Henry Alfred Kissinger overleed op woensdag 29 november op 100-jarige leeftijd en laat een globalistische erfenis van bloed en ellende achter die door niemand anders in de 20e eeuw is geëvenaard.

Kissinger was Amerika’s topdiplomaat en nationale veiligheidsadviseur tijdens de regeringen van Nixon en Ford. Hij ontwikkelde een rol als ’s werelds belangrijkste globalistenbeweging architect en begeleidde Klaus Schwab tijdens de beginjaren van de World Economic Fourm in Davos, schrijft Baxter Dmitry.

Vorige maand gaf de 100-jarige globalistische titaan in zijn laatste publieke optreden toe dat zijn levenswerk een “grote fout” was en dat het globalistische beleid Westerse naties vernietigt en de wereld slechter maakt.

“Niemand, met uitzondering van Mao en Stalin, was in zijn eentje verantwoordelijk voor meer menselijke dood en lijden in de 20e eeuw dan Henry Kissinger. Niemand diende de Amerikaanse oorlogsmachine met meer enthousiasme dan hij, dat is zeker.” – Ben Barte

In een gesprek met Politico kwam Henry Kissinger, voormalig leider van de globalistenbeweging, terug op zijn eerdere standpunt over het belang van open grenzen in Westerse naties en zei dat de recente geschiedenis had aangetoond dat naties te ver waren gegaan.

BBC bericht: In een verklaring zei Kissinger Associates, een politiek adviesbureau dat hij oprichtte, dat de in Duitsland geboren voormalige diplomaat overleed in zijn huis in Connecticut.

Tijdens zijn decennialange carrière speelde de heer Kissinger een centrale en soms polariserende rol in het buitenlands beleid van de VS.

  WEF roept op tot concentratiekampen voor vrije meningsuiting om 'Terroristen van het eerste amendement' op te sluiten

De verklaring van Kissinger Associates gaf geen doodsoorzaak.

Henry Kissinger met zijn leerling en discipel Klaus Schwab, op de foto in Davos
Na zijn dood zei de voormalige Amerikaanse president George W Bush dat de VS “een van de meest betrouwbare en onderscheidende stemmen op het gebied van buitenlandse zaken had verloren.”

De voormalige burgemeester van New York, Michael Bloomberg, zei dat Kissinger “eindeloos gul was met de wijsheid die hij in de loop van een buitengewoon leven had opgedaan.”

De zoon van de schoolmeester, die in 1923 in Beieren werd geboren, kwam in 1938 voor het eerst naar de VS toen zijn familie nazi-Duitsland ontvluchtte.

Hij werd Amerikaans staatsburger in 1943 en diende drie jaar in het Amerikaanse leger en later bij de Counter Intelligence Corps.

Na zijn bachelor-, master- en PhD-diploma’s doceerde hij internationale betrekkingen aan Harvard.

In 1969 benoemde toenmalig president Richard Nixon hem tot Nationaal Veiligheidsadviseur, een positie die hem enorme invloed gaf op het buitenlands beleid van de VS.

Als minister van Buitenlandse Zaken tijdens de regering-Nixon – en later onder president Gerald Ford – leidde Kissinger de diplomatieke inspanningen ten aanzien van China, hielp hij bij de onderhandelingen over het einde van de Yom Kippoer-oorlog tussen Israël en zijn buurlanden in 1973 en speelde hij een belangrijke rol bij de vredesakkoorden van Parijs die een einde maakten aan de Vietnamoorlog.

In de loop der jaren kreeg Kissinger echter ook vernietigende kritiek van mensen die hem ervan beschuldigden dat hij rivaliteit met de Sovjet-Unie boven mensenrechten stelde en repressieve regimes over de hele wereld steunde, waaronder het regime van Augusto Pinochet in Chili.

  Aartsbisschop Vigano: Onze "Leiders" zijn schuldig aan hoogverraad

Kissinger wees deze kritiek echter van de hand.

“Dat is een weerspiegeling van hun onwetendheid,” vertelde hij CBS in een interview kort voor zijn 100e verjaardag.

Kissinger werd 100 jaar in mei en bleef actief, zelfs op latere leeftijd, waaronder een verrassingsbezoek aan Beijing om de Chinese president Xi Jinping te ontmoeten in juli.

Hij wordt overleefd door zijn vrouw van bijna 50 jaar, evenals door twee kinderen – Elizabeth en David – uit een eerder huwelijk en vijf kleinkinderen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het Kissinger Rapport: Het beleid van de Amerikaanse regering om de wereld te ontvolkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPolitico heeft Zelensky zojuist gedumpt
Volgend artikelVanwege de identiteitscrisis van transpersonen: In Finland worden nu tampons voor “mannen” verkocht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

   • Dat wij mensen niet kunnen zien wat hem in het hiernamaals wacht betekent niet dat hij niet alsnog wordt gestraft. Tot in de eeuwigheid.

