Menstruatie is niet alleen een probleem voor vrouwen”, staat op de website van Vuokkoset, een bedrijf dat producten voor dameshygiëne maakt. “Transmannen en niet-binaire mensen” menstrueren ook, vervolgt het bedrijf. Omdat tampons voor vrouwen voor deze biologische vrouwen tot identiteitscrises zouden leiden, verkopen ze nu dus terstond tampons voor “mannen”, schrijft Report24.

De internationale “Transgender Awareness Week” was de aanleiding voor het dubieuze nieuwe product, dat voor veel hoon zorgt op social netwerken. In een persbericht van 15 november werd beweerd:

‘Met het nieuwe product wil Vuokkoset het probleem van de geslachtsgebondenheid van hygiëneproducten en angst gerelateerd aan menstruatie bij transmannen aanpakken, omdat menstruatiekrampen voor transmannen niet alleen fysieke pijn zijn.”

Of de marketingstunt een succes was voor het bedrijf blijft de vraag. Feit is dat men transmannen een slechte dienst heeft bewezen met de snerende uitspraken in het persbericht. Om voor de hand liggende redenen heeft de algemene bevolking geen begrip voor het feit dat biologische vrouwen op normale functies van het vrouwelijk lichaam zouden reageren met identiteitscrises. Het persbericht vervolgt:

“Een enggeestige benadering van menstruatie kan leiden tot hoofdpijn en identiteitsproblemen. Transvrouwen kunnen discriminatie ervaren en hun vrouwelijkheid wordt bekritiseerd omdat ze geen menstruatieperiodes hebben. Transmannen kunnen in moeilijke situaties terechtkomen als ze plotseling ongesteld worden maar er geen maandverband of tampons zijn in de herentoiletten op hun werk. Mensen vinden het moeilijk om menstruatiegerelateerde problemen, zoals PMS-symptomen, met mededogen te benaderen. Naast de ‘voor mannen’-tampon is er nog een ‘voor mij’-tampon gepland voor iedereen, ongeacht geslacht of identiteit.”

  Natuurlijk moeten we de staat bespotten

Gezien het verhaal van 72 geslachten lijkt dit nogal discriminerend. Waarom geen producten ontwerpen voor alle 72? Omdat de waarheid is dat je heel goed weet dat je alleen tegemoet komt aan een kleine minderheid van mensen met ernstige geestelijke gezondheidsproblemen waar geen geld mee te verdienen valt?

Overigens is Vuokkoset niet de enige fabrikant van producten voor dameshygiëne die zijn eigenlijke doelgroep van zich vervreemdt met zijn ontkenning van biologische feiten. Het bedrijf “Always” kwam onlangs negatief in het nieuws door woorden als “vrouwen” en “meisjes” te schrappen uit online artikelen over menstruatie (Report24 berichtte). Een symbool van de massale aanval op vrouwen door de transrage, zoals critici opmerkten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Tulsi Gabbard laat waarheidsbom vallen: ‘Chemicaliën Bill Gates veroorzaken transgender-epidemie’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHenry Kissinger, globalistenbeweging architect met het bloed van miljoenen aan zijn handen, op 100-jarige leeftijd overleden
Volgend artikelBarbara Spectre maakt comeback: Nationalisme geweldig voor Joden – maar moet in Europa verpletterd worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Voor de tijd dat seks entertainment werd (al is het lang geleden) gaven vrouwen zonder pijn even makkelijk geboorte als andere zoogdieren. Daarna kwamen de weeën, en toen de levenslange wee.

 2. Gelukkig, tampons voor menstruerende mannen hadden al veel langer in t schap moeten liggen. Net als zwangerschapstesten en leuke boxershorts die wel 5 maten meegroeien voor de zwangere man.

  • Nu ‘k ‘fin de carrièrre ben’, na x-aantal decennia anciënniteit,
   kom ‘k ‘r verdorie toch wel achter zeker dat ik al die jaren
   ‘menstruatieverlof’ misliep …, en mogelijks ook nog
   ‘ns x keer zwangerschapsverlof op de kóóp toé, wegens
   de geboorte van m’n kinderen ….

   Kan iemand me zeggen of zulks in retro nog reRECtifieerd
   en financieel gebeurd kan worden ….???
   Allicht kan ik ook nog meerdere setjes ‘zwangerschapsstest’
   bekomen, om ze in REETtro te gebruiken ….

