The Health Ranger Mike Adams vertelt Dr. Alan Keyes dat alles wat ze hebben voorspeld over de COVID-19 pandemie uitkomt. Adams had eerder gewaarschuwd voor vaccinpaspoorten en dat Dr. Anthony Fauci verantwoordelijk was voor het “gain-of-function” onderzoek dat aanleiding gaf tot de pandemie, schrijft Kevin Hughes.

“Voordat het vaccin uitkwam, waarschuwden velen van ons zeer openlijk en publiekelijk. We waarschuwden dat, ja, ze vaccinpaspoorten gaan uitrollen. En op een gegeven moment gaan ze zeggen dat twee vaccinaties niet genoeg zijn, je moet een derde en een vierde en een vijfde nemen. De mainstream media zeiden dat het belachelijk is en dat er geen vaccinpaspoorten komen, dit is nazi-Duitsland niet. En nu hebben we vaccinpaspoorten in veel gebieden van het land,” zei Adams tijdens de 14 januari aflevering van “Let’s Talk America” met Dr. Alan Keyes op Brighteon.TV.

“En toen waarschuwden we dat het ‘gain-of-function’ onderzoek was dat aanleiding gaf tot deze hele pandemie die werd gefinancierd door de Amerikaanse belastingbetalers. Het werd doorgesluisd via de NIH [National Institutes of Health], via het NIAID [National Institute of Allergy and Infectious Diseases] door Dr. Fauci naar Wuhan. En nu, dankzij Project Veritas, is er meer documentatie naar buiten gekomen. Jim Jordan heeft vandaag in het Huis eerder geheime documenten vrijgegeven die aantonen dat het NIH het wist, ze financierden het.”

Het “Health Ranger Report” voegde eraan toe:

“We waarschuwden dat er COVID concentratiekampen in Amerika zouden komen. En het klonk absurd voor, je weet wel, de mensen aan de linkerkant, vooral zelfs voor veel mainstream mensen. Het klonk absurd. Welnu, nu ligt het wetsvoorstel bij de wetgevende macht in de staat Washington voor COVID-interneringskampen met onvrijwillige uitlevering, waar ze gezondheidsagenten en politie onder schot naar je deur kunnen sturen, je uit je huis kunnen rukken en je in een COVID-concentratiekamp in de staat Texas kunnen stoppen.”

  Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC: "Mogelijk moeten we onze definitie van 'volledig gevaccineerd' aanpassen"

Adams zei ook dat het Witte Huis strike forces gaat sturen naar de gemeenschappen in heel Amerika om het vaccin af te dwingen.

“Het is nu allemaal bekend en alles wat we voorspeld hebben komt uit. En er is nog meer dat we voorspeld hebben dat uit gaat komen. En de mensen kunnen maar beter wakker worden,” benadrukte Adams.

De oprichter van Brighteon.com merkte ook op dat veel mainstream wetenschappers nu de waarheid hebben omarmd dat het COVID-19 vaccin een “bewapend vaccin is dat is ontworpen om mensen te doden.”

Vaccin is giftig, ontworpen om ontvolking te bereiken

Dr. Mike Yeadon, voormalig vicepresident bij Pfizer, zei dat het vaccin giftig is en is ontworpen om de wereldbevolking te verminderen.

Yeadon is samen met zeven anderen ook medeaanvrager van een 46 pagina’s tellende aanklacht bij het Internationaal Strafhof op 6 december 2021, waarin Dr. Fauci, Peter Daszak, Melinda Gates, William Gates III en 12 anderen worden beschuldigd van diverse schendingen van de Code van Neurenberg. Ook talrijke misdaden tegen de mensheid en oorlogsmisdaden, zoals omschreven in de artikelen 6, 7, 8, 15, 21 en 53 van de Statuten van Rome, zijn erin opgenomen.

Hij beweerde dat claims die de COVID-19 injecties een “vaccin” noemen, publieke manipulatie en een verkeerde voorstelling van de klinische behandeling is, en dat regeringen over de hele wereld de dreiging van COVID-19 schromelijk hebben overdreven.

Yeadon merkte ook op dat COVID-19 een iets groter risico vormt dan griep als je ouder bent dan 70 jaar, maar een veel kleiner risico dan de seizoensgriep als je jonger bent.

  Tijd om de gevaccineerden te verbannen?

“En nu zijn er minstens 50 die officieel zeggen dat dit inderdaad een ontvolkingswapensysteem is dat tegen de mensheid wordt ingezet. Dus je weet dat deze discussie ooit in het rijk van de samenzweringstheorieën was en het is nu het voor de hand liggende motief hierachter, want het is duidelijk dat als ze probeerden om geen mensen te doden, dan zouden ze bijvoorbeeld Ivermectine behandelingen of Hydroxychloroquine hebben toegestaan,” legde Adams uit.

