Een vuile bom is naar verluidt in Oekraïne geplaatst en staat op het punt te worden gedetoneerd door de Oekraïense strijdkrachten om Rusland de schuld te geven en een VS/NAVO-escalatie in de Derde Wereldoorlog te rechtvaardigen. Dat is de waarschuwing van de Russische minister van Defensie Sergei Shoigu, die naar verluidt een reeks telefoontjes heeft gepleegd naar leiders van westerse landen om hen te waarschuwen voor deze valse vlag samenzwering. Zoals Mac Slavo schrijft op SHTFplan.com:

In oproepen aan westerse leiders, waaronder de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Frankrijk en Turkije, zei de Russische minister van Defensie dat Oekraïne een valse vlag “vuile bom” aanval beraamt. De Russische minister van Defensie Sergei Shoigu is begonnen met de waarschuwing dat de Oekraïense strijdkrachten een “provocatie” voorbereiden met een radioactief apparaat.

Zodra deze radiologische aanval is ingezet, zou dat natuurlijk een narratief opleveren voor de oneerlijke westerse pers om op te roepen tot een geëscaleerde NAVO-aanval op Rusland. Als Rusland weet dat deze aanval eraan komt, wordt het gedwongen tot een preventieve eerste vergeldingsaanval, waarbij Rusland mogelijk grote steden in de VS en Europa bombardeert. Dit lijkt het doel te zijn van de criminele kliek Barack Obama / Susan Rice / Victoria Nuland / Joe Biden, die dit conflict duidelijk wil laten escaleren tot een wereldwijde kernoorlog, zodat Amerika wordt vernietigd, om hun sporen uit te wissen van tientallen jaren financiële plundering, smeergeld, omkoping, verkiezingsvervalsing en andere vormen van corruptie, schrijft Mike Adams.

Rusland weet dit allemaal en wil niet dat dit escaleert tot een wereldwijd nucleair conflict. Daarom luiden zij de noodklok.

Maar westerse landen luisteren niet. Ook van SHTFplan: “Groot-Brittannië heeft de beweringen van Moskou ook sterk afgewezen.”

Van CNBC.com:

“De minister van Defensie weerlegde deze beweringen en waarschuwde dat dergelijke beweringen niet mogen worden gebruikt als voorwendsel voor een grotere escalatie,” zei het ministerie.

Groot-Brittannië beweert dus dat wanneer Rusland de situatie probeert te de-escaleren door te waarschuwen voor een valse vuile bom, die waarschuwing zelf een escalatie is. Frankrijk lijkt het gevaar van dit alles in te zien, zoals gemeld door CNBC:

Het Franse ministerie van Defensie zei dat Shoigu zijn ambtgenoot Sebastien Lecornu vertelde dat de situatie in Oekraïne snel verslechtert en “neigt naar een oncontroleerbare escalatie.”

Rusland zit dus gevangen in een door het Westen gestuurde escalatie naar een wereldwijde thermonucleaire oorlog.

De VS en West-Europa hebben geen echte industriële capaciteit om een oorlog met Rusland te voeren

Zoals ik in de onderstaande podcast van de Situation Update van vandaag aangeef, zullen de VS en West-Europa, als zij een oorlog met Rusland beginnen, die oorlog verliezen. Waarom? Vanwege de deïndustrialisatie.

  Bereid u voor op WO III: Het Westen HEEFT OORLOG NODIG, want het hele financiële systeem stort in elkaar

De overgrote meerderheid van de metaalsmelterijen in Europa is al gesloten vanwege de hoge energieprijzen. De aluminiumproductie is met meer dan 70% gedaald, en dit weekend nog heeft de grootste staalproducent ter wereld – ArcelorMittal in Duitsland – gewaarschuwd dat hij om dezelfde reden zal moeten sluiten.

Van SlayNews.com:

Reiner Blaschek, de CEO van ArcelorMittal Duitsland, waarschuwt dat de Duitse tak van het bedrijf niet langer kan concurreren als gevolg van de stijgende energiekosten… De gas- en elektriciteitsprijzen, die de afgelopen maanden sterk zijn gestegen als gevolg van de sancties en het besluit van Rusland om de gasstromen te beperken, hebben veel industriële bedrijven met te hoge inputkosten opgezadeld om winstgevend te blijven.

Zonder staal kun je geen militair materieel produceren. Zelfs geen artilleriegranaten.

Met andere woorden, geen staal = geen oorlogscapaciteit.

