Hoe men ook tegen het Britse koningshuis aankijkt, één feit kan niet ontkend worden: in de tijd dat de Britse politiek in een smakeloze freakshow veranderde, straalde Elizabeth II uit wat vandaag zowel in het Verenigd Koninkrijk als in het Westen schromelijk ontbreekt – klasse. Dat kunnen we haar op zijn minst nageven. Om nog maar te zwijgen van het feit dat vele Britten oprecht van haar hielden. Dus, de Koningin is dood, leve de Koning, schrijft Smoothiex12.

Maar, natuurlijk, de dood van Elizabeth II heeft een heel vreemd onbedoeld gevolg voor… Oekraïne. Het regime in Kiev is afhankelijk van de publiciteit van de Westerse media, en is er in feite serieus mee bezig (samen met grote Westerse media) om de meeste van zijn militaire “overwinningen” te vervalsen, die dan gebruikt worden als het enige argument in Kiev’s smeekbede aan het gecombineerde Westen om nog meer wapens en geld. Maar de dood van Koningin verwijdert Oekraïne (voorlopig) definitief naar de status van bijzaken. Bovenstaande foto spreekt boekdelen.

Rust in vrede, Uwe Majesteit!

Maar in het Oekraïne nieuws is dit wat Bidden naar Kiev “bracht”.

De regering van de Amerikaanse president Joe Biden heeft nog eens 2,2 miljard dollar toegezegd voor militaire financiering op lange termijn aan Oekraïne en 18 buurlanden en gebieden die “mogelijk gevaar lopen voor toekomstige Russische agressie,” in afwachting van goedkeuring door het Congres, zo onthulde minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken donderdag tijdens een onaangekondigd bezoek aan Kiev. Blinken had een ontmoeting met president Vladimir Zelensky en andere hoge ambtenaren om de details te bespreken van het pakket van $2,2 miljard, waarvan $1 miljard naar Oekraïne zal gaan. De rest zal verdeeld worden onder “regionale veiligheidspartners” om hen te helpen “zich te wapenen tegen opkomende bedreigingen voor hun soevereiniteit en territoriale integriteit” door hun coördinatie met de NAVO te versterken en “Russische invloed en agressie” te bestrijden, aldus het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Blinken, die militair gezien een volslagen idioot is, heeft dit gedaan:

  "Het Rijk der Leugens"

Blinken prees het Oekraïense “tegenoffensief” tegen de Russische troepen in het zuiden als “effectief”, en noemde het een “scharniermoment” voor Kiev, terwijl Zelensky de bezoekende diplomaat bedankte voor “deze enorme steun die u van dag tot dag verleent.”

En hij heeft volkomen gelijk, want, toegegeven dat de gemiddelde aandachtsspanne van armleunstoelstrategen ongeveer die van een aquariumvis is, was het offensief van de VSU doeltreffend in die zin dat er vele duizenden VSU-ers gedood zijn, en nog meer gewonden, nog afgezien van de hardware die verloren is gegaan. Het nieuwe getal dat nu begint te circuleren: VSU KIAs (killed in action) is gigantisch – tot wel 10.000 KIAs. Het bevestigde aantal gewonden in de ziekenhuizen van Krivoj Rog – let wel, dat ligt op meer dan 150 kilometer van het strijdgebied – bedroeg meer dan 3.500. Ziekenhuizen in het veel dichterbij gelegen Nikolajev stroomden over van de duizenden gewonden. Hetzelfde geldt voor de ziekenhuizen in Odessa, maar hé, ze hebben tenminste een vlag boven het ziekenhuis in Vysokopolie gehesen. Hetzelfde patroon, nu op een ander terrein, herhaalt zich in de oblast Charkov.

Al twee dagen lang schreeuwen Telegramkanalen, bemand door voornamelijk militaire onwetenden, over de ondergang van Balakleya. Zeker, het kan zelfs vallen. Maar hier is Apti Alaudinov, de commandant van de Kadyrov formaties (Akhmat) vandaag:

“Wat vandaag gebeurt, was gepland. Dit is een tactische zet die ons geholpen heeft om al hun krachten en middelen naar het grondgebied te trekken waar het ons goed uitkomt om met hen te vechten.”

