Er bestaat geen twijfel over: dit zijn vreemde tijden, en ze worden nog vreemder. Mannen doen zich voor als vrouwen en iedereen moet in het gareel lopen en hun vrouwelijkheid bejubelen. Er is een door en door leugenachtige kleptocraat in de greep van ernstige dementie die zich voordoet als president van de Verenigde Staten. En terwijl de oorlogswolken zich samenpakken, leert ons leger waarom blanken slecht zijn en waarom mannen die zich als vrouwen voordoen absoluut moeten worden vereerd. En de vreemdheid beperkt zich niet eens tot de menselijke wereld. Het treft ook dieren, zoals de buitengewoon vreemde dood van een aantal runderen in Texas ons opnieuw herinnert, schrijft Robert Spencer.

Het Madison County Sheriff’s Office in Texas publiceerde woensdag een bericht op Facebook over dit bizarre geval. Lokale veeboeren verwittigden het kantoor van de sheriff toen ze “een 6-jarige longhorn-kruis koe” ontdekten die “liggend op haar zij, overleden en verminkt op hun ranch was aangetroffen.” De verminking was niet wat je zou verwachten als het was gedaan door, laten we zeggen, fanatieke linkse anti-vlees activisten die mensen wilden weerhouden van het eten van rundvlees, hoewel het denkbaar is dat zulke mensen hierachter zaten.

De verminking was in feite ronduit wereldvreemd: “Een rechte, schone snede, met duidelijke precisie, was gemaakt om de huid rond de mond van de koe aan één kant te verwijderen, waarbij het vlees onder de verwijderde huid onaangeroerd bleef. De tong was ook volledig van het lichaam verwijderd zonder bloedverlies.” Hoe kan men de huid rond de mond van de koe verwijderen en de tong eruit halen zonder bloedverlies? En vanaf daar wordt het verhaal alleen maar vreemder.

De Westerse civilisatie houdt op te bestaan

Het kantoor van de sheriff ging verder: “Er waren geen tekenen van een worsteling en het gras rond de koe was ongestoord.” Bovendien “werden er geen voetafdrukken of bandensporen in het gebied aangetroffen.” En de aaseters in het gebied, die zich normaal gesproken tegoed zouden doen aan een dode koe, waren niet geïnteresseerd in deze koe: “Ranchers meldden ook dat geen roofdieren of vogels de resten van de koe opzochten, waardoor deze wekenlang onaangeroerd bleef liggen.”

Hoe bizar dit alles ook was, het was niet eens een enkel incident: “Tijdens het onderzoek naar de dood van de longhorn-kruising werden vijf andere soortgelijke voorvallen met vier volwassen koeien en een jaarling gemeld langs het gebied van de OSR [een Texaanse staatsweg] dat doorloopt tot in Brazos County en Robertson County. Elk incident deed zich voor op verschillende locaties, weilanden en kuddes.” Deze waren allemaal op dezelfde manier verminkt: “De andere koeien werden in dezelfde staat aangetroffen, liggend op één zijde met de blootgelegde kant van hun gezicht gesneden langs de kaaklijn en de tong, wederom, volledig verwijderd.”

Bij twee van deze vijf koeien was er echter meer aan de hand: “er werd een cirkelvormige snede gemaakt waarbij de anus en de uitwendige genitaliën werden verwijderd. Deze ronde snede werd met dezelfde precisie gemaakt als de sneden rond de kaaklijnen van elke koe. Net als de eerste waren er geen tekenen van strijd of verstoring in het gras, geen gemorst bloed en geen merkbare sporen. Geen roofdieren of vogels scharrelden de resten op gedurende enkele weken na de dood.” Nog vreemder is dat de Madison County Sheriff’s Office opmerkt dat “meerdere soortgelijke incidenten zijn gemeld in de Verenigde Staten en we werken actief samen met andere instanties om antwoorden te vinden.”