De Verenigde Staten hebben het grootste deel van hun eigen staalproductie naar andere landen verplaatst, waardoor er maar heel weinig binnenlandse productiecapaciteit overblijft. Als gevolg daarvan zijn de Verenigde Staten, zelfs als zij geld hebben om meer militair materieel te produceren, nog steeds afhankelijk van staal en zeldzame aardmetalen uit China en andere landen. De productie van de F-35 is onlangs door het Pentagon stilgelegd vanwege de afhankelijkheid van een zeldzaam aardmetaal uit China.

Bovendien is de Amerikaanse cultuur omgevormd tot een werkethiek die gebaseerd is op het beginsel van de “sneeuwvlokjesgeneratie”, waarbij de meeste jongere Amerikanen geen echte werkethiek hebben en weigeren om in wapenfabrieken te werken. Een tekort aan arbeidskrachten betekent dat Amerikaanse wapenproducenten niet eens het personeel kunnen vinden om hun fabrieken draaiende te houden.

Toen Joe Biden onlangs meer HIMARS-artilleriesystemen aan Oekraïne beloofde, beseften maar weinig mensen dat die HIMARS-systemen helemaal opnieuw moeten worden geproduceerd en op zijn vroegst in 2025 zullen worden geleverd.

Joe Biden belooft dus wapens die niet bestaan, en doet alsof geld drukken automatisch zal leiden tot wapensystemen die op magische wijze uit de lucht komen vallen. Maar zo werkt de werkelijkheid niet. Je hebt staal, arbeid en energie nodig om wapens te produceren.

Europa heeft geen betaalbare energie vanwege de economische sancties tegen Rusland en de vernietiging van de Nord Stream-pijpleiding door Amerikaanse troepen. Europa heeft dus bijna geen capaciteit om oorlogswapens te produceren. En de VS hebben geen betrouwbare arbeidskrachten, noch een toereikende wapenproductie-infrastructuur om een echte oorlog met Rusland te voeren. Met meer dan een miljoen artilleriegranaten die dit jaar al naar Oekraïne zijn verscheept, zijn Amerika’s eigen munitievoorraden aan het slinken. Er is bijna niets meer over, en er zijn geen fabrieken die een voorraad produceren die voldoende is om een wereldoorlog te voeren.

  Tussen hyperinflatie en de Derde Wereldoorlog heeft het grootste deel van de mensheid geen schijn van kans

Ondertussen heeft Rusland zijn eigen binnenlandse bevoorradingsketen, veel staal en goedkope energie in overvloed

Terwijl Europa en de VS nauwelijks wapens, munitie of vliegtuigen kunnen produceren, beschikt Rusland over alle natuurlijke hulpbronnen die nodig zijn om een industriële bevoorradingsketen van tanks, vliegtuigen, dieselbrandstof, munitie, raketten, ICBM’s, kernkoppen en al het andere dat u zich kunt voorstellen in het veld te brengen. Rusland heeft zijn eigen binnenlandse toeleveringsketen om bijvoorbeeld ijzererts en staal te produceren, en het beschikt over alle goedkope energie om dat op een economische manier te doen, tegen een fractie van de productiekosten van westerse landen.

Met andere woorden, Rusland kan doorgaan met het bouwen van tanks, artillerie, vliegtuigen, raketten, kernkoppen, gevechtstuig, vuurwapens, gemotoriseerde kanonnen en al het andere dat nodig is om een kinetische oorlog te voeren, en het kan dit alles financieren met recordinkomsten uit de verkoop van olie, kunstmest, aardgas, dieselbrandstof, aluminium, koper, goud, tarwe en andere grondstoffen, die allemaal gemakkelijk worden gekocht door landen als China, India, Turkije, Iran en vele andere. Rusland harkt recordwinsten binnen als gevolg van de (mislukte) economische sancties van het Westen, wat betekent dat Rusland nu zowel overtollige inkomsten als zijn eigen binnenlandse industriële toeleveringsketen heeft om oorlogswapens te blijven bouwen.

Het hele Britse leger houdt het waarschijnlijk nog geen twee weken uit in een oorlog met Rusland. En de 101st Airborne – hoe loyaal en moedig de mannen en vrouwen in uniform ook zijn – is gewoon niet uitgerust met de zware uitrusting die nodig is om een landoorlog met Rusland te voeren en te winnen. Je kunt Rusland in een landoorlog niet verslaan met lichte infanterie.