Maar natuurlijk, wat deze moedige en schrandere tacticus die het bevel voert over een grote formatie werkelijk weet, is in tegenstelling met die “analisten” van Telegramkanalen. Bovendien stuitte ik vandaag op nieuwe militaire “diepzinnigheid”. Ik zal niet zeggen waar, maar begrijp dit – een debiel concludeerde dat de totale fysieke vernietiging van het personeel en de hardware van de Oekraïense strijdkrachten niet voldoende is voor de overwinning. Juist, je hebt de foto van de vlag boven een of ander gebouw nodig en dan is de overwinning compleet. Intussen blijft Milley, samen met het Pentagon, in een alternatief universum leven en blijft hij de Amerikaanse strijdkrachten in verlegenheid brengen.

  Terreur tegen gevangengenomen oppositieleider Medvedtsjoek - Zelensky regime wil hem martelen om bekentenissen te krijgen

Voorzitter van de Joint Chiefs of Staff Gen. Mark Milley bevestigde donderdag dat Oekraïne officieel een groot tegenoffensief heeft gelanceerd aan zijn 2400 kilometer lange front. “Aan het begin van deze maand, op of rond de eerste september, heeft Oekraïne een offensief gelanceerd om het operationele en strategische initiatief te grijpen. Dat offensief is aan de gang,” vertelde Milley aan verslaggevers vanaf de luchtmachtbasis Ramstein in Duitsland. “Dat offensief bevindt zich in een beginstadium.” Milley zei dat het nog te vroeg was om een beoordeling te geven van de vorderingen van Oekraïne, hoewel de berichtgeving deze week suggereerde dat de Oekraïense strijdkrachten enkele operationele vorderingen hebben gemaakt in de regio Kharkiv in het noorden en in de regio Kherson in het zuiden.

Kennelijk hebben Milley en JCS een zeer vaag begrip van moderne oorlogsvoering en offensieve operaties, om niet van verhoudingen te spreken, maar terwijl Milley deze bullshit op de Rammstein formaat “conferentie” aan het afleveren was, kwamen de soldaten van Kadyrov Soledar binnen en verstevigden er hun greep op (in het Russisch). En dat is nog iets wat men in gedachten moet houden – Ik ben nu officieel on record – Het resultaat van de SMO is een totale vernietiging van elke resterende reputatie van de Amerikaanse “school” voor grondoorlogsvoering. De VS is DIRECT (samen met Londen) betrokken bij C4ISR van de VSU. Of, zoals de Russische Permanente Vertegenwoordiger bij de VN Nebenzya vandaag verklaarde (in het Russisch): De NAVO voert de oorlog in Oekraïne letterlijk in handbediening. Gezien het feit van de “glorieuze” grondoorlogsgeschiedenvan het Westen (voornamelijk de VS), is het niet verwonderlijk dat het enige effect dat de Amerikaanse generaals kunnen bereiken, dat in de PR-arena is. Zij zijn om een aantal zuiver “professionele” redenen wanhopig, die te maken hebben met de moderne militaire geschiedenis van de VS, waarin het al zijn oorlogen na 1953 verloren heeft. Met uitzondering van de grootscheepse operatie in Grenada en de kalkoenschietpartij in Irak.

  Oekraïne klaar voor oorlog met China als VS daarom vraagt - parlementslid

Dus, hoe zit het nu echt, in de oblast Charkov? Ik denk dat we soortgelijke ontwikkelingen zullen zien als in Cherson, met dat verschil dat de verliezen van de VSU deze keer nog schrikbarender zullen zijn. Heb geduld en lees geen Telegramkanalen, als u de gebeurtenissen echt wilt volgen zoals ze zich operationeel, en strategisch, ontvouwen. En let op de verhoogde activiteit van de IPSO-middelen op alle mediaplatforms – het is de enige vorm van oorlogsvoering die het gecombineerde Westen kent. De rest? Wel, zoals Andrei Raevsky gisteren scherpzinnig opmerkte:

Ten eerste, zo stellen Hollywood en de mainstream media de verdediging voor: je houdt stand en vecht, en als de vijand je verdedigingspositie overrompelt, heb je verloren. De werkelijkheid is heel anders dan dit dwaze idee, want de Verenigde Staten hebben nooit een echte oorlog gevoerd, laat staan een defensieve oorlog.