Het Westen vecht om zijn tanende hegemonie te behouden

Tot nu toe zijn er geen antwoorden gekomen. En de feiten van de zaak zijn zo vreemd dat het gemakkelijk is om te zoeken naar dramatische en oncontroleerbare verklaringen. Satanaanbidders? Demonen? Buitenaardse wezens?

Wat de echte verklaring ook moge zijn, het is opmerkelijk dat deze verminkte koeien worden gevonden op een moment dat er verschillende massale sterfgevallen onder vee zijn geweest. Medio april brak er volgens CBS News brand uit op een familieboerderij in het westen van Texas, waarbij “ongeveer 18.000 koeien, die miljoenen dollars waard waren, werden gedood en een werknemer werd verwond… Castro County Sheriff Salvador Rivera zei dat de explosie en de brand waarschijnlijk werden veroorzaakt door oververhitte apparatuur.”

Dat volgde op de mysterieuze dood van duizenden runderen in Kansas in juni 2022. Hun dood werd geweten aan de hitte, maar het was geen ongewoon warme maand, en veel mensen met landbouwervaring waren sceptisch over de officiële verklaring.

Ondertussen staan linkse milieuactivisten erop dat we allemaal insecten moeten eten omdat koeien het milieu vernietigen. Vernietigen ze de koeien in Madison County en elders? Maar zo ja, waarom dan die vreemde rituele verminking? Voeg dit toe aan de vele vreemde verhalen van onze vreemde tijd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Moeten we ons zorgen maken dat er overal ter wereld zoveel UFO-waarnemingen worden gedaan?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Robert Kennedy is een Trojaans paard”
Volgend artikelDe wereld staat op de rand van een catastrofale bevolkingsafname
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

20 REACTIES

 1. De enige verklaring kan zijn dat buitenaardsen zich moeten voortplanten met de genitaliën van de koeien om een superieur nieuw meester ras te kweken in de Verenigde Staten.

  • U doet er lacherig over en humor is zo en zo belangrijk voor de mens, bekijk eens de serie op History Channel over The Skinwalker Ranch, o.a. komt Linda Moulton Howe daarin voor over veemishandelingen en moorden zonder dat er bloed te vinden was of iets te zien van opzet maar organen waren wel verwijderd, bizar, ik zie dit niks te maken hebben met Satan of milieuactivisten die ons insecten willen laten, larven aten de Aboriginals al voordat de blanke kolonisten daar kwamen, in die Australische gebieden leefden weinig dieren door de extreme warmte daar, de mensen ontdekten dat die larven erg voedzaam waren en dat is ook beter dan niks, ik geloof in het onbekende maar voor mij zijn dat geen satanisten, wat dan wel, geen antwoord op maar fascinerend is de serie die ik eerder beschrijf wel, veel onderwerpen zitten erin, aanrader geloof me, zijn 3 seizoenen tot nu toe van, ook Native Amerikanen komen aan het woord.

 2. Ik weet het…Bekijk Baphomet eens goed,de Satanische transgendergod..Ze gebruiken de onderdelen van de runderen o.a. Anus,genitaliën en tong om zometeen een groot leger van van Baphometjes te creëeren en op ons los te laten…(lol)