Bovendien zijn de normen van het Pentagon afgezwakt om de “woke” menigte tevreden te stellen, en vrijwel geen van de jongere soldaten in de 101e heeft ooit een echte strijd meegemaakt. Zelfs degenen die in Afghanistan hebben gediend (in andere takken of divisies) hebben nog nooit gevechten meegemaakt zonder luchtoverwicht.

Bovendien zijn de Screaming Eagles (de 101st) slechts op 60% sterkte omdat het moeilijk is nieuwe soldaten te werven. De luchtlandingsdivisie is niet eens zo sterk als in Desert Storm, en de Irakezen hadden geen Russische artillerie, tanks, Iskanders of luchtverdedigingssystemen.

Het ziet er dus naar uit dat de 101st Airborne, mocht deze worden ingezet in een grondoorlog tegen Rusland in Oekraïne, ruimschoots zal worden verslagen door ervaren Russische troepen die inmiddels gevechtsklaar zijn en zeer goed zijn uitgerust dankzij Rusland’s geografische nabijheid, spoorwegsystemen, industriële basis en luchtafweersystemen (S-400, S-500). Als de 101st zich in een grondoorlog met Rusland stort, moet Amerika zich voorbereiden op een gestage stroom met vlaggen gedrapeerde doodskisten op militaire bases naarmate het aantal slachtoffers toeneemt. Ongetwijfeld zal de westerse pers beelden van dergelijke doodskisten censureren en doen alsof er geen soldaten sterven in Oekraïne, net zoals ze nu doen alsof er niemand sterft aan vaccins (ook al vallen er elke dag meer doden).

  Ze hebben... problemen met luchtmacht

Bovendien heeft de NAVO geen effectieve luchtverdediging tegen Russische raketten of drones. Rusland’s hypersonische raketten (en zelfs subsonische raketten) kunnen gewoonweg niet worden tegengehouden door de NAVO-verdediging, een feit dat duidelijk zou moeten zijn door alle succesvolle raketaanvallen in Oekraïne dit jaar.

Waar het op neerkomt? Als er iemand wanhopig genoeg is om in deze oorlog kernwapens te gebruiken, dan zijn het de NAVO of de VS, om de eenvoudige reden dat ze geen andere optie hebben. Dat is waarschijnlijk de reden waarom de NAVO-strijdkrachten proberen een valse vlag met een vuile bom te voeren en deze oorlog zo snel mogelijk in het nucleaire domein te duwen.

Het probleem is natuurlijk dat miljarden mensen kunnen sterven door de nucleaire apocalyps, hongersnood en instorting die daarvan het gevolg zijn.

Misschien is dat precies wat ze willen.

Hoor hier meer in de podcast Situation Update van vandaag:

– Rusland waarschuwt NAVO/Oekraïne heeft vuile bom geplaatst en wil die tot ontploffing brengen
– Radiologische gebeurtenis zou worden gebruikt om aanval VS op Rusland te rechtvaardigen
– Oorlog zou dramatisch escaleren, waarschijnlijk tot nucleair conflict, van de ene op de andere dag
– 101st Airborne is ingezet in Polen, vlakbij de grens met Oekraïne.
– De huidige jonge, groene troepen hebben GEEN IDEE wat een echte oorlog is.
– Amerikaanse militaire normen zijn afgezwakt voor de sneeuwvlokjesgeneratie
– Grootste staalfabrieken ter wereld gesloten in Duitsland
– West-Europa heeft vrijwel geen staalproductie meer
– Staal is nodig om oorlogswapens zoals tanks en artillerie te bouwen.
– De VS en Europa hebben vrijwel geen industriële middelen om een oorlog te voeren.
– Rusland heeft zijn eigen binnenlandse bevoorradingsketen, productie, goedkope energie, staal, enz.
– Er is GEEN TWIJFEL dat de NAVO en de VS door Rusland zouden worden verslagen in een oorlog in Oekraïne.
– CDC-directeur Walensky heeft weer covid, zelfs na alle vaccinaties en boosters.
– Ga zitten, Wilson!
– Interview met Trevor Loudon


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

EU-economie zal dit jaar instorten – “Vanaf oktober zal het Westen niets meer krijgen. Niets!”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAcht maanden Russische militaire operaties in Oekraïne: Overzicht van de militaire ontwikkelingen op 24 oktober 2022 (Video’s)
Volgend artikelHongaarse premier schetst dilemma EU
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Oekraine alleen ontvangt een gestage invoer van staal uit Europa en VS en UK.
  Dmv tanks etc.
  Zal Rusland daarvan een wolkenkrabber – hoge oorlogsmonument van bouwen op de grens met Polen?
  Toch maar ploegscharen .

