezien de manier waarop het gemodificeerde mRNA het lichaam verandert, wist ik dat de behandeling van T voortdurend en voor onbepaalde tijd zou moeten zijn. (Opmerking: in dit artikel is al eerder besproken hoe de injectie met gemodificeerd mRNA-gentherapie de Uracil-component van de vijf natuurlijk voorkomende RNA-nucleobasen verwisselt voor het synthetische Pseudouridine. De eerstgenoemde blijft ongeveer 2 minuten in het lichaam, terwijl de laatstgenoemde voor onbepaalde tijd blijft).

T begon zich vrijwel meteen duidelijk beter te voelen.

Het meervoudige protocol werkte duidelijk.

Snel vooruit, 2 maanden later:

T’s bloedonderzoek kwam stellair terug. De cardioloog was zichtbaar verbaasd over de opleving van alle panelen en de algemene gezondheid.

  Vaccinzeloot Bob Saget boosterdood: Komediant en televisieacteur dood na inenting met booster

Maar T was nog steeds niet helemaal de oude sinds ze de injectie had gekregen. Sommige dagen was zij ongewoon lusteloos, andere dagen leed zij aan slapeloosheid, had vlagen van duizeligheid, hoofdpijn, enz.

Vóór de injectie had zij nooit een van deze symptomen gehad, en zeker niet met zo’n regelmaat.

Gisteren:

T was op een levendig diner aanwezig. Plotseling, midden in een zin, kon zij niet meer spreken.

Er knapte gewoon iets.

Een soort storing in haar hersenen.

Zij kon geen twee woorden meer aan elkaar rijgen.

Iedereen op het feest was meer dan bezorgd.

Na een paar lange, angstaanjagend stille momenten kon T eindelijk vijf nauwelijks hoorbare woorden in het oor van haar man uitbrengen: “Breng me naar het ziekenhuis.”

Het ziekenhuis:

De diagnose was een transiënt ischemisch attack (TIA), ook wel een “mini-beroerte” genoemd. De dokter legde uit dat er spontaan een minuscuul bloedklontertje was ontstaan in een minuscuul bloedvat, minus het aneurisme. Het minuscule stolseltje was vanzelf opgelost.

Hier is een bladzijde uit T’s ontslagpapieren:

De verpleegster:

Toen de dokter naar zijn volgende patiënt ging, bleef T alleen achter met de verpleegster. De verpleegster vroeg toen ietwat heimelijk of T het Covid “vaccin” had.

Toen T bevestigend antwoordde, vertrouwde de verpleegster haar stiekem toe dat het aantal gevallen van TIA, bloedstolsels, hartaanvallen en myocarditis letterlijk parabolisch is gestegen sinds deze “vaccins” zijn ingevoerd.

En toen wierp de verpleegster een blik in het rond en fluisterde T toe dat begrafenisondernemers geen lijken meer konden balsemen vanwege de, “harde spike-eiwitten die de bloedvaten blokkeren.”

De verpleegster vertrouwde zenuwachtig toe dat haar familievriend toevallig een lokale begrafenisondernemer was, en dat er zich zo snel zoveel lijken opstapelden dat de plaatselijke begrafenisondernemers gewoon niet aan de vraag naar kisten konden voldoen.

  Duitse stad stopt met publiceren van statistieken over gevaccineerden ziekenhuisopnames om "corona-ontkenners niet in de kaart te spelen"

Zelfs na al mijn tirades aangehoord te hebben, was T nog stomverbaasd over wat haar verteld werd. Maar wat zij toen te horen kreeg was nog erger. Nog veel erger.

De vriend van de begrafenisondernemer had nog nooit in zijn carrière vóór de uitrol van DEATHVAX™ zulke taaie, draderige en rubberachtige “klonters” gezien die de slagaders verstopten. Hij klaagde voortdurend dat zijn werk buitengewoon moeilijk was geworden; de slagaders waren gewoon onwerkbaar, en het balsemen van het grootste deel van zijn lijken was zo goed als onmogelijk.