Ik had het zelf niet beter kunnen zeggen. Intussen stromen de reserves van het Russische leger de oblast Charkov binnen (in het Russisch) en iets zegt me dat dit nog maar het begin is van de slachting van VSU die zelfs het “offensief” van Kherson zal doen verbleken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin – Westerse “Elites” leven in een “Droomwereld”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelInsecten eten terwijl wij in het donker bevriezen
Volgend artikelBrussel ligt op zijn gat: Tien EU-landen verwerpen voorstel over prijsplafond voor Russisch gas
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. Klasse of geen klasse ze beschouwen ons als nutteloze eters en verbruikers van hun natuurlijke hulpbronnen. Daarom dat ze besloten hebben om 90 procent op te ruimen.

 2. Dat ze in de Oekraine zoveel gewonden kunnen behandelen in hun ziekenhuizen is mij een raadsel, ik had al lang verwacht dat we hier in Nederland, vliegtuigen vol met gewonde soldaten uit de Oekraine zouden krijgen, beetje raar.

  • @ edwin september 9, 2022 at 17:04,
   Het hangt ervan af waar jij je informatie vandaan haalt. Haal je het van de westerse media, dan wordt het zo gebracht dat de rest van Oekraïne in staat van oorlog is en bijna niets meer werkt. Zou je het van Rusland/de Dombas live beelden betrekken, dan is die oorlog alleen zo’n beetje aan de frontlinie en 40 km aan beide kanten. In de hoofdstad Kiev is geen spoortje oorlog te ontdekken. Het leven gaat zo als andere steden in de wereld.

   We vergissen ons constant behoorlijk in dat land, want dat land is super groot. Volgens Wikipedia 14,4 keer groter in oppervlakte als Nederland. Als enige vergelijking is, als we van Groningen naar het zuidelijke puntje bij van Spanje zouden rijden met de auto dat je dan nog steeds in het zelfde land bent. Als je van Oost naar West zouden rijden of visa versa. Zo groot is dat land. Het is het grootste Europees land.

 3. Dagelijks overlijden wereldwijd meer dan 250000 mensen. Alle aandacht van de centralistisch gestuurde media gaat zeer selectief en eenzijdig uit naar het overlijden van een der “gezichten” van het systeem.

 4. Ach ja lillibet.En dan zitten wij hier te kijken met een geimporteerde hoer als koningin.De vuile slang cq golddigger heeft ons verkocht aan schwab.Maar ja zo vader zo dochter.Vuil tuig.Ze weet donders goed dat schwab,gates,soros,zuckerberg ons dood willen hebben en er ook mee bezig zijn.Al zooo veel mensen gestorven en die hoer weet er van.Zou leuk zijn als haar koters de echte prikken kregen.Moet je die oudste van haar zien.Snol wordt met de dag vetter.En krijgt nog een grote bek ook.En dan die middelste precies der ouwe,arrogant en wordt nu al bestempeld als hoer.

  • Inderdaad. Vette lelijke nutteloze uitvreters van twijfelachtige afkomst. Wat moet je ermee?
   Zie grondwet; trap ze op een bijstanduitkering; dan vallen ze wel af…

   • Volgens mij hebben we allemaal een twijfel achtige afkomst Pierre…..

    OF geloof jij dat Adam en Eva in een regenwoud woonden.. bloot…. met dieren en fruit en groenten… en Eva van een appelboom at… waar staan die appelbomen volgens u?

    Denk eens na voordat u van die achterhaalde materie deelt hier op FN….

    Het is net als TRUTJU letterlijk middeleeuws….uw gedachtengang en benadering. Past niet meer bij deze tijd…. ik zou me schamen als ik u was en op een feestje was met 25 / 30 plussers…. geheid dat u gek wordt aangekeken… zullen uw kinderen ook wel hebben met u…. mits zij die leeftijden hebben.

    Sterkte

   • Moet zelf ook lachen hoor.Terwijl ik het typ.Maar is gewoon de waarheid maar ZO fucking absurd allemaal.Zit hier op mn ikea couch en denk dan……worden die koters van kleins af aan opgeleid? Zo van…..luister meisjes….we gaan de meeste mensen naar de overkant helpen (sinterklaas stem) wantuuuuu goed voor het klimaat.Op welke leeftijd beseffen die varkens wat er echt loos is?En waar hun ouders mee bezig zijn? Like wtf? 🤷‍♀️En die derderangshoer vliegt de wereld af hoe snel ze ons de pijp uit kan helpen? serieus ????????

