Tien mannen, voornamelijk Syrische asielzoekers, zijn nu veroordeeld voor groepsverkrachting van een vrouw buiten een Duitse nachtclub, zo meldt de BBC. De verkrachting duurde twee uur.

In 2018 werd een vrouw onderworpen aan een groepsverkrachting buiten een nachtclub in Freiburg, Duitsland.

Het slachtoffer was haar drankje met drugs vermengd, waarna ze werd verkracht door een groep asielzoekers. Ze ging met de hoofddader naar buiten. Waar hij haar op een afgelegen plek heeft verkracht. Daarna is hij weer de club binnengegaan en heeft tegen meerdere moslims gezegd dat er een meisje weerloos in de bosjes lag. Daarop zijn een tiental moslimmannen, maar misschien nog meer, naar buiten gegaan om het slachtoffer te verkrachten.

Het gebeuren veroorzaakte grote immigratie-kritische protesten in de stad, vooral tegen kanselier Angela Merkel, die in 2015 de grenzen van het land opende voor een miljoen asielzoekers uit Syrië.

Tien mannen zijn nu veroordeeld voor groepsverkrachting. Een van de beschuldigden is vrijgelaten.

De hoofdverdachte werd veroordeeld tot vijf en een half jaar gevangenisstraf voor de verkrachting, die meer dan twee uur heeft geduurd. De anderen zijn veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf, schrijft de BBC.

Acht van de beschuldigden zijn asielzoekers uit Syrië, de anderen komen uit Irak, Afghanistan en één Duitse paspoorthouder.

Zweden: Asielzoeker vervolgd voor grove verkrachting van driejarig meisje – gaf het kind geslachtsziekte

Nazi Propaganda: Staatsmedia geeft ongevaccineerden de schuld voor duizenden sterfgevallen

3 REACTIES

  1. ….maar de verrijkers mogen dus wel blijven en zijn binnen twee jaar weer vrij.
    Uitzetting na gevangenis lijkt me het minste…

  2. Ik dacht dat holland knows exactly how to treat, en everything for you america you dont have to worry please dont cry all nothing but dirt en wie kil em all for you it is all in the book en dont you dare en thank you de koekoek but then wie dont begin wit here…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here