 3. ‘Ufo’s en de ruimtemensen, hier om te helpen’ ontrafelt de feiten achter de UFO-mythes tegen de achtergrond van de ongekende veranderingen die de wereld momenteel overspoelen, en werpt zo een heel nieuw licht op de discussie over de realiteit van UFO’s en de bezoekers uit de ruimte.
  Nadat de eerste contactees van de jaren ’50 genadeloos waren gehekeld door een georganiseerde desinformatiecampagne, werd door clandestiene overheidsagentschappen in samenspel met de media zorgvuldig een nieuwe context gecreëerd, met als enig doel de buitenaardse aanwezigheid boosaardig of lachwekkend voor te stellen.
  En terwijl de ervaringen en boodschappen van de oorspronkelijke contactees inmiddels grotendeels zijn vervangen door angstaanjagende speculaties als gevolg van de decennialange geheimhouding en daaruit voortgekomen complottheorieën, laat de auteur door een synthese van de spirituele en praktische kant van het UFO-verschijnsel zien dat hun boodschap van hoop nu relevanter is dan ooit.
  Op basis van historische verslagen, documentaire bewijzen en getuigenissen van vroege en hedendaagse contactees in het licht van de Wijsheidsleringen, onthult dit boek de geduldige en aanhoudende inspanningen van de ruimtemensen om contact te leggen met de aardse mensheid. Tegelijkertijd toont het de ware reden voor hun
  aanwezigheid: om de mensheid in deze historische overgangsperiode bij te staan door ons te laten delen in hun wijsheid en technologische kennis.
  Volgens de auteur kan de boodschap uit de ruimte worden samengevat als: “Het Leven is Eén, dus leef als één… of ga ten onder.”

  • Gerard Aartsen is al meer dan 30 jaar student van de Oude Wijsheid. Zijn jarenlange research heeft geresulteerd in het online naslagwerk Our Elder Brothers Return – A History in Books.
   Als oudgediende in het wereldwijde netwerk van vrijwilligers die de informatie afkomstig van Benjamin Creme verspreiden, schrijft hij geregeld bijdragen over de buitenaardse aanwezigheid op Aarde voor het maandblad Share International.

 4. Vergeet even de pyramides in Egypte. Wie de tempels van de Azteken bestudeert weet dat er buitenaardse krachten voor nodig zijn geweest om deze te bouwen. Men sneed in die tijd ook niet met laser precisie door graniet en dan blokken van vele meters lang en duizende kilo’s zwaar van een plaats 1000km verderop gedolven..Onmogelijk…De Azteken zelf gaven aan dat de meeste bouwwerken er al stonden voordat zij kwamen….En bekijk de pyramides van Guatemala eens goed en vergelijk deze met die van Cambodja….Ander continent zelfde structuren,zelfde verhaal bevolking….We worden al zeer lang bezocht…Het minder leuke aan deze vergelijking van Guatemala en Cambodja is dat er in die periodes(Men weet niet eens precies wanneer) aan ‘mens en kinder offers werd gedaan op brute wijze. Bijna in alle beschavingen vroeger maar deze specifieke hadden een extra demonisch tintje..

  • Nuke Davos april 26, 2023 at 11:55
   Dit verhaal is het meest bizarre dat ik ben tegengekomen. Er was al eens een dergelijk incident vermeld in 1970. Maar gezien de frequentie van nu is het eoa programma dan weer opgestart. Zo lijkt het wel.

   Ik heb in de Yucatan die Maya gebouwen gezien, en met welke precisie die stenen op elkaar zaten; uitermate passend alsof ze zich aan elkaar’s vorm hadden aangepast, net als cellen in een organisme. Zeer verwonderlijk.

   Je begint je werkelijk af te vragen of er “verderop” inderdaad niet meer is. Verderop de grotere planeet dus. Waar ze bezig zijn de Nieuwe Wereld Orde op poten te zetten. En hoe zit het met al dat land dat Gates koopt.

   • @Immortal, Gates gaat van de VS de graanschuur maken van het westen. Allemaal gmo gewassen. Met extra oestrogeen aanjagers en testosteron killers zoals de gmo soja boon al overal inzit nu :…Brood,pizza,pasta,dranken en zelfs eieren. Check maar op etiket…Zo maak je een transgender generatie op al zeer kort termijn. Dit en waanzin zoals zgn. stikstof problematiek en HAARP en Cern…Doet denken aan terraformen planeet en modificatie mensheid. Trek dit door naar buitenaardse verschijningen, die worden allemaal beschreven als geslachtloos…Om maar even een filosofische vlieger op te laten..

