Helft van de Duitse zorgverplegers bedankt voor de eer om zich te laten vaccineren tegen Corona 

2

Voor een groot aantal ouderen in Duitse verpleeghuizen zal de Coronavaccinatie waarschijnlijk iets eerder mogelijk worden dan verwacht. Dit komt omdat ongeveer de helft van het verplegend personeel hen eerst laat gaan en afstand doet van het voorrecht om zich te laten vaccineren tegen Corona.

Dit wordt gemeld door “Der Spiegel“, onder verwijzing naar informatie van de Vereniging van Wettelijke Ziektekostenverzekeraars. Volgens het rapport doet een vervelend woord de ronde in de branche: dat van “proefkonijn”.

Terwijl Jens Spahn zoveel moeite had gedaan. Tijdens een persconferentie in Berlijn legde de minister van Volksgezondheid uit, volgens “ÄrzteZeitung”:

“Het is een kwestie van gezond verstand. Mensen die in de gezondheidszorg werken, hebben een bijzondere verantwoordelijkheid. Het gaat om het beschermen van de mensen waar je om geeft”.

Het heeft blijkbaar weinig zin gehad. Het verplegend personeel kan van veel dingen worden beschuldigd, maar zeker niet van een gebrek aan informatie op het gebied van het thema vaccinatie. En ook geen gebrek aan praktische ervaring in de omgang met ziekten, meldt PI-News.

De ÄrzteZeitung beoordeelt de vaccinatierisico’s echter optimistischer dan veel verpleegkundigen en citeert Klaus Cichutek van het Paul Ehrlich Instituut:

“De voorzitter van het Paul Ehrlich Instituut (PEI), professor Klaus Cichutek, verzekerde opnieuw dat het vaccin van BioNTech/Pfizer volgens alle gebruikelijke regels was getest, een zeer hoge werkzaamheid had en goed werd verdragen. Volgens het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) zijn de gebruikelijke bijwerkingen van de vaccinatie, zoals pijn op de injectieplaats, hoofdpijn, malaise of pijn in de ledematen, matig, in het ergste geval iets sterker dan bij de griepvaccinatie. Of de immunisatie langer dan een jaar na de inenting duurt, kan op dit moment niet gezegd worden”, aldus Cichutek.

  Coronaterreur tegen kinderen: kinderarts gaat naar het Internationaal Gerechtshof in Den Haag vanwege verplichte mondkapjes

Meer dan de helft van de werknemers in de gezondheidszorg in ziekenhuizen in Californië weigert vaccinaties

Vorig artikelVijf keer zo vaak ernstig ziekteverloop na Coronavaccinatie
Volgend artikelCovid-concentratiekampen? Nieuw Amerikaans wetsvoorstel adviseert detentiecentra voor “ziektedragers”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in