    • Laten we ergens afspreken… TRUTJU; dan begrijp ik je mondeling misschien beter.. want ook dit bericht lukt me niet te ontcijferen.

     Van hoer naar Klimaat..naar ikea bank…naar varkens… en leeftijden…. ik doe echt mijn best maar jouw taal en benadering is bijna middel eeuws voor mij…

  • @Frontnieuws ; kan iemand even kijken naar TRUTJU’s reacties hier?

   Het zijn letterlijk hersencel-niveau-verlagende woorden welke zij gebruikt.

   Ik lees er maar overheen vanaf nu want ontcijferen lukt me (letterlijk) niet.

   #MiddelEeuwseTaal&Houding

 5. Ik geloof dat zij al langer dood is dan wat nu verteld word (of in haar geval in een ander lichaam gegaan is) want zij is GEEN MENS .
  Zeer duistere familie haar man heeft ooit gezegd ¨ als ik dood ga hoop ik dat ik reincarneer in een dodelijk virus wat de gehele mensheid uit zal roeien¨

  Andrew vaste klant en goed vriend van de gore pedokoning Epstein..

  Maar voor de zekerheid dat ze echt dood is hebben wij hier thuis er even op geklonken met een biertje

  YES THE REPTILIAN QUEEN IS ¨DEAD¨ voor mij een mooie dag in deze duister tijd

  • Moet die zwartjoekel zeggen.Bitch komt er alleen mee weg OMDAT t een zwartjoekel is.Draai t eens om.Dan was het land te klein geweest.Altijd maar weer in die slavenzooi en onderdrukkingsrol blijven zitten.Ook moe van die zwartjoekel wijven.En dat terwijl ik een hekel heb aan ALLE royals.Ben het gezijk zat,de WITTE mens is slecht.Zijn we in Gods naam mee bezig.Ze had met der kut in Nigeria moeten blijven zitten.Want we zijn toch allemaal slecht?

   • Uit welk tijdperk stamt u af TRUTJU?

    Ik lees uw bericht maar kan het (echt) niet ontcijferen…
    Wel merk ik veel verbitterdheid.. dat vind ik sneu voor u.

    Ik wens u dan ook sterkte daarmee.

    En.. een beetje bij de tijd blijven is wel handig….

 6. Vele zien de koningin als het lichtend voorbeeld van de staat, maar weten totaal niets over wat er werkelijk afspeelde. Zij was een van de machtigste mensen ter wereld. Het is maar de grote vraag of haar zoon deze haar opvolger wordt.

 7. ALS haar zoon haar opvolgt, komt er een absolute gek daar aan het hoofd.
  Lichtpuntje: hij heeft de langste tijd op de aardkloot rond gehobbeld…

 8. trouw en klasse straalde ze uit.
  Eenvoudig en een introverte vrouw . Monarch met uitroep teken
  RIP .
  en laat die bagger even voor wat het is.
  Ap

  • Eenvoudige vrouw? Wat een mongool ben jij zeg. Een eenvoudige vrouw heeft geen tig kastelen nodig. Een eenvoudige vrouw heeft geen tig landen nodig, genaamd commonbest. Een eenvoudige vrouw praat met de man in de straat, ipv zich verstoppen achter grote hekken in een groot huis. In 1 ding was ze zeer eenvoudig, rijk geworden van de alimentatie van het volk. Een ordinaire handophouder, terwijl ze genoeg in de pocket had. Meer, meer, meer, resultate van blauw bloed neukt, blauw bloed. Incestieus genetisch afval na al die 100-den jaren.