   Komt al die zever en per_versie (‘inversie’ kkk) Linea RECtaal uit ’n burlesk carnavalesk draaiboek, of heeft 1/2° van ’t mensDOM één of méérdere “T.I.A.’s ’t zij ietwat zwáárdere A.V.C.’s /C.V.A.’s ” opgelopen … ???!🥴

   Zijn ’t de chemtrails, … de chemicaliën, de détergenten, …. ‘les piquouzes’ (‘v°xjabs’ …),
   de eetwarenaditieven, … of is ’t gewoon de halucinante combimix en cocktail
   van àl die bucht (‘rotzooi’) door mekáár … !!! Dit in samenhang met ls-van-God-of-moraal ..
   Gz@tten in ’t diéptst van hun gedachten …… Zuchhhhhttttt …..

   Iemand, wié-dan-óók, …. helpe ons rap uit deze impasse ??!!!
   Primordi-, cruciaal voor onze (klein)kinderen en kindskinderen, welke
   we óóíít in deze geschifte demoniaque wereld achter moeten laten ….
   Pelo Amor de DEUS !

   • Ja, te beginnen met kindervaxxen, die àlles verwoesten. Generatie op generatie..
    Heb dinsdag een hondje laten ontstoren op vax ( rabies en de pupvax) waar ik mogelijk een nestje mee wil doen.
    Ze was altijd een serieus hondje. Sinds woensdag wil ze steeds maar spelen..ze is zó vrolijk.
    Het lijkt alsof ze eindelijk bevrijd is..

  • Wij zijn dat wat niet wordt geboren en niet sterft. Zolang mensen dat niet onderzoeken maken we ruzie om alles wat tijdelijk bestaat. Zodra we dit beseffen kunnen we de strijd loslaten en gaan samenwerken aan generatie overstijgende groei. De elites geven informatie en agenda’s aan elkaar door, WIJ mensen geven consumeren aan elkaar door. Beeld je in hoe de planeet en de mensheid verandert als wij de creatie aan elkaar doorgeven. Beeld je in dat wij niet meer bang zijn voor de dood en dat we begrijpen dat wij leven om te geven en te delen.

   • De meeste mensen zijn zich er inderdaad niet van bewust dat we meer zijn dan alleen ‘vlees en bloed’ , en de ‘werkelijkheid’ een groot spiritueel aspect heeft.
    Degenen die aan de top staan zijn zich echter heel goed hiervan bewust en hebben een grote kennis van niet alleen het spirituele aspect van onze werkelijkheid maar ook van de werking van de menselijke geest. Deze kennis word zo goed mogelijk verborgen gehouden (vandaar de naam occulte kennis) en onderdrukt. De personen aan de top hebben echter besloten om tegen deze spirituele natuur in te gaan en zijn van mening dat het beter is om in een door hun zelf gecreëerde ‘hel’ te regeren dan in de ‘hemel’ te dienen ( vrij naar Paradise Lost van John Milton). En zoals we al eeuwen dagelijks kunnen zien schuwen ze grof gebruik van geweld in alle vormen niet om aan hun ‘hel’ vast te houden.
    Dus met al die ‘love and peace’ New Age Bullshit knuffeltheorieën ,waarvan vele door de machtshebbers zelf in het leven zijn geroepen omdat ze ineffectief zijn, gaan we er (helaas) niet komen.

 3. Goeie vraag Rommel. Nu zit deze vraag ook in mijn kop. Ik denk dat je het moet zien als peuters/kleuters die een theekransje houden met hun knuffels. Ze spelen alsof ze thee maken en alsof ze thee schenken en alsof ze thee drinken… wij zien legen kopjes, maar voor hen is het heel even heel echt. Veel mensen worden sociaal emotioneel niet meer volwassen dat kan je om je heen zien, sommigen worden daardoor kleuters/peuters die in een volwassen lichaam de verwarring van hun jeugdtrauma herleven. Daarnaast leven we in een maatschappij waarin er voordeel is om een bepaalde minderheid/slachtoffer te zijn. Geestelijke ziektes en gestoord gedrag worden genormaliseerd ipv behandeld.

  Ik denk dat ze die tampons als een soort luier ofzo dragen… hahaha… wat een vraag. Bedankt Rommel, ik ga het om me heen ook eens vragen. Zou interessant zijn wat er gebeurt als iedereen zich dit gaat afvragen.

  • Simpel, een transman is biologisch gezien een vrouw en die hebben de gebruikelijke vrouwelijke “probleempjes” ondanks de hormonen, dus bij een transman verdwijnt de tampon waar hij bij een biologische vrouw ook verdwijnt.