“Of ze zouden geïnfecteerde mensen niet in verpleeghuizen hebben gestopt om anderen te infecteren en te doden en het aantal doden te verhogen. Dus het motief is duidelijk. De regeringen van de wereld zijn in oorlog met de mensen van de wereld. Dat is de waarheid van waar we nu staan.”

Adams herhaalde dat de COVID-vaccins “dodelijke injecties” zijn die in de komende tien jaar mensen onder andere zullen doden aan kankersterfte die door het vaccin wordt verergerd, evenals aan auto-immuunziekten, myocarditis, vasculaire sterfte, trombose, beroertes.

“Op basis van wat we nu weten, worden ongeveer 30 miljoen mensen per dag over de hele wereld gevaccineerd. En op basis van goede cijfers denken wij dat na verloop van tijd een derde van die mensen zal overlijden aan kankers die verband houden met vaccinatie en de andere dingen die ik noemde. Dus dat betekent dat er op dit moment over de hele wereld 10 miljoen mensen per dag worden vermoord,” zei Adams.

Bekijk de volledige aflevering van 11 januari van “Let’s Talk America” met Dr. Alan Keyes hieronder. “Let’s Talk America” wordt uitgezonden van maandag tot en met vrijdag om 13.00 uur op Brighteon.TV.

Let’s Talk America: Dr. Alan Keyes ft. Mike Adams

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Totaal losgeslagen: Bill Gates roept op tot straffen voor critici van mondkapjes en vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

  Vaccins die zich verspreiden als een virus
Vorig artikelNon weigert ‘Vaccin’: “Als ik een boete krijg zal ik niet betalen, ik geloof de leugens niet”
Volgend artikelGrafeen COVID dodelijke injecties: Laat het bewijs voor zichzelf spreken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. USA gaat grote hoeveelheden Amerikaanse troepen naar (Oost-)Europa sturen.
  Wat komen die hier doen?
  Europa bezetten om The Great Reset op te leggen?

   • Rusland vormt een groot obstakel wat betreft de grote reset. Want Rusland wil niet meewerken. Daar Rusland ook harde afspraken wil van de NAVO en Amerika van het ooit afgesproken beleid van 1989 om na de val van de Sovjet Unie. Dat de Bondsrepubliek Duitsland zich met de DDR mocht verenigen, maar verder niet oostwaarts mocht uitbreiden. Daar hebben de NATO en Amerika zich niet aangehouden. De rode lijn die Rusland heeft gesteld was dat Oekraïne absoluut niet bij de NATO mag komen. Wederom lapt de EU en Amerika dit aan hun laars. Nu de Russen voet bij stuk houden, proberen de EU/NATO en Amerika met veel militair vertoon en met eventuele sancties Rusland te overbluffen, om ook dat land toe te eigenen.

    Maar dit is een zelfmoord poging voor het westen. Als ze ermee door willen gaan. Dat is ook telkens weer volgens de Amerikaanse simulatie software uitgekomen, dat de Amerikanen en de NATO verliezen. Dus proberen tegen beter weten in, toch een poging te doen. Maar het westen is al eigenlijk failliet en die heeft niets meer iets te verliezen. Dat maakt het zo gevaarlijk nu. Alleen de westerse bevolking die nu door de Covid mandaten tegen hun eigen regeringen staan. Proberen de westelijke machten nu het Covidhoax af te zwakken voor hun bevolkingen, om zo de bevolking tegen Rusland op te zetten. Zodat het westerse volk voor het kanonenvlees kunnen zorgen. Alles wordt nu verdraait in de westerse propaganda over Rusland. Zodat de aanstichters toch weer denken te kunnen winnen. Tenminste dat is de bedoeling.

    Duitsland spant wel de kroon om hun afgesloten gas afspraken met Gazprom in te trekken nu net de NoordStream 2 gaspijplijn naar Duitsland klaar is. Terwijl Duitsland nog amper 14 dagen nog gas op voorraad heeft voor het land. Rusland zelf heeft al aangekondigd dat het alles gas transporten naar de EU zal stoppen, als de Amerikanen en de NATO zich niet aan de afspraken houden en dat zij dan militaire passende middelen zullen gebruiken. Wat die passende militaire middelen zijn, is voor ons onbekend.

 2. Misschien best dat de Russen eindelijk eens met die Amerikaanse duivels – neen niet het volk maar die oligarchen – afrekenen! Géén compassie met dat superrijk gespuis!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in