  • an informative post on a funny social media site: ”
   -The Queen negotiated clauses in the equality and Diversity Act so she wouldn’t have to hire ‘couloured or foreign’ staff in the palace. that clause is still there today.
   -The Queen tried to use The State Poverty Fund to heat Buckingham Palace even with her own personal fortune.
   -She lobbied the Scottish Parliament 67 times to ensure that new wildlife protections laws wouldn’t apply to her estates there.
   -The main throne she sits on is worth an estimated £40,000,000,000. Her jewellery Collection worth circa £5,000,000,000 made with 28, 578 diamonds and gemstones, almost all of which were stolen from countries Britain invaded and enslaved…sorry colonized. She also banned the Police from searching her estates for stolen artifacts.
   -Her crown estate is one of the largest property owners in the country. It has over 26 Royal residencies, inc 9 palaces that remain mostly empty and property portfolio that generates £300 million per year. Yet she had a family thrown out during the covid eviction ban for a £32 unpaid bill. Her son is a nonce (pedophile) that she protected through a £12 million payout.
   -The ‘free’ book that was sent to every school to tell kids how wonderful the queen is cost the taxpayer £12 million.
   -She has £420 million personal wealth, which doesn’t include that for-mentioned crown estate or her antique furniture or her jewellery collection or all the stolen gold.
   -She and her family cost the tax payer £345 million per year in security and other protections.
   -The jubilee cost the tax payer £28 million , set aside by the chancellor for the purpose of funding it. Whilst there are currently 14.5 million people living in poverty here in the UK.
   -Whatever shithole the UK is now and notwithstanding the despicable history of the ‘english’ in general, she was there when it took a turn for the worse.”

 9. trouw en klasse straalde ze uit.
  Eenvoudig en een introverte vrouw . Monarch met uitroep teken
  RIP .
  en laat die bagger even voor wat het is.
  Ap
  prachtige foto by the way.(waren betere tijden)

  • Ap..je kan het klasse noemen…. maar iemand die veeel bloed aan de handen heeft en geen geweten….. tja.. dat we het niet kunnen plaatsen dat iemand zo koel blijft, zegt nog niet dat er sprake is van klasse he….

   Pipo’s…die daar zo over denken.

   Deze vrouw is er al sinds 2012 niet meer joh… God mag weten welke entiteiten in dat soort figuren zitten…. Volgens mij overzien velen dan… ook wel logisch want: nooit gehoord van Walk Ins of Demonische rituelen waarbij ze spelen met entiteiten.

   Ik geloof er niets van dat deze vrouw Klasse had. Ik geloof Diana !

   Zij heeft een boek geschreven over deze hele poppenkast. Zij was vermoord ! Zijn we dat vergeten?
   En die pedofiele zoon van de Koningin… had zij moeten verbannen.. nooit gebeurd.

   Klasse?

 10. Voor zo een vrouw hebben veel jonge manen gestorven in de tweede wereld oorlog en vergelijk dat maar met ons koningshuis daar hoeft je niet verder te kijken dan de zaak Hofman en hoeveel jongens daar zijn gestorven door dat zelfde ingenomen tuig die in fijt geen statisch hebben gewoon landlopers zijn en bij geen een gemeente ingeschreven staan , in naam van mij stop met die onzin en dat ze ook maar eens gaan werken voor hun geld en belasting gaan betalen. MOETEN WIJ OOK.

 11. Men kan het klasse noemen…. maar iemand die bloed aan de handen heeft en geen geweten….. tja.. dat we het niet kunnen plaatsen dat iemand zo koel blijft, zegt nog niet dat er sprake is van klasse he….

  Pipo’s…die daar zo over denken.

  Deze vrouw is er al sinds 2012 niet meer joh… God mag weten welke entiteiten in dat soort figuren zitten…. Volgens mij overzien velen dan… ook wel logisch want: nooit gehoord van Walk Ins of Demonische rituelen waarbij ze spelen met entiteiten.

  Ik geloof er niets van dat deze vrouw Klasse had. Ik geloof Diana !

  Zij heeft een boek geschreven over deze hele poppenkast. Zij was vermoord ! Zijn we dat vergeten?
  En die pedofiele zoon van de Koningin… had zij moeten verbannen.. nooit gebeurd.

  Klasse?

  Sorry… ik ga van het weekend genieten na veel regen weer het zonnetje… toch mooi daar nog even wat van mee te kunnen pikken !

  Genietse mensen… THIS TOO SHALL PASS !

 12. Parasieten zijn het. Je ziet het niet omdat ze op mensen lijken. Parasieten vreten aan de gastheer tot hij dood gaat. En dat heeft What’shername ook gedaan. Maar er zijn er nog meer, hoor. En ze zijn moeilijk uit te roeien, juist omdat ze op mensen lijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in