 2. De “ vuile bom” zou een bombardement” op de kerncentralen van zapporitsza kunnen zijn.
  Maar uncle Sam wordt bang.
  Rusland en Amerika………. Ze willen nu praten…..
  De minsters van buitenlandse zaken en de leger staven ZE GAAN PRATEN.‼️
  Amerika ziet ook wel in dat ze dit conflikt niet kunnen winnen.
  Zalensky wordt volkomen gepasseerd over deze gesprekken. HIJ VALT NU IN ZIJN EIGEN ZWAARD zo lijkt het wel…..Ja als die sufferd het met een vuile bom nucleair gaat maken dan verdient hij ook niet om ingelicht te worden. HET KNULLIGE DICTATORTJE MOET NU BAKZEIL HALEN. Zijn begunstiger ziet nu in dat hij te ver gaat.
  En dan staat er nog vrolijk in de krant deze morgen dat het bluf is van Rusland < deze dreiging van nucleaire falsch flag.
  Bovendien is het over een paar weken verkiezingen in de USA, en de club van de demente man staat er slecht voor….
  Maar de pers…… Wat is de pers toch FOUT BEZIG…. Of ZE BEDRIEGEN ONS…… OF ZE WILLEN NIETS ECHT ONDERZOEKEN………. De pers is volkomen onbetrouwbaar in deze situatie……
  Gelukkig is de nieuwsgaring openbaar en kunnen we ook lezen. OOk Engels en Russisch wordt vaak vertaald. ( ZIE DE VOLLEDIGE REDE VAN PUITN OVER DEZE DINGEN…)
  De reguliere pers hebben we niet meer nodig.

 3. “Vals vlag “vuile bom” gebeuren om een wereldoorlog met Rusland te ontketenen, maar Europa en de VS hebben niet genoeg functionerende industrie om een oorlog te winnen”

  Juist de kop tekst geeft het al aan, Rusland draait overuren om oorlogsmaterieel te maken tijdens de 2e wereldoorlog draaide de beide oorlogsindustrieën als gekken, vrouwen stonden achter de draaibanken, monteerden het oorlogstuig en de ideologieën van beide landen waren hoog, elke arbeider man of vrouw ging er voor, nu is het compleet veranderd na zo’n 75 jaar, de vrouwen gingen om economische redenen op eigenbenen staat zij zijn nu niet afhankelijk van het inkomen van de man.

  De emancipatie van de vrouw hoezeer ik dit ook toewens heeft ook nare kantjes gekregen, veel vrouwen kijken nog steeds begerig naar het glazen plafond in de hoop om ook op de ladder te stijgen, krijgen vaak goed betaalde banen in de softe sector, het vrouwenquotum “we” kennen allemaal de fuckups die in de politiek gemaakt worden door vrouwen, omdat zij nu eenmaal een betere uitstraling hebben als mannen, meer charmant doen vaak het ijs smelten, kunnen meerdere taken tegelijkertijd doen, daarmee houdt de vergelijking op.

  In het Oostblok werken thans veel meer vrouwen in technische beroepen we hebben daar allemaal voorbeelden van gezien, het arbeidspotentieel is naar mijn mening veel en veel hoger en beter opgeleid bijvoorbeeld in Nederland zijn veel vacatures voor de technische beroepen, het invullen van de technische beroepen gaan mondjesmaat, maar Nederland is een doorvoerland een narcostaat een vangnet voor asielparasieten en een verlichte dictatuur geworden, tot dat de aap uit de mouw komt want dan is Schwab de baas.

  Hieronder adressen van een paar video’s, bekijk en luister deze goed want er zullen een paar taboes gebroken worden, sommige van u hebben deze gedateerd vid reeds gezien en hebben ook een eigen mening hiervan gevormd.

  Do women destroy civilizations?
  https://youtu.be/5rUFX7YhjQ4

  The LEFTs beef with white people EXPLAINED
  https://youtu.be/oVruEq-Gupk

 4. Er staan legio video’s op youtube van chinese meiden, die op de bouw werken als metselaar, sjouwer, stucadoor.

  NL is een middenklasse land.
  Op de universiteiten is maar officieel 6%, in werkelijkheid minder uit de arbeidersklasse; zo’n 4%.
  Realiteit: twee keuses: als middeklasse Miepie van de middelbare school afkomt:
  –normaal IQ: dan studeren lekker 4–6 jaar zuipen kezen en af en toe wat doen
  –lag IQ: twee mogelijkheden: kunst academie, of wat was de kweekschool, waarvan het peil heden ten dage zo laag is, dat een onafgerichte baviaan het kan doen.