    • “Gates gaat van de VS de graanschuur maken van het westen. Allemaal gmo gewassen.”
     Dat schreef ik ook al. Vooral ook omdat Bayer Monsanto heeft opgekocht, en daarmee een heel land dat vol glyphosaat gegoten kan worden. Walgelijk. Te bedenken dat granen het nr 1 voedsel zijn dat de Aarde biedt. En die gluiperds willen dat ook voor zichzelf.
     Geoengineering van mens en aarde. “Geoengineering and consent” op de substack.

 5. Ik zag twee beren,
  Broodjes smeren,
  Oh, het was een wonder,
  Het was een wonder, boven wonder,
  Dat die beren smeren konden,
  Hoe hoe ha ha
  Ik stond er bij en ik keek er na.

 6. Welcome to the official YouTube Channel for Linda Moulton Howe and Earthfiles News. Subscribe today to get the latest videos, interviews and event happenings. Follow Linda Moulton Howe on Facebook @EarthfilesNews and Twitter @Earthfiles.

  Linda Moulton Howe is a distinguished author, speaker and writer in the UFO community. She is a graduate of Stanford University with a Masters Degree in Communication. She has devoted her documentary film, television, radio, writing and reporting career to productions concerning science, medicine and the environment. Ms. Howe has received local, national and international awards, including three regional Emmys, a national Emmy nomination and was an honored producer for medical and science programming in a WCVB Boston Station Peabody award.

  Who – or What – Is Killing and Mutilating Cattle in Kansas?
  https://www.youtube.com/watch?v=NdShvXx1Ask

  https://www.youtube.com/@earthfiles/search?query=cow%20mutilation

 7. This has happened before in other locations (Tucker Carlson had a special edition about that). There are other areas such as the border area between New Mexico, Colorado, Utah, where strange things happen. It is not of this world, or intra-dimensional which is still not of “our” world.

 8. Die Moloch lijkt er op. Dat is toch een man met de kop van een koe? Hoe zou zo’n idiote vermomming toch tot stand zijn gekomen… Wat motiveert mensen zoiets te verzinnen?

 9. Over die beesten, iemand vertelde me dat het allemaal om geld gaat, en dat dit zieke gedoe al veel langer plaatsvond om die reden. En nu dat het Space Alien op het toneel moet komen is dit programma weer leven ingeblazen. Hij vertelde me dat er een tijd terug een groepje aangehouden was in Australia die met lasers bezig waren een koe zo te besnijden. Het gaat om de geheimzinnigheid zodat mensen nu denken dat er ufo’s mee gemoeid zijn, omdat iedereen nu moet geloven dat het Space Alien er aan komt om herrie te trappen op Aarde. En dan gaat dit verhaal over de hele wereld, en elke klik op elke link levert miljarden euro’s op, vertelde hij me. Het zijn mensen die verstand hebben van chemicalien, zodat de dode koe niet aangeraakt wordt door roofvogels, om de geheimzinnigheid nog meer te verdiepen. Het gaat alleen maar om geld, zei hij. En dit verhaal verdient in bitcoins zodat niemand er achter komt wie de origine is. Het zou me niet verbazen dat het zo in elkaar zit. Ook lijkt het gedoe op die Moloch vent met de koeiekop, dus dat speelt dan ook weer in op de verbeelding. Maar voor de UFO liefhebbers is dit wel een mooi bewijs dat UFO’s bestaan, uiteraard. Beter bewijs dan we ooit hadden met sinterklaas, de covid en met god himself. Wink, wink, wink.

 10. Interessant verhaal wel;-) Mond-kont obductie en de tong waar alles overheen gaat… zou het met habitat en de effecten van vervuiling te maken kunnen hebben soms?

  Alles wat gegeten wordt komt erlangs en met de genitaliën kan je analyseren wat de generatieve effecten van vervuiling veroorzaken… oid??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in