Russische raketten hebben vandaag een van de grootste opslagplaatsen van wapens en munitie in de stad Khmelnitsky in het westen van Oekraïne getroffen. Uren later zijn er nog steeds voortdurende explosies te horen.

Khmelnitsky is een opslagplaats voor westerse wapensystemen en een doorvoerpunt naar frontlijntroepen in Oost-Oekraïne. Het is een stad met 300.000 inwoners, schrijft Pronews.

Uit de hoogte van de rook, de intensiteit van het vuur en de voortdurende explosies blijkt dat de Russen iets heel “zwaars” hebben geraakt.

De westerse tanks die vanuit Polen binnenkomen, rijden ook door Khmelnitsky.

🇷🇺🇺🇦 Raketaanval in #Khmelnitsky in het hart van #Oekraïne. Het was daglicht midden in de nacht.

#bakhmut #artemiivsk #artemovsk

🇷🇺🇺🇦Ca brandt en ontploft nog steeds na enkele uren.

Het is duidelijk zwaar spul dat geraakt is in #Khmelnitsky.

#Oekraïne #bakhmut #artemiivsk #artemovsk

In Bakhmut is het duidelijk wat er op dit moment gebeurt.

De Russen moeten in de stad nog een paar gebouwen en enkele woningen ontruimen om de stad volledig onder controle te kunnen verklaren.

Het probleem voor de Russen is nu de Oekraïense aanval op Soledar. De Oekraïners zijn erin geslaagd op te rukken naar hooggelegen terrein bij de dorpen Golubovka, Privolie en Zaliznikskoe.

Europese levensmiddelenindustrie waarschuwt: "Geen energie betekent geen voedsel"

De Oekraïners zijn bezig met een zeer ambitieus plan om de Russen bij Bakhmut te omsingelen, maar om daarin te slagen zijn ultragrote troepen en aanzienlijke hoeveelheden wapens nodig.

Natuurlijk moeten de Russen daarbij “helpen” door fouten te maken, wat niet onwaarschijnlijk is, zoals ze we eerder in deze oorlog hebben gezien.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russische hypersonische raketten verwoesten geheim VS/NAVO commandobunker in Kiev – Tientallen Amerikaanse topambtenaren verdamptVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZware bombardementen in heel Oekraïne: De Russen proberen de toevoer van het Oekraïense tegenoffensief “af te snijden”
Volgend artikelDe historische anomalie van de unipolariteit is onbetwistbaar geëindigd
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

  1. Dat spul kan tenminste geen slachtoffers maken.
    En ikzelf zie backmut nog niet zo snel terug in de handen van Oekranazïers terug.

  2. Soldaten zullen zich erg rot voelen als ze in de gaten krijgen dat ze enkel visvoer zijn.
    Oorlog heeft geen logica is enkel ter afleiding.

  3. Heb zonet gelezen dat die zogenaamde Duitse neutrale buren hun grootste wapenarsenaal aan Zelensky gaan geven, ze hebben echt niks geleerd van hun eigen geschiedenis dat is een zekerheidje, mogen zij branden in de hel!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in