  Dan wordt er gekeesd en gesjeesd en dus getrouwd; kinderen maken–hoef je niet te werken.
  Na een jaar of 15 vinden ze zichzelf dan önderdrukt”en “gediscrimineerd”en willen een baantje.
  Niet echt werken, maar gelijk maar een baantje als CEO bij Shell of zo.

  De enigen die nog stommer zijn zijn dan die gefrustreerde gleufdieren zijn de politici; die willen overal vrouwen hebben.
  (Altijd makkelijk als onderleggertje, maar allez)
  Die begrijpen niet, dat op de vrije markt iemand gekozen moet worden op basis van geschiktheid, niet op het hebben van tieten.

  Ik heb dan ook nog nooit vrouwen op de bouw zien werken; laat eerst daar maar eens 50% vrouwen komen…
  —————————————————————-
  Sport heb ik ook nooit begrepen; “vrouwen voetbal”is dat een andere vorm van voetbal?
  Een voetbalclub kan net zo makkelijk gemengd zijn; wel net zo als in USA leger; niks gescheiden douchen of zo.

  Wel een condoom automaat in de kleedkamers hangen…

 5. Voor 1940 was er grote werkloosheid in USA. In de oorlog was er een groot arbeiders tekort dus werden er vrouwen genomen m mannen werk te doen.
  Maar de meeste oorlogsproductie ging naar Rusland. Tanks, vliegtuigen jeeps, vrachtwagens, machine geweren, laarzen ammo, van alles en nog wat.
  De vrachtauto’s kwamen in kist aan in Iran; daar in elkaar gezet, en over land naar RU.

  Maar idd: conventionele oorlog is een zaak van super hoge productie.
  En in het westen is die er niet.
  In RU en China wel dus; zeker als de nationalistische snaar geraakt wordt.

  Ik verwacht zeker dat die snuivende flikker een vuile bom plaatst, of een centrale opblaast, of de dam daar niet ver van Kherson.
  net als met Boetscha, met aanslag op station, met regelmatige beschietingen van eigen mensen, past dat in zijn straatje.

  De nieuwe ramp van GB gaat al lekker tekeer tegen China; chinezen mogen geen onroerend goed of bedrijven meer kopen, en meer ongein.

  Ik neem aan dat het beroepsmatige deel van het Oekieleger vernietigd is.
  Nou nog even doorzetten, en bij een koude winter is het bekeken.

  Ook in NL en DE trouwens….
  ————————————————
  Het echte grote gevaar voor een WO3 (atoom oorlog) ligt niet bij Rusland; die zijn (veel te) beheerst.
  Maar bij de oorloghitsers, USA, NATO, GB.

  Die zijn capabel een een atoomoorlog te beginnen, ook aangezet door WEF; en daar hebben ze niet veel voor nodig.
  Zelfs een gefingeerd bericht dat de russen een vuile bom gebruikten is al genoeg.

  Naast het gegeven dat de wereld leiders zware criminelen zijn, zijn ze ook waanzinnig.

 6. Bomen en bos en zo.

  Neem een stapje terug, en kijk waarom er gebeurt wat er gebeurt; vergelijk Servie 1999 met Oekraine nu.

  Dat de Nato–en de westerse landen–het nazi regiem steunen, betekent dat in ieder geval de top van de nato–en van de westerse regeringen WISTEN wat er gebeurde in de oekraine en waarom; en het ermee eens waren.

  immers, zij deden er NIETS tegen; integendeel, zij steunden met wapens, met geld en met “vluchtelingen”opvang, de nazi’s.
  Dan kan je je afvragen wat de overall instingator was; de nato? nee datzijn stomme honden die alleen maar gehoorzamen.
  De amerikanen? Niet alleen; want die hebben niet teveel invloed in europa.

  Blijft over: USA met de WEF samen.
  —————-
  Gut, en nu hebben de Amerikanen weer een grote bek over de amerikanen in ussisch gevangenschap; önterechte gevangen zetting”noemen ze dat.

  Uhhh…..Asange dan?
  Potten en ketels en zo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in