    • In de bijbel staat:
     ‘Wat niemand heeft gezien, niemand heeft gehoord en wat niemand ooit heeft bedacht, dat heeft God allemaal klaar voor hen die Hem liefhebben.’
     Het tegenovergestelde hiervan ervaart Kissinger nu.

   • Het is niet aan mij om met mijn beperkte kennis suggesties te doen aan God maar vanuit mijn aardse optiek en onwetendheid denk ik bij mezelf: “Misschien reincarneert hij snel opnieuw op de Westelijke Jordaanoever?”

   • Wie wordt dan wel gestraft voor de menselijk drama taferelen van de amerikaanse oorlogsindustrie die nu nog steeds doorgaat overal ter wereld Ook grootmacht Rusland gaat niet vrijuit De mens zal eeuwig blijven het uitmoorden van ongewenst volk die zich verzetten

 1. Heb deze man 1 keer ontmoet tijdens een meeting van Bosch mbt een project voor Allseas /Heerema ( Nordstream)
  De invloed die deze Duivel had werd mij die dag zeer duidelijk ,niets was aan een toeval overgelaten , ook al was ik op de hoogte wat hij gedaan had en deed .

 2. Hehe eindelijk is die warmonger van de aardkloot af.
  Verleden jaar dacht ik nog,wanneer gaatie nou eens dood?
  schwab mag er zo achteraan.En zo heb ik er nog wel meer op mijn verlanglijstje.
  10 jaar terug zou ik niet tot deze woorden in staat zijn maar,
  dat noemen we voortschrijdend inzicht!

 3. Brand 🔥 nu al waar hij al wat vroeger moest zijn, enfin waar hij nu zit..Laat hem, de Duivel wilde hem eerst niet, daarom is hij tot zijn 100ē hier blijven janken…

 4. Dat hij moge branden in een van de heetste plekjes van de hel (eigenlijk niet goed voor mijn karma, maar vooruit voor deze ene keer) adenochrome heeft blijkbaar zijn werkbare limiet bereikt.

 5. De hel als plaats van eeuwig branden bestaat niet. En deze man mag dan nu overleden zijn; z’n zoon is al klaar gestoomd. Hak de draak z’n kop af en er groeien er 3 voor terug.

  • Tiswat

   Er bestaat geen hel waar de zielen van de zondaars in eeuwigheid moeten lijden, zei paus Franciscus

   “Vertel me wie je vrienden zijn en ik zal je vertellen wie jij bent.”

 6. Adrenochroomzuiper & laatste Deep State-dienaar van zijn generatie Henry Kissinger (1923) was betrokken bij de in Zuid-Amerika in de jaren zeventig spelende Operation Condor en een van de uitingsvormen was de staatsgreep in Chili op 11.09.1973 waarbij de democratisch gekozen president & vrijmetselaar Salvador Allende (1908) het leven liet.
  Kissingers tweede huwelijk met Nancy Maginnes (1934) vond plaats in 1974 en sindsdien doen geruchten de ronde dat Nancy een vent is; ondertussen is Henry meer gekrompen dan Nancy en is zij ruim een kop groter dan onze Henry.
  Nancy heeft aan Harvard University gestudeerd en daar kwam ze Henry tegen en ook was ze nauw verbonden met de Rockefellers, met name Nelson (1908 – 1979) en David Rockefeller (1915 – 2017). Nancy heeft ook gewerkt voor het Rockefeller Brothers Fund, m.a.w. ons kent ons.
  Rockefeller-protegé Kissinger was nauw betrokken bij de door de Rockefellers (de schoften noemen zich filantropen) gefinancierde en in 1973 opgerichte denktank Trilateral Commission waar veel beleid op o.a. het gebied van defensie voor de VS, West-Europa & Japan wordt uitgestippeld. De Nederlandse klimaatknaap van D666 Rob Jetten (mr. 0.00038 graden) was ook enige tijd lid van dit Deep State-vehikel.

  De echtgenoot van de op 19.11.2023 overleden voormalige first lady Rosalynn Carter (1927) James – Jimmy – E. Carter (1924) en president in de periode 1977 – 1981 was samen met ruim de helft van zijn kabinet lid van de Trilateral Commission. Zijn buitenlandadviseur en notoire havik Zbigniew Brzezínski (1928 – 2017) kwam ook uit de koker van de Trilateral Commission, maar hij was ook lid van de Council on Foreign Relations (CFR, 1921), een Deep State-instituut waar het buitenlandbeleid voor de westerse wereld + Japan grotendeels wordt bepaald.