Voordat zij uiteindelijk vertrok, voegde de verpleegster er in sotto voce aan toe: “de Vax is de oorzaak van dit en eigenlijk van de dood zelf.”

Ik ben diep verontrust en woedend, niet alleen over wat mijn dierbare familielid is aangedaan, maar over wat de mensheid als geheel is aangedaan. Die woede ligt ten grondslag aan dit blog, en ook aan mijn andere pogingen om deze misdaden tegen de mensheid aan de kaak te stellen en te bestrijden.

Geef NIET toe.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Neurenberg Code Overtredingen – Nederlands ondertiteldVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense troepen schetsen treurig beeld van gevechten in Kherson + video ambush
Volgend artikelBoycot van energierekeningen krijgt massale aanhang in heel Europa, “Don’t Pay UK” loopt voorop
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. WAAR zijn de gevallen/verhalen uit Nederland??? Ik heb naar een anderhalf uur durende doc zitten kijken van spatsisch bewegende bibberende mensen door de prik. ALTIJD uit het buitenland. Is er niemand in Nederland die deze zaken eens op een rij zet en op Rumble, Odysee, of bij BLCKBX laat zien? Ik heb het al eerder aangekaart. Maar ik doe het maar weer. Ufo’s worden ook alleen maar in de US waargenomen. Daarom geloofik er ook niet in.(effe poken)

  • Beste zoek eens op Buiten Parlementaire Commissie 2020 het B P O C. 2020
   Daar vind je vastgelegde getuigenissen van de c19 prikken.
   De B P O C heeft deze bij een notaris vastgelegd voor toekomstig gebruik.

   Eveneens zijn ze aangeboden aan de kamerleden.

   Ook vind je meer info over alles wat hiermee te maken heeft.

   Succes Frank.

  • Die ‘oproep’ zie ik nu wel meer.
   Ga er maar van uit, ook in Nederland bijwerkingen.
   Lekker alles filmen, en delen, oerhollands; 99% zeker van ernstige effecten door de vaxx binnen eigen familie, geveinsde(?) ontkenning en verbazing door familie en dokters.

 2. En ik heb altijd de Jonge en Rutte vertrouwd,Wat zijn het toch gemene mannen he.
  En wat goed dat het familielid een diepe kennis van het menselijk lichaam heeft,en de juiste medicijnen gaf.

 3. Wat is dat toch met dat balsemen.?
  Bloedvatenstelsel leeghalen en wat anders erin?
  Wat dien ze daar nog meer met zorg voor de overledene?
  Als het lichaam niet gewoon natuurlijk oplost en vergaat dan betekent dat dat de geest, de ziel, of de entiteit gebonden blijft aan het fysieke lichaam dat niet vergaat. De ziel doolt.
  Dit is een handeling die nog uit het oude Egypte stamt. Waar het toen gewoon was.
  Het was Christus die afdaalde in de hel. In het onderaardse om talloze zielen te bevrijden en naar het licht stuurde. De vrrbinding daarmee herstelde tussen het aardse en het geestelijke.
  Op dit moment werken de vaccins zo in combinatie met de hersenspoeling en 5G om weer de mens los te weken vh het Goddelijk Geestelijke.
  En dus nu bij de levende mens.

  • Die lui die dit willen invoeren verplicht opstoken als biomassa, niemand heeft iets over een ander te zeggen.

   De (r)overheid is niets en heeft enkel de macht die het individu het geeft. Nogmaals, ze kunnen de boom in en als iedereen er zo over denkt zijn we snel klaar en kunnen we het zo opbouwen dat het voor iedereen vooruitgang betekent.

 4. Depopulatie , lijkt iedereen vergeten te zijn
  Daar gaat het ze om
  En tokkelen over een of andere bijwerking staat in minuscuul plekje in vergelijking met werkelijke doel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in