   • Wat ik begrepen heb van die waanzin is dat vrouwen graag man willen worden en hun vagina wordt omgebouwd en er een (kunst?) penis voor in de plaats krijgen.
    De vagina opening blijft natuurlijk zitten en als die vrouw echt man wil worden moet ze haar baarmoeder en eierstokken ook laten verwijderen en dan is dat menstruatieprobleem meteen opgelost.

   • hahahaaaa trans gedachten denk ik dan, is ook een prijs waard, misschien dat ze dat ding in hun muil duwen, heeft het toch nog enig nut..of b gates bellen die heeft Zoveel ideeën..🤔😅

   • Nee Rommel, ik ben niet aan het solliciteren naar de domste opmerking van de dag, ik vond jouw vraag wel heel naïef. Veel transmannen kiezen er niet voor om hun vagina te laten verwijderen om een penis te reconstrueren want dat is een risicovolle operatie. Borsten verwijderen komt wel vaker voor en hormoonbehandelingen zijn standaard. Wel kun je menstruatie vermijden door de pil door te slikken, maar dit is niet heel gezond. Just my 2cts

    • Het is nooit verkeerd om je in een gezichtspunt/mening van ‘de tegenpartij’ te verdiepen , ook al is men het niet met die mening eens.
     Know your enemy enzo , alhoewel we in dit geval niet zozeer van een tegenstander kunnen spreken , maar over mensen met psychische problemen.

     • RVerheijden november 30, 2023 Bij 13:53

      Transgenders “de tegenpartij” ja dat kun je gerust zó stellen omdat deze entiteiten de hoeksteen van elke maatschappij vernietigen, hoe naïef kan een ‘mens’ zijn veel mensen zijn relnichten en daar kun je geen oorlog mee winnen alleen verliezen.

 4. Nee toch zeker?/😂😆😅😂🤣😁😄😃😀……..Ach gussie toch. ….!!

  😀😃😖🤠🤔😇🌝😘🥰🤑😷🥶🥶😄😁🤣😂😅😆🤓

 5. Finland is per definitie in zijn geheel een Transland…half Russisch half Zweeds..het land vd duizend meren is niet meer dan dat..trans Nazi-Navo, nu zelf’s hun grenzen zijn maar half om half…. Belachelijk Land met hun Sisi’s…

 6. Ja, het is mogelijk om een neovagina te creëren bij transvrouwen door middel van een chirurgische procedure die bekend staat als vaginoplastiek. Deze procedure wordt uitgevoerd door gespecialiseerde chirurgen en omvat het gebruik van huid- en weefseltransplantaties om een vagina te construeren.

  Er zijn verschillende technieken die kunnen worden gebruikt bij vaginoplastiek, maar over het algemeen omvat het omvormen van bestaande weefsels, zoals de penis en scrotum, om de externe en interne delen van de vagina te creëren. Daarnaast wordt vaak gebruikgemaakt van huidtransplantaties, bijvoorbeeld van de darmen of elders op het lichaam, om een slijmvliesvoering voor de neovagina te creëren.

  Het is belangrijk op te merken dat niet alle transvrouwen kiezen voor vaginoplastiek, omdat het een persoonlijke keuze is die afhangt van individuele behoeften, doelen en omstandigheden. Bovendien zijn er ook niet-chirurgische opties beschikbaar, zoals het gebruik van hormonen voor lichamelijke veranderingen.

 7. Het zou best kunnen dat deze figuren die tampons kopen voor de buhne en als statement.
  Vergelijkbaar met mannen die een foto maken van een hele dure auto en vervolgens iedereen de foto laten zien en daarbij vertellen dat de auto van hem is.

 8. Tip van de dag ;
  Dompel een tampon , al dan niet voor mannen , in een shot vodka.
  Steek hem vervolgens in je anus en je wordt snel dronken.
  Zo leer je nog eens wat nuttigs i p v dat transaandachtstrekkerijgedoe.
  Geen dank , en veel plezier.

 9. Maar ik maak me zorgen over de zich een mier voelen of een lieveheersbeesje.
  Wanneer worden er planten gekweekt waar deze mensen op kunnen zitten.
  Ja he ik bedoel, of bedoel ik het nou juist niet.
  Uh eventjes wachten hoor, ja nou weetnie…

  Rot op met dat zooitje,… kelere!

 10. Hoe en waar dan? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Haha

  Ja en ik ga mijn baard eraf scheren 😜
  Weer meer afval voor de zogenaamde klimaat toestand 🤣

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in