  • Ron Swart november 30, 2023 Bij 17:05

   Je noemde Rob Jetten met zijn klimaatonzin.
   Let op, wat ik lees in het getal wat altijd aangehaald wordt: 0,000036

   Dus weer DRIE ZESSEN, d.w.z. 6 decimalen achter de komma en uiteraard 6 X 6 = 36

   Eén van de talloze voorbeelden van hoe ze ons recht in ons gezicht uitlachen…….

  • Het kan nog gekker, want volgens de compleet gestoorde klimaatfanatici moeten wij ook opdraaien voor de CO2-uitstoot van onze kolonie Oost-Indië in de periode 1602 – 1945, terwijl Groot-Brittannië dat in de periode 1600 – 1947 in het veel grotere Brits-Indië (India, Pakistan & Bangladesh) de scepter zwaaide, van de CO2-waanzin is vrijgesteld.

 7. Nu heeft de heer Kiesinger (zo heette hij vroeger) voor eeuwig wroeging en ondergaat talloze onmenselijk martelingen, voor eeuwig.
  Wat stelt nou 100 jaar voor, vergeleken met 100 triljard x triljard eeuwen?
  Hij is zo stom geweest zijn ziel en zaligheid te verkopen en plukt nu de uiterst zure vruchten van zijn ‘deal with the devil’.

 8. Ik hoop dat hij net zoveel keer zal reïncarneren als de miljoenen slachtoffers onder zijn verantwoordelijkheid, en bij iedere reïncarnatie hetzelfde zal ervaren als ieder afzonderlijk slachtoffer heeft moeten ondergaan.
  Miljoenen keren moeten sterven lijkt mij voor hem wel gerechtvaardigd.

 9. Zeer goed nieuws dat dit monster eindelijk zal branden in de hel, en dit is nog te goed voor deze parasiet! Nu de rest van die parasitaire Davos/WEF-cult nog en de wereld zal er een stuk beter uitzien!

 10. Tenslotte een citaat uit de msm over Kissinger n.a.v. zijn overlijden op 100-jarige leeftijd: ‘er zijn zaken die je niet aan Chilenen kunt overlaten’. Hij beschouwde de sociaal-democratische president Salvador Allende als een marxist, omdat hij de uiterst winstgevende kopermijnen wilde nationaliseren en de baten ten goede wilde laten komen aan de Chileense bevolking.

 11. Het overlijden van Henry Kissinger op 29 november zal een belangrijke impact hebben op het UFO-onthullingsproces. Hij was een invloedrijk figuur in het beheer van de UFO-doofpot die terugging tot de Tweede Wereldoorlog, toen hij deel uitmaakte van de Counter Intelligence Corps-operaties van het Amerikaanse leger in bezet Duitsland en vervolgens onder Nelson Rockefeller werkte bij het opzetten van de PI 40 Special Studies Group onder de regering-Eisenhower. was nauw verbonden met de Majestic 12 Special Studies Group. Kissinger was daarom een ​​belangrijk onderdeel van de doofpotoperatie en zijn overlijden betekent dat de waarheid over buitenaards bezoek eindelijk kan worden onthuld.

  • Een van de leden van de door president & 33ste graad vrijmetselaar H. Truman (1884 – 1972) in 1947 opgetuigde Majestic 12 was de eerste minister van Defensie J. Forrestal (1892). Forrestal was aanwezig bij de conferentie in Potsdam (Duitsland) in juli 1945 en in zijn gevolg bevond zich als een van zijn adviseurs, de latere president J.F. Kennedy (1917 – 1963). Forrestal kreeg daar o.a. te horen dat A. Hitler geen zelfmoord had gepleegd, maar was ontsnapt. Omdat Forrestal de waarheid over UFO’s naar buiten wilde brengen, inclusief het neerschieten door buitenaardsen van een UFO bij Area 51 in 1947 en de ware achtergronden van een massaal verschijnen van UFO’s boven Los Angeles in 1942, is hij door Truman op 28.03.1949 van zijn taak ontheven.
   Volgens de officiële lezing heeft hij op 22(!).05.1949 zelfmoord gepleegd door te springen vanaf een balkon van de 16de verdieping van het National Naval Medical Center in Bethesda (Maryland) na het roepen van ‘de Russen komen!’. Niets is echter minder waar, want hij is geduwd.
   Via Forrestal is Kennedy in aanraking gekomen met het UFO-dossier en ook hij wilde dit als ridder van Columbus bekendmaken aan het grote publiek. Hoe dit is afgelopen is de Frontnieuwslezer maar al te bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in