Ministry of Defense of Ukraine / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

De Russische troepen zijn sinds de avond begonnen met het bombarderen van Oekraïense legerkampen en infrastructuur in Zaporizhzhya, Depropetrovsk, Nikolaev en Kramatorsk.

Tientallen Shahed 129 kamikaze-drones bestoken westerse wapendepots, brandstoftanks en munitieopslagplaatsen om het begin van Oekraïense tegenaanvallen en de bevoorrading van de frontlinietroepen te verhinderen, schrijft Pronews.

Met name de bombardementen op Kramatorsk worden uitgevoerd om de bevoorrading van de Oekraïners, die al twee dagen ten noorden en zuiden van Bakmuth aanvallen, te verhinderen.

Ook Lviv wordt intensief gebombardeerd, waar westerse wapens via Polen aankomen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Military Chess24 (@militarychess24)

De situatie in Bakhmut wordt onderzocht in termen van wat er gebeurt in de stad en wat er gebeurt op het platteland ten westen van de stad.

Oekraïense troepen hebben belangrijke hoogten in het Berhovske reservoir en gebieden ten zuiden van Ivanivske bezet.

  De veiligheidschef van Kiev uit zijn dak dat een groeiend aantal Oekraïners vrede wil

De weg Cromove-Chasiv Yar is weer in Oekraïense handen.

In de stad Bakhmut zijn echter de Olympische School en verschillende gebouwen in de wijk Kerema door de Russen bezet.

De laatste versterkte positie van de Oekraïners is doorbroken.

De Oekraïners proberen de Russen in een grote buitenste ring te omsingelen (een ambitieuze doelstelling).

#Oekraïne #bakhmut #artemovsk RussWagnerPMC blijft BakhmuthWest bij de zuidwestelijke uitgang van de stad (Rybar/Spriter) opruimen. Grondigheid is hun principe. Totdat alle ratten het gezonken schip hebben verlaten.

Volgens bronnen van Wagner hebben de Russen vandaag 400 meter gewonnen, wat betekent dat ze nog maar 300 meter over hebben om de inname van Bakhmut te voltooien.

De Russen willen de stad zo mogelijk vandaag afmaken, zodat zelfs als de Oekraïners van het platteland erin slagen de westelijke ingang te naderen, ze goed zijn versterkt en voorbereid met het tactische voordeel dat ze de stad Bakhmut in handen hebben.

 

  Na twee jaar verlangen de neocons wanhopig naar meer oorlog in Oekraïne

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Vernietiging VS M-777 houwitsers door Lancet kamikaze-drones (Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKreten en gefluister langs de Russische wachttorens
Volgend artikel“Hel” in Khmelnitsky: Russische raketten raken een groot munitie- en wapendepot (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Dit gaat helemaal mis. Er had nu zo langzamerhand onderhandeld moeten worden. Van beide kanten wordt er alleen maar méér oorlog uitgelokt. Meer lijken brengt vrede niet dichterbij. Er moet een staakt het vuren komen. Totale vernietiging is niet de oplossing

    • Hup Rusland Hup!!!
      Er komt geen staakt het vuren omdat die zogenaamde “westerse alliantie” géén staakt het vuren wil.
      Eerst zal dat ADDERGEBROED uitgeroeid moeten worden worden en dan bedoel ik niet alleen Oekieland maar ook die pedofiele westerse klootzakken die hier in de E.U. zitten. Nato (Noord Amerikaanse Terroristen Organisatie) is einde oefening, die stellen niks meer voor. Het enige wat die willen is Rusland veroveren en verdelen aan alle machtige JOODSE belanghebbers die hierin verwikkeld zijn. Ieder zijn eigen mening…….maar ik vind wel dat je je eerst moet verdiepen in wat betreft het uitlokken van méér oorlog, want dat komt alléén maar van 1 kant en dat is niet de kant van de Russen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in